Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnes']Witamy!!!
jesteśmy nianiami Clockworka kiedy pańcie pracują :angryy:
będę pisać w imieniu mojego niepisatego synka Bartka (siostrzeńca Clocworkowej).

i na próbe- wrzucamy pierwszą fotke z tytułem:

BARDZO, BARDZO CIE KOCHAM, KOCHAM, KOCHAM, KOCHAM... CZARNUSZKU!!!! :loveu:

witamy Morulcową Nianię :loveu:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

będę pisać w imieniu mojego niepisatego synka Bartka (siostrzeńca Clocworkowej).

wow!!! :crazyeye:majne sister!!!:multi: i Bartuś!!! :multi: to Ci niespodzianka!!!
mam nadzieje że teraz Wy bedziecie wrzucać foty, bo mi sie już wykończył zapas...:eviltong:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ze względu na to że Klockowa to nieśmiała dziewczynka i sie styda .....to ja wam powiem ....teraz ma trwałą ii włosy w kolorze bursztynowy blond;)............

Alicjo... nie słuchałaś dobrze...:mad: :mad: trwałą to mam na klacie :eviltong:, a na głowicy.. skróciłam nieco... bo zarosłam już jak grób nieznanego żołnierza...:evil_lol:

tak wyglądam....

prawica

ło matko... ja łysieje...

lewica

cosik mi fotosik psuje jakoś zdjęć...:mad: dlaczemu??? :placz:

Posted

[quote name='clockwork']wow!!! :crazyeye:majne sister!!!:multi: i Bartuś!!! :multi: to Ci niespodzianka!!!
mam nadzieje że teraz Wy bedziecie wrzucać foty, bo mi sie już wykończył zapas...:eviltong:

Alicjo... nie słuchałaś dobrze...:mad: :mad: trwałą to mam na klacie :eviltong:, a na głowicy.. skróciłam nieco... bo zarosłam już jak grób nieznanego żołnierza...:evil_lol:

tak wyglądam....

prawica

ło matko... ja łysieje...

lewica

cosik mi fotosik psuje jakoś zdjęć...:mad: dlaczemu??? :placz:

:oops:no widzisz .....mówiłam że stara juz jestem i sie sypie jak stary misiek:razz:.......wow fryz oki a tam na te wyłysienia to moge dać ci szczepki z mojej czapki gwardzisty:angryy:
Czekaj na lato ;)jak czapka pójdzie w kąt:evil_lol:
/szykuj sie na nocleg/

A w jakim [programie zmniejszasz fotki bo może podczas zmniejszania coś sie dzieje nie tak??

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:oops:no widzisz .....mówiłam że stara juz jestem i sie sypie jak stary misiek:razz:.......wow fryz oki a tam na te wyłysienia to moge dać ci szczepki z mojej czapki gwardzisty:angryy:
Czekaj na lato ;)jak czapka pójdzie w kąt:evil_lol:
/szykuj sie na nocleg/kaj?? jo u cie, czy Ty u nos??? (zapraszamy)

A w jakim [programie zmniejszasz fotki bo może podczas zmniejszania coś sie dzieje nie tak??

w Photo Filtre... spróbuje potem w... Paint.net- zobaczymy, kto tu jest winny- program czy fotosik..:hmmmm:

Posted

[quote name='clockwork']w Photo Filtre... spróbuje potem w... Paint.net- zobaczymy, kto tu jest winny- program czy fotosik..:hmmmm:poślij mi jedna fotkę w oryginale na skrzynkę , zmniejsze w moim

Posted

jaka piekna ta milosc.....

