Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='clockwork']NO WŁAŚNIE... DLACZEGO!!!!???? BBBUUUUUU....................;)fcallle nie wiem........... :oops::oops::oops:.........możesz stydać z rumieńcem ci do twarzy;) do jetty... phi! LANCIA!!! RZĄDOWA!!! ba!! a co... tylko nasze premiery i prezydenty :gent: lanciami sie rozbijają!!?? phi!! :obrazic::cool1:to se pjade jako 1sza dama:evil_lol::evil_lol::evil_lol:do końca bloku i nazad:razz: Quote
Pianka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='clockwork'] prawica ło matko... ja łysieje... Uważaj bo z tyłu zaraz ktoś cie uderzy:cool3: Quote
clockwork Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 ah!! Alicja!! dziś to spotkanie dogomaniackie we w Żorach- mam nadzieje że bedziesz- i Ty i pani Dulkowa... jesteście mile widziane!!!! :multi: ale ja tam bede tylko do 20.00, bo nie wiedziałam że Pawcio umówił nas ze znajomymi - nie dogomaniakami (o czym my też bedziemy gadać...:hmmmm:) więc bede szybciej zmykać... ale musisz przybyc bo jak nie to :mad: Pamiętajta- 18.00 Żory rynek :thumbs: Quote
malawaszka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Waszeczko czyżby podobny do twojej Jetty :shake: sama widzisz - niepodobny, rządowy... ehhhhhh młodszy.... ehhhhhhhh :-( Quote
clockwork Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Pianka']Uważaj bo z tyłu zaraz ktoś cie uderzy:cool3: no widzisz... ta młodzież... rękę na stara babe podnosić... :angryy: a może on pokazywał ... jaki bedziesz duzi??? taaaaki!!!! Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 ;)oki ....jak zobaczysz na rynku o 18 zmore ...to będe JA:cool3:....Dulkowa nie chce jechać:shake:...będę sama :cool1: Quote
clockwork Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='malawaszka']:shake: sama widzisz - niepodobny, rządowy... ehhhhhh młodszy.... ehhhhhhhh :-( a zamienisz sie ze mną na blachy?? ja nie kce gwiazdek h.u.j.n.i. e.u.r.o.p. ciebie też przewioze... bedziecie wszystkie jak pierwsze DAMY... damy, albo nie damy....:eviltong: Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='clockwork']ciebie też przewioze... bedziecie wszystkie jak pierwsze DAMY... damy, albo nie damy....:eviltong:;)zalezy komu i za ile:eviltong: Quote
nathaniel Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 A tak wogóle to fajny wątek o tatuażach założyłaś ... babo ;) Quote
clockwork Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)oki ....jak zobaczysz na rynku o 18 zmore ...to będe JA:cool3:....Dulkowa nie chce jechać:shake:...będę sama :cool1: więc ja ide pogadać z Dulkową...:mad: Quote
PIKA Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='clockwork']dzięki Alu!!! ale mi nie chodziło o ostrość, ale o to rozmazanie czy jak to nazwać.... o np. na tym zdjęciu... nie wiem jak to sie nazywa... pixele, czy jakieś inne draństwo- widzita różnice?? Na oryginale tego na pewno nie masz? :razz: i czy to zdjęcie jest z zoomem? :razz: Quote
clockwork Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)zalezy komu i za ile:eviltong: jemu i za chwile... no roman od Vectry to nie bedzie na pewno... a my nie mamy parkinsona... więc jaki w tym sens??? Quote
clockwork Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='PIKA']Na oryginale tego na pewno nie masz? :razz: i czy to zdjęcie jest z zoomem? :razz: :shake::shake::placz::angryy: A ZDJĘCIE NIE JEST Z ZOOMEM... JEST Z LOCKWORKIEM ZE MNĄ I Z SIOSTRZEŃCEM.... a tak poważnie nie wiem... ale choćby to przeca inni też robią z zoomem... wiem!! spróbuje zeskanować fote z analogowego aparata... lookne czy też bedzie taki syf... Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='clockwork'] jemu i za chwile... no roman od Vectry to nie bedzie na pewno... a my nie mamy parkinsona... więc jaki w tym sens???:angryy:koszyka też nie mam:placz::placz::placz: Quote
