Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork']musze :grins: ide na taka poczte normalną... nie www.... :shake: lizałam koperte, tera bede znaczki :cool1: nie chce mi sie- wygońcie mnie :roll: :razz::razz:...no ić...wiesz jak fajnie się liże ...znaczki :grins: .....i wróć szybciutko :grins: ...a chcialam Ci powiedzieć ...........że tam jest zimno :shake: Quote
zuzolandia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 jeeeeeeeeeeeee KLOCKOWO ale ty musisz mie ta lopatka ze tak dobrze Ci te lizanie idzie hihihihihihihihihhihi Quote
clockwork Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='agbar']wyganiam cie:grins: ide :grins: [quote name='Alicja']:razz::razz:...no ić...wiesz jak fajnie się liże ...znaczki :grins: .....i wróć szybciutko :grins: ...a chcialam Ci powiedzieć ...........że tam jest zimno :shake: nie ide :shake: Quote
clockwork Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='zuzolandia']jeeeeeeeeeeeee KLOCKOWO ale ty musisz mie ta lopatka ze tak dobrze Ci te lizanie idzie hihihihihihihihihhihi lata praktyki :grins: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork']ide :grins: nie ide :shake: i jak wyszło ...:razz::razz: dołożę Ci kwiecia .... Quote
k_achna Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Apokalipsa... :mdleje: sama Kachna Mańkowa mnie nawiedziła :multi::multi: Ano ja Was wszystkich nawiedzam ale słabo ogarniam Wasze tempo pisania i zazwyczaj tylko obserwuje:lol:W Klocusiu się lubuje bo ma wargi takie same jak Magni i jest tak samo psem mordercą co zjada dzieci i małe kotki;):cool3: i teraz okazało się że jest też owocowym potfforem!!!Normalnie klon jakiś!Także czuj się obserwowana!!:cool3::eviltong: Quote
e.v.a Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 ahahahahaha Madzia..... polizałaś juz?? Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='evaxon']ahahahahaha Madzia..... polizałaś juz?? ciiii ....liże ....ino jej się znaczek do języka przykleił :grins: Quote
clockwork Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Alicja']i jak wyszło ...:razz::razz: dołożę Ci kwiecia .... zrobiłam ciach.. bo za dużo :cool1: [quote name='k_achna'] Ano ja Was wszystkich nawiedzam ale słabo ogarniam Wasze tempo pisania i zazwyczaj tylko obserwuje:lol:W Klocusiu się lubuje bo ma wargi takie same jak Magni i jest tak samo psem mordercą co zjada dzieci i małe kotki;):cool3: i teraz okazało się że jest też owocowym potfforem!!!Normalnie klon jakiś!Także czuj się obserwowana!!:cool3::eviltong: ulala... a ja myslałam że my se tu tak gadamy.. o bzdurkach.... i że nikt nie widzi :roll: za to ja sie lubuje w kanaliach :loveu: też bym chciała takiego... eeee.. zresztą czego ja bym ie chciała:roll: [quote name='evaxon']ahahahahaha Madzia..... polizałaś juz?? ta... tyle czasu stałam na poczcie że wylizałam przy okazji podłogi :diabloti: [quote name='Alicja']ciiii ....liże ....ino jej się znaczek do języka przykleił :grins: :grins: [quote name='karolina1']a piękny ;D a dziękować dziękować... karolinko, z bublowatych sie znamy :multi::multi: piękny- po panci :grins: Quote
karolina1 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork']a dziękować dziękować... karolinko, z bublowatych sie znamy :multi::multi: piękny- po panci :grins: tak tak z bublowatych :eviltong: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork']zrobiłam ciach.. bo za dużo :cool1: dalas do wazonu :razz::razz: ta... tyle czasu stałam na poczcie że wylizałam przy okazji podłogi :diabloti: :grins: :cool3::cool3:wow ...jak się mają fajnie na poczcie w Jebiu ...jak im interesanci podłogi wylizuja :evil_lol::evil_lol: Quote
karolina1 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Clockwork ucałuj tam Bandosia od cioteczki :loveu: Quote
