sota36 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='zuzolandia']http://images30.fotosik.pl/127/0aeb44ab8963f575.jpg a to przi samyj doopie to tyz tatoooo czy nieogolone kudły goscia ? no fakt , jakos tyn gostek nie wydebilowany! Quote
clockwork Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='sota36']Jest! Jest! Jest! Wygralam!!!! Ina - powiedz, Klockowej, co Ci sie przydarzylo rano!!! nagrode musisz odebrać osobiście :razz::razz: [quote name='zuzolandia']ihihihihihihi nie jezdem w pracy choc juzem sie tam wybierala ihihihih bo mi sie dni popierdzelily i myslalam [ co nie jest moja mocna strona ] ze dzisiej jest PONIEDZIALEK ihhiiihihihihihihihihi w morde jezozwierza buuuhahahahahah..... zboczenie zawodowe, pracoholizm i co ino.. Ino ;) [quote name='Alicja']INA .....godej :razz::razz: czemu mu dal Pawcio nieaktualny program :razz::razz:z czwartku :razz: http://images30.fotosik.pl/127/d8a98b8915e5a26e.jpg bo sie rąbnął z dniami... zresztą nie on jeden :roll: [quote name='zuzolandia']http://images30.fotosik.pl/127/0aeb44ab8963f575.jpg a to przi samyj doopie to tyz tatoooo czy nieogolone kudły goscia ? tattoo ... to odbicie w wodzie... drzewka rosną nad wodą... i sie odbijają ;) kudły dokładnie Pawcio mu wygolił :evil_lol: [quote name='Kiłi']Na policje go klockowa, skoro ma zakaz sądowy!!!!!!!!!!! Nawet jeżeli z tymi yorkami nic nie robi, zakaz to zakaz, policja musi coś z tym zrobić:angryy: Buziolce dla Was:loveu: tak trza bedzie zrobić.... poczekam na obiecane dane gościa, nazwisko, adres itd... i wykorzystam znajomości w FBI ;) obawiam sie tylko (znając nasze prawo i wyroki w takich sytuacjach) czy to nie był okresowy zakaz np. na 2 lata... i już jest PO. :roll: Buziolce odebrane- przesyłamy wam też :loveu: Quote
zuzolandia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 ooooooo to PAWCIO tyz goli ???? to moze jo sie tyz tatto strzela iihihihih na nodze ihihihihih...........i mie logoli ihihihih Quote
emdziolek Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Witanko:multi::multi: Ale sie dzisiaj wyspałam:evil_lol: Zagdnij do której godziny kimałam:lol:?:diabloti: Quote
agbar Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Klocusiowa jo cie witom normalnie fest:loveu: kurde..chyba tez sie przerzuce na nikona...zajebiste foty:loveu:i te kolory:loveu:wysylaj Pawca w teren bo z jego talentem to juz oczyma wyobrazni widze te foty...:loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Cześć Klockowa :multi::multi::multi: http://images30.fotosik.pl/127/76f5915b28f9d25c.jpg znów zmiękcza ofiarę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wymiziaj tego Czarnego z ciążą urojoną ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='jonQuilla'] Wymiziaj tego Czarnego z ciążą urojoną ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: ja wymiziałam Klocunia .....siedział mi na kolankach :roll:...mam siniaka :oops::oops::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 łoooooooooooooooo a mosz foty tego siniaka???? Quote
Alicja Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='zuzolandia']łoooooooooooooooo a mosz foty tego siniaka???? :roll::oops::oops:...ni mom ..nie pokoża :shake: Quote
Alicja Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='zuzolandia']poka poka !!!!!!!!!!!!!! :roll::oops::oops::oops:no co ty ...nie byda tu girami śmigać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='Alicja']:roll::oops::oops::oops:no co ty ...nie byda tu girami śmigać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: smigej....mosz moje pozwolenstwo:grins: Quote
Alicja Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='agbar']smigej....mosz moje pozwolenstwo:grins: :oops::oops::oops:ale ja stydam :razz::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 nie stydajjjjjjjjjjj !!!!!!!! czlonka pokzaujesz a sinioka sie stydasz???? poka poka Quote
Alicja Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='zuzolandia']nie stydajjjjjjjjjjj !!!!!!!! czlonka pokzaujesz a sinioka sie stydasz???? poka poka :eviltong::eviltong:członek nie był MÓJ ....:roll::evil_lol:....a nózie zgrabne i powabne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:moje :razz::razz: Quote
clockwork Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='zuzolandia']ooooooo to PAWCIO tyz goli ???? to moze jo sie tyz tatto strzela iihihihih na nodze ihihihihih...........i mie logoli ihihihih umówiłach cie na marzec .. na zime sie nie goli kopyt bo zimno :roll: na wiosne jak znalazł [quote name='emdziolek']Witanko:multi: Ale sie dzisiaj wyspałam Zagdnij do której godziny kimałam?:diabloti:do dwunastej :razz: [quote name='agbar']Klocusiowa jo cie witom normalnie fest:loveu: kurde..chyba tez sie przerzuce na nikona...zajebiste fotyi te kolory:loveu:wysylaj Pawca w teren bo z jego talentem to juz oczyma wyobrazni widze te foty... wyczajacz pospolity :cool1: mus rozkminić o co w nim biega... bo tyyyyle knefelków :razz:bo my kolorowe mieszkanko mamy tak wogóle- stąd te kolory [quote name='Medorowa']Doberek Madzialeno:grins::loveu: Doberek Madzialeno:grins::loveu: [quote name='jonQuilla']Cześć Klockowa :multi: http://images30.fotosik.pl/127/76f5915b28f9d25c.jpg znów zmiękcza ofiarę Wymiziaj tego Czarnego z ciążą urojoną wymiziano... według rozkazu ;) [quote name='Alicja']:loveu: ja wymiziałam Klocunia .....siedział mi na kolankach :roll:...mam siniaka [quote name='zuzolandia']łoooooooooooooooo a mosz foty tego siniaka???? [quote name='Alicja']:oops:...ni mom ..nie pokoża :shake: [quote name='zuzolandia']poka poka !!!!!!!!!!!!!! [quote name='Alicja']:roll:no co ty ...nie byda tu girami śmigać :evil_lol: [quote name='agbar']smigej....mosz moje pozwolenstwo:grins: [quote name='Alicja']:oops:ale ja stydam :razz::evil_lol: dobrze gadają... poka :razz: udowodnij że Klocuś zrobił ci ała :roll: kompek odmawia posłuszeństwa... do południa brak neta, potem siadł komp... ciągle siada :placz: a zresztą w tym tygodniu koleś zabiera nam kompka- bo to pozyczony .... nie bede miała łączności ze światem :placz: Quote
clockwork Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='zuzolandia']nie stydajjjjjjjjjjj !!!!!!!! czlonka pokzaujesz a sinioka sie stydasz???? poka poka może siniak na członku.. i 2 w jednym sie styda :cool1: [quote name='evaxon']cze MAdziula:loveu:cze Effcia :loveu: [quote name='Alicja']:eviltong:członek nie był MÓJ ....:roll::evil_lol:....a nózie zgrabne i powabne :evil_lol:moje :razz: :roll::roll::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 boszeeeeeeeeeeeeee spraw se na dzieciatko laptopikaaaaa i loston z namiii !!!!!!!!! Quote
Alicja Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='clockwork'] dobrze gadają... poka :razz: udowodnij że Klocuś zrobił ci ała :roll: :roll:...nie pokazam :oops:stydam :razz: kompek odmawia posłuszeństwa... do południa brak neta, potem siadł komp... ciągle siada :placz: a zresztą w tym tygodniu koleś zabiera nam kompka- bo to pozyczony .... nie bede miała łączności ze światem :placz: nie ślimtaj ...nie bydzie chyba tak źle ....:glaszcze: musi Twój wróci do domeczku jako ten wedrowiec błądzący :razz: Quote
agbar Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 wyczajacz phiiiiii :obrazic: madra taka jestem po prostu:loveu: Quote
Alicja Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='clockwork']może siniak na członku.. i 2 w jednym sie styda :cool1: :hmmmm: członek był ...zielony :roll: :roll::roll::evil_lol: czego tak się z Moich nóżków naśmiewasz:razz::razz: Fajny ten sklepik w Jebiu ;)..... :hmmmm: i co zaś zastrajkował .........złośliwość rzeczy martwych :angryy::angryy::angryy: Quote
zuzolandia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 zielony :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:czlonek :crazyeye::crazyeye: splesnioł?????????????? Quote
agbar Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 zuzolandia napisał(a):zielony :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:czlonek :crazyeye::crazyeye: splesnioł?????????????? z nieuzywania:razz: Quote
Recommended Posts