Alicja Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='agnes1']Klockowa :razz::razz: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/820d0e6e606ad2d0.html [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Aga.......................................:evil_lol: [/FONT][FONT=Arial]:evil_lol: [/FONT][FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: [/FONT] Quote
zona Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Klockowa, powiedz Klocusiowi, że Brukselka rozwaliła sobie poduszkę i nie może biegać, ledwo chodzi symulant mały, więc nici ze psacerku... Po świętach mamy iść na kontrolę i jeżeli się nie zagoi, to weterynarz jej będzie poduszkę odcinał. Teraz sobie poducha wisi i powiewa, smarujemy jej jakimiś mazidłami, ale się nie goi wcale....:( Quote
emdziolek Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Madziu... Wpadłyśmy sie pożegnać bo nie bedzie nas do wtorku wiecorkiem:-( Życzymy Ci spełnienia niespełnionych marzeń, żebyś szła przez życie zawsze uśmiechnięta, zdrowa i baaardzo szczęśliwa, żebyś obracała sie miedzy samymi życzliwymi, uczciwymi ludźmi(dogomaniaki np:evil_lol:), żeby zawsze czówały przy Tobie aniołki ( w czerwonej skórze bo takie kochasz) i wogóle wogóle wszystkiego co najlepsze. Do tego pijanego sylwestra i szcześliwego Nowego roku:multi: I jeszcze tuuulimy A teraz spadamy .. :scared::hand: Quote
Paula Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Mimo, że nie lubisz świąt, życzenia są również dla Ciebie, Pawcia i zwierzów :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9151288&postcount=229 Quote
Alicja Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Arial]Wlazłam się ogrzać pospacerowo :razz::razz:...liczyłam na jakąś cieplą kaff :kaffee_2: [/FONT][FONT=Arial]:hand: DZIEŃ DOBEREK Madzialeno Klocusiowa z Klocusiem :multi::loveu::multi: melduję że żyję i z robotą już na bieżąco jestem ...a nawet do przodu :multi::multi::multi: i wogóle idzie ku lepszemu ;) [/FONT] Quote
clockwork Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 [quote name='zona']Klockowa, powiedz Klocusiowi, że Brukselka rozwaliła sobie poduszkę i nie może biegać, ledwo chodzi symulant mały, więc nici ze psacerku... Po świętach mamy iść na kontrolę i jeżeli się nie zagoi, to weterynarz jej będzie poduszkę odcinał. Teraz sobie poducha wisi i powiewa, smarujemy jej jakimiś mazidłami, ale się nie goi wcale....:( [FONT=Arial] :placz::placz::placz: a Klocuś tak czekał na tego spacera :placz::placz::placz: Bruxa ty torbo!!!! musiałaś tera??? właśnie na łikend w Jastrzebiu??? specjalnie to zrobiłaś...:mad::mad: [/FONT] [FONT=Arial] P.S. a po co jej poducha na spacer?? mieli biegać a nie spać :roll::roll: dziękuję dziewuszki za życzonka.... :multi::loveu: z robotą jestem w lesie :roll::roll: ale dziś od 13tej bede miała 2,5 dnia wolnego to se popsiątam :roll:;) no i remanent na koniec roki mnie czeka :mdleje: już mnie w dupie szczyka... liczenie każdej kuleczki do kolczyka.... każdego pizdryka :mdleje: od czwartku na pełnych obrotach :placz: [/FONT]http://vvw.ru/foto2007/december/11/ecard.swf [FONT=Arial][/FONT] Quote
Alicja Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Arial]:razz::razz:no to się laseczka Bruxelka zalatwiła .......taka randka jej przeszła koło łapy :shake::shake:....utulkaj Klocka coby się nie załamał ... i ty się też utulkaj co byś sie tym remanentem nie zajechała :razz::razz::razz:...a tulkajta sie cuzamen do koopy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:cieplej Wam będzie ;)[/FONT] Quote
Anja33 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Cześć Klocusiowa Wszystkiego Naj w Te Święta Których nie świętujesz i Prezentów od Tego w Którego nie wierzysz Dla Ciebie Pawełka Clockworka i Pomarańczyka Anka i Joker Quote
Alicja Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Arial]Melduję ze brzuszki Nam się zaokrągliły :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 :razz:[FONT=Arial]:razz:ze spec dedykacją dla kolegi :grins: ....tego od fafli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Czesć Klocusie przyszłam szybciutko powiedzieć Dzień Dobry.:loveu: Szybkiego i sprawnego remontu ci życzę - brrrrrrry remont:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [FONT=Arial]:hmmmm: jaki REMONTOS:crazyeye::crazyeye::crazyeye:....toć Klocusiowa pisała REMANENTOS :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [FONT=Georgia]Witam :) :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
Wilejkaros Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Remanenty nie są fajne... Ale tyle ciekawych rzeczy się odnajduje... Quote
Alicja Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [FONT=Arial]:grins: u NAS ;) fotaski specjalnie FOR YOU :grins: od Ozzulka :loveu:[/FONT] Quote
e.v.a Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 cze Madziula:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
emdziolek Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 CZeść Madziu:loveu::loveu:, nawróciłam ze światków:multi: Quote
sota36 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: jaki REMONTOS:crazyeye::crazyeye::crazyeye:....toć Klocusiowa pisała REMANENTOS :evil_lol::evil_lol:[/FONT]oj mial byc "remamentos"!!! No bo przeca uni sa po remontosie! Widzialam! Ale mnie sie tak jakos dziwnie napisalo - kurcze, ja juz wiekowa jezdem i niedokladnie widze, a pisze jeszcze gorzej! Quote
Alicja Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [FONT=Arial]WITANKO :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial] :bigcool: Jestem WRÓCONA :grins: jutro total luzik ;) jutro ja odpoczywam w domeczku [/FONT] Quote
e.v.a Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]WITANKO :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]:bigcool: Jestem WRÓCONA :grins: jutro total luzik ;) jutro ja odpoczywam w domeczku [/FONT] ale ci dobrze :razz: a ja jutro do TZta :roll: a najchetniej posiedziala bym w domku:loveu: Madzia Madzia a ja pisze z new latopka do Ciebie:loveu::loveu::loveu::loveu: p.s myszka by mi sie przydala:roll: Quote
clockwork Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [FONT=Arial]HELL....................oooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: jak fajnie mieć kompecka w domciu :Cool!::Cool!::Cool!: Evaxon.... ty @ .... też bede miała po nowym roku laptoka..... :diabloti: może bedzie działał :roll: bo widzisz.[/FONT][FONT=Arial].... zawsze mówiłam że mój ojciec to złośliwa bestia..... i że nawet po śmierci nie popuści mi i moim znajomym [/FONT][FONT=Arial]...Ja kupiłam laptoka za kase za niego z PZU... od początku nie działał :roll:[/FONT][FONT=Arial], Ala sie śmiała że po śmierci mnie straszy.... i też już nie ma laptoka ..... dilerowa też była świadkiem jak mi gasił światło... i ...........:roll: [/FONT][FONT=Arial]mam nadzieje że mój świętej pamięci stary nie dopadnie ciebie i laptoczka :shake::shake::diabloti: trzymam kciuki ... i cieszkam że masz sprzęcicho :multi::multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [FONT=Arial]:bigcool: zdążylam Ci wrzucić doberek :Rose: jadziem na psacer z Ozzym [/FONT] Quote
clockwork Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:bigcool: zdążylam Ci wrzucić doberek :Rose: jadziem na psacer z Ozzym [/FONT] [FONT=Arial] jeć i wróć... a ja se zeżre conieco .... przytyłam przez te święta jakieś 30 deko :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 klockowa.....moglabys mnie przygarnac na dzisiejszy dzien??plooooseeeee:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts