Kiłi Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Nie no, to że z kompka to oczywiste:eviltong: Z lotniska pisze:eviltong: Mam dwa metry za oknem płyte i oglądam sobie jak samoloty startują:cool3: Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Kiłi']Nie no, to że z kompka to oczywiste:eviltong: Z lotniska pisze:eviltong: Mam dwa metry za oknem płyte i oglądam sobie jak samoloty startują:cool3: :razz::razz:[FONT=Arial]:razz:ale Cie ponioslo :cool3:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Kiłi']Nie no, to że z kompka to oczywiste:eviltong: Z lotniska pisze:eviltong: Mam dwa metry za oknem płyte i oglądam sobie jak samoloty startują:cool3: [FONT=Arial]a co ty to robisz na lotnisku :crazyeye::crazyeye: nie wolno tam kompków uzywać bo zrobisz zakłócenia i jakiemus samolotowi popieprzy sie w radarach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Kiłi Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Alicja']:razz::razz:[FONT=Arial]:razz:ale Cie ponioslo :cool3:[/FONT] Ano:razz: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a co ty to robisz na lotnisku :crazyeye::crazyeye:[/FONT] [FONT=Arial]Mamcie do pracy zawiozłam:eviltong: Topsik też tu ze mną jest:razz:[/FONT] [FONT=Arial]nie wolno tam kompków uzywać bo zrobisz zakłócenia i jakiemus samolotowi popieprzy sie w radarach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Nie strasz:eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] Ala :razz: w czym maczałaś palce :razz::razz: jestem dojsznięta do pracy :roll: remanent nie zając :roll:[/FONT] Masz rację co masz zrobić dzisiaj zrób jutro będziesz mieć dwa dni wolnego:evil_lol: Quote
sota36 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Madzia - kochom Cie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [FONT=Arial]nie mam czasu na dogo!!! na gwałt musze opony kupić.... i latam po necie :placz::placz::placz:[/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie mam czasu na dogo!!! na gwałt musze opony kupić.... i latam po necie :placz::placz::placz:[/FONT] To tu juz koniec grudnia a ty zimówek jeszcze nie masz?:-o Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie mam czasu na dogo!!! na gwałt musze opony kupić.... i latam po necie :placz::placz::placz:[/FONT] [FONT=Arial] :glaszcze: lej na opony ....kupię Ci samolot :grins:[/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :glaszcze: lej na opony ....kupię Ci samolot :grins:[/FONT]buhahahahahaha:lol: Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='apple']buhahahahahaha:lol: [FONT=Arial]ty masz obiecanego Astmana :p...a Madzia dostanie Samolot ;)[/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ty masz obiecanego Astmana :p...a Madzia dostanie Samolot ;)[/FONT] Tak jakos nie po równo mam wrażenie:hmmmm: ale może mi się wydaje:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='apple']Tak jakos nie po równo mam wrażenie:hmmmm: ale może mi się wydaje:evil_lol: [FONT=Arial]to tylko tak Ci się wydaje :grins:[/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]to tylko tak Ci się wydaje :grins:[/FONT] No nie wydaje mi się :cool1::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='apple']No nie wydaje mi się :cool1::evil_lol: [FONT=Arial]:razz::razz:wydaje wydaje ......jak Ozzy pociągnie to też nauczysz się latać :grins:[/FONT] Quote
Kiłi Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Ja też nie mam jeszcze zimówek:oops::roll: Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Wilejkaros']www.oponytanio.pl www.opony.com :razz:[FONT=Arial]:razz::razz:wow......czyli nie ma to jak DOGO :multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]ŻYCZONKA DLA WAS [/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [FONT=Georgia]Cześć Klocusie i Kloceczki :multi::multi::multi: Dzisiaj tak później trochę wzięłam się za odwiedzanie bo od rana jeździłam po rodzinie z odwiedzinami :) No ale widzę że zdjęcia na mnie nie czekają więc ooOO :) :evil_lol: [/FONT] Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='apple']To tu juz koniec grudnia a ty zimówek jeszcze nie masz?:-o [quote name='Kiłi']Ja też nie mam jeszcze zimówek:oops::roll: [FONT=Arial]ale ja nie powiedziałam że nie mam zimówek :diabloti: MAM!! przeca zeszłoroczne... całe lato na nich jeździłam,:cool1: więc sie obstały.:roll:... ale wczoraj koło zrobiło psssssssssssssssssssssss..... a zapasowe mam, ale inny rozmiar :roll: no a że za 3 miesiące trza bedzie już letnie zakładać... to nie bede naprawiać tego ino mus kupić nowe, bo te już jakieś takieś łyse :placz::placz: więc dopadł mnie niespodziewany wydatek :mad:[/FONT] [quote name='Wilejkaros']www.oponytanio.pl www.opony.com [FONT=Arial]ide szukać... ale zaś zapomniałam jaki to ja rozmiar potrzebuje :oops:... ale dzięki za namiary :loveu:[/FONT] [quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial]:razz::razz:wow......czyli nie ma to jak DOGO :multi::multi: :evil_lol::evil_lol: [/FONT][FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]ŻYCZONKA DLA WAS [/FONT] [FONT=Arial]super życzonka!!! :multi::multi::multi: :diabloti:mam wrażenie że gdzieś je już widziałam :cool1:[/FONT] [quote name='furciaczek']Dziendoberek:loveu: [FONT=Arial]berecik :multi::loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Cześć Klocusie i Kloceczki :multi::multi::multi: Dzisiaj tak później trochę wzięłam się za odwiedzanie bo od rana jeździłam po rodzinie z odwiedzinami :) No ale widzę że zdjęcia na mnie nie czekają więc ooOO :) :evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]cze żonkilko[/FONT]:multi: [FONT=Arial]no jak to..... wrzuciłam dziś całe mnóstwo zdjęć!! nie widzisz?? :crazyeye: [/FONT][FONT=Arial]:roll::roll::roll::eviltong:[/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale ja nie powiedziałam że nie mam zimówek :diabloti: MAM!! przeca zeszłoroczne... całe lato na nich jeździłam,:cool1: więc sie obstały.:roll:... ale wczoraj koło zrobiło psssssssssssssssssssssss..... a zapasowe mam, ale inny rozmiar :roll: no a że za 3 miesiące trza bedzie już letnie zakładać... to nie bede naprawiać tego ino mus kupić nowe, bo te już jakieś takieś łyse :placz::placz: więc dopadł mnie niespodziewany wydatek :mad:[/FONT] No ja nie wiem czy po całoletniej jeździe sa to jeszcze zimówki ale co tam - moge się nie znać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts