Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]żeby nie było żem wogóle nie śiąteczna............ :evil_lol::evil_lol: plosiem ;)

[/FONT]
Dziekujem!
Ale Mikołaja musiałaś z tych sanków wywalić co ?:evil_lol: Sobą bys nie była :loveu::evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']Dziekujem!
Ale Mikołaja musiałaś z tych sanków wywalić co ?:evil_lol: Sobą bys nie była :loveu::evil_lol:

:grins::diabloti:

[quote name='furciaczek']Dziendoberek:loveu:
[FONT=Arial]
bereczek furciaczku... ucałuj narzeczoną kloca, ja lece do domu!! :loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]bereczek furciaczku... ucałuj narzeczoną kloca, ja lece do domu!! :loveu::loveu:[/FONT] Tylko powoli bo ślisko jest :razz:

Posted

[quote name='clockwork']

[FONT=Arial]bereczek furciaczku... ucałuj narzeczoną kloca, ja lece do domu!! :loveu::loveu:[/FONT]

Ale z jezyczkiem??:evil_lol:
lec lec tylko z miotly nie spadnij:diabloti::eviltong:

Posted

JEZDEM PIYKNO! WROCILAM OD FRYZJERA _ DOSWIADCZENIA NI MA!!! MOM LEB CZERWONY!!!!
[quote name='clockwork']

[FONT=Arial]dogo-wariatki musita być bo inaczej my my sie nie lubiły.... mie sie nie trafiają NORMALNI znajomi, kożdyn jedyn mo berecik zwichrowany :grins:

:crazyeye: jak we w pieciu?? :crazyeye:nie godej że bierecie ze sobą TZtów :crazyeye:
ni ma... robimy babski comber- SAMCOM WSTĘP WZBRONIONY :diabloti:
[SIZE=2]dychnijta se łod nich :razz:

[/FONT]

samce bydom - bo my kobity luxusowe kieroffffcow muszymy miec! A poza tym - Dear Madzia - moj TZ chce Cie poznac! Bo... lubi ciekawych ludzi - łoż pierona jerona!
I un pedziol to o Cie!!!!
[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o dżisys.....to skąd was tela :razz::razz:
wy 2 i wszystkie piesy
czy
wy 2 i TZty i czyjeś dziecko :crazyeye::crazyeye:
godej mi tu jak na spowiedzi ....bo jo tu chłopa nastawila na babski comber ;)

[/FONT]

jo i spowiedz - buahaha! Ostatni roz jo byla jakies 20 lot tymu????
Ale serio - Adik IiWiderka jadom! Momy plan! Adik i moj Widerka to towarzystwo do Pana C. i Qby - w koncu niech sie synek tyz piwa napije, abo na jakies " baby" pojdzie (?) co Tata moze nie wiedzec, araczyj udowac, ze niy widzi!! Jedzie z nami, jako pionto, Fruzylla - moj Gut - zostowo doma, no bo jakos z Ozzulcem nie bardzo sie kce dogodac chyba ( w koncu po " agresywnym" i " wanietym" tatku jezd)a Zuzola mo ... te babskie dni...
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee - zdrowko - zaczelam nowa setke!!!1No to po ...setce!

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Witam :multi::multi::multi:

Ja też mogę wpaść na naleśniki? :evil_lol:

[/FONT]

[FONT=Arial]Córciu zawsze :loveu::loveu::loveu:

[/FONT]

[FONT=Arial]Madzialena for you od NAS :grins:

[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial]na chlebek na poniedzialek musiałam się też zapisać .......ale to mnie mile panie spamiętały ze jak chcę jeść to mam się zapisać :grins:[/FONT]

A ja sobie chlebuś zamroziłam:razz: Nie bede musiała do sklepu biegać:evil_lol:

Matko ja korzystam z ostatnich chwil wolności:evil_lol: Zara rodzice wrócą i bede musiała udawać, że coś robie:diabloti: Ale już trzy ciasta upiekłam!!:multi: Jeszcze tylko jedno ciasto i ciasteczka w niedziele i koniec:cool3:

I powiem jedno: Spaaaaaaaaaać!!!!!:placz:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]żeby nie było żem wogóle nie śiąteczna............ :evil_lol::evil_lol: plosiem ;)

[/FONT]
buahhahahah ale zapitala

czeeee:multi:

Posted

poczytałam wsjo nie odpisuje ... bo własnie siłą koleś zabiera mi kompka.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! żegnacjie dogociulki i nie mam emotek grrrrrrrrrrrrrrr i kolorki i zmiana czcionki i pogrubieenie nie działa ..... papapapapap... kochane!!! RADOSNYCH!

Posted

[quote name='Wilejkaros']Klockowa, nie dawaj! Ugryź go!!! Nie opuszczaj nas... Nieeeeee.....

[FONT=Arial]właśnie rozmawialam z Madzią :razz::razz:...kompecek pojechał :placz::placz::placz:[/FONT]

Posted

[quote name='furciaczek']Ja sie tak nie bawie:placz:
trzeba bylo zgrysc albo nie wiem...smokiem poszczuc:placz:
Wracaj juz...
[FONT=Arial]:glaszcze: nie płakaj Furciaczkowa ....Klocusiowa powinna :razz::razz:pojawić się na chwilkę w Wigilię jak dobrze pójdzie ;)

Berek wszystkim odwiedzającym w imieniu Klocusia :loveu:

[/FONT]

[FONT=Arial]podpisano
Ozzy
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]właśnie rozmawialam z Madzią :razz::razz:...kompecek pojechał :placz::placz::placz:[/FONT]
Buuuuuuuuuuuuuuuu:placz::placz: