Alicja Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='apple']Niech bedzie bzy ciasteczek lepiej dla lini. Trza trochę o lini pomysleć co by jak baleron na sylwestra nie wyglądać:evil_lol: [FONT=Arial]:hmmmm: a że co :razz::razz:.....sznurami się będziesz na Sylwestra opasać :razz::razz:;)... Ja tam mam fajna kreację na Sylwka ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...wygodna piżamka :loveu:[/FONT][FONT=Arial] najwyżej nie będziesz za mocno przyciągać [/FONT] Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]:hmmmm: a że co :razz::razz:.....sznurami się będziesz na Sylwestra opasać :razz::razz:;)... Ja tam mam fajna kreację na Sylwka ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...wygodna piżamka :loveu:[/FONT][FONT=Arial] najwyżej nie będziesz za mocno przyciągać [/FONT] Ooooooooooooo! Koleżanka do NOT-u się widzę wybiera :evil_lol:. Też bym tak wolała a nie włóczyć się gdzieś po nocach.:cool1: Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]:hmmmm: a że co :razz::razz:.....sznurami się będziesz na Sylwestra opasać :razz::razz:;)... Ja tam mam fajna kreację na Sylwka ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...wygodna piżamka :loveu:[/FONT][FONT=Arial] najwyżej nie będziesz za mocno przyciągać [/FONT] Ooooooooooooo! Koleżanka do NOT-u się widzę wybiera :evil_lol:. Też bym tak wolała a nie włóczyć się gdzieś po nocach.:cool1: P.S. Nie sznurem a kiecą :evil_lol: Quote
clockwork Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [FONT=Arial]czy wy wogóle spicie???? na własnym blogasie nie nadążam... nie mówiąc o innych :mdleje: lece do pracuchy- zamelduje sie... i bedą fotki-zaś domowo-lizane, ale lepsze to niż nic... pogoda do zyci żeby w plenerze robić :roll: choć właśnie se przypomniałam że mam niedzielkowe.... które wyszły jakby Pawcio pierwszy raz wziął aparat na dwór.... ale też dam.... niech będą... pono praktyka czyni miszcza.. więc damy mu szanse aż rozpracuje sprzęta ;) do zaklikania . lece :scared:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='apple']Ooooooooooooo! Koleżanka do NOT-u się widzę wybiera :evil_lol:. Też bym tak wolała a nie włóczyć się gdzieś po nocach.:cool1: [quote name='apple']Ooooooooooooo! Koleżanka do NOT-u się widzę wybiera :evil_lol:. Też bym tak wolała a nie włóczyć się gdzieś po nocach.:cool1: P.S. Nie sznurem a kiecą :evil_lol: [FONT=Arial]zaczkłaś się ...:razz::razz:...zapij kawą dalam już u mnie :evil_lol::evil_lol: no no no ....wielka sala się szykuje :razz::razz::razz:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]czy wy wogóle spicie???? :grins:...śpicie śpicie ... na własnym blogasie nie nadążam... nie mówiąc o innych :mdleje: lece do pracuchy- zamelduje sie... i bedą fotki-zaś domowo-lizane, ale lepsze to niż nic... pogoda do zyci żeby w plenerze robić :roll: choć właśnie se przypomniałam że mam niedzielkowe.... które wyszły jakby Pawcio pierwszy raz wziął aparat na dwór.... ale też dam.... niech będą... pono praktyka czyni miszcza.. więc damy mu szanse aż rozpracuje sprzęta ;) do zaklikania . lece :scared:[/FONT] [FONT=Arial]czuj się powitana u Siebie :grins: a my se poczekamy na fotaski :loveu::loveu: ktoś ;)musi dbac o to by stron przybywalo :razz::razz: [/FONT] Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]czy wy wogóle spicie???? na własnym blogasie nie nadążam... nie mówiąc o innych :mdleje: lece do pracuchy- zamelduje sie... i bedą fotki-zaś domowo-lizane, ale lepsze to niż nic... pogoda do zyci żeby w plenerze robić :roll: choć właśnie se przypomniałam że mam niedzielkowe.... które wyszły jakby Pawcio pierwszy raz wziął aparat na dwór.... ale też dam.... niech będą... pono praktyka czyni miszcza.. więc damy mu szanse aż rozpracuje sprzęta ;) do zaklikania . lece :scared:[/FONT] Hej! Nie śpimy my jesteśmy na baterie :evil_lol: Trza wcześniej wstawać a nie siedzieć po nocach! I czekam na te lizane fotki - brzmi intrygujaco :cool3::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='apple'] I czekam na te lizane fotki - brzmi intrygujaco :cool3::evil_lol: [FONT=Arial]:razz::razz:...to nie wiesz ...lizane :razz:..cza lizać monitor jak sie je ogląda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja przy tej to już prawie lizałam :oops::oops::oops:[/FONT] Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:...to nie wiesz ...lizane :razz:..cza lizać monitor jak sie je ogląda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja przy tej to już prawie lizałam :oops::oops::oops:[/FONT] Łoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! Mniam........................... Rozumiem dlaczego lizałaś:evil_lol: ja też kcem takie pyffko! P.S. Jesssu jak u mnie śnieg pada- u was też!? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='apple']Łoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! Mniam........................... Rozumiem dlaczego lizałaś:evil_lol: ja też kcem takie pyffko! [FONT=Arial]:oops::oops:...chociaż ty mnie rozumiesz :evil_lol:[/FONT] P.S. Jesssu jak u mnie śnieg pada- u was też!? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [FONT=Arial]....jeszcze nie ...ale już czuję zagrożenie :razz::razz:[/FONT] Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]....jeszcze nie ...ale już czuję zagrożenie :razz::razz:[/FONT] U mnie sypie jak diabli i do tego mróz doopę tnie.:evil_lol: Nawet Krosiu tylko siknął i nazad do doma poszedł:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='apple']U mnie sypie jak diabli i do tego mróz doopę tnie.:evil_lol: Nawet Krosiu tylko siknął i nazad do doma poszedł:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]ja mam -5 na gradusniku :razz::razz:....wywalilam TZta z Ozzym na siq :oops::oops:...[/FONT] Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ja mam -5 na gradusniku :razz::razz:....wywalilam TZta z Ozzym na siq :oops::oops:...[/FONT] Brutalna kobita z ciebie żeby tak od razu na śnieg. Chyba bardzo nagrzeszył ten twój TZ ale Ozzy :roll: czymże zawinił:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='apple']Brutalna kobita z ciebie żeby tak od razu na śnieg. Chyba bardzo nagrzeszył ten twój TZ ale Ozzy :roll: czymże zawinił:evil_lol: [FONT=Arial]to że jak ....ja miałam iść :crazyeye::crazyeye::crazyeye:....a Ozzy ma braki w wychowaniu ...na nocnik nie potrafi :roll::oops:[/FONT] Quote
ice_t Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 dzień doberek w ten mroźny dzionek. nagadały tyle stron że teraz to w życiu nie nadrobię , jak wrócę z zakupów to przy kawusi może uda mi się wszystko poczytać. a na razie do miłego :eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [FONT=Arial]lizanych nie mam.... zapomniałam wziąć karty z aparatu z domciu :roll:[/FONT] Quote
agbar Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 http://images33.fotosik.pl/84/e045af31b53b8c0b.jpg chyba mu brakuje jednej łapy:hmmmm::diabloti: Quote
clockwork Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='agbar']http://images33.fotosik.pl/84/e045af31b53b8c0b.jpg chyba mu brakuje jednej łapy:hmmmm::diabloti: http://images29.fotosik.pl/128/53574cb4e40e53ca.jpg [FONT=Arial]i ogonka.:roll::roll:... bo my go po kawałku uszczuplamy... za dużo waży... trza mu troche pousuwać, coby ważył ze 50 kg :diabloti:[/FONT] Quote
agbar Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='clockwork']http://images29.fotosik.pl/128/53574cb4e40e53ca.jpg [FONT=Arial]i ogonka.:roll::roll:... bo my go po kawałku uszczuplamy... za dużo waży... trza mu troche pousuwać, coby ważył ze 50 kg :diabloti:[/FONT] :evil_lol::evil_lol: tez se cos utne i schudne...moze włosy....:diabloti: Quote
clockwork Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='agbar']:evil_lol::evil_lol: tez se cos utne i schudne...moze włosy....:diabloti: [FONT=Arial]ale nie te z klaty :razz::modla::modla:[/FONT] Quote
agbar Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale nie te z klaty :razz::modla::modla:[/FONT] nie, no tego ci nie zrobie...wiem jak sie lubisz w nie wtulac:loveu: Quote
clockwork Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [FONT=Arial]fotosik mi spierdzielił jakośc zdjęć... nie były aż tak okrutne... jakieś pixele i inne goowna wyszły... a w oryginale nie było tego :mad::mad::angryy: [/FONT] [FONT=Arial]aha... pochwale sie że my też już ubraliśmy choinke.... Clock-bombka :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='agbar']nie, no tego ci nie zrobie...wiem jak sie lubisz w nie wtulac:loveu: [FONT=Arial]moje ulubione :loveu::loveu::loveu: ja nie mam aż takich :roll:[/FONT] Quote
Recommended Posts