clockwork Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='agbar']klockowa.....moglabys mnie przygarnac na dzisiejszy dzien??plooooseeeee:loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]choooooooooooooooooooooooo :razz::loveu::multi:[/FONT] Quote
agbar Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]choooooooooooooooooooooooo :razz::loveu::multi:[/FONT] no skoro nalegasz:grins: cobys sie nie zdziwila:diabloti: Quote
clockwork Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='agbar']no skoro nalegasz:grins: cobys sie nie zdziwila:diabloti: [FONT=Arial]:razz::razz: szczekam :grins: [/FONT] Quote
Alicja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] jeć i wróć... a ja se zeżre conieco .... przytyłam przez te święta jakieś 30 deko :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]:roll:...wróciłam ......................................[/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [FONT=Georgia]Cześć Madziu :multi::multi::multi: :loveu: Miziaki dla Klocuszka :loveu::loveu: [/FONT] Quote
basia2202 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 nieco późne... ale jeszcze nie całkiem spóźnione;) życzenia zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia :tree1: bogatego mikołaja :x-mas:wiele miłości, ludzkiej życzliwości, oraz szczęścia i samych łask bożych w nadchodzącym Nowym 2008 Roku Basia, Mariusz i Zuzanka:) Quote
clockwork Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:roll:...wróciłam ......................................[/FONT] [FONT=Arial]jo tysz..... dilerowe mnie wyciągli do Czech... po zaopatrzenie..:roll:.. chleba im brakło:roll:, a u nas sklepy pozamykane :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='emdziolek']Cześć Madzia:peace: [FONT=Arial]cze Emi!! [/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Cześć Madziu :multi::multi::multi: :loveu: Miziaki dla Klocuszka :loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Arial]miźnięty.;)... cze żonkilko :multi:[/FONT] [quote name='basia2202']nieco późne... ale jeszcze nie całkiem spóźnione;) życzenia zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia :tree1: bogatego mikołaja :x-mas:wiele miłości, ludzkiej życzliwości, oraz szczęścia i samych łask bożych w nadchodzącym Nowym 2008 Roku Basia, Mariusz i Zuzanka:) [FONT=Arial]już po świętach... :diabloti: a ty mie tu nadal bluźnisz :diabloti::evil_lol: podziękował- wzajemnie :loveu:[/FONT] Quote
e.v.a Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [CENTER]:lol::lol::lol::lol: hahah Klockowa :lol::lol::lol::lol:[/CENTER] Quote
Alicja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]HELL....................oooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: jak fajnie mieć kompecka w domciu :Cool!::Cool!::Cool!: Evaxon.... ty @ .... też bede miała po nowym roku laptoka..... :diabloti: może bedzie działał :roll: bo widzisz.[/FONT][FONT=Arial].... zawsze mówiłam że mój ojciec to złośliwa bestia..... i że nawet po śmierci nie popuści mi i moim znajomym [/FONT][FONT=Arial]...Ja kupiłam laptoka za kase za niego z PZU... od początku nie działał :roll:[/FONT][FONT=Arial], Ala sie śmiała że po śmierci mnie straszy.... i też już nie ma laptoka ..... dilerowa też była świadkiem jak mi gasił światło... i ...........:roll: [/FONT][FONT=Arial]mam nadzieje że mój świętej pamięci stary nie dopadnie ciebie i laptoczka :shake::shake::diabloti: trzymam kciuki ... i cieszkam że masz sprzęcicho :multi::multi:[/FONT] :roll::roll:[FONT=Arial]:roll:osz kurde .......cza w końcu zrobić ściepe na msze :razz::razz:...apage [/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jo tysz..... dilerowe mnie wyciągli do Czech... po zaopatrzenie..:roll:.. chleba im brakło:roll:, a u nas sklepy pozamykane :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]uffffffffffff....nareszcie :razz::razz::razz: jakie te dilery zarłoczne :diabloti::diabloti:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='evaxon']:lol::lol::lol::lol: hahah Klockowa :lol::lol::lol::lol: [FONT=Arial]:roll::roll: cooooooo hahah :roll::roll: [/FONT] [quote name='Alicja']:roll::roll:[FONT=Arial]:roll:osz kurde .......cza w końcu zrobić ściepe na msze :razz::razz:...apage [/FONT] [FONT=Arial]no.. chyba trza go pokropić wodą święconą... zara po zakupie zanim stary mój sie podłączy pod laptoka :roll:[/FONT] [FONT=Arial]uffffffffffff....nareszcie :razz::razz::razz: jakie te dilery zarłoczne :diabloti::diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]nooo... zezarli calusieńki chleb :shake::shake::evil_lol: i wieźli nową dostawe z Czech... a tam chleb ino w płynie :cool1:;)[/FONT] Quote
Alicja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [FONT=Arial]:razz::razz:to ja już szykuję wodę święconą ......:grins: jak se zakupię laptopa to paluszki bedę maczać w niej i klikać :roll:... a jak pójdziemy do kościółka pokropić to nikt nam nie zakosi tych laptopów :razz::razz:[/FONT] Quote
e.v.a Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:roll::roll: cooooooo hahah :roll::roll: [/FONT] no niiiccc:loveu::loveu: Quote
agbar Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]jakie te dilery zarłoczne :diabloti::diabloti:[/FONT] fcale nie:eviltong:zezarli my Klockowej ino kawalek sernika co go szybko piekla i jeszcze my sie z Klocusiem podzielili.....no i trza bylo cos do popicia kupic:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='agbar']fcale nie:eviltong:zezarli my Klockowej ino kawalek sernika co go szybko piekla i jeszcze my sie z Klocusiem podzielili.....no i trza bylo cos do popicia kupic:evil_lol: [FONT=Arial] :razz::razz:o masz Ci los a wiedziałam ze komuś kawę miałam podać do zapitki:razz::razz:...dostalam takie zlecenie przez fona :diabloti:....:splat: tera już wiem komu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:biedne Pepiczki bendom usychać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :razz::razz:o masz Ci los a wiedziałam ze komuś kawę miałam podać do zapitki:razz::razz:...dostalam takie zlecenie przez fona :diabloti:....:splat: tera już wiem komu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:biedne Pepiczki bendom usychać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]eeeeeeeeeeeee... wszystkiego nie wykupili :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dilerowie... nie degustujcie za fest cobyście przeżyli :roll: [/FONT][FONT=Arial]a tak wyglądają dilerowie przed degustacją :loveu::loveu: rozmiękczanie ofiary :diabloti: obustronne :roll: nigdy nie wiadomo kto zostanie ofiarą :evil_lol: [/FONT] Quote
clockwork Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [FONT=Arial]:diabloti::diabloti::diabloti: agressor atakuje dilerową dopadne te Twoje rączki :diabloti: AUUUUUAAA!!![/FONT][FONT=Arial]:placz::placz:[/FONT][FONT=Arial] :diabloti: to nie jaaaaa :roll: [/FONT] Quote
clockwork Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [FONT=Arial]ujarzmienie bestiiii ... dwa chłopa potrza do tego :diabloti: ja trzymam pysk a ty go ugłaskaj :roll: adin, dwa, tri, czytirie... twoje oczy są ciężkie... budzisz sie i jesteś łagodnym psiaczkiem .......:cool1: koooffam cie wujku B. :loveu: i ciebie też ciociu A....:loveu: [/FONT] Quote
sota36 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Dawaj mi namiary na tego Kaszpirowskiego co ujarzmil Klocka!!!!!! Quote
clockwork Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='sota36']Dawaj mi namiary na tego Kaszpirowskiego co ujarzmil Klocka!!!!!! [FONT=Arial]rozumiem że o numer telefonu prosisz... :razz::razz: prosze... 0700-666 666 :evil_lol::evil_lol: rozmowy sporo kosztują... nie rozgaduj sie, ale dilscy są skuteczni musze przyznać :multi::multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....wymionko wyjdziość chciało :razz::razz: http://images33.fotosik.pl/88/1ffbd80c34fe30b8.jpg :razz::razz:to siem zwie zoofilia :oops: http://images30.fotosik.pl/131/43a25109a0203aac.jpg ciociu Alu .....ratuj :roll:............................................:eviltong::eviltong::eviltong: http://images25.fotosik.pl/130/99530f3bcceaebf5.jpg [/FONT] Quote
Kiłi Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 http://images31.fotosik.pl/88/383ea1aa4ff621a1.jpg Ooooooooooo:loveu: I jak tu takiego psa posądzać o cokolwiek:loveu: Quote
Alicja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='Kiłi']http://images31.fotosik.pl/88/383ea1aa4ff621a1.jpg Ooooooooooo:loveu: I jak tu takiego psa posądzać o cokolwiek:loveu: n[FONT=Arial]oooo ...chocia jeszcze i ty wzięlas Klocunia:loveu::loveu::loveu:w obronę ....wrobić go chcieli :razz::razz::razz:....niewiniątka udawają :diabloti:....a na biednego psiaczka wszystkie winy chcą zwalić :mad:.........................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Akadna Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Witam Klocusiowa :) Głaski dla Clockworka :p wystrzałowego Sylwestra życzę :D Quote
Recommended Posts