Posted

[quote name='Vectra']jak zmniejszasz fotke to potem ją wyostrz !!! po podczas zmniejszaniasię zamydla ;)

a ty nie szpanuj... pani fotograf sie znalazła... patrzcie!!! :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']poślij mi jedna fotkę w oryginale na skrzynkę , zmniejsze w moim
wysyłam... lece na poczte i wysyłam- zaraz wracam

Posted

[quote name='clockwork']hmmmm... po zmniejszeniu zdjęcia i zapisaniu go w swoich dokumentach jakość jest ok- spieprza sie dopiero po wrzuceniu na fotosika

Klockowa, bez nerwów, złość piekności szkodzi:razz:

Posted

[quote name='clockwork']hmmmm... po zmniejszeniu zdjęcia i zapisaniu go w swoich dokumentach jakość jest ok- spieprza sie dopiero po wrzuceniu na fotosika
:razz:kurde to ja nie wiem ....u mnie było dotychczas oki

Posted

[quote name='agnes']Witam ponownie !! Spełniam waszą prośbę i wklejam fotkę krążownika szos typu SUPER HIPER DE LUX Clocworkowej :evil_lol: . Moja siostrunia to taka skromna osóbka, że pewnie by się nie pochwaliła:shake: :evil_lol: .
jak widać jeździ, ma kierownicę i szyberdach. W tym temacie pisała samą prawdę i tylko prawdę:multi::multi::multi::multi:jest jest szyberdach .......hurraaaaaaaaaaaaa ...pojade........dookoła bloku:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='agnes'] .
jak widać jeździ, ma kierownicę i szyberdach. W tym temacie pisała samą prawdę i tylko prawdę:multi:
I tablicę rejestracyja za szybą :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']po wyostrzeniu

bez wyostrzenia

dzięki Alu!!!
ale mi nie chodziło o ostrość, ale o to rozmazanie czy jak to nazwać.... o np. na tym zdjęciu... nie wiem jak to sie nazywa... pixele, czy jakieś inne draństwo- widzita różnice??

[quote name='PIKA']Noo po wyostrzeniu lepiej :cool3:

ja tez wrzucam na fotosika i mi nic jakości nie psuje :hmmmm:

:hmmmm::hmmmm::hmmmm:

[quote name='agnes']Witam ponownie !! Spełniam waszą prośbę i wklejam fotkę krążownika szos typu SUPER HIPER DE LUX Clocworkowej :evil_lol: . Moja siostrunia to taka skromna osóbka, że pewnie by się nie pochwaliła:shake: :evil_lol: .
jak widać jeździ, ma kierownicę i szyberdach. W tym temacie pisała samą prawdę i tylko prawdę:multi:

moja fura.... mmmmm....

Posted

[quote name='PIKA']I tablicę rejestracyja za szybą :evil_lol:

te tablice to jakiś żart chyba...
dość że nie ma na tym niebieskim pasku flagi biało-czerwonej tylko jakieś gwiazdki h.u.j.n.i europejckiej, to jeszcze numer SJZ47NS- NS= nazi skins... grrrr... wstyd zakładać!!!!

Posted

[quote name='clockwork']te tablice to jakiś żart chyba...
dość że nie ma na tym niebieskim pasku flagi biało-czerwonej tylko jakieś gwiazdki h.u.j.n.i europejckiej, to jeszcze numer SJZ47NS- NS= nazi skins... grrrr... wstyd zakładać!!!!
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaa ty to zaraz musisz sie doszukać:evil_lol:
a fanke biało -czerwoną se naklej;)

No u ciebie wychodzą na fotach pikselki .....ciekawe:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaa ty to zaraz musisz sie doszukać:evil_lol:
a fanke biało -czerwoną se naklej;)

No u ciebie wychodzą na fotach pikselki .....ciekawe:razz:

NO WŁAŚNIE... DLACZEGO!!!!???? BBBUUUUUU

[quote name='malawaszka']
:loveu: :loveu: :loveu: PIĘKNY!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu:

:oops::oops::oops:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:Waszeczko czyżby podobny do twojej Jetty
do jetty... phi! LANCIA!!! RZĄDOWA!!! ba!! a co... tylko nasze premiery i prezydenty :gent: lanciami sie rozbijają!!?? phi!! :obrazic: