Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:doopalonem na kanapie;)

tak klocek podchodzi nas jak nie jest pewien czy może wleść na łóżko....
najpierw doopcia, potem tylne łapki, gdy nie ma odzewu z naszej struny to cichaczem powolutku do tyłu... brzusio, klata... przednie łapki- i już jest!!!
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']tak klocek podchodzi nas jak nie jest pewien czy może wleść na łóżko....
najpierw doopcia, potem tylne łapki, gdy nie ma odzewu z naszej struny to cichaczem powolutku do tyłu... brzusio, klata... przednie łapki- i już jest!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale sprytnie:evil_lol:
a jak nie ma pozwolenia z Waszej str. to co, głupa rżnie?:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']tak klocek podchodzi nas jak nie jest pewien czy może wleść na łóżko....
najpierw doopcia, potem tylne łapki, gdy nie ma odzewu z naszej struny to cichaczem powolutku do tyłu... brzusio, klata... przednie łapki- i już jest!!!
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:parkowanie tyłem ma opanowane;)
popaszcz do skrzynki;)

Posted

a tera- sprawozdanie z inspekcji:

INSPEKTOR DULKA :evil_lol:

(były z nią jakieś 2 babki, ale te były nieco niżej w hierarchii kontrolnej- więc przedstawię PANIĄ GŁÓWNĄ INSPEKTOR DULKE)

INSPEKCJA JAMY USTNEJ TATUATORA

I USZU...

I KLIENCI SIE OBESZLI BEZ KONTROLI
(a mówiłam Dulka- bierz portfel...)

Posted

[quote name='małyskrzat']ale sprytnie:evil_lol:
a jak nie ma pozwolenia z Waszej str. to co, głupa rżnie?:evil_lol:

od nas ma zawsze pozwolenie :eviltong: ale tak właśnie głupa pali u kogoś...

Posted

[quote name='clockwork']a tera- sprawozdanie z inspekcji:

(a mówiłam Dulka- bierz portfel...)

:shake:źle Dulczyńscy wyszkolili Dulke ....mówiłam uczyć nadgryść przydusić i kase sami oddadzą:mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:źle Dulczyńscy wyszkolili Dulke ....mówiłam uczyć nadgryść przydusić i kase sami oddadzą:mad:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
a ona tylko buzi buzi:evil_lol:

Posted

a ogólnie wizytacja miła... sprzątałam jak gupia, ale pani gówny inspektor- tym swoim nochalem musiała wyniuchac kamyczka pod szafką... ehhh... nic nie umknie uwadze świniaczka...

Posted

[quote name='clockwork']a ogólnie wizytacja miła... sprzątałam jak gupia, ale pani gówny inspektor- tym swoim nochalem musiała wyniuchac kamyczka pod szafką... ehhh... nic nie umknie uwadze świniaczka... ;)nawet sprawdzała czy to jadalne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)nawet sprawdzała czy to jadalne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jest też opcja że to nie był kamień tylko ząb od pani dentystki z gabinetu naprzeciw mojego sklepu...:cool3:

Alu... dzięki za foty i za petitki lubisie...

Posted

[quote name='clockwork']jest też opcja że to nie był kamień tylko ząb od pani dentystki z gabinetu naprzeciw mojego sklepu...:cool3:

Alu... dzięki za foty i za petitki lubisie...

;)czyje to nogi widać:razz:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a z tym zębem to duże prawdopodobieństwo;)

;)kiedy mam robić placki:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)czyje to nogi widać:razz:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a z tym zębem to duże prawdopodobieństwo;)

;)kiedy mam robić placki:razz:

moje kończyny :lol:

to na pewno był ząb... ale nie wiem czy dentystki... :hmmmm:czy pacjenta:hmmmm:

ales mnie zaś połechtała po żołądku... placki...

Posted

[quote name='clockwork']a tera- sprawozdanie z inspekcji:

INSPEKCJA JAMY USTNEJ TATUATORA

I USZU...

[CENTER][FONT=Arial][B]

w protokole pokontrolnym wyczytałam: stan higieniczny zakladu-wzorcowy:lol: :lol:uchybień nie stwierdzono:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']
moje kończyny :lol:

to na pewno był ząb... ale nie wiem czy dentystki... :hmmmm:czy pacjenta:hmmmm:

ales mnie zaś połechtała po żołądku... placki...
;)przy następnej okazji dam znać:p

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']w protokole pokontrolnym wyczytałam: stan higieniczny zakladu-wzorcowy:lol: :lol:uchybień nie stwierdzono:evil_lol:

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: i patrzcie... tylko kawę im postawiłam :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']boszzz za co Klocka zbanowali??? :placz:

a gdzie fotki Klockowej w nowym fryzie???? :razz::shake:nam nie było dane zobaczyć bo siem z fryzjerką umówiła po naszej inspekcji:mad:tajemnicza siakaś jest;)

Posted

[quote name='clockwork'] BAN- DOGA!!!! :eviltong:

Doga Ci zbanowali? :crazyeye:

[quote name='clockwork']miałam randkę z fryzjerem...

juz chcialam zapytać jaką mial lufe, ale doczytalam, że to baba była :shake:

[quote name='clockwork']:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: i patrzcie... tylko kawę im postawiłam :eviltong::eviltong::eviltong:

Dulka kawe piła? :crazyeye:

Posted

[quote name='clockwork']aa. co...:knuje: sie robi sie ma... :eviltong:
i wieeelka jest- coby pan pies sie zmieścił :cool3:

A ja tam robie i nimam:niewiem: :hmmmm: :hmmmm:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Tak zwana metoda na racka:razz:

Klockowa, pokazuj Ty nam tu się w nowym fryzie, no i furą byście się pochwalili:cool3: :cool3:

Posted

[quote name='madzia i medor']

Klockowa, pokazuj Ty nam tu się w nowym fryzie, no i furą byście się pochwalili:cool3: :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ze względu na to że Klockowa to nieśmiała dziewczynka i sie styda .....to ja wam powiem ....teraz ma trwałą ii włosy w kolorze bursztynowy blond;)............

[quote name='agnes']Witamy!!!
jesteśmy nianiami Clockworka kiedy pańcie pracują :angryy:
będę pisać w imieniu mojego niepisatego synka Bartka (siostrzeńca Clocworkowej).

i na próbe- wrzucamy pierwszą fotke z tytułem:

BARDZO, BARDZO CIE KOCHAM, KOCHAM, KOCHAM, KOCHAM... CZARNUSZKU!!!! :loveu:
:multi::multi::multi:witamy klockową niańką ;)i Bartka

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ze względu na to że Klockowa to nieśmiała dziewczynka i sie styda .....to ja wam powiem ....teraz ma trwałą ii włosy w kolorze bursztynowy blond;)............

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: to dawać foty przecież to trza zobaczyć:cool3:

Posted

[quote name='małyskrzat']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: to dawać foty przecież to trza zobaczyć:cool3:

[quote name='Vectra']Klockowa dawaj fote nowej fryzury :mad: i nie stydzaj , my tu jak w rodzinie :evil_lol:
:oops::oops::oops:no dobra to siem przyznam .......blefowałam ........włosy sa w kolorze włosów ....;)