zuzolandia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 NO dyc jo w dresie jezd ;-) I pod kocykiem a i tak pizdzi hiiiihi Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='zuzolandia']niekladaca sie Klockowo ...kcialam rzec ze .... zimnooooo jesttttttt brrrrrrrrrrrrrrrr [FONT=Arial]kaj tam cimno :cool1::cool1: [/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]kaj tam cimno :cool1::cool1: [/FONT] a tam gooopios :diabloti: cimno to je u murzina :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='zuzolandia']a tam gooopios :diabloti: cimno to je u murzina :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]ale kaj :razz::razz:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ale kaj :razz::razz:[/FONT] no jak kaj ? dyc wiadomo ze w chalpie :evil_lol: Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='zuzolandia']a tam gooopios :diabloti: cimno to je u murzina :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]w żici .... rasistka :diabloti:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]w żici .... rasistka :diabloti:[/FONT] ale brzidko godosz :evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Cze Magdzia :loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]zapuszczam se muze..[/FONT][FONT=Arial]:ylsuper:[/FONT][FONT=Arial].... moja ulubioną ..... DROPKICK MURPHYS (<-- takie weselicho to taaakkk) :loveu::loveu:...... i ide w kimono :sleep2:[/FONT] Fajne fajne :razz: wyobrażam sobie to weselicho [FONT=Arial]:ylsuper:[/FONT] Wyczesane by było :multi: :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='zuzolandia']no jak kaj ? dyc wiadomo ze w chalpie :evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]w żici .... rasistka :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]:mad::mad::mad:to Wy się może zdecydujcie kaj :razz::razz:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Paula_']Cze Magdzia :loveu: Fajne fajne :razz: wyobrażam sobie to weselicho [FONT=Arial]:ylsuper:[/FONT] Wyczesane by było :multi: :evil_lol: [FONT=Arial] dlatego sie nie hajtam.. bo TA kapela ma zerezerwowane terminy do końca zycia :evil_lol::evil_lol: cze Paula :loveu::loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] dlatego sie nie hajtam.. bo TA kapela ma zerezerwowane terminy do końca zycia :evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial] :-(...a ja liczylam że się załapię na taka fajna imprezkę :cool1: [/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]:-(...a ja liczylam że się załapię na taka fajna imprezkę :cool1:[/FONT] jaaaaaaaaa UNA to łoszczyndnie kce objechac zero goscioff :diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Losie:mdleje: przebrnęłam:roll: Rasizm, seks, małżeństwo:evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='zuzolandia']jaaaaaaaaa UNA to łoszczyndnie kce objechac zero goscioff :diabloti::diabloti: [FONT=Arial] UNA to w zyciu sie nie hajtnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobra.. bo mnie zagadalyscie... miałam iść spać... zaś zaśpie :roll: dogobranoc.. lece- bo mój czarnuszek grzeje mi łóżeczko :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='zuzolandia']jaaaaaaaaa UNA to łoszczyndnie kce objechac zero goscioff :diabloti::diabloti: [FONT=Arial]:mad::mad:nie sce nas zaprosić :diabloti:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Medorowa napisał(a):Losie:mdleje: przebrnęłam:roll: Rasizm, seks, małżeństwo:evil_lol::evil_lol: zapomniaals sie posiuskac :diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Medorowa']Losie:mdleje: przebrnęłam:roll: Rasizm, seks, małżeństwo:evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]to ONE :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Medorowa']Losie:mdleje: przebrnęłam:roll: Rasizm, seks, małżeństwo:evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]o budownictwie tysz bylo ......chałupa Murzyna :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='zuzolandia']I O Muzyce ;-) :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:taaa....przy MUZYCE.....o ...:hmmmm: sporcie [/FONT][FONT=Arial]dzień doberek ....:grins: wejszlam się przywitać ....dopiero wstalam :oops:[/FONT] Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Ja też wpadam zameldować że dzisiaj wstałam wcześniej, odsprzatałam się światecznie jeszcze mi tylko takie duperele zostały więc jestem w jak najbardziej świątecznym nastroju :santagri:. Całuski z rana!:loveu: P.S. szkoda że ślubu nie bedzie - bym se brame zrobiła a tu nic:placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='apple']Ja też wpadam zameldować że dzisiaj wstałam wcześniej, odsprzatałam się światecznie jeszcze mi tylko takie duperele zostały więc jestem w jak najbardziej świątecznym nastroju :santagri:. Całuski z rana!:loveu: P.S. szkoda że ślubu nie bedzie - bym se brame zrobiła a tu nic:placz::placz::placz: [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye: oszalałaś...już posprzątane:razz::razz:.......:roll:..to może wpadnij do mnie na kaff :grins: [/FONT] [FONT=Arial]:bigcool: jeszcze tylko 22 stroniczki [/FONT][FONT=Arial] i IMPREZKA [/FONT] Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye: oszalałaś...już posprzątane:razz::razz:.......:roll:..to może wpadnij do mnie na kaff :grins:[/FONT] Trochę szaleństwa nie zawadzi :cool3: Idę na tą kaff:lol: Quote
Alicja Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='apple']Trochę szaleństwa nie zawadzi :cool3: Idę na tą kaff:lol: [FONT=Arial]no oć ...oć ...:kaffee_2::kaffee_2: ale ciasteczek juz nie mam :oops:zjedliśmy wczoraj te co nam mam dala na świeta :roll:[/FONT] Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no oć ...oć ...:kaffee_2::kaffee_2: ale ciasteczek juz nie mam :oops:zjedliśmy wczoraj te co nam mam dala na świeta :roll:[/FONT] Niech bedzie bzy ciasteczek lepiej dla lini. Trza trochę o lini pomysleć co by jak baleron na sylwestra nie wyglądać:evil_lol: Quote
Recommended Posts