Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roll:
nio cio :roll:.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='malawaszka']a Ty co se podśmic h u j ki urządzasz???? hę????? :mad:
:diabloti:
że niby ja :crazyeye::crazyeye::crazyeye:...niemożliwe :shake::shake::shake:ja tam sie nie podśmiech;)ujkuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']a Ty co se podśmic h u j ki urządzasz???? hę????? :mad:
:diabloti:

śmieszne.. bardzo smieszne ... nie :razz::razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

z mojego trafionego zakupu pod tytułem fudzitsu szitmens sie nabija napewno :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']śmieszne.. bardzo smieszne ... nie :razz::razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

z mojego trafionego zakupu pod tytułem fudzitsu szitmens sie nabija napewno :eviltong::eviltong::eviltong:

:diabloti::diabloti::diabloti:gupia gupia :mad:...śmieje sie jak sie dopytuja o Nikkona :pa pewnie wszystkie se juz posprawdzały na fotoszicie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...

Ale waszeczko ....foty miodzio :loveu::loveu:...a Pawcio aparata z rąk nie wypuszcza .....:razz::razz:

raz mialam go w rekach ....aparata :pnie Pawcia :razz::razz:....aż sie bojałam ze wypuszcze :roll:

Posted

[quote name='Alicja']:diabloti::diabloti::diabloti:gupia gupia :mad:...śmieje sie jak sie dopytuja o Nikkona :pa pewnie wszystkie se juz posprawdzały na fotoszicie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...

no własnie że ja nie posprawdzałam :mad: bo ja nie używam tego shitu i tam nie wchodzę :p

Posted

[quote name='malawaszka']no własnie że ja nie posprawdzałam :mad: bo ja nie używam tego shitu i tam nie wchodzę :p

:razz::razz::razz:...a mnie Agbarowa zaskoczyła pytankiem o aparata :oops::oops::oops:a że nie mój to milczałam :pno to se sprawdziła :evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']ooooooooo Klocusiowo to faktycznie trafilas na szmelc ...
ja mam acera i jestem bardzoooooooooooooo zadowolona ........

cialko srałko hihihihih

bedziesz cicho...... :mad::mad::mad: nie draznij lwa :angryy::angryy: dałam sie naciagnąć jak małolat na jakieś gówna za ponad 2 tys. zł :angryy::angryy::angryy: chyba strzele se w łeb....... :flaming:

[quote name='Alicja']:diabloti::diabloti:gupia gupia :mad:...śmieje sie jak sie dopytuja o Nikkona :pa pewnie wszystkie se juz posprawdzały na fotoszicie :evil_lol::evil_lol:...

Ale waszeczko ....foty miodzio :loveu::loveu:...a Pawcio aparata z rąk nie wypuszcza .....:razz::razz:

raz mialam go w rekach ....aparata :pnie Pawcia :razz::razz:....aż sie bojałam ze wypuszcze :roll:

[quote name='malawaszka']no własnie że ja nie posprawdzałam :mad: bo ja nie używam tego shitu i tam nie wchodzę :p

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :razz::razz::roll:

śmigam nyny.. rano odmrażanie reki :roll:

jak wstane :roll:

Posted

[quote name='clockwork']

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :razz::razz::roll:

taaaaaaaa

śmigam nyny.. rano odmrażanie reki :roll:

wystaw za okno
:razz::razz:

jak wstane :roll:

obudzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...bom się rozleniwila :razz::razz:

Ozzy czeka na sesje foto :razz::razz::razz:

Posted

[quote name='clockwork']dogobranoc....... nie dam rady wiecej pisać na tym HASZPLU :angryy::angryy:

Dogobranoc ......................................................................

Posted

[quote name='furciaczek']O nie nie ma mowy nie bede nadrabiac bo to nie realne:shake:

Ale dobrej nocki moge zyczyc:loveu:
mnie nie było 2 dni..... :cool1: to ONE!!!!

cześć furciaczku :multi:

Posted

[quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
bedzie foto session :razz::razz:

już mu powiedzialam :razz:...zarzucil ze szczęścia grzywą :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']echooooooo echooo echoo echo........ :helo:

no dopsz:razz:...to ja napiszę cobyscie się nie zamartwialy ....
Magda nadal nie ma prądu :shake:...to znaczy się ma ale co chwilę wylączaja i strach kompeczka wlaczać ....

Mam nadzieję że się Nam tu jeszcze dziś pokaże :p