clockwork Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [FONT=Arial]o cholera... zerknęłam na te opony... faktycznie cena niższa niż gdzie indziej... ale i tak zrobiłam :eek2::eek2: chyba jednak naprawie tą łysą :roll: [/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]o cholera... zerknęłam na te opony... faktycznie cena niższa niż gdzie indziej... ale i tak zrobiłam :eek2::eek2: chyba jednak naprawie tą łysą :roll: [/FONT]No ja tez tak robie jak mi mój TZ oświadcza że trzeba kupić nowe! Nie wiem z czego oni je robia chyba ze złota :cool1: Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='apple']No ja nie wiem czy po całoletniej jeździe sa to jeszcze zimówki ale co tam - moge się nie znać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial] jasne że sie nie znasz.... :roll::cool1: zawsze jeżdże cały rok na oponach (letnich lub zimowych, w zależności z jakimi kupuje:evil_lol:)... zazwyczaj 2 lata, potem auto robi KAPUT i idzie na złom....:diabloti: czyli jak sie wykończą opony to trza zmienić auto :evil_lol::evil_lol: ale tym razem mam roczne ;) (auto, nie opony:evil_lol:)... kupione w lutym zeszłego roku... to chyba za wcześnie na zmiane fury:roll::evil_lol: strasznie lipne te opony tera robią.... zima, lato pół zimy i po oponach... kto to widział takie buble na rynek puszczać :roll::mad:[/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] jasne że sie nie znasz.... :roll::cool1: zawsze jeżdże cały rok na oponach (letnich lub zimowych, w zależności z jakimi kupuje:evil_lol:)... zazwyczaj 2 lata, potem auto robi KAPUT i idzie na złom....:diabloti: czyli jak sie wykończą opony to trza zmienić auto :evil_lol::evil_lol: ale tym razem mam roczne ;) (auto, nie opony:evil_lol:)... kupione w lutym zeszłego roku... to chyba za wcześnie na zmiane fury:roll::evil_lol: strasznie lipne te opony tera robią.... zima, lato pół zimy i po oponach... kto to widział takie buble na rynek puszczać :roll::mad:[/FONT] Hahahaha! To ty rozrzutna jesteś co rusz to nowa fura nono:evil_lol: A tak poza tym to mój TZ mówi mi że opony zurzywają się w zaleznosci od sposobu prowadzenia samochodu (cytuje : "Za duzo hamujesz":cool1::-o:evil_lol:) Hahahahaha. No nie wiem co by mówił jak bym przestała używać hamulca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]cze żonkilko[/FONT]:multi: [FONT=Arial]no jak to..... wrzuciłam dziś całe mnóstwo zdjęć!! nie widzisz?? :crazyeye: [/FONT][FONT=Arial]:roll::roll::roll::eviltong:[/FONT] [FONT=Georgia]a tak faktycznie...gapa ze mnie, przecież wrzuciłaś dzisiaj na 2045 strone ;) :evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='apple']Hahahaha! To ty rozrzutna jesteś co rusz to nowa fura nono:evil_lol: [FONT=Arial]BOGATEMU NIE ZABRONISZ :grins: :diabloti:[/FONT] A tak poza tym to mój TZ mówi mi że opony zurzywają się w zaleznosci od sposobu prowadzenia samochodu (cytuje : "Za duzo hamujesz":cool1::-o:evil_lol:) Hahahahaha. No nie wiem co by mówił jak bym przestała używać hamulca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]Twój mąż to wogóle sie nie zna na motoryzacji...nie od hamowania ino od złej jakości asfaltu :roll: ja nie hamuje, bo hamulki sie popsuli, a[/FONT][FONT=Arial] i oponki [/FONT][FONT=Arial] też sie popsuli:diabloti:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]a tak faktycznie...gapa ze mnie, przecież wrzuciłaś dzisiaj na 2045 strone ;) :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]2045,2046,2047... mnóstwo fotek :multi::multi::diabloti:[/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]Twój mąż to wogóle sie nie zna na motoryzacji...nie od hamowania ino od złej jakości asfaltu :roll: ja nie hamuje, bo hamulki sie popsuli, a[/FONT][FONT=Arial] i oponki [/FONT][FONT=Arial] też sie popsuli:diabloti:[/FONT] Powiem mu bo lubie jak się złości :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='apple']Powiem mu bo lubie jak się złości :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]powiedz.. z pozdrowieniami od miszcza kierownicy klockowej :grins: i powiedz że jest dupa nie kierowca jak co sezon musi zmieniać opony... bo na jednych da sie jeździć CAŁE 2 lata :grins: :diabloti: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]2045,2046,2047... mnóstwo fotek :multi::multi::diabloti:[/FONT] [FONT=Georgia]taaa są piękne...szczególnie to gdzie Klocuś stoi na rzęsach ;) :evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]powiedz.. z pozdrowieniami od miszcza kierownicy klockowej :grins: i powiedz że jest dupa nie kierowca jak co sezon musi zmieniać opony... bo na jednych da sie jeździć CAŁE 2 lata :grins: :diabloti: [/FONT] Powiem! Powiem! Ale on nie kupuje co sezon nowych ino zmienia co sezon na odpowiednie w danym sezonie :cool3: czego inni nie czynią i potem do wymiany:diabloti: Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]taaa są