apple Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]żeby nie było żem wogóle nie śiąteczna............ :evil_lol::evil_lol: plosiem ;) [/FONT] Dziekujem! Ale Mikołaja musiałaś z tych sanków wywalić co ?:evil_lol: Sobą bys nie była :loveu::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='apple']Dziekujem! Ale Mikołaja musiałaś z tych sanków wywalić co ?:evil_lol: Sobą bys nie była :loveu::evil_lol: :grins::diabloti: [quote name='furciaczek']Dziendoberek:loveu: [FONT=Arial] bereczek furciaczku... ucałuj narzeczoną kloca, ja lece do domu!! :loveu::loveu:[/FONT] Quote
apple Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]bereczek furciaczku... ucałuj narzeczoną kloca, ja lece do domu!! :loveu::loveu:[/FONT] Tylko powoli bo ślisko jest :razz: Quote
furciaczek Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]bereczek furciaczku... ucałuj narzeczoną kloca, ja lece do domu!! :loveu::loveu:[/FONT] Ale z jezyczkiem??:evil_lol: lec lec tylko z miotly nie spadnij:diabloti::eviltong: Quote
jonQuilla Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Georgia]Witam :multi::multi::multi: Ja też mogę wpaść na naleśniki? :evil_lol: [/FONT] Quote
sota36 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 JEZDEM PIYKNO! WROCILAM OD FRYZJERA _ DOSWIADCZENIA NI MA!!! MOM LEB CZERWONY!!!! [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]dogo-wariatki musita być bo inaczej my my sie nie lubiły.... mie sie nie trafiają NORMALNI znajomi, kożdyn jedyn mo berecik zwichrowany :grins: :crazyeye: jak we w pieciu?? :crazyeye:nie godej że bierecie ze sobą TZtów :crazyeye: ni ma... robimy babski comber- SAMCOM WSTĘP WZBRONIONY :diabloti: [SIZE=2]dychnijta se łod nich :razz: [/FONT] samce bydom - bo my kobity luxusowe kieroffffcow muszymy miec! A poza tym - Dear Madzia - moj TZ chce Cie poznac! Bo... lubi ciekawych ludzi - łoż pierona jerona! I un pedziol to o Cie!!!! [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o dżisys.....to skąd was tela :razz::razz: wy 2 i wszystkie piesy czy wy 2 i TZty i czyjeś dziecko :crazyeye::crazyeye: godej mi tu jak na spowiedzi ....bo jo tu chłopa nastawila na babski comber ;) [/FONT] jo i spowiedz - buahaha! Ostatni roz jo byla jakies 20 lot tymu???? Ale serio - Adik IiWiderka jadom! Momy plan! Adik i moj Widerka to towarzystwo do Pana C. i Qby - w koncu niech sie synek tyz piwa napije, abo na jakies " baby" pojdzie (?) co Tata moze nie wiedzec, araczyj udowac, ze niy widzi!! Jedzie z nami, jako pionto, Fruzylla - moj Gut - zostowo doma, no bo jakos z Ozzulcem nie bardzo sie kce dogodac chyba ( w koncu po " agresywnym" i " wanietym" tatku jezd)a Zuzola mo ... te babskie dni... Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee - zdrowko - zaczelam nowa setke!!!1No to po ...setce! Quote
Alicja Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Witam :multi::multi::multi: Ja też mogę wpaść na naleśniki? :evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]Córciu zawsze :loveu::loveu::loveu: [/FONT][FONT=Arial]Madzialena for you od NAS :grins: [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
apple Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Sota pokaż no ten czerwony łeb :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 apple napisał(a):Sota pokaż no ten czerwony łeb :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ojojojojojoj Nie pokaze, bo ja zawsze taki mam! Quote
Kiłi Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]na chlebek na poniedzialek musiałam się też zapisać .......ale to mnie mile panie spamiętały ze jak chcę jeść to mam się zapisać :grins:[/FONT] A ja sobie chlebuś zamroziłam:razz: Nie bede musiała do sklepu biegać:evil_lol: Matko ja korzystam z ostatnich chwil wolności:evil_lol: Zara rodzice wrócą i bede musiała udawać, że coś robie:diabloti: Ale już trzy ciasta upiekłam!!:multi: Jeszcze tylko jedno ciasto i ciasteczka w niedziele i koniec:cool3: I powiem jedno: Spaaaaaaaaaać!!!!!:placz: Quote
e.v.a Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]żeby nie było żem wogóle nie śiąteczna............ :evil_lol::evil_lol: plosiem ;) [/FONT] buahhahahah ale zapitala czeeee:multi: Quote
goldenka245 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Wesołych Świętów:eviltong: Karolina i reniferek Gordi:cool3: [SIZE=2]Klik Quote
clockwork Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 poczytałam wsjo nie odpisuje ... bo własnie siłą koleś zabiera mi kompka.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! żegnacjie dogociulki i nie mam emotek grrrrrrrrrrrrrrr i kolorki i zmiana czcionki i pogrubieenie nie działa ..... papapapapap... kochane!!! RADOSNYCH! Quote
Wilejkaros Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Klockowa, nie dawaj! Ugryź go!!! Nie opuszczaj nas... Nieeeeee..... Quote
Alicja Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='Wilejkaros']Klockowa, nie dawaj! Ugryź go!!! Nie opuszczaj nas... Nieeeeee..... [FONT=Arial]właśnie rozmawialam z Madzią :razz::razz:...kompecek pojechał :placz::placz::placz:[/FONT] Quote
apple Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Cześć Kochani ja na szybkie witanko :multi: wpadam i znikam. Będe po świętach. Zamelduję się.:evil_lol: Życzę Wesołych Świąt i znikam. Pa! Quote
Pysia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Wiem :placz: Zabrali Ci kompa :placz: Z tego powodu wyjątkowo mam dla Ciebie dodatkowe życzenie ;) Żebyś znalazła pod choinką nowego- swojego :loveu: kompeczka ;) http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9147212&postcount=216 Quote
furciaczek Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ja sie tak nie bawie:placz: trzeba bylo zgrysc albo nie wiem...smokiem poszczuc:placz: Wracaj juz... Quote
Alicja Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='furciaczek']Ja sie tak nie bawie:placz: trzeba bylo zgrysc albo nie wiem...smokiem poszczuc:placz: Wracaj juz... [FONT=Arial]:glaszcze: nie płakaj Furciaczkowa ....Klocusiowa powinna :razz::razz:pojawić się na chwilkę w Wigilię jak dobrze pójdzie ;) Berek wszystkim odwiedzającym w imieniu Klocusia :loveu: [/FONT][FONT=Arial]podpisano Ozzy[/FONT] Quote
Kiłi Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]właśnie rozmawialam z Madzią :razz::razz:...kompecek pojechał :placz::placz::placz:[/FONT] Buuuuuuuuuuuuuuuu:placz::placz: Quote
Pianka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Cześć:p http://images31.fotosik.pl/84/bed27642c6ac1dff.jpg jaka radośc z okazji nadchodzących swiat:loveu: A życzenia prosze składac tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19675 Quote
Medorowa Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ce Madziu bez kompecka:roll:loveu::loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9148010&postcount=217 Quote
agnes1 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Klockowa :razz::razz: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/820d0e6e606ad2d0.html Quote
Recommended Posts