clockwork Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='nathaniel']A tak wogóle to fajny wątek o tatuażach założyłaś ... babo ;) sie wie... trza zacząć uświadamiać tępaków że TATUAŻ ARTYSTYCZNY to nic złego, bo świadomość polaków jest porażająca w tym temacie!!! Quote
BoJa2 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='clockwork']więc ja ide pogadać z Dulkową...:mad: Dulkowa dsisiaj ok.17.00 odbiera swoje dziecie z zimowiska,ale nastepnym razem sie piszę na pogaduchy Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Dulkowa dsisiaj ok.17.00 odbiera swoje dziecie z zimowiska,ale nastepnym razem sie piszę na pogaduchy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wywołana do tablicy;) Quote
BoJa2 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wywołana do tablicy;) bo siem romalnie wystraszyłam tej Klockowe:smhair2: :smhair2: :nerwy: Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']bo siem romalnie wystraszyłam tej Klockowe:smhair2: :smhair2: :nerwy::razz:no tak .......strach sie bać;) Quote
PIKA Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='clockwork']:shake::shake::placz::angryy: a tak poważnie nie wiem... ale choćby to przeca inni też robią z zoomem... wiem!! spróbuje zeskanować fote z analogowego aparata... lookne czy też bedzie taki syf... moze za bardzo wyostrzyłaś, bo to jakies dziwne. no zoome robia, ale jak masz cyfrowke i ustawisz duze ISO i zoom cyfrowy (przy analogowym tez zreszta tak bedzie przy duzym ISO ) to Ci taki "pixelowy syf" wyjdzie daj mi orygninalka na maila pika@aster.pl Quote
clockwork Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']bo siem romalnie wystraszyłam tej Klockowe:smhair2: :smhair2: :nerwy: Dulkowa!!! cho do Żor!!!! :modla:, szkodnika nie może odebrać ktoś inny??? plissss :modla: [quote name='PIKA']moze za bardzo wyostrzyłaś, bo to jakies dziwne. no zoome robia, ale jak masz cyfrowke i ustawisz duze ISO i zoom cyfrowy (przy analogowym tez zreszta tak bedzie przy duzym ISO ) to Ci taki "pixelowy syf" wyjdzie daj mi orygninalka na maila pika@aster.pl wysłałam!!!! plose rozwiążcie mój problem, bo ja do domciu musze targać, a jeszcze miałam wrzucić dareckim foty legwanka, ale w takiej jakości to to olewam :placz: Quote
goldenka245 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 A może spróbuj wstawić na www.imageshack.us ? :) Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='clockwork']Dulkowa!!! cho do Żor!!!! :modla:, szkodnika nie może odebrać ktoś inny??? plissss :modla: wysłałam!!!! plose rozwiążcie mój problem, bo ja do domciu musze targać, a jeszcze miałam wrzucić dareckim foty legwanka, ale w takiej jakości to to olewam :placz:Dulkowa twarda sztuka .....nie chce jechać:shake:....a może jak obrabiasz foty to ci sie pierdzielą pikselki:razz: Quote
malawaszka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='clockwork']a zamienisz sie ze mną na blachy?? ja nie kce gwiazdek h.u.j.n.i. e.u.r.o.p. ciebie też przewioze... bedziecie wszystkie jak pierwsze DAMY... damy, albo nie damy....:eviltong: nie zamienie sie na blachy :diabloti: jaka cFana! nie dość że lancia rządowa to jeszcze lepsiejsze MOJE blachy kce :diabloti: ale na przewózke sie piszę :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: DAMY DAMY DAMY :multi: :multi: :multi: :diabloti: Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='malawaszka']nie zamienie sie na blachy :diabloti: jaka cFana! nie dość że lancia rządowa to jeszcze lepsiejsze MOJE blachy kce :diabloti: ale na przewózke sie piszę :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: DAMY DAMY DAMY :multi: :multi: :multi: :diabloti::mad:ja byłam pierwsza:cool1: Quote
Recommended Posts