piękne...szczególnie to gdzie Klocuś stoi na rzęsach ;) :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] też mi sie podoba... brekdensier jeden :loveu: aha... mam KILKA fot z wczorajszych wypocin hiphopowców... ale najzwyklej w świecie nie chce sie mi ich dawać :diabloti: ide sie zdrzemnąć.... bo ktoś mnie obudził za 15 dziewiąta dziś :roll:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='apple']Powiem! Powiem! Ale on nie kupuje co sezon nowych ino zmienia co sezon na odpowiednie w danym sezonie :cool3: czego inni nie czynią i potem do wymiany:diabloti: [FONT=Arial]no jak tego nie czynią... to jakieś buraki chyba.. jak można nie zmieniać sezonowo:shake: :roll::diabloti: ide polegnąć obok czarnucha :loveu: [/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]no jak tego nie czynią... to jakieś buraki chyba.. jak można nie zmieniać sezonowo:shake: :roll::diabloti: ide polegnąć obok czarnucha :loveu: [/FONT] No ić ić bo się zestresowałaś tymi oponami :evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Cze:B-fly: Nadrobiłam:grins::grins: Ino,że ja tak jakoś dziwnie robię, że czytam od końca:niewiem: Na hulajnodze do pracy, a nie doopsko furami wozić:roll::roll::roll: :diabloti: Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale ja nie powiedziałam że nie mam zimówek :diabloti: MAM!! przeca zeszłoroczne... całe lato na nich jeździłam,:cool1: więc sie obstały.... ale wczoraj koło zrobiło psssssssssssssssssssssss..... a zapasowe mam, ale inny rozmiar :roll: no a że za 3 miesiące trza bedzie już letnie zakładać... to nie bede naprawiać tego ino mus kupić nowe, bo te już jakieś takieś łyse :placz: więc dopadł mnie niespodziewany wydatek :mad:[/FONT] [FONT=Arial] :razz:...kto to wymyślił nazwę zimówki :razz:...przeca u nas lata wcale nie są takie zas gorące żeby od razu opony wymieniać :roll: :oops:[/FONT] [FONT=Arial]super życzonka!!! :multi::multi::multi: :diabloti:mam wrażenie że gdzieś je już widziałam :cool1:[/FONT] :multi:[FONT=Arial]:multi::multi:jak to gdzieś widzialas :hmmmm: to pewnie tzw deja vu:diabloti: ..............:evil_lol: a super są super ......:multi:...no dopsz ....też już je gdzieś widziałam :multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]o cholera... zerknęłam na te opony... faktycznie cena niższa niż gdzie indziej... ale i tak zrobiłam :eek2: nie rób tak ....[/FONT][FONT=Arial]:eek2:...bo Ci tak zostanie [/FONT] [FONT=Arial] chyba jednak naprawie tą łysą :roll: [/FONT] [FONT=Arial]nie pisz o niej łysa bo jej pewnie przykro :razz:...napisz ze ma modną fryzurkę :grins: ;)...napraw jeszcze pojeździsz .... a pan C. powiedzial ze masz się nie lękać ...bez problemu dojedziesz na tym kółeczku w każdym autku jest oryginalnie taka dojazdówka ....przyznam się ze nie wiedzialam :oops::oops: [/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial] i powiedz że jest dupa nie kierowca jak co sezon musi zmieniać opony... bo na jednych da sie jeździć CAŁE 2 lata :grins: :diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT][FONT=Arial]my już też tak [/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial] aha... mam KILKA fot z wczorajszych wypocin hiphopowców... ale najzwyklej w świecie nie chce sie mi ich dawać :diabloti: nie dawaj :grins: ide sie zdrzemnąć.... bo ktoś mnie obudził za 15 dziewiąta dziś :roll:[/FONT] [FONT=Arial]Który to taki był bez serducha :mad:...ja to chociaż budzilam 7.40 :p[/FONT] Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [FONT=Arial]wstałam... ide robić obiad :roll::oops:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]wstałam... ide robić obiad :roll::oops:[/FONT] :razz::razz:[FONT=Arial]:razz:a co masz dobrego :grins:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Alicja']:razz::razz:[FONT=Arial]:razz:a co masz dobrego :grins:[/FONT] [FONT=Arial]smażony ser :grins: [/FONT] Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]smażony ser :grins: [/FONT] [FONT=Arial]dobra mam frytki :razz::razz:....robimy sciepkę :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
emdziolek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Dziewczyny błagam wpadajcie... podnoszcie..:( http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9178230#post9178230 Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]dobra mam frytki :razz::razz:....robimy sciepkę :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Ja mam dwa rodzaje kechupu i pyffko :chlup: Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [FONT=Arial]pojedzona...........[/FONT] [FONT=Arial] tera bym sie drzemła :roll:[/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] tera bym sie drzemła :roll:[/FONT] no nie grzesz dziewczyno dopiero ty wstala :razz: Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='apple']no nie grzesz dziewczyno dopiero ty wstala :razz: tysz fakt.... Quote
Recommended Posts