Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Klockowa, powiedz Klocusiowi, że Brukselka rozwaliła sobie poduszkę i nie może biegać, ledwo chodzi symulant mały, więc nici ze psacerku... Po świętach mamy iść na kontrolę i jeżeli się nie zagoi, to weterynarz jej będzie poduszkę odcinał. Teraz sobie poducha wisi i powiewa, smarujemy jej jakimiś mazidłami, ale się nie goi wcale....:(

Posted

Madziu...

Wpadłyśmy sie pożegnać bo nie bedzie nas do wtorku wiecorkiem:-(

Życzymy Ci spełnienia niespełnionych marz, żebyś szła przez życie zawszemiechnięta, zdrowa i baaardzo szczęśliwa, żebyś obracała sie miedzy samymi życzliwymi, uczciwymi lumi(dogomaniaki np:evil_lol:), żeby zawsze czówały przy Tobie aniołki ( w czerwonej skórze bo takie kochasz) i wogóle wogóle wszystkiego co najlepsze. Do tego pijanego sylwestra i szcześliwego Nowego roku:multi:

I jeszcze tuuulimy

A teraz spadamy ..

:scared::hand:

Posted

[FONT=Arial]Wlazłam się ogrzać pospacerowo :razz::razz:...liczyłam na jakąś cieplą kaff :kaffee_2:

[/FONT]

[FONT=Arial]:hand: DZIEŃ DOBEREK Madzialeno Klocusiowa z Klocusiem :multi::loveu::multi:

melduję że żyję i z robotą już na bieżąco jestem ...a nawet do przodu :multi::multi::multi:
i wogóle idzie ku lepszemu ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='zona']Klockowa, powiedz Klocusiowi, że Brukselka rozwaliła sobie poduszkę i nie może biegać, ledwo chodzi symulant mały, więc nici ze psacerku... Po świętach mamy iść na kontrolę i jeżeli się nie zagoi, to weterynarz jej będzie poduszkę odcinał. Teraz sobie poducha wisi i powiewa, smarujemy jej jakimiś mazidłami, ale się nie goi wcale....:(
[FONT=Arial]
:placz::placz::placz: a Klocuś tak czekał na tego spacera :placz::placz::placz:
Bruxa ty torbo!!!! musiałaś tera??? właśnie na łikend w Jastrzebiu??? specjalnie to zrobiłaś...:mad::mad:

[/FONT]
[FONT=Arial]

P.S.
a po co jej poducha na spacer?? mieli biegać a nie spać :roll::roll:

dziękuję dziewuszki za życzonka.... :multi::loveu:
z robotą jestem w lesie :roll::roll: ale dziś od 13tej bede miała 2,5 dnia wolnego to se popsiątam :roll:;)
no i remanent na koniec roki mnie czeka :mdleje: już mnie w dupie szczyka... liczenie każdej kuleczki do kolczyka.... każdego pizdryka :mdleje:
od czwartku na pełnych obrotach :placz:

[/FONT]http://vvw.ru/foto2007/december/11/ecard.swf
[FONT=Arial][/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:razz::razz:no to się laseczka Bruxelka zalatwiła .......taka randka jej przeszła koło łapy :shake::shake:....utulkaj Klocka coby się nie załamał ...
i ty się też utulkaj co byś sie tym remanentem nie zajechała :razz::razz::razz:...a tulkajta sie cuzamen do koopy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:cieplej Wam będzie ;)
[/FONT]

Posted

Cześć Klocusiowa
Wszystkiego Naj w Te Święta Których nie świętujesz i Prezentów od Tego w Którego nie wierzysz Dla Ciebie Pawełka Clockworka i Pomarańczyka
Anka i Joker

Posted

Czesć Klocusie przyszłam szybciutko powiedzieć Dzień Dobry.:loveu:
Szybkiego i sprawnego remontu ci życzę -
brrrrrrry remont:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: jaki REMONTOS:crazyeye::crazyeye::crazyeye:....toć Klocusiowa pisała REMANENTOS :evil_lol::evil_lol:[/FONT]oj mial byc "remamentos"!!! No bo przeca uni sa po remontosie! Widzialam! Ale mnie sie tak jakos dziwnie napisalo - kurcze, ja juz wiekowa jezdem i niedokladnie widze, a pisze jeszcze gorzej!

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial]WITANKO :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]:bigcool: Jestem WRÓCONA :grins: jutro total luzik ;) jutro ja odpoczywam w domeczku [/FONT]

ale ci dobrze :razz: a ja jutro do TZta :roll: a najchetniej posiedziala bym w domku:loveu:

Madzia Madzia a ja pisze z new latopka do Ciebie:loveu::loveu::loveu::loveu:

p.s myszka by mi sie przydala:roll:

Posted

[FONT=Arial]HELL....................oooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

jak fajnie mieć kompecka w domciu :Cool!::Cool!::Cool!:

Evaxon.... ty @ ....
też bede miała po nowym roku laptoka..... :diabloti:
może bedzie działał :roll: bo widzisz.
[/FONT][FONT=Arial].... zawsze mówiłam że mój ojciec to złośliwa bestia..... i że nawet po śmierci nie popuści mi i moim znajomym [/FONT][FONT=Arial]...Ja kupiłam laptoka za kase za niego z PZU... od początku nie działał :roll:[/FONT][FONT=Arial], Ala sie śmiała że po śmierci mnie straszy.... i też już nie ma laptoka ..... dilerowa też była świadkiem jak mi gasił światło... i ...........:roll:

[/FONT][FONT=Arial]mam nadzieje że mój świętej pamięci stary nie dopadnie ciebie i laptoczka :shake::shake::diabloti: trzymam kciuki ... i cieszkam że masz sprzęcicho :multi::multi:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial]:bigcool: zdążylam Ci wrzucić doberek :Rose:

jadziem na psacer z Ozzym
[/FONT]

[FONT=Arial]
jeć i wróć... a ja se zeżre conieco .... przytyłam przez te święta jakieś 30 deko :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]