Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']musze :grins: ide na taka poczte normalną... nie www.... :shake: lizałam koperte, tera bede znaczki :cool1:
nie chce mi sie- wygońcie mnie :roll:

:razz::razz:...no ić...wiesz jak fajnie się liże ...znaczki :grins: .....i wróć szybciutko :grins: ...a chcialam Ci powiedzieć ...........że tam jest zimno :shake:

Posted

[quote name='agbar']wyganiam cie:grins:

ide :grins:

[quote name='Alicja']:razz::razz:...no ić...wiesz jak fajnie się liże ...znaczki :grins: .....i wróć szybciutko :grins: ...a chcialam Ci powiedzieć ...........że tam jest zimno :shake:

nie ide :shake:

Posted

Apokalipsa... :mdleje: sama Kachna Mańkowa mnie nawiedziła :multi::multi:

Ano ja Was wszystkich nawiedzam ale słabo ogarniam Wasze tempo pisania i zazwyczaj tylko obserwuje:lol:W Klocusiu się lubuje bo ma wargi takie same jak Magni i jest tak samo psem mordercą co zjada dzieci i małe kotki;):cool3: i teraz okazało się że jest też owocowym potfforem!!!Normalnie klon jakiś!Także czuj się obserwowana!!:cool3::eviltong:

Posted

[quote name='Alicja']i jak wyszło ...:razz::razz:

dołożę Ci kwiecia ....

zrobiłam ciach.. bo za dużo :cool1:

[quote name='k_achna']
Ano ja Was wszystkich nawiedzam ale słabo ogarniam Wasze tempo pisania i zazwyczaj tylko obserwuje:lol:W Klocusiu się lubuje bo ma wargi takie same jak Magni i jest tak samo psem mordercą co zjada dzieci i małe kotki;):cool3: i teraz okazało się że jest też owocowym potfforem!!!Normalnie klon jakiś!Także czuj się obserwowana!!:cool3::eviltong:

ulala... a ja myslałam że my se tu tak gadamy.. o bzdurkach.... i że nikt nie widzi :roll:
za to ja sie lubuje w kanaliach :loveu: też bym chciała takiego... eeee.. zresztą czego ja bym ie chciała:roll:

[quote name='evaxon']ahahahahaha Madzia..... polizałaś juz??
ta... tyle czasu stałam na poczcie że wylizałam przy okazji podłogi :diabloti:
[quote name='Alicja']ciiii ....liże ....ino jej się znaczek do języka przykleił :grins:
:grins:

[quote name='karolina1']a piękny ;D
a dziękować dziękować... karolinko, z bublowatych sie znamy :multi::multi:
piękny- po panci :grins:

Posted

[quote name='clockwork']zrobiłam ciach.. bo za dużo :cool1:

dalas do wazonu :razz::razz:

ta... tyle czasu stałam na poczcie że wylizałam przy okazji podłogi :diabloti:

:grins:

:cool3::cool3:wow ...jak się mają fajnie na poczcie w Jebiu ...jak im interesanci podłogi wylizuja :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']weszła pani... rozejrzała sie... powiedziała.. "przystawi pan tu pieczatke... bo i tak sie u was nie doszukam żadnych uchybień, szkoda mojego czasu " :grins: i poszła:roll::roll::cool1:
Hahaha :D Dziwna jakaś, zamiast o kawkę poprosić, posiedzieć, odpocząć :evil_lol: ;)

[quote name='clockwork']a jutro wpłata za ZUS. O! jak sie ciesze !!!:multi::multi: uwielbiam :sweetCyb::sweetCyb:
Nie płać zdziercom jutro :eviltong: Termin masz na poniedziałek :p

Witanko Klockowe ludki, mordulce i gadzinki :loveu: :multi: :grins:

Posted

[quote name='clockwork']
weszła pani... rozejrzała sie... powiedziała.. "przystawi pan tu pieczatke... bo i tak sie u was nie doszukam żadnych uchybień, szkoda mojego czasu " :grins: i poszła:roll::roll::cool1:

:klacz:

a ja lubiam lizać znaczki :loveu: :grins:

Posted

[quote name='karolina1']Clockwork ucałuj tam Bandosia od cioteczki :loveu:
w te obleśnie ufaflane fafle?? :razz:
sie robi :loveu:

[quote name='Paula_']Hahaha :D Dziwna jakaś, zamiast o kawkę poprosić, posiedzieć, odpocząć :evil_lol: ;)
haha... było pytanie :
Pawcio: może kawe??
Pani: nie dziekuje- nie bede siedzieć, lece dalej,
klient: może soczek??
pani: aaa... poprosze :evil_lol:

Nie płać zdziercom jutro :eviltong: Termin masz na poniedziałek :p

Witanko Klockowe ludki, mordulce i gadzinki :loveu: :multi: :grins:
zapłaciłam... zawsze wpłacam 13go.... nie ufam bankom a dzień spóźnienia w Zusie to... masakryczne konsekwencje:shake:
[quote name='malawaszka']:klacz:

a ja lubiam lizać znaczki :loveu: :grins:
:roll::roll:

[quote name='jonQuilla']Cześć Klocki :multi:

Miłego dnia z samego rana życzę :razz:

cze Salsowa :multi: też sie witam jeszcze z domku...
nie spałam pół nocy... brzusio mnie boleje... zwijałam sie jak domek ślimaka :placz: a oczy mam jak basset
:roll::evil_lol:

[quote name='agbar']pogubilam sie kto komu i co lizal:roll:......to powiem tylko dzien dobry i ze zas przyjde:grins:
no to przyjdź.. może do tego czasu sie wyjaśni... co, kto-komu, jak i gdzie :evil_lol:

lektura na rano...... fajnie że czasem media pomagają także walczyć o los psiaków... a nie tylko sieją propagande fałszywą opinie.:multi:

http://interia360.pl/moim-zdaniem/artykul/psi-zywot-cala-prawda,3889

Posted

[quote name='Alicja']

Doberek :hand: Witam się :grins:

melduję się iż właśnie wstalam :oops::oops::oops:...

chociaż raz udało mi się zaspać

:multi::multi:no w końcu!!! chociaz raz TY zaspałaś :multi::multi::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']:multi::multi:no w końcu!!! chociaz raz TY zaspałaś :multi::multi::evil_lol:

:oops:...nie wiedziałam że aż tak bardzo Cię to ucieszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:......jakby co to daj znać .....mogę częściej ;)

:grins: ....jutro wstaję o .....:hmmmm: 6.30 ...więc się zrehabilituję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:oops:...nie wiedziałam że aż tak bardzo Cię to ucieszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:......jakby co to daj znać .....mogę częściej ;)

:grins: ....jutro wstaję o .....:hmmmm: 6.30 ...więc się zrehabilituję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jutro ja też bede sie rehabilitowac.... dziś strajkuje :grins: dziś przelewam krew za tych co walczyli 13 grudnia na jastrzebskiej kopalni Manifest Lipcowy :cool1: