Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:bigcool:

:shake:dopsz że nie wdychalas tego świnstestwa :angryy::angryy::angryy:
[/FONT]

[FONT=Arial]nic tak na mnie nie działa jak smród trawska... a niby wyglądam na taką co lubi :roll::evil_lol:[/FONT]

[quote name='ATLANTYDA']Witam :lol:
Zwiedziłam galerie twojego cuda:p:loveu: oczywiście wybiórczo ,ale jeszcze nadrobię .
Clocuśa nic ino po sznupie całować :calus::calus: pieeeękny jest ,w moim typie czarny z białym krawacikiem .Pozwoliłam sobie skorzystać z twoich życzeń noworocznych :roll:ale są tak super że szkoda żeby inni nie zobaczyli mam nadzieje ze mi wybaczysz :evil_lol::razz:.
Pozdrawiamy:lol:
[FONT=Arial]pewnie... bierz co chcesz a czarnulka ucałowałam... własnie żebra mi za plecami za suchym chlebem.... on jest chory na głowe ... to jego przysmak :mdleje: [/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nic tak na mnie nie działa jak smród trawska... a niby wyglądam na taką co lubi :roll::evil_lol:

pozory mylą ...tych co się nie znają :razz:;)
[/FONT]

[FONT=Arial]pewnie... bierz co chcesz a czarnulka ucałowałam... własnie żebra mi za plecami za suchym chlebem.... on jest chory na głowe ... to jego przysmak :mdleje: [/FONT]

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzulek też ostatnio żebra za chlebusiem :oops::oops:....kto go naumial :roll::razz::razz:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzulek też ostatnio żebra za chlebusiem :oops::oops:....kto go naumial :roll::razz::razz:[/FONT]
[FONT=Arial]zgapił od klocusia, podsłyszał, przeczytał :roll::razz:[/FONT]
[quote name='ATLANTYDA']Oto widzę że podobne gusta ma jak nasz Bono niema to jak sucha bułeczka albo kromka ale ze świeżego chlebka.
[FONT=Arial]aaa świeży też niczego sobie, ale taki suchy, co to idzie nim gwoździe wbijać.... mmmmm mniód-malina .... albo może biedny pies zagłodzony... ale niemożlwe- w zeszłym tygodniu dostał miske żarcia :diabloti::cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]zgapił od klocusia, podsłyszał, przeczytał :roll::razz:[/FONT]

[FONT=Arial]aaa świeży też niczego sobie, ale taki suchy, co to idzie nim gwoździe wbijać.... mmmmm mniód-malina .... albo może biedny pies zagłodzony... ale niemożlwe- w zeszłym tygodniu dostał miske żarcia :diabloti::cool1:[/FONT]

[FONT=Arial]naszeptałaś MU do uszka :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='furciaczek']Przyszlam zameldowac ze calym stadem juz na wyspie:multi:
I ciesze sie ze Ci kompeczka oddali:loveu: Bo skoro jestes to Ci oddali prawda??:oops:

[FONT=Arial]no to powodzenia na wygnaniu :evil_lol::evil_lol: dlaczemu nie jechałas przez Jastrzębie :razz:
klocuś chciał poznać narzeczona :loveu:

oddali oddali... pozyczyli znaczy jeszcze na jakiś tydzień, 2 bo kolo jeszcze ma jakies jazdy z nekrostradą ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]utopią sie jak przyjade następą razą:cool1: poprosze barszczyk :grins: [/FONT]

[FONT=Arial]Barszczyk Raz;)...masz to jak w banku :cool2:[/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']siemanko :multi:
[FONT=Arial]:multi::multi::multi: żyjesz słodka ty moja... niczym ogórek ;)[/FONT]
[quote name='Alicja'][FONT=Arial] Dobereczek to JA .......Alicja z Ozzulkiem[/FONT]
[FONT=Arial]bez Emi ;):evil_lol:

breczek!!

spiłam kaff lece do arbajta :placz: remamentosa robić... raczej dziś mnie nie bedzie :placz::placz::placz:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:multi::multi::multi: żyjesz słodka ty moja... niczym ogórek ;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kiszony :razz::razz:
[/FONT]
[FONT=Arial]bez Emi ;):evil_lol:

:evil_lol::evil_lol:ano bez ;)

breczek!!

bereczek :multi::multi::multi:nareszcie wstanięta

spiłam kaff lece do arbajta :placz: remamentosa robić... raczej dziś mnie nie bedzie :placz::placz::placz:
[/FONT]

[FONT=Arial]:glaszcze: zrób tego remanentosa :diabloti:i raczej bądź jak skończysz ;)[/FONT]

Posted

[quote name='apple']Przyszłam obaczyć co tu słychać! :roll:
Widzialam u Żonkilkowej rysunek Klocusia. :multi::loveu: Super wyszedł!:loveu:
[FONT=Arial]
:multi::multi::multi:bo ja mam takie zdolne dziecka ;):evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
:multi::multi::multi:bo ja mam takie zdolne dziecka ;):evil_lol:
[/FONT] No tak mogłam się domyślić że maczalaś w tym palce. Tyś matką wszystykich artystów jak widzę:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No tak mogłam się domyślić że maczalaś w tym palce. Tyś matką wszystykich artystów jak widzę:evil_lol:

[FONT=Arial]:hmmmm: palce powiadasz .............:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: palce powiadasz .............:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] No tak dokładnie to nie wiem ty wiesz lepiej co maczałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No tak mogłam się domyślić że maczalaś w tym palce. Tyś matką wszystykich artystów jak widzę:evil_lol:
[FONT=Arial]
Ala :razz: w czym maczałaś palce :razz::razz:

jestem dojsznięta do pracy :roll: remanent nie zając :roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]
Ala :razz: w czym maczałaś palce :razz::razz:

w adopcjach zdolnych dzieci :grins: na dogo :evil_lol:

jestem dojsznięta do pracy :roll: remanent nie zając :roll:
[/FONT]

[FONT=Arial]a nie dojechana :hmmmm: ...

a ja zamarzłam na psacerku :shake:...odmrażam się kolejną kaffą :roll:
[/FONT]

Posted

Heloł Klockowa, nie zdagniesz skąd pisze:diabloti:

Myślisz, że dały by mi rade:hmmmm: No nie wiem:diabloti:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a ja mam ze 50 ... w sklepie :eviltong::eviltong:[/FONT]

:mdleje::mdleje::mdleje:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:......ej no Madzialeno :grins:...jeszcze tylko 6 STRON :multi::multi:[/FONT]
:multi::multi::multi::diabloti:

[quote name='Kiłi']Heloł Klockowa, nie zdagniesz skąd pisze:diabloti:

[FONT=Arial]nie zgadne... :hmmmm: z kompka może :razz::evil_lol:[/FONT]

Myślisz, że dały by mi rade:hmmmm: No nie wiem:diabloti:

:mdleje::mdleje::mdleje:

[FONT=Arial]powstań... kobieto upadła :cool1:[/FONT]