malawaszka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Ty co se podśmic h u j ki urządzasz???? hę????? :mad: :diabloti: Quote
Alicja Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='clockwork'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roll: nio cio :roll:.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']a Ty co se podśmic h u j ki urządzasz???? hę????? :mad: :diabloti: że niby ja :crazyeye::crazyeye::crazyeye:...niemożliwe :shake::shake::shake:ja tam sie nie podśmiech;)ujkuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='malawaszka']a Ty co se podśmic h u j ki urządzasz???? hę????? :mad: :diabloti: śmieszne.. bardzo smieszne ... nie :razz::razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: z mojego trafionego zakupu pod tytułem fudzitsu szitmens sie nabija napewno :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
zuzolandia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 ooooooooo Klocusiowo to faktycznie trafilas na szmelc ... ja mam acera i jestem bardzoooooooooooooo zadowolona ........ cialko srałko hihihihih Quote
Alicja Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='clockwork']śmieszne.. bardzo smieszne ... nie :razz::razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: z mojego trafionego zakupu pod tytułem fudzitsu szitmens sie nabija napewno :eviltong::eviltong::eviltong: :diabloti::diabloti::diabloti:gupia gupia :mad:...śmieje sie jak sie dopytuja o Nikkona :pa pewnie wszystkie se juz posprawdzały na fotoszicie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... Ale waszeczko ....foty miodzio :loveu::loveu:...a Pawcio aparata z rąk nie wypuszcza .....:razz::razz: raz mialam go w rekach ....aparata :pnie Pawcia :razz::razz:....aż sie bojałam ze wypuszcze :roll: Quote
malawaszka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='Alicja']:diabloti::diabloti::diabloti:gupia gupia :mad:...śmieje sie jak sie dopytuja o Nikkona :pa pewnie wszystkie se juz posprawdzały na fotoszicie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... no własnie że ja nie posprawdzałam :mad: bo ja nie używam tego shitu i tam nie wchodzę :p Quote
Alicja Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='malawaszka']no własnie że ja nie posprawdzałam :mad: bo ja nie używam tego shitu i tam nie wchodzę :p :razz::razz::razz:...a mnie Agbarowa zaskoczyła pytankiem o aparata :oops::oops::oops:a że nie mój to milczałam :pno to se sprawdziła :evil_lol: Quote
clockwork Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='zuzolandia']ooooooooo Klocusiowo to faktycznie trafilas na szmelc ... ja mam acera i jestem bardzoooooooooooooo zadowolona ........ cialko srałko hihihihih bedziesz cicho...... :mad::mad::mad: nie draznij lwa :angryy::angryy: dałam sie naciagnąć jak małolat na jakieś gówna za ponad 2 tys. zł :angryy::angryy::angryy: chyba strzele se w łeb....... :flaming: [quote name='Alicja']:diabloti::diabloti:gupia gupia :mad:...śmieje sie jak sie dopytuja o Nikkona :pa pewnie wszystkie se juz posprawdzały na fotoszicie :evil_lol::evil_lol:... Ale waszeczko ....foty miodzio :loveu::loveu:...a Pawcio aparata z rąk nie wypuszcza .....:razz::razz: raz mialam go w rekach ....aparata :pnie Pawcia :razz::razz:....aż sie bojałam ze wypuszcze :roll: [quote name='malawaszka']no własnie że ja nie posprawdzałam :mad: bo ja nie używam tego shitu i tam nie wchodzę :p aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :razz::razz::roll: śmigam nyny.. rano odmrażanie reki :roll: jak wstane :roll: Quote
Alicja Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='clockwork'] aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :razz::razz::roll: taaaaaaaa śmigam nyny.. rano odmrażanie reki :roll: wystaw za okno :razz::razz: jak wstane :roll: obudzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...bom się rozleniwila :razz::razz: Ozzy czeka na sesje foto :razz::razz::razz: Quote
Alicja Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Dobrolnoc :calus: ...:loveu: wrzuce Ci wiadomość na GG poczytasz w pracy ....:razz::razz:...oki :roll: info ważne ...nie ode mnie ... Quote
clockwork Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='Alicja'] Ozzy czeka na sesje foto :razz::razz::razz: 5 złotych :grins: Quote
Alicja Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='clockwork']5 złotych :grins: dostanie za sesje :razz::razz:...fajnie :grins: Quote
Alicja Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='malawaszka']ja też kcem sesję :grins: :razz::razz:też chcesz 5 zloty :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 dogobranoc....... nie dam rady wiecej pisać na tym HASZPLU :angryy::angryy: Quote
Alicja Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='clockwork']dogobranoc....... nie dam rady wiecej pisać na tym HASZPLU :angryy::angryy: Dogobranoc ...................................................................... Quote
furciaczek Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 O nie nie ma mowy nie bede nadrabiac bo to nie realne:shake: Ale dobrej nocki moge zyczyc:loveu: Quote
clockwork Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='furciaczek']O nie nie ma mowy nie bede nadrabiac bo to nie realne:shake: Ale dobrej nocki moge zyczyc:loveu: mnie nie było 2 dni..... :cool1: to ONE!!!! cześć furciaczku :multi: Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Cioteczko;)........... :calus: Ozzulek przyniósl 5 zlotych :razz::razz: Quote
clockwork Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='Alicja']Cioteczko;)........... :calus: Ozzulek przyniósl 5 zlotych :razz::razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bedzie foto session :razz::razz: Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bedzie foto session :razz::razz: już mu powiedzialam :razz:...zarzucil ze szczęścia grzywą :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Witam :multi::multi::multi: nadrobię (o ile zdołam) po przyjściu ze szkoły bo teraz uciekam za chwileczkę :) Buziakuję mocno i życzę miłego dnia :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Witam! Przyszłam na nowe foteczki bo tamte już obejżałam:razz::diabloti: Quote
malawaszka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 echooooooo echooo echoo echo........ :helo: Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='malawaszka']echooooooo echooo echoo echo........ :helo: no dopsz:razz:...to ja napiszę cobyscie się nie zamartwialy .... Magda nadal nie ma prądu :shake:...to znaczy się ma ale co chwilę wylączaja i strach kompeczka wlaczać .... Mam nadzieję że się Nam tu jeszcze dziś pokaże :p Quote
Recommended Posts