clockwork Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:bigcool: :shake:dopsz że nie wdychalas tego świnstestwa :angryy::angryy::angryy:[/FONT] [FONT=Arial]nic tak na mnie nie działa jak smród trawska... a niby wyglądam na taką co lubi :roll::evil_lol:[/FONT] [quote name='ATLANTYDA']Witam :lol: Zwiedziłam galerie twojego cuda:p:loveu: oczywiście wybiórczo ,ale jeszcze nadrobię . Clocuśa nic ino po sznupie całować :calus::calus: pieeeękny jest ,w moim typie czarny z białym krawacikiem .Pozwoliłam sobie skorzystać z twoich życzeń noworocznych :roll:ale są tak super że szkoda żeby inni nie zobaczyli mam nadzieje ze mi wybaczysz :evil_lol::razz:. Pozdrawiamy:lol: [FONT=Arial]pewnie... bierz co chcesz a czarnulka ucałowałam... własnie żebra mi za plecami za suchym chlebem.... on jest chory na głowe ... to jego przysmak :mdleje: [/FONT] Quote
Alicja Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nic tak na mnie nie działa jak smród trawska... a niby wyglądam na taką co lubi :roll::evil_lol: pozory mylą ...tych co się nie znają :razz:;) [/FONT] [FONT=Arial]pewnie... bierz co chcesz a czarnulka ucałowałam... własnie żebra mi za plecami za suchym chlebem.... on jest chory na głowe ... to jego przysmak :mdleje: [/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzulek też ostatnio żebra za chlebusiem :oops::oops:....kto go naumial :roll::razz::razz:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Oto widzę że podobne gusta ma jak nasz Bono niema to jak sucha bułeczka albo kromka ale ze świeżego chlebka. Quote
clockwork Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzulek też ostatnio żebra za chlebusiem :oops::oops:....kto go naumial :roll::razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]zgapił od klocusia, podsłyszał, przeczytał :roll::razz:[/FONT] [quote name='ATLANTYDA']Oto widzę że podobne gusta ma jak nasz Bono niema to jak sucha bułeczka albo kromka ale ze świeżego chlebka. [FONT=Arial]aaa świeży też niczego sobie, ale taki suchy, co to idzie nim gwoździe wbijać.... mmmmm mniód-malina .... albo może biedny pies zagłodzony... ale niemożlwe- w zeszłym tygodniu dostał miske żarcia :diabloti::cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]zgapił od klocusia, podsłyszał, przeczytał :roll::razz:[/FONT] [FONT=Arial]aaa świeży też niczego sobie, ale taki suchy, co to idzie nim gwoździe wbijać.... mmmmm mniód-malina .... albo może biedny pies zagłodzony... ale niemożlwe- w zeszłym tygodniu dostał miske żarcia :diabloti::cool1:[/FONT] [FONT=Arial]naszeptałaś MU do uszka :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]naszeptałaś MU do uszka :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]:shake::shake: uszka utopili sie w barszczu :eviltong::cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:shake::shake: uszka utopili sie w barszczu :eviltong::cool1:[/FONT] [FONT=Arial]Ozzulkowe nie :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ozzulkowe nie :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]utopią sie jak przyjade następą razą:cool1: poprosze barszczyk :grins: [/FONT] Quote
furciaczek Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Przyszlam zameldowac ze calym stadem juz na wyspie:multi: I ciesze sie ze Ci kompeczka oddali:loveu: Bo skoro jestes to Ci oddali prawda??:oops: Quote
clockwork Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='furciaczek']Przyszlam zameldowac ze calym stadem juz na wyspie:multi: I ciesze sie ze Ci kompeczka oddali:loveu: Bo skoro jestes to Ci oddali prawda??:oops: [FONT=Arial]no to powodzenia na wygnaniu :evil_lol::evil_lol: dlaczemu nie jechałas przez Jastrzębie :razz: klocuś chciał poznać narzeczona :loveu: oddali oddali... pozyczyli znaczy jeszcze na jakiś tydzień, 2 bo kolo jeszcze ma jakies jazdy z nekrostradą ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]utopią sie jak przyjade następą razą:cool1: poprosze barszczyk :grins: [/FONT] [FONT=Arial]Barszczyk Raz;)...masz to jak w banku :cool2:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [FONT=Arial] Dobereczek to JA .......Alicja z Ozzulkiem[/FONT] Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='evaxon']siemanko :multi: [FONT=Arial]:multi::multi::multi: żyjesz słodka ty moja... niczym ogórek ;)[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial] Dobereczek to JA .......Alicja z Ozzulkiem[/FONT] [FONT=Arial]bez Emi ;):evil_lol: breczek!! spiłam kaff lece do arbajta :placz: remamentosa robić... raczej dziś mnie nie bedzie :placz::placz::placz:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:multi::multi::multi: żyjesz słodka ty moja... niczym ogórek ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:kiszony :razz::razz: [/FONT] [FONT=Arial]bez Emi ;):evil_lol: :evil_lol::evil_lol:ano bez ;) breczek!! bereczek :multi::multi::multi:nareszcie wstanięta spiłam kaff lece do arbajta :placz: remamentosa robić... raczej dziś mnie nie bedzie :placz::placz::placz:[/FONT] [FONT=Arial]:glaszcze: zrób tego remanentosa :diabloti:i raczej bądź jak skończysz ;)[/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Przyszłam obaczyć co tu słychać! :roll: Widzialam u Żonkilkowej rysunek Klocusia. :multi::loveu: Super wyszedł!:loveu: Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='apple']Przyszłam obaczyć co tu słychać! :roll: Widzialam u Żonkilkowej rysunek Klocusia. :multi::loveu: Super wyszedł!:loveu: [FONT=Arial] :multi::multi::multi:bo ja mam takie zdolne dziecka ;):evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :multi::multi::multi:bo ja mam takie zdolne dziecka ;):evil_lol:[/FONT] No tak mogłam się domyślić że maczalaś w tym palce. Tyś matką wszystykich artystów jak widzę:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='apple']No tak mogłam się domyślić że maczalaś w tym palce. Tyś matką wszystykich artystów jak widzę:evil_lol: [FONT=Arial]:hmmmm: palce powiadasz .............:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: palce powiadasz .............:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] No tak dokładnie to nie wiem ty wiesz lepiej co maczałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='apple']No tak mogłam się domyślić że maczalaś w tym palce. Tyś matką wszystykich artystów jak widzę:evil_lol: [FONT=Arial] Ala :razz: w czym maczałaś palce :razz::razz: jestem dojsznięta do pracy :roll: remanent nie zając :roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] Ala :razz: w czym maczałaś palce :razz::razz: w adopcjach zdolnych dzieci :grins: na dogo :evil_lol: jestem dojsznięta do pracy :roll: remanent nie zając :roll:[/FONT] [FONT=Arial]a nie dojechana :hmmmm: ... a ja zamarzłam na psacerku :shake:...odmrażam się kolejną kaffą :roll: [/FONT] Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [FONT=Arial]:razz::razz:......ej no Madzialeno :grins:...jeszcze tylko 6 STRON :multi::multi::multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Kiłi Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Heloł Klockowa, nie zdagniesz skąd pisze:diabloti: Myślisz, że dały by mi rade:hmmmm: No nie wiem:diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a ja mam ze 50 ... w sklepie :eviltong::eviltong:[/FONT] :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:......ej no Madzialeno :grins:...jeszcze tylko 6 STRON :multi::multi:[/FONT] :multi::multi::multi::diabloti: [quote name='Kiłi']Heloł Klockowa, nie zdagniesz skąd pisze:diabloti: [FONT=Arial]nie zgadne... :hmmmm: z kompka może :razz::evil_lol:[/FONT] Myślisz, że dały by mi rade:hmmmm: No nie wiem:diabloti: :mdleje::mdleje::mdleje: [FONT=Arial]powstań... kobieto upadła :cool1:[/FONT] Quote
Recommended Posts