Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']Niech bedzie bzy ciasteczek lepiej dla lini. Trza trochę o lini pomysleć co by jak baleron na sylwestra nie wyglądać:evil_lol:

[FONT=Arial]:hmmmm: a że co :razz::razz:.....sznurami się będziesz na Sylwestra opasać :razz::razz:;)...
Ja tam mam fajna kreację na Sylwka ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...wygodna piżamka :loveu:
[/FONT][FONT=Arial] najwyżej nie będziesz za mocno przyciągać [/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial]:hmmmm: a że co :razz::razz:.....sznurami się będziesz na Sylwestra opasać :razz::razz:;)...
Ja tam mam fajna kreację na Sylwka ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...wygodna piżamka :loveu:
Ooooooooooooo! Koleżanka do NOT-u się widzę wybiera :evil_lol:. Też bym tak wolała a nie włóczyć się gdzieś po nocach.:cool1:

Posted

[quote name='Alicja']
Ooooooooooooo! Koleżanka do NOT-u się widzę wybiera :evil_lol:. Też bym tak wolała a nie włóczyć się gdzieś po nocach.:cool1:

P.S. Nie sznurem a kiecą :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]czy wy wogóle spicie???? na własnym blogasie nie nadążam... nie mówiąc o innych :mdleje:
lece do pracuchy- zamelduje sie... i bedą fotki-zaś domowo-lizane, ale lepsze to niż nic... pogoda do zyci żeby w plenerze robić :roll: choć właśnie se przypomniałam że mam niedzielkowe.... które wyszły jakby Pawcio pierwszy raz wziął aparat na dwór.... ale też dam.... niech będą... pono praktyka czyni miszcza.. więc damy mu szanse aż rozpracuje sprzęta ;)
do zaklikania . lece :scared:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple']Ooooooooooooo! Koleżanka do NOT-u się widzę wybiera :evil_lol:. Też bym tak wolała a nie włóczyć się gdzieś po nocach.:cool1:

[quote name='apple']Ooooooooooooo! Koleżanka do NOT-u się widzę wybiera :evil_lol:. Też bym tak wolała a nie włóczyć się gdzieś po nocach.:cool1:

P.S. Nie sznurem a kiecą :evil_lol:

[FONT=Arial]zaczkłaś się ...:razz::razz:...zapij kawą dalam już u mnie :evil_lol::evil_lol:
no no no ....wielka sala się szykuje :razz::razz::razz:
[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]czy wy wogóle spicie????
:grins:...śpicie śpicie ...
na własnym blogasie nie nadążam... nie mówiąc o innych :mdleje:
lece do pracuchy- zamelduje sie... i bedą fotki-zaś domowo-lizane, ale lepsze to niż nic... pogoda do zyci żeby w plenerze robić :roll: choć właśnie se przypomniałam że mam niedzielkowe.... które wyszły jakby Pawcio pierwszy raz wziął aparat na dwór.... ale też dam.... niech będą... pono praktyka czyni miszcza.. więc damy mu szanse aż rozpracuje sprzęta ;)
[/FONT]

[FONT=Arial]czuj się powitana u Siebie :grins: a my se poczekamy na fotaski :loveu::loveu:

ktoś ;)musi dbac o to by stron przybywalo :razz::razz:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]czy wy wogóle spicie???? na własnym blogasie nie nadążam... nie mówiąc o innych :mdleje:
[/FONT]

Hej! Nie śpimy my jesteśmy na baterie :evil_lol:

Trza wcześniej wstawać a nie siedzieć po nocach!

I czekam na te lizane fotki - brzmi intrygujaco :cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']

I czekam na te lizane fotki - brzmi intrygujaco :cool3::evil_lol:

[FONT=Arial]:razz::razz:...to nie wiesz ...lizane :razz:..cza lizać monitor jak sie je ogląda :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja przy tej to już prawie lizałam :oops::oops::oops:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:...to nie wiesz ...lizane :razz:..cza lizać monitor jak sie je ogląda :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja przy tej to już prawie lizałam :oops::oops::oops:
[/FONT]

Łoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! Mniam...........................

Rozumiem dlaczego lizałaś:evil_lol: ja też kcem takie pyffko!

P.S. Jesssu jak u mnie śnieg pada- u was też!? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='apple']Łoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! Mniam...........................

Rozumiem dlaczego lizałaś:evil_lol: ja też kcem takie pyffko!

[FONT=Arial]:oops::oops:...chociaż ty mnie rozumiesz :evil_lol:[/FONT]

P.S. Jesssu jak u mnie śnieg pada- u was też!? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

[FONT=Arial]....jeszcze nie ...ale już czuję zagrożenie :razz::razz:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]....jeszcze nie ...ale już czuję zagrożenie :razz::razz:[/FONT] U mnie sypie jak diabli i do tego mróz doopę tnie.:evil_lol: Nawet Krosiu tylko siknął i nazad do doma poszedł:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']U mnie sypie jak diabli i do tego mróz doopę tnie.:evil_lol: Nawet Krosiu tylko siknął i nazad do doma poszedł:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial]ja mam -5 na gradusniku :razz::razz:....wywalilam TZta z Ozzym na siq :oops::oops:...[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]ja mam -5 na gradusniku :razz::razz:....wywalilam TZta z Ozzym na siq :oops::oops:...[/FONT]
Brutalna kobita z ciebie żeby tak od razu na śnieg. Chyba bardzo nagrzeszył ten twój TZ ale Ozzy :roll: czymże zawinił:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Brutalna kobita z ciebie żeby tak od razu na śnieg. Chyba bardzo nagrzeszył ten twój TZ ale Ozzy :roll: czymże zawinił:evil_lol:

[FONT=Arial]to że jak ....ja miałam iść :crazyeye::crazyeye::crazyeye:....a Ozzy ma braki w wychowaniu ...na nocnik nie potrafi :roll::oops:[/FONT]

Posted

dzień doberek w ten mroźny dzionek. nagadały tyle stron że teraz to w życiu nie nadrobię , jak wrócę z zakupów to przy kawusi może uda mi się wszystko poczytać. a na razie do miłego :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale nie te z klaty :razz::modla::modla:[/FONT]

nie, no tego ci nie zrobie...wiem jak sie lubisz w nie wtulac:loveu:

Posted

[FONT=Arial]fotosik mi spierdzielił jakośc zdjęć... nie były aż tak okrutne... jakieś pixele i inne goowna wyszły... a w oryginale nie było tego :mad::mad::angryy:

[/FONT]

[FONT=Arial]aha... pochwale sie że my też już ubraliśmy choinke.... Clock-bombka :evil_lol::evil_lol:[/FONT]