clockwork Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial];)ja popaszczę :grins:[/FONT] [FONT=Arial]nadal nie ma komu przerobić fot... ja bym musiała iśc na rehabilitacje... a jakoś weny mi brak :roll:[/FONT] [quote name='BeaC']...................wlazłam w gniazdo.................smoków jakiś:diabloti: widziałam też Klocka z jakąs lalunią:loveu::razz: witajcie [FONT=Arial]aaa... witojcie witojcie pokojówko Beato :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='apple']A tym ciachem i kawą to nie poczęstujesz :roll: [FONT=Arial]za późno :roll::roll: zeżarłam SAMA!! :diabloti:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Jadę ........[/FONT] [FONT=Arial]jak musisz.... a może nie musisz?? nie jeć :placz::placz:[/FONT] [quote name='teqquila']Witaj Klockowa foty lobejzalam :evil_lol: ladniutka ta obrozka :cool3: [FONT=Arial]a wiesz skąd Klocuś ma taką obróżke?? :razz::razz::diabloti: czy jest ktoś na tyle głupi jak ja?? mało mam własnych zmartwień, to jeszcze lituje sie nad "jakimis psami"... :shake::shake: gupia jesteem jakaś czy co??? uderzyło mi juz całkiem do bani??? :roll::placz: oglądam filmika i rycze nad sqrwysyństwem człowieków :angryy::angryy::placz: http://pl.youtube.com/watch?v=FSX61VlLhdQ&feature=related [/FONT]http://pl.youtube.com/watch?v=3qHXX5lVFKY&feature=related http://pl.youtube.com/watch?v=oToMcnUmvFE&feature=related [FONT=Arial] MUSZE trafic do piekła... i tam wziąć pod swoje skrzydła tych zwyrodnialców którzy nie maja za grosz szacunku dla tak kochanych zwierzaków..... :diabloti: oooo.... juz im współczuje :angryy: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [FONT=Georgia]juHuuu :multi::multi::multi: :loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: widzę że znalazł się kompan do noszenia opon dla Klocka :evil_lol: [/FONT] Quote
sota36 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Nie obejrzalam tego do konca...nie moge... Quote
clockwork Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='sota36']Jo niy wiym, ale se mysla, ze uni mnajom jakies wspolne korzynie z kuli tych opunek! Abo majom pier...lca opunkowego? Preca to norma chyba nie jest?! [FONT=Arial]buuuhahhha... wspólnych przodków majom :roll::roll: nasze kochane pitbullki :loveu: :crazyeye::crazyeye: ale raj oponowy... jakby klocuś to zobaczył :loveu::loveu: [/FONT] Quote
sota36 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuuhahhha... wspólnych przodków majom :roll::roll: nasze kochane pitbullki :loveu: :crazyeye::crazyeye: ale raj oponowy... jakby klocuś to zobaczył :loveu::loveu: [/FONT] zapraszam! Bo to teren wyscigow samochodowych! i opunek mamy dostatek!! Co jedna to lepsiejsza! Ale zebybriard i pitbullik mieli przodkow jakis, albo zadkow? Hmmm - pewnie mosz recht! Quote
apple Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]za późno :roll::roll: zeżarłam SAMA!! :diabloti:[/FONT]Żarłok! Zobaczysz za to łakomstwo to ci się odłoży no wiesz gdzie..... :diabloti::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='sota36']zapraszam! Bo to teren wyscigow samochodowych! i opunek mamy dostatek!! Co jedna to lepsiejsza! Ale zebybriard i pitbullik mieli przodkow jakis, albo zadkow? Hmmm - pewnie mosz recht! [FONT=Arial]to ja zara tam jade... może nawet zepsem :evil_lol::evil_lol: pewnie że nasze psy maja wspólnych przodków... wszystkie pochodza od.. maupy :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='apple']Żarłok! Zobaczysz za to łakomstwo to ci się odłoży no wiesz gdzie..... :diabloti::evil_lol: [FONT=Arial]eeeeeeeeeeee... chyba nie grozi... przez świeta przytyłam 30 deko... bo ja dbam o linie:roll: papilarne :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]eeeeeeeeeeee... chyba nie grozi... przez świeta przytyłam 30 deko... bo ja dbam o linie:roll: papilarne :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Takim to dobrze a inni muszą się pilnować i od gęby odstawiać i pocić się na stepie i w ogóle :placz::placz::placz: Quote
clockwork Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='apple']Takim to dobrze a inni muszą się pilnować i od gęby odstawiać i pocić się na stepie i w ogóle :placz::placz::placz: [FONT=Arial]a ja to sie martwie że trace na wadze z dnia na dzien... :roll: [/FONT] QRDE!!!! :angryy::angryy::angryy: krawaciarz pieprzony turas zasrany... :angryy::angryy: http://pl.youtube.com/profile?user=duslerimesoykirim Quote
sota36 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Jezu...milosierdzia i debilizmu zawsze na swiecie bedzie w nadmiarze!!!! A jk sie cieszy, kretyn jeden! Quote
zuzolandia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 taaaaaaaaaaa tyn na gorze sie pomylił po cholere lepil tego Adamusa????? a jo co zjadla to wyniosla w gory hihihihihihihihi Quote
Rybka_39 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Czesc Clockowa:razz: Widze ze sie nie przejadasz:razz: A szkoda..bo chciałam Cie poczęstować serniczkiem:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 :multi:[FONT=Arial]:multi::multi::multi::multi::multi:jestem wrócona :multi::loveu::multi:......juz siem nie zmartwiaj ...nie zginęłam:cool1: z Mamcią oki :loveu: Wsiadaj mnie natentychmiast w auto i oć ...ktos musi to ciasto pozjadać :razz::razz::razz:....daj Pawciowi kompecka :grins:..... [/FONT] Quote
ice_t Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 doberek wieczorny - po swiatecznych obżarstwach dopiero dotarłam do kompeczka - klockowa tez bym chciała przytyć ze 30......deko, a ja przytyłam chyba z 10 klio :placz::placz:. Mam dość. A poza tym obejzałam fotki klocka i jego psiapsióły widziałam smoka, a co do laptopka - może egzorcysta:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [FONT=Arial]:hmmmm: chcialymy Coś powiedzieć .......;):razz:...ino CO ?? aaaa........................................DOBEREK... :sweetCyb::sweetCyb::B-fly::B-fly::loveu::loveu::loveu: :B-fly::B-fly::sweetCyb::sweetCyb:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 to jo tyz powiym DOBEREKKKKKKKKKKK!!! Quote
apple Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a ja to sie martwie że trace na wadze z dnia na dzien... :roll: [/FONT] QRDE!!!! :angryy::angryy::angryy: krawaciarz pieprzony turas zasrany... :angryy::angryy: http://pl.youtube.com/profile?user=duslerimesoykirim Litości nie dołuj mnie proszę :placz::placz::placz: P.S. Doberek tak poza tym . Wpadam na moment i lecę zrobić porządek z moją rozczochraną:evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a ja to sie martwie że trace na wadze z dnia na dzien... :roll: [/FONT] QRDE!!!! :angryy::angryy::angryy: krawaciarz pieprzony turas zasrany... :angryy::angryy: http://pl.youtube.com/profile?user=duslerimesoykirim *******nięty debil:angryy: Cze Klocusiowa:p:p:p Quote
jonQuilla Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [FONT=Georgia]Cześć Klocki :multi::multi: :loveu: Pomyślałam że dzisiaj przywitam Was miłym klockowym akcentem :) [/FONT] Quote
clockwork Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='sota36']Jezu...milosierdzia i debilizmu zawsze na swiecie bedzie w nadmiarze!!!! A jk sie cieszy, kretyn jeden! [quote name='zuzolandia']taaaaaaaaaaa tyn na gorze sie pomylił po cholere lepil tego Adamusa????? a jo co zjadla to wyniosla w gory hihihihihihihihi [quote name='Medorowa']*******nięty debil:angryy: Cze Klocusiowa:p [FONT=Arial]niestety... debili sie nie sieje...ale skosić bym ich skosiła :roll:[/FONT] [quote name='Rybka_39']Czesc Clockowa:razz: Widze ze sie nie przejadasz:razz: A szkoda..bo chciałam Cie poczęstować serniczkiem:evil_lol: [FONT=Arial]dawa tego sernika bo z mojego została ino blacha do umycia :roll: nie przejadłam sie... toć żryć można cały rok ;)[/FONT] [quote name='evaxon']witaneczko :loveu: [FONT=Arial]neczko-wita :loveu:[/FONT] [quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial]:multi:jestem wrócona :multi::loveu: i co w związku z tym :roll::diabloti: ......juz siem nie zmartwiaj ...nie zginęłam:cool1: z Mamcią oki :loveu: Wsiadaj mnie natentychmiast w auto i oć ...ktos musi to ciasto pozjadać :razz:....daj Pawciowi kompecka :grins:..... [/FONT] [FONT=Arial]byłam... pojechana do cia :grins:[/FONT] [quote name='ice_t']doberek wieczorny - po swiatecznych obżarstwach dopiero dotarłam do kompeczka - klockowa tez bym chciała przytyć ze 30......deko, a ja przytyłam chyba z 10 klio :placz::placz:. Mam dość. A poza tym obejzałam fotki klocka i jego psiapsióły widziałam smoka, a co do laptopka - może egzorcysta:evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]przytyłam kilo!!! :multi::multi: aktualna waga 49 kg :grins:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
clockwork Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: chcialymy Coś powiedzieć .......;):razz:...ino CO ?? aaaa........................................DOBEREK... :sweetCyb::B-fly::loveu: [/FONT] [FONT=Arial]ulala... jakie radosne emocje... ciach ciach :eviltong:[/FONT] [quote name='zuzolandia']to jo tyz powiym DOBEREKKKKKKKKKKK!!! [FONT=Arial]cierpita na bezsennosc cy cóś??:mdleje:[/FONT] [quote name='apple']Litości nie dołuj mnie proszę :placz: P.S. Doberek tak poza tym . Wpadam na moment i lecę zrobić porządek z moją rozczochraną:evil_lol: [FONT=Arial]spokojna Twoja rozczochrana :evil_lol:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Cześć Klocki :multi::multi: :loveu: Pomyślałam że dzisiaj przywitam Was miłym klockowym akcentem :) [/FONT] [FONT=Arial]flaki jemu sie sypią.... wątroba siadła :p doberek porehabilitacyjnie- zamrozili mi łape TAM, a potem zamroziłam sie cała na zewnętrznym... ale piździawa :placz:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [FONT=Arial]:grins: Oć na Kaff....:razz::razz:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [FONT=Arial]ale jazda..... jak większość z Was wie... prowadze sklepik z gadżetami do palenia.... tytoniu :roll:... własnie miałam klientów... średnia wieku 10-11 lat :mdleje: opowiadają sobie co jak działa, do czego co słuzy, po czym słysze- [/FONT] [FONT=Arial]poprosze tą fajke wodną :crazyeye::crazyeye:[/FONT] [FONT=Arial]bardzo mi przykro... musisz mieć 18 lat :grins:[/FONT] [FONT=Arial]co pani pieprzy (:shake:) a jak jaram teraz to co????[/FONT][FONT=Arial]rece mi opadły.... gdzie rodzice łeboniów..:angryy:. dzieciaki ubrane fajnie i drogo ..powiedziałabym nawet BARDZO drogo.... czyli nie z patologicznych domów jak to sie ludziom wydaje... MASIAKRA!!!! zresztą mam tu full przegląd klienteli zainteresowanej akcesoriami do palenia... powiem tyle... jara sie w każdej grupie społecznej :mad::mad:[/FONT] Quote
emdziolek Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Witanko zamarźnięta Madzialenko, przyniosłam Ci coś na rozgrzanie::kaffee_2: POtańczymy troche, to cie rozgrzeje:razz: :cunao: Quote
Recommended Posts