furciaczek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='ATLANTYDA']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102519 Napisalam juz do Gb, ona szuka ctka wlasnie :) Quote
apple Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Cześć Klocusie wpadam na szybkie Cześć :multi: Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [FONT=Arial]Witam Cię Cioteczko Klockowa bośmy się chyba dzisiaj jeszcze :hmmmm: nie witały :grins: ;) jeszcze 2 stronki [/FONT] Quote
clockwork Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [FONT=Arial]ahhhhaa... a ja jestem wszędzie ino nie u siebie:cool1: witam dziewczynki- tubylczynie i te nowe :multi::multi: wizyta u weta załatwiona, kotecek na nowym tymczasie :multi::multi: lece do mam na obiad dopiero zjadłam śniadanie :roll:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [FONT=Georgia]Cześć Klockowa :multi::multi::multi: :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ahhhhaa... a ja jestem wszędzie ino nie u siebie:cool1: witam dziewczynki- tubylczynie i te nowe :multi::multi: wizyta u weta załatwiona, kotecek na nowym tymczasie :multi::multi: lece do mam na obiad dopiero zjadłam śniadanie :roll:[/FONT] [FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a ja własnie jem obiada ;)...mówiłam że wytrzymam :evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Cześć Klockowa :multi::multi::multi: :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]cześć kwiatuszku :multi::loveu:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a ja własnie jem obiada ;)...mówiłam że wytrzymam :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]smakówa....[/FONT] [FONT=Arial]a mi sie nie chce jechać na obiad... najchętniej poszłabym sie zdrzemnąć :roll::oops:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]smakówa.... :razz::razz:podziękowal :p [/FONT] [FONT=Arial]a mi sie nie chce jechać na obiad... najchętniej poszłabym sie zdrzemnąć :roll::oops:[/FONT] [FONT=Arial]nooo po dobrym śniadanku :razz::razz::razz:...... wyślij chłopaków ...niech wezmą na wynos dla Ciebie ;)[/FONT] Quote
Gonitwa Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Hejo, to ja poobijana z każdej strony Gochna;) Ajajaj ale Acid Drinkers wymiatają;) Quote
clockwork Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]nooo po dobrym śniadanku :razz::razz::razz:...... wyślij chłopaków ...niech wezmą na wynos dla Ciebie ;)[/FONT] [FONT=Arial]byli my podziubać obiadu i wrócilim bo dziś były generalne porządki w legwanciowym terra.... szyba wejściowa do terarium stłuczona, kwiatki poprzewracane,Pawcio podrapany choby se żyły ciął... innych strat nie stwierdzono :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='Gonitwa']Hejo, to ja poobijana z każdej strony Gochna;) Ajajaj ale Acid Drinkers wymiatają;) [FONT=Arial]ajaja... witaj poobijana gonitewko :multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]byli my podziubać obiadu i wrócilim bo dziś były generalne porządki w legwanciowym terra.... szyba wejściowa do terarium stłuczona, kwiatki poprzewracane,Pawcio podrapany choby se żyły ciął... innych strat nie stwierdzono :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]:razz::razz:.....to ze co Pawcio kanape chcial legwankowi wstawić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:.....to ze co Pawcio kanape chcial legwankowi wstawić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]szybka sie stłukła bo wyciągłam do mycia a legwan pierdyknął w szybke kolumienką :p i sie strzaskała :evil_lol::evil_lol: jutro dam zarobić szklarzowi a do jutra bedzie marzł :eviltong::eviltong: chciał to ma :diabloti: a ile fotek my nacykali ulala :bigcool: lece kończyć czyszczenie terra.. i z shanti do kumpeli po wyprawke dla kota jak mnie Pawello nie podsiądzie bede potem :ylsuper::ylsuper:[/FONT] Quote
furciaczek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Przyszlam zarazic Cie grypa:diabloti: Cieszysz sie prawda?:loveu::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='furciaczek']Przyszlam zarazic Cie grypa:diabloti: Cieszysz sie prawda?:loveu::evil_lol: [FONT=Arial]nic z tego, spóźniłaś sie.... ktoś zaraził mnie wcześniej :p[/FONT] Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [FONT=Arial]:razz::razz::razz: o dżisys ...a ja lece na pysk ...walczę o kompecka ...bom myślała że tu już 666 a tu CISZA :razz::razz:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [FONT=Arial]dzisiejsze sprzątanko terariuma ;) [/FONT][FONT=Arial]tak wyglądało PRZED :roll: wylinka a tak PO :multi: a co sie działo w międzyczasie pokażą kolejne foty :loveu: [/FONT] Quote
clockwork Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [FONT=Arial]tej szyby już nie ma :roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [FONT=Arial]no no no .......luxusik:razz::razz: http://images23.fotosik.pl/132/031ed764f9c8053e.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kto tam ;) http://images25.fotosik.pl/132/f22fc5dae037d99d.jpg nawet paniena wykąpana:evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [FONT=Arial]najstarszy zawód świata na "P"........ psiontaczka :evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no no no .......luxusik:razz::razz: http://images23.fotosik.pl/132/031ed764f9c8053e.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kto tam ;) http://images25.fotosik.pl/132/f22fc5dae037d99d.jpg nawet paniena wykąpana:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]niech ma coś od życia ;) kolejne sprzątanie.... za rok :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
clockwork Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [FONT=Arial]chcem do domu :placz::placz: [/FONT] Quote
Recommended Posts