Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

witanko, Madzialeno z ekipą :multi: :loveu:
zaglądnęłam na chwilkę nadrobić chociaż ostatnie foteczki:)
ostatnio to mnie prawie w ogóle przy kompie nie ma... :roll:

hehe.... widzę, że masz super ekipę sprzątającą:diabloti: - Orange trzyma zmiotkę, a Klocek wiadro nosi :evil_lol: - a co pańciostwo robi?:cool3: opiernicza się? :eviltong:
http://images33.fotosik.pl/92/f4f361de40e7f50a.jpg
http://images32.fotosik.pl/92/e44778a2e0582c05.jpg

buziole ode mnie, TZta i Zuzankowej:) :loveu:

P.S. zgniewałaś się na mnie razem z Alusią?:oops: :placz:

Posted

[quote name='Lusiaczek']Heja Madzialenko:lol:Dzis moj szczesliwy dzien-nareszcie mam kompa dla siebie i szybciutko wpadlam na waszego blogaska i normalnie bylam w szoku:crazyeye:.Alez jaki piekny Smoczunio .Tyz bym takiego chciala,ale nasza chatka za mala.Ciekawa jestem jak Klocus na niego reaguje?A tak przy okazji,to usciskaj ta kochana mordke ode mnie:diabloti:.Buziaki od naszego trio.:loveu:

[FONT=Arial]:multi::multi: Lusiaczek!!!! a Klocuś spoko.... już to opisywałam kiedyś to tera tak w skrócie- z pierwszym naszym legwanciem razem łazili po chacie i spali na łóżku- byli przyjaciółmi... :loveu: ale niestety pierwszego już nie ma :-(
a ten na początku nie tolerował Klocusia więc ich izolowaliśmy... i zawsze było KLOKŁORK UCIEKAJ, NIE WOLNO.... i teraz jak legwan już przyzwyczaił sie do klocusia, klocuś boi sie podejść :placz::placz: nasza wina :placz::placz:

ukochany... już mu sie w głowie przewraca od tych wiecznych całusów od cioteczek :evil_lol::evil_lol:

pozdrówka dla Waszej trójcy..... :loveu:

[/FONT]

Posted

[quote name='basia2202']

[FONT=Arial]
:razz::razz::razz:Basiu :crazyeye::crazyeye::crazyeye:....przeca piszasz że Cię na kompeczku nie ma :razz:...

A teraz pij nie marudź :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='basia2202']witanko, Madzialeno z ekipą :multi: :loveu:
zaglądnęłam na chwilkę nadrobić chociaż ostatnie foteczki:)
ostatnio to mnie prawie w ogóle przy kompie nie ma... :roll:

hehe.... widzę, że masz super ekipę sprzątającą:diabloti: - Orange trzyma zmiotkę, a Klocek wiadro nosi :evil_lol: - a co pańciostwo robi?:cool3: opiernicza się? :eviltong:
http://images33.fotosik.pl/92/f4f361de40e7f50a.jpg
http://images32.fotosik.pl/92/e44778a2e0582c05.jpg

buziole ode mnie, TZta i Zuzankowej:) :loveu:

[FONT=Arial]taaaa pogniewałam sie jak diobli :evil_lol::diabloti:

a pancio cyka foty... wiesz jaka to ciężka praca??

stawiam kolejke... wody... święconej :diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a kaj wy wszystkie som... poszły wy sie modlić za mnie i Ale cy cóś?? :razz::razz::diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]modlać się za NAS bedą i pokropek robić [/FONT]

Posted

Madziu,cudny jest ten stworek.Emdziolek juz wczesniej mnie podpytywal czy chcialabym takiego zwierzaka w domu.Chciec to bym chciala,ale druga sprawa to ciasnota.A to terrarium dla smoczusia pewnie sporo miejsca zajmuje?Biedny Klocus musi trzymac sie na dystans .Moze na stere lata kupie sobie takiego,ale wpierw Ciebie poprosze o fachowe doradztwo.:lol:Tymczasem pozdrowionka;)

Posted

[quote name='basia2202']no dobra... już nie ględzę... kobitki ;) :evil_lol:

no to zdrówko! święconą! :diabloti:

[FONT=Arial]i slusznie ;)

chluśnij świeconej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]widziałam zielone cudo natury :loveu::loveu::loveu:

http://images30.fotosik.pl/133/0eac60b8ee49ba0a.jpg posmakujmy co to tam stoi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
i cholera ubolewam że nie było mnie na 666 :roll:
[SIZE=2]nikt po mnie nie zadzwonił, nikt nie dał znać...co za ból ;)
[/FONT]

[FONT=Arial]no ....MOJA spóźnialska Córeczka ....:grins:

[/FONT]

[FONT=Arial]Dobereczek :multi:śpiochająca Madziu :multi:....:loveu::loveu:....:multi:

[/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][SIZE=1]dopiero jak pisałam u Mnie zauważylam żeś do Klocusiowego nawet nie zajrzała:razz::razz:....notatniczek Twój poprawilam :grins: wy/punk/towalam :evil_lol: i dopisałam jeszcze jedną pozycję ;)
A ja sobie w nocy z Pawciem klikłam :razz:boś ty już śpiochala ;)

[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]no ....MOJA spóźnialska Córeczka ....:grins:
[/FONT]

[FONT=Georgia]zawsze do usług ;) :evil_lol::evil_lol:

Cześć Klocusiowa :multi::multi::loveu::loveu::loveu:

bezkarnie sobie użyję liczby ;)

[SIZE=7]666
[SIZE=1][SIZE=2]tys. uścisków dla Was :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='basia2202']no dobra... już nie ględzę... kobitki ;) :evil_lol:

no to zdrówko! święconą! :diabloti:

[FONT=Arial]
nooo ... nie ględź... ino zrób coś coby nas obie więcej na tym kompecku było ;)
[/FONT]

[quote name='Lusiaczek']Madziu,cudny jest ten stworek.Emdziolek juz wczesniej mnie podpytywal czy chcialabym takiego zwierzaka w domu.Chciec to bym chciala,ale druga sprawa to ciasnota.A to terrarium dla smoczusia pewnie sporo miejsca zajmuje?Biedny Klocus musi trzymac sie na dystans .Moze na stere lata kupie sobie takiego,ale wpierw Ciebie poprosze o fachowe doradztwo.:lol:Tymczasem pozdrowionka;)
[FONT=Arial]nooo.. Lusiaczku... miejca leg potrzebuje, a co za tym idzie terrarium musi mieć odpowiednie rozmiary... mi sie wydaje że nasz już ma za mało miejsca ... a mieszkaliśmy kiedyś na jednym pokoiku-terra i wszystkie nasze graty i pies :roll: nie wiem jak myśmy sie mieścili, bo tera 2 mi za mało :evil_lol::evil_lol: [/FONT]

[quote name='Wilejkaros']Lusiaczek szaleje na dogo. Niby tylko na chwilkę miała komputerka Emi podebrać, a nam się nowa ciotka rozszalała.
[FONT=Arial]bo Ona udaje tylko taką nieuzależnioną ;) biją sie napewno codziń z emi o dostęp do kompka... ale chyba Emi zawsze wygrywa :evil_lol:[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]widziałam zielone cudo natury :loveu:

http://images30.fotosik.pl/133/0eac60b8ee49ba0a.jpg posmakujmy co to tam stoi :evil_lol:
i cholera ubolewam że nie było mnie na 666 :roll:
[SIZE=2]nikt po mnie nie zadzwonił, nikt nie dał znać...co za ból ;)
[/FONT]

[FONT=Arial]życie.... kto późno przychodzi.... ten mało użyje ;)[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]no ....MOJA spóźnialska Córeczka ....:grins:

[/FONT]

[FONT=Arial]Dobereczek :multi:śpiochająca Madziu :multi:....:loveu:....

[/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][SIZE=1]dopiero jak pisałam u Mnie zauważylam żeś do Klocusiowego nawet nie zajrzała....notatniczek Twój poprawilam :grins: wy/punk/towalam :evil_lol: i dopisałam jeszcze jedną pozycję ;)
A ja sobie w nocy z Pawciem klikłam :razz:boś ty już śpiochala

[/FONT]

[FONT=Arial]:hmmmm:zara zerkne co jeszcze.... zapomniałam o tytoniu :roll: zara pójde ;)[/FONT]

[quote name='apple']Cześć Klocusie sylwestrowe :multi: Widziałam sprzatanko w terarium przed sylwestrem - jakaś bibka u Orange?:cool3: A tak poza ty to wy chyba kameleona macie :evil_lol: http://images32.fotosik.pl/92/b5d8f4ea00234a69.jpg :loveu:

P.S. I minęła mnie bibka u cię - jak zwykle mam pecha :cool1:
[FONT=Arial]no masz PH.. 5,5 ;)
ta sylwek dziś w tropikach planujemy... basen sauna +30 stopni :loveu: ;)
[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]

Cześć Klocusiowa :multi::loveu:

bezkarnie sobie użyję liczby ;)

[SIZE=7]666
[SIZE=1][SIZE=2]tys. uścisków dla Was :loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]ja nie wiem czy tak bezkarnie możesz... ale jako że uścisków... to możesz[/FONT] ;)
[FONT=Arial]
PRAWIE :roll: wszystko załatwiłam...
u szklarza ino musiałam czekać na przycięcie szybki... godzinke... no i se poszłam po sklepach połazić... i nakupiłam pierdół :diabloti: 2 pary spodni, wapno dla legusia, zielsko sztuczne do terra, banany.... :roll: i w związku z powyższym szybka mnie kosztowała 60 zł a nie 10 :diabloti: nie mógł jej przyciąć na miejscu?? :mad:

pozatym pada śnieg, i bardzo ciulato jeździ sie na tej dojazdówce .... chyba trza zamówić te opony :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT]
ta sylwek dziś w tropikach planujemy... basen sauna +30 stopni :loveu:
[/FONT]
tzn gdzie ten sylwester bo fajnie brzmi :cool3:. Sauna + 30stopni, tropiki? Hmmmm przeciez to nie Jurata:roll:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:hmmmm:zara zerkne co jeszcze.... zapomniałam o tytoniu :roll: zara pójde ;)

:mad:.......dopsz ...nic nie powiem panu C.:razz:
:multi::multi:o kawie widzę pamiętasz ;)
[/FONT]

ta sylwek dziś w tropikach planujemy... basen sauna +30 stopni :loveu: ;)
[/FONT]

:placz::placz:[FONT=Arial]:placz:aż Ci zazdraszczam [/FONT][FONT=Arial]:razz:[/FONT]

[FONT=Arial]
u szklarza ino musiałam czekać na przycięcie szybki... godzinke... no i se poszłam po sklepach połazić... i nakupiłam pierdół :diabloti: 2 pary spodni, wapno dla legusia, zielsko sztuczne do terra, banany.... :roll: i w związku z powyższym szybka mnie kosztowała 60 zł a nie 10 :diabloti: nie mógł jej przyciąć na miejscu?? :mad:

:hmmmm: drogie te szybki :razz::razz:

pozatym pada śnieg, i bardzo ciulato jeździ sie na tej dojazdówce .... chyba trza zamówić te opony :evil_lol:
[/FONT]
[FONT=Arial]a mówiłam że spadnie śnieg na Sylwestra to się Dilerowa śmiochała ze mnie żem prorok :diabloti::diabloti:

wreszcie jesteś bo mnie jakoś się ckniło za tobom :grins: :oops:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple']tzn gdzie ten sylwester bo fajnie brzmi :cool3:. Sauna + 30stopni, tropiki? Hmmmm przeciez to nie Jurata:roll:

[FONT=Arial]terarium :grins:[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]a mówiłam że spadnie śnieg na Sylwestra to się Dilerowa śmiochała ze mnie żem prorok :diabloti::diabloti:

wreszcie jesteś bo mnie jakoś się ckniło za tobom :grins: :oops:
[/FONT]
[FONT=Arial]spadł... a ja nie chciałam... bo sie cieplej zrobiło... a chciałam żeby Ci co bedą witać NIU Rok na dworze poprzymarzali do butelek :diabloti:

ciężkie jest życie gwiazdy... wsje tenskniom :diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial]
[/FONT]

[FONT=Georgia]musisz wystawić szklarzowi rachunek że przez niego wydałaś za dużo kasy ;) co z niego za niekompetentny człowiek :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]terarium :grins:

:evil_lol:temu tak wczoraj sprzatałaś :razz::razz:
[/FONT]

[FONT=Arial]spadł... a ja nie chciałam... bo sie cieplej zrobiło... a chciałam żeby Ci co bedą witać NIU Rok na dworze poprzymarzali do butelek :diabloti:

i jakby był mróz byłoby może cisze bo by się tałatajstwo nie szwedało po ulicach :diabloti:

ciężkie jest życie gwiazdy... wsje tenskniom :diabloti:
[/FONT]
[FONT=Arial]ano co poradzisz ;):evil_lol::evil_lol:[/FONT]