Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']a więc ................ :diabloti::evil_lol:
przemyślałam propozycje pracy:

nie stać mnie żeby podejmować pracę w której nie zarobie, a do której bede dokładać... w czynie społecznym to moge pracować mając inny pewny dochód :diabloti:
wiem że kasa szczęścia nie daje, ale dopłacać do własnego zatrudnienia, żeby inni mieli z głowy koszta utrzymania pracownika to paranoja...:shake: poraz kolejny na moim garbie zyskaliby wszyscy oprócz mnie :diabloti:...

chce pomagać psom... chce polepszyć ich byt, ale nie kosztem zniewolenia :shake:

Rozumiem cię! Pracować dla idei! Dobrze że nie zaproponowali ci działaności gospodarczej. To teraz takie modne :cool1:Może jak znajdziesz lepiej płatną robotę to tam jakieś pół etatu ci zaproponują. Albo wolontariat pozostaje ostatecznie

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']a więc ................ :diabloti::evil_lol:
przemyślałam propozycje pracy:

nie stać mnie żeby podejmować pracę w której nie zarobie, a do której bede dokładać... w czynie społecznym to moge pracować mając inny pewny dochód :diabloti:
wiem że kasa szczęścia nie daje, ale dopłacać do własnego zatrudnienia, żeby inni mieli z głowy koszta utrzymania pracownika to paranoja...:shake: poraz kolejny na moim garbie zyskaliby wszyscy oprócz mnie :diabloti:...

chce pomagać psom... chce polepszyć ich byt, ale nie kosztem zniewolenia :shake:

i to jest jedyna słuszna w tym wypadku decyzja :cool1:

i nie masz co mieć wyrzutów ze coś nie tak ...:glaszcze:

Posted

[quote name='apple']Rozumiem cię! Pracować dla idei! Dobrze że nie zaproponowali ci działaności gospodarczej. To teraz takie modne :cool1:Może jak znajdziesz lepiej płatną robotę to tam jakieś pół etatu ci zaproponują. Albo wolontariat pozostaje ostatecznie

właśnie dlatego mi zaproponowali, bo mam działalność gospodarczą.... i nie musieliby za mnie ZUSU opłacać ... :roll:

cześć wszystkim, bo mi nie zacytowało Alicji i żonkilki :niewiem:

Posted

[quote name='clockwork']właśnie dlatego mi zaproponowali, bo mam działalność gospodarczą.... i nie musieliby za mnie ZUSU opłacać ... :roll:

Swoją drogą co się dzieje wszyscy tylko chcą żeby pracownik sam się opłacał. Koszmar!:cool1:
Komuno wracaj!

Posted

[quote name='clockwork']właśnie dlatego mi zaproponowali, bo mam działalność gospodarczą.... i nie musieliby za mnie ZUSU opłacać ... :roll:

tylko mnie to zastanawia:razz::razz: ...kiedy ty mialabys te swoja dzialalnośc prowadzić jak tam w sumie sporo czasu by zeszlo :cool1:

cześć wszystkim, bo mi nie zacytowało Alicji i żonkilki :niewiem:

;)czuję się przywitana ....:grins:

Posted

[quote name='apple']Swoją drogą co się dzieje wszyscy tylko chcą żeby pracownik sam się opłacał. Koszmar!:cool1:
Komuno wracaj!
[FONT=Arial]każdy pracodawca patrzy TYLKO do swojego portfela.... odpada mu w tym przypadku płacenie Zusu czyli zostaje mu w kieszeni jakieś 400 zł ... [/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
tylko mnie to zastanawia:razz::razz: ...kiedy ty mialabys te swoja dzialalnośc prowadzić jak tam w sumie sporo czasu by zeszlo :cool1:

nie mam prowadzić,.... ino opłacać se składki :grins:
[/FONT][FONT=Arial];)czuję się przywitana ....:grins:[/FONT]
[FONT=Arial]tak sie miałaś czuć :razz:[/FONT]

Posted

no tak to jest...moj pracodawca poszedl dalej....kazal zdrowym ludziom zalatwiac sobie grupy inwalidzkie:angryy:.... i zaklad pracy chronionej zrobil:angryy:.
Ale ja zwialam od niego i teraz sie bycze i obrastam sadlem:diabloti:

Posted

[FONT=Arial]Tylko mnie sie zawsze zdawalo ze żeby cos oplacić to najpierw trzeba zarobić pieniążki .....:hmmmm: zresztą przyznaje ...zasady prowadzenia dzialalnosci gospodarczej to dla mnie czarna magia ...i podziwiam ze się w tym wszystkim lapiesz :razz:[/FONT]

Posted

malawaszka napisał(a):
ehhhh do doopy - może jeszcze się uda, że znajdą fundusze na normalne zatrudnienie???? kurde fajnie by było jakby Magda miała tam rękę na pulsie, ale nie kurna za takie pieniądze :shake:

Dokładnie.

Hejo:diabloti:

Posted

[FONT=Arial]heja banana ....
robótka byłaby fajna... ale....nie za wszelka cene... dogladać psiaków moge jak do tej pory... i kontrolować sytuacje psich bid ....

[/FONT] [FONT=Arial CE, sans-serif][/FONT]

Posted

Paula_ napisał(a):
W tą główkę kapusty się wrodziłaś, w której Cię znalazłam :p :evil_lol:

:lol::loveu:ale i tak mnie tofas praffdaaa???:loveu:

Medorowa napisał(a):

Buhahahahahahaa:evil_lol::loveu:

a ty co sie smiejesz:obrazic:?

cze Madziusia:multi::multi::multi:

szukaj a znajdziesz....

to se powiedziałam:grin:

Posted

Witej przemysliwaczko pypciowa ;-)
dobrzes zrobila ;-) prywaciorze to darymno instytucja....ale w tych niby panstwowych tyz tak do konca nie jest miodzio ;-) ...echhh ciezkie casy ihihih

buzi buzi dej

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie idziemy w teren bo pożarłam obiadu i mi sie nie chce.... ide sie zdżemnąć :roll::roll:.... obok wilka :loveu::loveu::loveu:[/FONT] To pa! Bo się już dzisiaj nie zobaczymy! Idę kapać Alę i kładę ją spać wiec juz się nie wyrobię co by do was wpaść! Zaglądne jutro!

Cieszysz się prawda :cool3:

Posted

[quote name='apple']To pa! Bo się już dzisiaj nie zobaczymy! Idę kapać Alę i kładę ją spać wiec juz się nie wyrobię co by do was wpaść! Zaglądne jutro!

Cieszysz się prawda :cool3:

[FONT=Arial]aaaaa.. to Ala sie nie może sama potaplać w wodzie i położyć sie spać??? :roll: a bajka??? [/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']MAaaadziaaaa........

ty leniu :eviltong:

[FONT=Arial]to nie leń ino zimowa deprecha :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='zuzolandia']ALA NI MO WODY !!!!!!
a czamu TY niy spisz ???

[FONT=Arial]śpiam prawie... dogobranoc:loveu:, gdybym sie tu już nie pojawiła :roll:

zapuszczam se muze..
[/FONT][FONT=Arial]:ylsuper:[/FONT][FONT=Arial].... moja ulubioną ..... DROPKICK MURPHYS (<-- takie weselicho to taaakkk) :loveu::loveu:...... i ide w kimono :sleep2:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]zjadam obiadek i ide w teren.... nie moge patrzec na tą chałpe... świeta idą a tu rozpiź.dziel że ho ho :diabloti:
[/FONT]
[FONT=Arial]no przeca jada pomóc Klockowi w tym sprzataniu :razz::razz:[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]aaaaa.. to Ala sie nie może sama potaplać w wodzie i położyć sie spać??? :roll: a bajka??? [/FONT]

[FONT=Arial]:oops::oops:no moga :eviltong::eviltong:...ale w towarzystwie milej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='zuzolandia']ALA NI MO WODY !!!!!!
a czamu TY niy spisz ???
[FONT=Arial]narazie mom :roll:;)[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]to nie leń ino zimowa deprecha :evil_lol::evil_lol:

zabierz i moją :diabloti::evil_lol:

[/FONT]
[FONT=Arial]śpiam prawie... dogobranoc:loveu:, gdybym sie tu już nie pojawiła :roll:[/FONT]

[FONT=Arial]Dogobranoc :loveu::loveu::loveu:....uważaj na wilka :razz:;)[/FONT]