Alicja Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='clockwork']jutro ja też bede sie rehabilitowac.... dziś strajkuje :grins: dziś przelewam krew za tych co walczyli 13 grudnia na jastrzebskiej kopalni Manifest Lipcowy :cool1: kurde ....rocznica o ty strajkujesz :razz::razz: :hmmmm: może dostaniesz to Virtuti Militari ;) Quote
clockwork Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='BeaC']hej przyszłam do Cie............... pomimo fatal mego samopoczucia....chyba mnie coś bierze...jakieś chorubsko kolejna zawirusowana?? qrde... czy to jaka nowa moda????? :razz: [quote name='Alicja']kurde ....rocznica o ty strajkujesz :razz::razz: :hmmmm: może dostaniesz to Virtuti Militari ;) taaa.... rocznica strajków to trza strajkować.. przyjedzie ZOMO i mi wpierdaszą :grins: [quote name='agbar']czy cos sie wyjasnilo?:grins: co sie miało wyjaśnić?? nic sie przeca nie wyciemniło :roll: Quote
agbar Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 nie wiem co napisac...to posiedze i popaszcze:grins: Quote
apple Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 czy ktoś mnie poczęstuje kawą????? Błagam!:modla::modla::modla: Quote
agbar Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='apple']czy ktoś mnie poczęstuje kawą????? Błagam!:modla::modla::modla: no to wyblagalas:grins: Quote
apple Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='agbar']no to wyblagalas:grins: Oj! Dzięki tego mi było trzeba! I do tego ciacho- ty chyba mnie lubisz - albo nie? Quote
agbar Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 apple napisał(a):Oj! Dzięki tego mi było trzeba! I do tego ciacho- ty chyba mnie lubisz - albo nie? moja droga nie szukaj podtekstow w tym co robie:diabloti:ja ci tylko podalam kawe i ciacho:grins: bom ja mila jest i dobra tez:loveu: Quote
Alicja Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='agbar']nie wiem co napisac...to posiedze i popaszcze:grins: niech siada.....bo nogi rozbolą :razz::razz: Quote
apple Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 agbar napisał(a):moja droga nie szukaj podtekstow w tym co robie:diabloti:ja ci tylko podalam kawe i ciacho:grins: bom ja mila jest i dobra tez:loveu: No cóż a już się cieszyłam :-(:-(:-( No trudno jakoś muszę z tym żyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Alicja']niech siada.....bo nogi rozbolą :razz::razz: Ala......dziekuje jestes taka mila:loveu:co chcesz?:grins: [quote name='apple']No cóż a już się cieszyłam :-(:-(:-( No trudno jakoś muszę z tym żyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no musisz...:diabloti: Quote
apple Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 agbar napisał(a):no musisz...:diabloti: No coż nie chcą mnie tu to se ide:cool1: Quote
agbar Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 apple napisał(a):No coż nie chcą mnie tu to se ide:cool1: kaj podziesz jak leje?:diabloti:siedz na doopie jak ci dopsze:razz: Quote
apple Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 agbar napisał(a):kaj podziesz jak leje?:diabloti:siedz na doopie jak ci dopsze:razz:no dopsze:evil_lol: Quote
agbar Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 apple napisał(a):no dopsze:evil_lol: achhhh ta moja sila przekonywania:loveu::loveu: Quote
apple Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 agbar napisał(a):achhhh ta moja sila przekonywania:loveu::loveu:nie pochlebiaj sobie - nudzi mi się i tyle:diabloti::evil_lol: Quote
agbar Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 apple napisał(a):nie pochlebiaj sobie - nudzi mi się i tyle:diabloti::evil_lol: czuje sie wykorzystana:cool1::diabloti: Quote
apple Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 agbar napisał(a):czuje sie wykorzystana:cool1::diabloti: a tam od razu wykorzystana no może troszeczke:evil_lol: - ale nie gniewasz się? Quote
agbar Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 apple napisał(a):a tam od razu wykorzystana no może troszeczke:evil_lol: - ale nie gniewasz się? niech pomysle...:hmmmm:.....nie, nie gniewam sie:loveu: Quote
apple Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 agbar napisał(a):niech pomysle...:hmmmm:.....nie, nie gniewam sie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ide bo mi mała ryczy o coś - chyba się znowu pacła grzechotką! Na razie! Ale przyjde jeszcze - nie myśl se! Quote
agbar Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 apple napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu: Ide bo mi mała ryczy o coś - chyba się znowu pacła grzechotką! Na razie! Ale przyjde jeszcze - nie myśl se! co za niewychowana grzechotka.....utulkaj malenstwo:loveu: Quote
clockwork Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 co wy se tak dialogujecie u mnie :diabloti: UWAGA!!!! bedom foty!!!! THE BEST OF :loveu::loveu: Quote
agbar Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 a co ty sie mnie tu miedzy dialog z jakimis antykami wcinasz:diabloti: Quote
Alicja Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='agbar']Ala......dziekuje jestes taka mila:loveu:co chcesz? balam się ze sie przewrócisz ...i jeszcze się w głowicę uderzysz :razz::razz::razz: :multi::multi::multi:no najmilejszy obrazek z raneczka :loveu::loveu::loveu: http://images13.fotosik.pl/30/d8271922e52b9727.jpg Quote
Recommended Posts