BeaC Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Hej to ja wpadłam..................... do Ciebie:eviltong: wiem że masz przerwy w dostawie pradu ja też mam................znaczy się mam już prad ale nie miałam:diabloti: ludzie poszaleli naprawdę.......własnie wróciłam z poczty...........istne szaleństwo i jeszcze jakiś typ chciał się wsępić w kolejkę ale mu grzecznie pokazałam gdzie jest koniec kolejki:diabloti: Quote
Medorowa Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Cze Klocusiowa:grins: Jeno zrób no Ty coś i choo do nos;) Quote
clockwork Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 jestem... dziś mi wybiło znów 666 razy prąd... kompek zaczyna szaleć, znikły mi wszystkie kontakty z gg, których nie miałam na serwerze...:angryy::angryy::angryy::angryy:potraciły sie zapamiętane hasła.............................. bede sie musiała za chwile wyłączyć :placz::placz::placz: chcem na dogo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! byłam w jastrzebskim schronie .... na dniach jest przetarg na opiekuna... trzymajcie kciuki, bo albo bedzie taka nędza, albo może być tylko lepiej ... gorzej być nie może... dzis była wizja z zainteresowanymi przetargiem... pierwszy raz obejrzałam cały schron, każdy kąt......... :mdleje: w Jastrzebiu powstaje Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt... będą brali udział w przetargu....... licze na nich..... i licze że to nie kolejna jastrzebska instytucja działająca na rzecz własnych portfeli a nie zwierząt :roll: w razie gdyby wygrali- mam szanse na prace w schronie.... dziś mam rozmowe kwalifikacyną o 17tej.......... trzymajcie kciuki a tera wyłączam kompka... nie chce kusć losu- jeden już jest w naprawach :cool1: KOFFOM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :placz::placz::placz::placz: Quote
Medorowa Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='clockwork'] w razie gdyby wygrali- mam szanse na prace w schronie.... dziś mam rozmowe kwalifikacyną o 17tej.......... trzymajcie kciuki KOFFOM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :kciuki::kciuki: My Cie też;):loveu: Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:....nie mow że takie spustoszenie to poczynilo :shake::shake: kciukasy :kciuki: zaciskam od raniolka ;)... aby wszystko poszło dobrze dla zwierzaczków i dla Ciebie :cool2: BUZIAKI :calus: Quote
furciaczek Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Kciuki z calych sil trzymam:loveu: Quote
apple Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Hej Klokowa widziałam twojego psa w Mieście Kobiet!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pandisia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Trzymam kciuki za schron i za Ciebie :loveu: Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 GODZINA 0....zaciskamy :kciuki:......:loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 czee płaczku:loveu: sciskamy kciuki:razz: znaczy sie trzymamy:p Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 :hmmmm: jeszcze nic :razz::razz::razz::razz::razz: Quote
zuzolandia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 cze KOLOCUSIOWO ;-) trzymom kciukasy i godej pryndko jak poszlo!!!!!!!!!!!!1 Quote
clockwork Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 a więc.... nigdy nie zaczyna sie zdania od "a więc" :roll: no więc :evil_lol::evil_lol: jestem po rozmowie.... z panią prezes stowarzyszenia .... sprawa wyglada następująco: zakres moich obowiązków jako pracownika schronu byłby oto taki: Prowadzenie następującej dokumentacji: rejestr interwencji związanych z bezdomnymi psami; wykaz psów przebywających w schronisku; rejestr zobowiązań adopcyjnych; przyjmowanie i przechowywania zgód na przetwarzanie danych osobowych; wystawianie wypisów z wykazu psów przebywających w schronisku; książki kontroli weterynaryjnej zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 czerwca 2004 r. w sprawie szczegółowych wymagań weterynaryjnych dla prowadzenia schronisk dla zwierząt (Dz. U. z 2004 nr 158 poz. 1657).W celu prowadzenia dokumentacji, o której mowa wyżej, Wykonawca zapewni jedną osobę, której godziny pracy zawsze będą przypadać w godzinach, w których schronisko otwarte jest dla odwiedzających, upoważnioną, przeszkoloną i odpowiedzialną za prowadzenie dokumentacji, oraz za: - nadawanie nowo przybyłym zwierzętom numerów ewidencyjnych (za wyjątkiem zwierząt posiadających przy obroży metalowy numer ewidencyjny, który jest czytelny) poprzez założenie zwierzęciu obroży z metalowym numerem ewidencyjnym na podstawie, którego dokonuje się wpisów do wykazu psów przebywających w schronisku; - sprawdzanie, czy osoby fizyczne oddające psy do schroniska, zapłaciły opłatę za przyjęcie psa do schroniska. - spisywanie, na podstawie dowodu osobistego, danych osoby fizycznej oddającej psa do schroniska (imię, nazwisko, adres zamieszkania, numer dowodu osobistego) w celu dokonania wpisu w wykazie psów przebywających w schronisku; - wydawanie psów do adopcji, po uzyskaniu od osoby adoptującej psa ze schroniska zobowiązania adopcyjnego; - wydawanie osobom adoptującym psy ze schroniska książeczek szczepień psów i wypisów z wykazu psów przebywających w schronisku; - bieżące dokonywanie wpisów do wykazu psów przebywających w schronisku i bezzwłoczne aktualizowanie tych wpisów; - sprawowanie nadzoru nad bezpieczeństwem ludzi i zwierząt w trakcie oprowadzania osób odwiedzających schronisko, oraz udzielanie zainteresowanym osobom informacji dotyczących schroniska, psów w nim przebywających, zasad adopcji, itp. - koordynowanie prac porządkowych w schronisku, a zwłaszcza wymienionymi w pkt II. - współpraca z Zamawiającym w zakresie promowania pomocy zwierzętom przebywającym w schronisku oraz pomoc przy tworzeniu ogłoszeń dotyczących możliwości adopcji psów ze schroniska; - prowadzenie ewidencji wyłapywanych bezdomnych zwierząt ze szczególnym uwzględnieniem daty i godziny wezwania do wyłapania bezdomnych zwierząt, imienia i nazwiska oraz stanowiska służbowego osoby składającej wezwanie, gatunku i rasy wyłapanego zwierzęcia, daty i godziny wyłapania, miejsca umieszczenia wyłapanych zwierząt czyli praca kontaktowa z psami i ludźmi... to drugie mi nie leży bo jak pan przyprowadzi pieska że mu sie znudził... to go wsadze do klatki z morderczymi pitbullami :diabloti: co do zarobków.. sprawa niejasna... a ma to dla mnie znaczenie, bo sklepik prowadze tylko do marca :roll:... najlepiej by IM pasowało żebym prowadziła działalność, ponosiła z tym związane koszty a im odpadły by koszta płacenia zusu za mnie :roll::evil_lol::diabloti: bo stowarzyszenie dopiero co powstało i nie mają żadnych zasobów finansowych :cool1: Zaproponowali mi tą prace a nie członkowi stowarzyszenia, żeby nikt im nie zarzucił że założyli stowarzyszenie żeby sobie i członkom prace zapewnić;) a ja jako osoba z zewnątrz.. byłabym idealna :razz: pozatym... załatwiłam z panią że w pewnych okresach-bedzie prowadzona akcja "STERYLKA" dogomaniackie koty (na razie koty, potem też psy, i nie tylko dogomaniackie) będą sterylizowane po niższych kosztach :multi: termin i warunki do dogadania :razz: jakieś pytania????? :razz::razz: Quote
clockwork Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='malawaszka']OD KIEDY ZACZYNASZ???!!! :multi: JEŻELI stowarzyszenie wygra przetarg to od 1 stycznia :razz: Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='clockwork']JEŻELI stowarzyszenie wygra przetarg to od 1 stycznia :razz: To teraz trzymam :kciuki: za powodzenie Stowarzyszenia w przetargu :multi: Quote
malawaszka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 ja też ja też trzymam z całej siły :kciuki: Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='malawaszka']ja też ja też trzymam z całej siły :kciuki: wespół w zespół :kciuki: ...nareszcie by się zmienilo na lepsze w Jastrzębskim schronie :razz: Quote
jonQuilla Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Klockowa jestem z Ciebie dumna :multi::multi::multi: i mocno trzymam kciuki żeby wszystko poszło tak jak ma pójść :) :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
clockwork Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 przeraża mnie tylko ta wizja umowy... bo zarobić 500 zł, żeby 900 płacić ZUSu to jakos tak nie na rękę mi :roll: może jestem zbyt wymagająca :roll::cool1: prosze od Pawcia ;) Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='clockwork']przeraża mnie tylko ta wizja umowy... bo zarobić 500 zł, żeby 900 płacić ZUSu to jakos tak nie na rękę mi :roll: może jestem zbyt wymagająca :roll::cool1: no nieciekawa propozycja :cool1: prosze od Pawcia ;) http://images31.fotosik.pl/82/71ccd87458ebcbae.jpg MNIAM:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Pawcio ...dzieki ;) SUPER :cool2: Quote
sota36 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Ja tam jezdem kretyn z matmy ( dziekuje Ci o Pani Psorze z Lo!!!) Ale ta matematyka to juz mi sie wcale nie podoba!!! jo wiym, piniondz, to nie wszytko, ale... matma jest do duuupy!!!! Quote
clockwork Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='sota36']Ja tam jezdem kretyn z matmy ( dziekuje Ci o Pani Psorze z Lo!!!) Ale ta matematyka to juz mi sie wcale nie podoba!!! jo wiym, piniondz, to nie wszytko, ale... matma jest do duuupy!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no jaaaa.. piniądz nie ważny, ale nie uzbieram miesięcznie złomu za 400 zł, żeby dopłacać do Zusu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie o piniądz chodzi... chodz o to że za darmo to ja se moge u siebie w sklepie siedzieć.......przynajmniej na zus zarobie :roll: a i za darmo moge po płatnej pracy pracowac w schronie jako wolontariusz..... musze to przemyśleć.... :hmmmm: AAAGGGOOOOOOOOO!!!! siostro moja... daj to mamie przeczytać, bo zas powie że o niczym nie wie :roll::evil_lol: Quote
Recommended Posts