apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork']a więc ................ :diabloti::evil_lol: przemyślałam propozycje pracy: nie stać mnie żeby podejmować pracę w której nie zarobie, a do której bede dokładać... w czynie społecznym to moge pracować mając inny pewny dochód :diabloti: wiem że kasa szczęścia nie daje, ale dopłacać do własnego zatrudnienia, żeby inni mieli z głowy koszta utrzymania pracownika to paranoja...:shake: poraz kolejny na moim garbie zyskaliby wszyscy oprócz mnie :diabloti:... chce pomagać psom... chce polepszyć ich byt, ale nie kosztem zniewolenia :shake: Rozumiem cię! Pracować dla idei! Dobrze że nie zaproponowali ci działaności gospodarczej. To teraz takie modne :cool1:Może jak znajdziesz lepiej płatną robotę to tam jakieś pół etatu ci zaproponują. Albo wolontariat pozostaje ostatecznie Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork']a więc ................ :diabloti::evil_lol: przemyślałam propozycje pracy: nie stać mnie żeby podejmować pracę w której nie zarobie, a do której bede dokładać... w czynie społecznym to moge pracować mając inny pewny dochód :diabloti: wiem że kasa szczęścia nie daje, ale dopłacać do własnego zatrudnienia, żeby inni mieli z głowy koszta utrzymania pracownika to paranoja...:shake: poraz kolejny na moim garbie zyskaliby wszyscy oprócz mnie :diabloti:... chce pomagać psom... chce polepszyć ich byt, ale nie kosztem zniewolenia :shake: i to jest jedyna słuszna w tym wypadku decyzja :cool1: i nie masz co mieć wyrzutów ze coś nie tak ...:glaszcze: Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='apple']Rozumiem cię! Pracować dla idei! Dobrze że nie zaproponowali ci działaności gospodarczej. To teraz takie modne :cool1:Może jak znajdziesz lepiej płatną robotę to tam jakieś pół etatu ci zaproponują. Albo wolontariat pozostaje ostatecznie właśnie dlatego mi zaproponowali, bo mam działalność gospodarczą.... i nie musieliby za mnie ZUSU opłacać ... :roll: cześć wszystkim, bo mi nie zacytowało Alicji i żonkilki :niewiem: Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork']właśnie dlatego mi zaproponowali, bo mam działalność gospodarczą.... i nie musieliby za mnie ZUSU opłacać ... :roll: Swoją drogą co się dzieje wszyscy tylko chcą żeby pracownik sam się opłacał. Koszmar!:cool1: Komuno wracaj! Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork']właśnie dlatego mi zaproponowali, bo mam działalność gospodarczą.... i nie musieliby za mnie ZUSU opłacać ... :roll: tylko mnie to zastanawia:razz::razz: ...kiedy ty mialabys te swoja dzialalnośc prowadzić jak tam w sumie sporo czasu by zeszlo :cool1: cześć wszystkim, bo mi nie zacytowało Alicji i żonkilki :niewiem: ;)czuję się przywitana ....:grins: Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='apple']Swoją drogą co się dzieje wszyscy tylko chcą żeby pracownik sam się opłacał. Koszmar!:cool1: Komuno wracaj! [FONT=Arial]każdy pracodawca patrzy TYLKO do swojego portfela.... odpada mu w tym przypadku płacenie Zusu czyli zostaje mu w kieszeni jakieś 400 zł ... [/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial] tylko mnie to zastanawia:razz::razz: ...kiedy ty mialabys te swoja dzialalnośc prowadzić jak tam w sumie sporo czasu by zeszlo :cool1: nie mam prowadzić,.... ino opłacać se składki :grins: [/FONT][FONT=Arial];)czuję się przywitana ....:grins:[/FONT] [FONT=Arial]tak sie miałaś czuć :razz:[/FONT] Quote
lolka75 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 no tak to jest...moj pracodawca poszedl dalej....kazal zdrowym ludziom zalatwiac sobie grupy inwalidzkie:angryy:.... i zaklad pracy chronionej zrobil:angryy:. Ale ja zwialam od niego i teraz sie bycze i obrastam sadlem:diabloti: Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [FONT=Arial]Tylko mnie sie zawsze zdawalo ze żeby cos oplacić to najpierw trzeba zarobić pieniążki .....:hmmmm: zresztą przyznaje ...zasady prowadzenia dzialalnosci gospodarczej to dla mnie czarna magia ...i podziwiam ze się w tym wszystkim lapiesz :razz:[/FONT] Quote
malawaszka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 ehhhh do doopy - może jeszcze się uda, że znajdą fundusze na normalne zatrudnienie???? kurde fajnie by było jakby Magda miała tam rękę na pulsie, ale nie kurna za takie pieniądze :shake: Quote
Gonitwa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 malawaszka napisał(a):ehhhh do doopy - może jeszcze się uda, że znajdą fundusze na normalne zatrudnienie???? kurde fajnie by było jakby Magda miała tam rękę na pulsie, ale nie kurna za takie pieniądze :shake: Dokładnie. Hejo:diabloti: Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [FONT=Arial]heja banana .... robótka byłaby fajna... ale....nie za wszelka cene... dogladać psiaków moge jak do tej pory... i kontrolować sytuacje psich bid .... [/FONT] [FONT=Arial CE, sans-serif][/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]heja banana .... [/FONT] [FONT=Georgia]chiQuita? :) :evil_lol: :loveu::loveu: [/FONT] Quote
e.v.a Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Paula_ napisał(a):W tą główkę kapusty się wrodziłaś, w której Cię znalazłam :p :evil_lol: :lol::loveu:ale i tak mnie tofas praffdaaa???:loveu: Medorowa napisał(a): Buhahahahahahaa:evil_lol::loveu: a ty co sie smiejesz:obrazic:? cze Madziusia:multi::multi::multi: szukaj a znajdziesz.... to se powiedziałam:grin: Quote
zuzolandia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Witej przemysliwaczko pypciowa ;-) dobrzes zrobila ;-) prywaciorze to darymno instytucja....ale w tych niby panstwowych tyz tak do konca nie jest miodzio ;-) ...echhh ciezkie casy ihihih buzi buzi dej Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [FONT=Arial]zjadam obiadek i ide w teren.... nie moge patrzec na tą chałpe... świeta idą a tu rozpiź.dziel że ho ho :diabloti: [/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 to trza sie spakowac i heja kaj w rajza...jo ino lokna umyla i reszta srom w sobota wyjyzdzom w gory i strojynie chaupy olałam hihihi... choinka z ozartymi janiolami mom naturlisz ;-) hhihih Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [FONT=Arial]nie idziemy w teren bo pożarłam obiadu i mi sie nie chce.... ide sie zdżemnąć :roll::roll:.... obok wilka :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie idziemy w teren bo pożarłam obiadu i mi sie nie chce.... ide sie zdżemnąć :roll::roll:.... obok wilka :loveu::loveu::loveu:[/FONT] To pa! Bo się już dzisiaj nie zobaczymy! Idę kapać Alę i kładę ją spać wiec juz się nie wyrobię co by do was wpaść! Zaglądne jutro! Cieszysz się prawda :cool3: Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='apple']To pa! Bo się już dzisiaj nie zobaczymy! Idę kapać Alę i kładę ją spać wiec juz się nie wyrobię co by do was wpaść! Zaglądne jutro! Cieszysz się prawda :cool3: [FONT=Arial]aaaaa.. to Ala sie nie może sama potaplać w wodzie i położyć sie spać??? :roll: a bajka??? [/FONT] Quote
e.v.a Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 MAaaadziaaaa........ ty leniu :eviltong: Quote
zuzolandia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 ALA NI MO WODY !!!!!! a czamu TY niy spisz ??? Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='evaxon']MAaaadziaaaa........ ty leniu :eviltong: [FONT=Arial]to nie leń ino zimowa deprecha :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='zuzolandia']ALA NI MO WODY !!!!!! a czamu TY niy spisz ??? [FONT=Arial]śpiam prawie... dogobranoc:loveu:, gdybym sie tu już nie pojawiła :roll: zapuszczam se muze..[/FONT][FONT=Arial]:ylsuper:[/FONT][FONT=Arial].... moja ulubioną ..... DROPKICK MURPHYS (<-- takie weselicho to taaakkk) :loveu::loveu:...... i ide w kimono :sleep2: [/FONT] Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]zjadam obiadek i ide w teren.... nie moge patrzec na tą chałpe... świeta idą a tu rozpiź.dziel że ho ho :diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]no przeca jada pomóc Klockowi w tym sprzataniu :razz::razz:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]aaaaa.. to Ala sie nie może sama potaplać w wodzie i położyć sie spać??? :roll: a bajka??? [/FONT] [FONT=Arial]:oops::oops:no moga :eviltong::eviltong:...ale w towarzystwie milej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='zuzolandia']ALA NI MO WODY !!!!!! a czamu TY niy spisz ??? [FONT=Arial]narazie mom :roll:;)[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]to nie leń ino zimowa deprecha :evil_lol::evil_lol: zabierz i moją :diabloti::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]śpiam prawie... dogobranoc:loveu:, gdybym sie tu już nie pojawiła :roll:[/FONT] [FONT=Arial]Dogobranoc :loveu::loveu::loveu:....uważaj na wilka :razz:;)[/FONT] Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] zapuszczam se muze..[/FONT][FONT=Arial]:ylsuper:[/FONT][FONT=Arial].... moja ulubioną ..... DROPKICK MURPHYS (<-- takie weselicho to taaakkk) :loveu:...... i ide w kimono :sleep2: [/FONT] [FONT=Arial]słucham se :ylsuper:...fajna muzyczka :multi: [/FONT] [FONT=Arial]jak to bedzie twoje to zaprosisz mnie [/FONT][FONT=Arial]:multi:[/FONT][FONT=Arial]:loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts