clockwork Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='emdziolek']Witanko zamarźnięta Madzialenko, przyniosłam Ci coś na rozgrzanie::kaffee_2: POtańczymy troche, to cie rozgrzeje:razz: :cunao: [FONT=Arial] dzięki... kawka mile widziana bo ja musze wstac od kompa zeby se zrobić :roll::oops: a tańcować to ja dzis bede.... na koncercie ... HIP HOP JOŁ MADAFAKA:diabloti: [/FONT][FONT=Arial] dostaliśmy zaproszonko, bo współpracujemy z syneczkami organizujacymi koncerto... to idziemy a co :roll: spuszcze gacie do kolan i heja na balety :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale jazda..... jak większość z Was wie... prowadze sklepik z gadżetami do palenia.... tytoniu :roll:... własnie miałam klientów... średnia wieku 10-11 lat :mdleje: opowiadają sobie co jak działa, do czego co słuzy, po czym słysze- [/FONT] [FONT=Arial]poprosze tą fajke wodną :crazyeye::crazyeye:[/FONT] [FONT=Arial]bardzo mi przykro... musisz mieć 18 lat :grins:[/FONT] [FONT=Arial]co pani pieprzy (:shake:) a jak jaram teraz to co????[/FONT][FONT=Arial]rece mi opadły.... gdzie rodzice łeboniów..:angryy:. dzieciaki ubrane fajnie i drogo ..powiedziałabym nawet BARDZO drogo.... czyli nie z patologicznych domów jak to sie ludziom wydaje... MASIAKRA!!!! zresztą mam tu full przegląd klienteli zainteresowanej akcesoriami do palenia... powiem tyle... jara sie w każdej grupie społecznej :mad::mad:[/FONT] MNie już takie rzeczy nawet nie dziwią:roll::roll::roll: Joł joł cziki rap czikirap:cool1: Quote
emdziolek Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] dzięki... kawka mile widziana bo ja musze wstac od kompa zeby se zrobić :roll::oops: a tańcować to ja dzis bede.... na koncercie ... HIP HOP JOŁ MADAFAKA:diabloti: [/FONT][FONT=Arial] dostaliśmy zaproszonko, bo współpracujemy z syneczkami organizujacymi koncerto... to idziemy a co :roll: spuszcze gacie do kolan i heja na balety :evil_lol::evil_lol:[/FONT] A czyj koncertos u was? Jaki hiphopowiec tam u was budzie występował?:diabloti::razz: Quote
jonQuilla Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale jazda..... jak większość z Was wie... prowadze sklepik z gadżetami do palenia.... tytoniu :roll:... własnie miałam klientów... średnia wieku 10-11 lat :mdleje: opowiadają sobie co jak działa, do czego co słuzy, po czym słysze- [/FONT] [FONT=Arial]poprosze tą fajke wodną :crazyeye::crazyeye:[/FONT] [FONT=Arial]bardzo mi przykro... musisz mieć 18 lat :grins:[/FONT] [FONT=Arial]co pani pieprzy (:shake:) a jak jaram teraz to co????[/FONT][FONT=Arial]rece mi opadły.... gdzie rodzice łeboniów..:angryy:. dzieciaki ubrane fajnie i drogo ..powiedziałabym nawet BARDZO drogo.... czyli nie z patologicznych domów jak to sie ludziom wydaje... MASIAKRA!!!! zresztą mam tu full przegląd klienteli zainteresowanej akcesoriami do palenia... powiem tyle... jara sie w każdej grupie społecznej :mad::mad:[/FONT] [FONT=Georgia]hmm...ja jak mam do czynienia z takimi dzieciakami to się tylko zastanawiam czy też byłam taka "dziwna" jak miałam tyle lat...robiłam głupie rzeczy ale w sumie inaczej jest jak ktoś na to patrzy z zewnątrz...zresztą nadal pewnie mam za co się wstydzić :oops::oops: [/FONT] Quote
clockwork Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='Medorowa']MNie już takie rzeczy nawet nie dziwią:roll::roll::roll: Joł joł cziki rap czikirap:cool1: [quote name='emdziolek']A czyj koncertos u was? Jaki hiphopowiec tam u was budzie występował?:diabloti::razz: http://www.battle.podziemnyrap.pl/info.html ;) [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]hmm...ja jak mam do czynienia z takimi dzieciakami to się tylko zastanawiam czy też byłam taka "dziwna" jak miałam tyle lat...robiłam głupie rzeczy ale w sumie inaczej jest jak ktoś na to patrzy z zewnątrz...zresztą nadal pewnie mam za co się wstydzić :oops::oops:[/FONT] [FONT=Arial]ja też byłam DIOBEŁ... ale jakos te zaćpane dzieciaki mnie przerażają :shake::shake:[/FONT]:mad: Quote
jonQuilla Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Georgia]hahaa....mój ulubińszy emotek :evil_lol: :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]ja też byłam DIOBEŁ... ale jakos te zaćpane dzieciaki mnie przerażają :shake::shake:[/FONT]:mad: [FONT=Georgia]mnie też...w klatce pode mną na parterze mieszka patologiczna rodzina...wszyscy siedzieli i głównie za kradzieże i narkotyki, jak wracałam kiedyś z imprez w nocy to natykałam się na naćpanych 13-15 latków...teraz tego nie ma bo najstarszy braciszek poszedł siedzieć znów za handel :roll::roll::roll: i są pod stałą obserwacją więc imprezy robią ale już nie takie [/FONT] Quote
emdziolek Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Aaaa Freestyle Battle!:loveu::loveu: Będą si bić na rymy:cool3::cool3::cool3::cool3: Kurefcia czemu ja tak daleko od Ciebie, poszłybysmy razem:-( Quote
sota36 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale jazda..... jak większość z Was wie... prowadze sklepik z gadżetami do palenia.... tytoniu :roll:... własnie miałam klientów... średnia wieku 10-11 lat :mdleje: opowiadają sobie co jak działa, do czego co słuzy, po czym słysze- [/FONT] [FONT=Arial]poprosze tą fajke wodną :crazyeye::crazyeye:[/FONT] [FONT=Arial]bardzo mi przykro... musisz mieć 18 lat :grins:[/FONT] [FONT=Arial]co pani pieprzy (:shake:) a jak jaram teraz to co????[/FONT][FONT=Arial]rece mi opadły.... gdzie rodzice łeboniów..:angryy:. dzieciaki ubrane fajnie i drogo ..powiedziałabym nawet BARDZO drogo.... czyli nie z patologicznych domów jak to sie ludziom wydaje... MASIAKRA!!!! zresztą mam tu full przegląd klienteli zainteresowanej akcesoriami do palenia... powiem tyle... jara sie w każdej grupie społecznej :mad::mad:[/FONT] PYTASZ, GDZIE SA CI RODZICE? zARABIAJA NA TE CIUCHY, SIEDZA PO KOSMETYCZKACH I UDAJA METROSEKSUALNYCH ZAMIAST ZABRAC LEBKA I POKAZAC MU SWIAT, SPEDZIC Z NIM CZAS, ZAINTERESOWAC SOBA, UCZYC WRAZLIWISCI I SZACUNKU ! A TAK, CI RODZICE PAMIETAJA, TYLKO, ZE MAJA DZIECI, JAK LEBKOM LECI NA IMIE, NO I ZE TRZEBA DAC IM KIESZONKOWE, BY USPOKOIC SWOJE SUMIENIE. Quote
apple Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 sota36 napisał(a):PYTASZ, GDZIE SA CI RODZICE? zARABIAJA NA TE CIUCHY, SIEDZA PO KOSMETYCZKACH I UDAJA METROSEKSUALNYCH ZAMIAST ZABRAC LEBKA I POKAZAC MU SWIAT, SPEDZIC Z NIM CZAS, ZAINTERESOWAC SOBA, UCZYC WRAZLIWISCI I SZACUNKU ! A TAK, CI RODZICE PAMIETAJA, TYLKO, ZE MAJA DZIECI, JAK LEBKOM LECI NA IMIE, NO I ZE TRZEBA DAC IM KIESZONKOWE, BY USPOKOIC SWOJE SUMIENIE. No a myslisz że jak by im kto powiedział że maja takie dzieciaki jak maja to by ci uwierzyli :cool1:. jeszcze by cię zbesztali :roll: Quote
