Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='apple']Ja mam dwa rodzaje kechupu i pyffko :chlup: [FONT=Arial]tysz mam ...klasik i ostry ;)....i Żubra :razz::razz:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]pojedzona...........[/FONT] [FONT=Arial] tera bym sie drzemła :roll:[/FONT] :hmmmm: [quote name='clockwork'] tysz fakt.... [FONT=Arial]ić ...sen to ....zdrowie :razz::razz:[/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ić ...sen to ....zdrowie :razz::razz:[/FONT] Alu wszystko w nadmiarze szkodzi......... Oprócz piwa :lol: (chociaż patrząc na Medorową :hmmmm::siara:):evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [FONT=Arial]to ide se posiedzieć z Pawciem ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='apple']Alu wszystko w nadmiarze szkodzi......... Oprócz piwa :lol: (chociaż patrząc na Medorową :hmmmm::siara:):evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial] :shake::shake::shake:piffo nie szkodzi ..........:grins: wiem to po sobie :p....dopiero jak się po piffie napijesz whiski to masakra :roll: [/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :shake::shake::shake:piffo nie szkodzi ..........:grins: wiem to po sobie :p....dopiero jak się po piffie napijesz whiski to masakra :roll: [/FONT]A feee wódka na myszach! Ble......... nie dziwota że coś ci po tym jest Nie zdecydowanie m ówię nie zachodnim wynalazkom alkoholowym:lookarou: Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :shake::shake::shake:piffo nie szkodzi ..........:grins: wiem to po sobie :p....dopiero jak się po piffie napijesz whiski to masakra :roll: [/FONT]A feee wódka na myszach! Ble......... nie dziwota że coś ci po tym jest Nie zdecydowanie mówię nie zachodnim wynalazkom alkoholowym:lookarou: Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]to ide se posiedzieć z Pawciem ;)[/FONT] Zorganizowana kobita - i dla chłopa czas ma nie to co ja :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]to ide se posiedzieć z Pawciem ;)[/FONT] :razz::razz::razz: [quote name='apple']A feee wódka na myszach! Ble......... nie dziwota że coś ci po tym jest Nie zdecydowanie mówię nie zachodnim wynalazkom alkoholowym:lookarou: [FONT=Arial] a wiesz jak daje czadu :oops::oops::oops:dowidzenia rozumek :oops::roll:[/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Alicja']:razz::razz::razz: [FONT=Arial] a wiesz jak daje czadu :oops::oops::oops:dowidzenia rozumek :oops::roll:[/FONT] Mimo wszystko nie lubiem :shake: Quote
Wilejkaros Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 O luuuudzie, to ja taka naiwna jestem jak TZ apple i też zmieniam opony, jak mówią, że już czas... Dopiero teraz człowiek się dowiedział, że można jeździć a jeździć a jeździć... A ja nie mam dojazdówki w swoim, tylko takie ino pełnowymiarowe. Byłam u sznaucerka Emi... Bida straszna. Głowa mnie boli. To tak w skrócie. Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Wilejkaros napisał(a):O luuuudzie, to ja taka naiwna jestem jak TZ apple i też zmieniam opony, jak mówią, że już czas... Dopiero teraz człowiek się dowiedział, że można jeździć a jeździć a jeździć... A ja nie mam dojazdówki w swoim, tylko takie ino pełnowymiarowe. Byłam u sznaucerka Emi... Bida straszna. Głowa mnie boli. To tak w skrócie. Buhahahahaha! Powiem mojemu może się kompletnie nie załamie:evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Co 2 naiwniaków to nie 1 ;) Też się tym pocieszam... Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Wilejkaros napisał(a):Co 2 naiwniaków to nie 1 ;) Też się tym pocieszam... Yhyyyyy otóż to:evil_lol: Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Wilejkaros']O luuuudzie, to ja taka naiwna jestem jak TZ apple i też zmieniam opony, jak mówią, że już czas... Dopiero teraz człowiek się dowiedział, że można jeździć a jeździć a jeździć... A ja nie mam dojazdówki w swoim, tylko takie ino pełnowymiarowe. Byłam u sznaucerka Emi... Bida straszna. Głowa mnie boli. To tak w skrócie. [FONT=Arial]jeździć jeździć i jeździć... aż zdechną ;) no bida... i na odległość nic nie pomoge... nawet na miejscu bym nie pomogła bo jak......:-( Pawcio poszoł zepsem :grins: [/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jeździć jeździć i jeździć... aż zdechną ;) no bida... i na odległość nic nie pomoge... nawet na miejscu bym nie pomogła bo jak......:-( Pawcio poszoł zepsem :grins: [/FONT] O wróciła:multi: Przekaze mojemu jak sie eksploatuje oponki:evil_lol: Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='apple']O wróciła:multi: Przekaze mojemu jak sie eksploatuje oponki:evil_lol: [FONT=Arial]a potem opowiedz mi jaka była reakcja ;)[/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a potem opowiedz mi jaka była reakcja ;)[/FONT] ok to jutro ale zapewniam że bedzie wesoło:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='apple']Mimo wszystko nie lubiem :shake: [FONT=Arial]:razz::razz:tysz nie przepadam ....ale piłam piff...wypiłam 3 a TZ dal kieliszek whisky na spróbowanie ....i to był mój błąd:diabloti::oops:[/FONT] [quote name='Wilejkaros']O luuuudzie, to ja taka naiwna jestem jak TZ apple i też zmieniam opony, jak mówią, że już czas... Dopiero teraz człowiek się dowiedział, że można jeździć a jeździć a jeździć... [FONT=Arial]ha ha ...za malo na dogo wchodzisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] A ja nie mam dojazdówki w swoim, tylko takie ino pełnowymiarowe. Byłam u sznaucerka Emi... Bida straszna. Głowa mnie boli. To tak w skrócie. [FONT=Arial]bida straszna ....a MY za daleko :-([/FONT] [quote name='apple']Buhahahahaha! Powiem mojemu może się kompletnie nie załamie:evil_lol: [quote name='Wilejkaros']Co 2 naiwniaków to nie 1 ;) Też się tym pocieszam... [FONT=Arial]taaaa w koopie raźniej :razz::razz:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jeździć jeździć i jeździć... aż zdechną ;) no bida... i na odległość nic nie pomoge... nawet na miejscu bym nie pomogła bo jak......:-( bida straszna :-(:-( Pawcio poszoł zepsem :grins: [/FONT] [FONT=Arial] umówili się z Cezarym :hmmmm: czy jak ...bo On tysz ze psem poszedł:razz::razz:czy one poszli na te sesje zdjęciowa ......ale tak po nocy :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] umówili się z Cezarym :hmmmm: czy jak ...bo On tysz ze psem poszedł:razz::razz:czy one poszli na te sesje zdjęciowa ......ale tak po nocy :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT] [FONT=Arial]na walki psuff... pod osłoną nocy :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]na walki psuff... pod osłoną nocy :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial] :razz::razz::razz:o masz ......tajemniczy szpiony :razz::razz:...zaklady pewnie robili :mad:[/FONT] Quote
Szczurosława Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 nagadane , a zdjęć brak:evil_lol: no jak tak można:shake: a ja też mam gada , tylko,że w wersji mini :) Quote
ATLANTYDA Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Ja też mam takie latem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images29.fotosik.pl/132/4764f3fd9e3b6486med.jpg Quote
Szczurosława Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='ATLANTYDA']Ja też mam takie latem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images29.fotosik.pl/132/4764f3fd9e3b6486med.jpg Twoja za bardzo w miniaturyzacje poszła,wiesz jak trudne będzie miała porody:eviltong: Quote
ATLANTYDA Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Szczurosława napisał(a):Twoja za bardzo w miniaturyzacje poszła,wiesz jak trudne będzie miała porody:eviltong: Chyba nie aż tak trudne :cool3:bo kupa ich po ogródku chodzi i dobrze sie mają :razz::evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102519 Quote
Recommended Posts