Paula Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork']weszła pani... rozejrzała sie... powiedziała.. "przystawi pan tu pieczatke... bo i tak sie u was nie doszukam żadnych uchybień, szkoda mojego czasu " :grins: i poszła:roll::roll::cool1: Hahaha :D Dziwna jakaś, zamiast o kawkę poprosić, posiedzieć, odpocząć :evil_lol: ;) [quote name='clockwork']a jutro wpłata za ZUS. O! jak sie ciesze !!!:multi::multi: uwielbiam :sweetCyb::sweetCyb: Nie płać zdziercom jutro :eviltong: Termin masz na poniedziałek :p Witanko Klockowe ludki, mordulce i gadzinki :loveu: :multi: :grins: Quote
malawaszka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='clockwork'] weszła pani... rozejrzała sie... powiedziała.. "przystawi pan tu pieczatke... bo i tak sie u was nie doszukam żadnych uchybień, szkoda mojego czasu " :grins: i poszła:roll::roll::cool1: :klacz: a ja lubiam lizać znaczki :loveu: :grins: Quote
jonQuilla Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Cześć Klocki :multi::multi::multi: Miłego dnia z samego rana życzę :razz: Quote
agbar Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 pogubilam sie kto komu i co lizal:roll:......to powiem tylko dzien dobry i ze zas przyjde:grins: Quote
Alicja Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Doberek :hand: Witam się :grins: melduję się iż właśnie wstalam :oops::oops::oops:... chociaż raz udało mi się zaspać Quote
clockwork Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='karolina1']Clockwork ucałuj tam Bandosia od cioteczki :loveu: w te obleśnie ufaflane fafle?? :razz: sie robi :loveu: [quote name='Paula_']Hahaha :D Dziwna jakaś, zamiast o kawkę poprosić, posiedzieć, odpocząć :evil_lol: ;) haha... było pytanie : Pawcio: może kawe?? Pani: nie dziekuje- nie bede siedzieć, lece dalej, klient: może soczek?? pani: aaa... poprosze :evil_lol: Nie płać zdziercom jutro :eviltong: Termin masz na poniedziałek :p Witanko Klockowe ludki, mordulce i gadzinki :loveu: :multi: :grins: zapłaciłam... zawsze wpłacam 13go.... nie ufam bankom a dzień spóźnienia w Zusie to... masakryczne konsekwencje:shake: [quote name='malawaszka']:klacz: a ja lubiam lizać znaczki :loveu: :grins: :roll::roll: [quote name='jonQuilla']Cześć Klocki :multi: Miłego dnia z samego rana życzę :razz: cze Salsowa :multi: też sie witam jeszcze z domku... nie spałam pół nocy... brzusio mnie boleje... zwijałam sie jak domek ślimaka :placz: a oczy mam jak basset :roll::evil_lol: [quote name='agbar']pogubilam sie kto komu i co lizal:roll:......to powiem tylko dzien dobry i ze zas przyjde:grins: no to przyjdź.. może do tego czasu sie wyjaśni... co, kto-komu, jak i gdzie :evil_lol: lektura na rano...... fajnie że czasem media pomagają także walczyć o los psiaków... a nie tylko sieją propagande fałszywą opinie.:multi: http://interia360.pl/moim-zdaniem/artykul/psi-zywot-cala-prawda,3889 Quote
clockwork Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='Alicja']Doberek :hand: Witam się :grins: melduję się iż właśnie wstalam :oops::oops::oops:... chociaż raz udało mi się zaspać :multi::multi:no w końcu!!! chociaz raz TY zaspałaś :multi::multi::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='clockwork']:multi::multi:no w końcu!!! chociaz raz TY zaspałaś :multi::multi::evil_lol: :oops:...nie wiedziałam że aż tak bardzo Cię to ucieszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:......jakby co to daj znać .....mogę częściej ;) :grins: ....jutro wstaję o .....:hmmmm: 6.30 ...więc się zrehabilituję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='Alicja']:oops:...nie wiedziałam że aż tak bardzo Cię to ucieszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:......jakby co to daj znać .....mogę częściej ;) :grins: ....jutro wstaję o .....:hmmmm: 6.30 ...więc się zrehabilituję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jutro ja też bede sie rehabilitowac.... dziś strajkuje :grins: dziś przelewam krew za tych co walczyli 13 grudnia na jastrzebskiej kopalni Manifest Lipcowy :cool1: Quote
BeaC Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 hej przyszłam do Cie............... pomimo fatal mego samopoczucia....chyba mnie coś bierze...jakieś chorubsko Quote
Recommended Posts