clockwork Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='sota36']PYTASZ, GDZIE SA CI RODZICE? zARABIAJA NA TE CIUCHY, SIEDZA PO KOSMETYCZKACH I UDAJA METROSEKSUALNYCH ZAMIAST ZABRAC LEBKA I POKAZAC MU SWIAT, SPEDZIC Z NIM CZAS, ZAINTERESOWAC SOBA, UCZYC WRAZLIWISCI I SZACUNKU ! A TAK, CI RODZICE PAMIETAJA, TYLKO, ZE MAJA DZIECI, JAK LEBKOM LECI NA IMIE, NO I ZE TRZEBA DAC IM KIESZONKOWE, BY USPOKOIC SWOJE SUMIENIE. [FONT=Arial]anooooo.... starzy gonią za kasą a dzieciaki leca na dno :diabloti:[/FONT] [quote name='apple']No a myslisz że jak by im kto powiedział że maja takie dzieciaki jak maja to by ci uwierzyli :cool1:. jeszcze by cię zbesztali :roll: [FONT=Arial]taaaa... miałam taką sąsiadkę... WSZYSCY w klatce byli BE! wszystkich gnoiła za wszystko i próbowała wychować wszystkie dzieci ... NAUCZYCIELKA tak apropos... i co??? i jej dzieciaki dały noge z domu chyba jeszcze przed osiemnastką... zapomniała po prostu zająć sie i wychować własnych dzieci ... bo myślała że one sa bez skazy :diabloti: a takich co słysze "moje dziecko NIGDY!!" też znam... a ich dziewczynki sie puszczają na dyskotekach i ćpają do bólu.... syneczki dilują i kradną.... :roll: [/FONT] Quote
Kiłi Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]czy jest ktoś na tyle głupi jak ja?? mało mam własnych zmartwień, to jeszcze lituje sie nad "jakimis psami"... :shake: gupia jesteem jakaś czy co??? uderzyło mi juz całkiem do bani??? :placz:[/FONT] [FONT=Arial]oglądam filmika i rycze nad sqrwysyństwem człowieków :angryy::placz: [/FONT] [FONT=Arial]http://pl.youtube.com/watch?v=FSX61VlLhdQ&feature=related[/FONT] http://pl.youtube.com/watch?v=3qHXX5lVFKY&feature=related http://pl.youtube.com/watch?v=oToMcnUmvFE&feature=related [FONT=Arial]MUSZE trafic do piekła... i tam wziąć pod swoje skrzydła tych zwyrodnialców którzy nie maja za grosz szacunku dla tak kochanych zwierzaków..... :diabloti: oooo.... juz im współczuje :angryy:[/FONT] Nawet nie próbuje oglądać tych filmików:shake: [quote name='clockwork'] QRDE!!!! :angryy::angryy::angryy: krawaciarz pieprzony turas zasrany... :angryy::angryy: http://pl.youtube.com/profile?user=duslerimesoykirim Biedne psy nawet ze sobą się gryźć nie chciały, a facet je buzuje:shake::shake: Klocusiowa, a ja Ci powiem takie cóś, mam na you tube z chyba 4 filmiki z tytułem "Walki psów" gdzie się Spot z Topsem i Magnusem liną się przeciągają, tytuł tak dla żartu,( pomijając tam komentarze ludzi którzy nawet filmiku nie obejrzeli i komentują jaka ja nieludzka jestem:evil_lol:) filmiki te mają bardzo dużą oglądalność właśnie przez tytuł i tak się zastanawiam czy nie dowodzi to, że w naszym chorym społeczeństwie ludzi nadal to pociąga? Bo jacy normalni ludzie wchodziliby tyle razy...:niewiem::shake: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale jazda.....[/FONT] [FONT=Arial]jak większość z Was wie... prowadze sklepik z gadżetami do palenia.... tytoniu :roll:[/FONT] [FONT=Arial]... własnie miałam klientów... średnia wieku 10-11 lat :mdleje: opowiadają sobie co jak działa, do czego co słuzy, po czym słysze- [/FONT] [FONT=Arial]poprosze tą fajke wodną :crazyeye::crazyeye:[/FONT] [FONT=Arial]bardzo mi przykro... musisz mieć 18 lat :grins:[/FONT] [FONT=Arial]co pani pieprzy (:shake:) a jak jaram teraz to co????[/FONT][FONT=Arial]rece mi opadły.... gdzie rodzice łeboniów..:angryy:. dzieciaki ubrane fajnie i drogo ..powiedziałabym nawet BARDZO drogo.... czyli nie z patologicznych domów jak to sie ludziom wydaje... MASIAKRA!!!! zresztą mam tu full przegląd klienteli zainteresowanej akcesoriami do palenia... powiem tyle... jara sie w każdej grupie społecznej :mad::mad:[/FONT] Ehh no społeczeństwo się zmienia, teraz to 4 latki latają i ku**** rzucają. Rodzice już nie mają czasu dla dzieci i wyrastają takie jarające 10 latki myślące, że są bezkarne. Wczoraj takie właśnie mojej matce pyskowały i gdybym ja nie była tak zaaferowana tym, że mało przy parkowaniu nie puknęła drugiego auta, to był im skóre przetrzepała, by się nauczyli szacunku do starszych:mad: A ja mam fajke wodną:eviltong::evil_lol: Quote
olekg89 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Niczego bardziej nienawidziłem niż tego jak moi radzice chcieli się mną zajmować.Od 8 roku życia latam z kluczem na szyji.Nie ćpam,nie kradne.Więc to nie zależy w 100% od rodziców.Mój stary to alkoholik.Teraz już od paru lat mieszkam sam z matką.Nie ma jej w domu prawie nigdy.Mam co chce(ciuchy itd),moge mieć 2 psy. Oprócz tego ,ze nigdy nikt mnie nie pilnował z nauką i dalej mam na nią wyj...... i pewnie przez to kibluje i troche przez wagary . I uważam się może nieskromnie za całkiem wpożo kolesia . Reasumując moją powyższą wypowiedź stwierdzam ,iż nawet bedąc olewanym przez starych majac piekło w domu za bajtla można wyjść na normalnego ludzia. Quote
Alicja Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [FONT=Arial]:oops:...ja pracuję z dziećmi ...wprawdzie małymi ...kontakt z rodzicami mam ......:roll:....różnymi ...więc sporo mogłabym powiedzieć ale czasem brak po prostu słów.... :hand: pracusiowa istotko :grins: [/FONT] Quote
clockwork Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='Kiłi'] Bo jacy normalni ludzie wchodziliby tyle razy...:niewiem::shake: [FONT=Arial]tacy jak ja :roll::roll: chodze szukam i sie wściekam.... ale najsamprzód-ogladam[/FONT] ;) Ehh no społeczeństwo się zmienia, teraz to 4 latki latają i ku**** rzucają. Rodzice już nie mają czasu dla dzieci i wyrastają takie jarające 10 latki myślące, że są bezkarne. Wczoraj takie właśnie mojej matce pyskowały i gdybym ja nie była tak zaaferowana tym, że mało przy parkowaniu nie puknęła drugiego auta, to był im skóre przetrzepała, by się nauczyli szacunku do starszych:mad: [FONT=Arial]one jeszcze tobie by dały rade... to dzieci ulicy :diabloti:[/FONT] A ja mam fajke wodną:eviltong::evil_lol: [FONT=Arial]a ja mam ze 50 ... w sklepie :eviltong::eviltong:[/FONT] [quote name='olekg18'] Reasumując moją powyższą wypowiedź stwierdzam ,iż nawet bedąc olewanym przez starych majac piekło w domu za bajtla można wyjść na normalnego ludzia. [FONT=Arial]piszesz o tym co ja... tylko w innej formie... że dzieciaki z bogatych domów wcale nie są lepsze od tych pozostałych ;) też se nie dam powiedzieć że[/FONT][FONT=Arial] tylko[/FONT][FONT=Arial] dzieciaki z patologicznego środowiska są złe... i że te z dyskotek są lepsze od tych z różnych subkultur... itd :p[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :hand: pracusiowa istotko :grins: [/FONT] [FONT=Arial]aaaannnnooooo pracuje i pracuje... i nie mam na nic czasu :placz:[/FONT] Quote
olekg89 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 No w sumie :P Ale przedstawiłem to z własnego punktu widzenia i własnego życia:)Tak ,zeby było realniej:)I żeby można było zobaczyć jaki jestem cudny heheh Mimo mego pokopanego zycia:P Quote
sota36 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='olekg18']No w sumie :P Ale przedstawiłem to z własnego punktu widzenia i własnego życia:)Tak ,zeby było realniej:)I żeby można było zobaczyć jaki jestem cudny heheh Mimo mego pokopanego zycia:P no i zapomniales dodac, ze masz na dogo swoj fan - club!:) Quote
olekg89 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 JUż nie mam :/ Usunięty został już dawno.Tylko fanki pozostały . Quote
clockwork Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [FONT=Arial]wróciłam z koncertu... bo mi zimno było i śmierdziało trawskiem .... bllleeeeeeeeee nooo... i siadły baterie.. a poszłam robić zdjęcia :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]i wogóle nie moje klimaty :roll:[/FONT] [FONT=Arial]ide se bo mamy gościa :grins: [/FONT] Quote
Wilejkaros Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 No to ja tak na smutno: Dzisiaj moja 15-letnia Wilejka przekroczyła TM ['][']['] Quote
clockwork Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='Wilejkaros']No to ja tak na smutno: Dzisiaj moja 15-letnia Wilejka przekroczyła TM ['][']['] :-(:-(:-( :-(:-( smutno mi, choć nie miałam okazji jej poznać.. [[SIZE=7]*] Quote
jonQuilla Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [FONT=Georgia]chyba nie masz mi za zUe że ukradłam Ci piesa na chwilkę ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [FONT=Arial]klocusiowy trójkącik i zombecki :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]wróciłam z koncertu... bo mi zimno było i śmierdziało trawskiem .... bllleeeeeeeeee nooo... i siadły baterie.. a poszłam robić zdjęcia :evil_lol::evil_lol: A masz jakieś fotaski :razz::razz: [/FONT] [FONT=Arial]i wogóle nie moje klimaty :roll:[/FONT] [FONT=Arial]ide se bo mamy gościa :grins: [/FONT] [FONT=Arial]:bigcool: :shake:dopsz że nie wdychalas tego świnstestwa :angryy::angryy::angryy:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='Wilejkaros']No to ja tak na smutno: Dzisiaj moja 15-letnia Wilejka przekroczyła TM ['][']['] [FONT=Arial]:glaszcze: przykro mi Aniu :-( [/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Witam :lol: Zwiedziłam galerie twojego cuda:p:loveu: oczywiście wybiórczo ,ale jeszcze nadrobię . Clocuśa nic ino po sznupie całować :calus::calus: pieeeękny jest ,w moim typie czarny z białym krawacikiem .Pozwoliłam sobie skorzystać z twoich życzeń noworocznych :roll:ale są tak super że szkoda żeby inni nie zobaczyli mam nadzieje ze mi wybaczysz :evil_lol::razz:. Pozdrawiamy:lol: To dla Wilejki Quote
Recommended Posts