Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

ooooooooo to do wos tyz sanepid lazi????? zmora jedna ....switudeptu pieronskie !!!!

jo owsikow ni mom hihihhh ale dzieci kere widzialach a mialy lowsiki tak dupeczka tarly hiihih jak ta emotka hihihihi

Posted

[quote name='Alicja']

:bigcool: no i SUPER :cool2:

:razz::razz:

[quote name='apple']piękne:loveu::loveu::loveu:
http://images29.fotosik.pl/11/bac50c1a91fbe7f5med.jpg
o,o... nowiusieńki gość :multi:
witamy witamy :multi::multi:

[quote name='zuzolandia']ooooooooo to do wos tyz sanepid lazi????? zmora jedna ....switudeptu pieronskie !!!!
jasne że tak.... Rudo- studio tatuażu ma wymogi niczym we szpitalu na sali łoperacyjnej....:roll:
ale przed ich pierwsza wizytą... przed otwarciem dostosowaliśmy lokal do WSZYSTKICH ich wymogów... a nawet wyżej... i mamy spokój :evil_lol: a co do wymogów... to qpa z nich to są paranoje .... ale po to są żeby sie mieli czego czepić :p

jo owsikow ni mom hihihhh ale dzieci kere widzialach a mialy lowsiki tak dupeczka tarly hiihih jak ta emotka hihihihi

eee... to może i ja mam owsiki.... bo tysz tak krece tym dupskiem :roll:

jestem wrócona... żarłam czisburgera... Pawciowy klient nam postawił :grins:
i ja jak to ja.... nigdy jak człowiek, zawsze jak świnia... cała sie upierdzieliłam ...

cziss wygladał tak

okolice spożywania tak :grins:

groszek kulał sie po całym sklepie- niestety fotka nie wyszła.....

Posted

[quote name='clockwork']:razz::razz:

:grins:

o,o... nowiusieńki gość :multi:

:evil_lol:nieużywany :p

eee... to może i ja mam owsiki.... bo tysz tak krece tym dupskiem :roll:

:razz::razz:...zolytne owsiki :evil_lol:

jestem wrócona... żarłam czisburgera... Pawciowy klient nam postawił :grins:
i ja jak to ja.... nigdy jak człowiek, zawsze jak świnia... cała sie upierdzieliłam ...

cziss wygladał tak
http://images29.fotosik.pl/125/5685d37f585bf773.jpg

ślinka mi pociekla :oops:

okolice spożywania tak :grins:
http://images26.fotosik.pl/125/7caa21724694fc4c.jpg

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

groszek kulał sie po całym sklepie- niestety fotka nie wyszła.....

:razz::razz:no taaaa.....zdjęcia w ruchu to zagwozdka :evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']moze ze szczescia sie kula ten groszek:grins:

UWOLNIC GROSZKI Z PUSZEK!!!!:diabloti:

uwolniłam... nie tylko z puszki ale i z ... bułeczki :loveu::loveu::loveu:
[quote name='Alicja']:razz::razz:no taaaa.....zdjęcia w ruchu to zagwozdka :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']

:razz::razz::razz:też byś tak chciała.....:roll:

[quote name='clockwork']noooooo... 2... wiem że dla ciebie to mało... ale dla mnie cała wiecznośc :cool1:

Zazdrość, zazdrość przeze mnie przemówiła:modla::modla:

własnie mielismy kontrole sanepidu ....:p

weszła pani... rozejrzała sie... powiedziała.. "przystawi pan tu pieczatke... bo i tak sie u was nie doszukam żadnych uchybień, szkoda mojego czasu " :grins: i poszła:roll::roll::cool1:

Bravvvvooo:multi::multi::multi::loveu:

Posted

[quote name='clockwork'] my go mieliśmy 5??:hmmmm: lat.... :crazyeye:przejęliśmy go uzywanego, ale jako szkraba... więc koło 6 lat miał :-(

hmmm...a mogłabyś mi naświetlić jedną sprawę....ile właściwie przeciętnie żyją legwany?

Posted

[quote name='jonQuilla']hmmm...a mogłabyś mi naświetlić jedną sprawę....ile właściwie przeciętnie żyją legwany?

:niewiem:
w naturze to długowieczne stwory... nawet 60 lat żyją...
w warunkach hodowlanych nie ma statystyk..... tymbardziej że dopiero chyba od 5 lat w Polsce (niewiem jak gdzie indziej) jest nakaz ewidencjonowania legwanów.... ale i tak połowa jest z przemytu :angryy:

Posted

[quote name='clockwork']:niewiem:
w naturze to długowieczne stwory... nawet 60 lat żyją...
w warunkach hodowlanych nie ma statystyk..... tymbardziej że dopiero chyba od 5 lat w Polsce (niewiem jak gdzie indziej) jest nakaz ewidencjonowania legwanów.... ale i tak połowa jest z przemytu :angryy:

chyba muszę zacząć odwiedzać jakieś fora poświęcone legwanom bo po za tym że są zielone i śliczne to nic nie wiem :eviltong:

Posted

[quote name='jonQuilla']chyba muszę zacząć odwiedzać jakieś fora poświęcone legwanom bo po za tym że są zielone i śliczne to nic nie wiem :eviltong:

ja też :grins:
na fora legwanowe wole nie wchodzić... wystarczy że wciągłam sie w dogo :roll:

Posted

[quote name='clockwork']ja też :grins:
na fora legwanowe wole nie wchodzić... wystarczy że wciągłam sie w dogo :roll:

masz w sumie trochę racji...ja odwiedzam dwa szczurze, dwa psie więc skąd czas na jeszcze piąte forum? :roll: a jak trafie na tam na takie gaduły jak Wy? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']masz w sumie trochę racji...ja odwiedzam dwa szczurze, dwa psie więc skąd czas na jeszcze piąte forum? :roll: a jak trafie na tam na takie gaduły jak Wy? ;) :evil_lol:
takich jak my nie ma :grins:
podziwiam... ja nie nadążam na tym jednym :mdleje:

[quote name='evaxon']yyyyyyyy:roll::roll:
:roll::roll:yyyyyyy????:roll::roll:

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:....Chlorek od sexu zbielał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
zbladł... dobrze że nie zemdlał :grins:

[quote name='zuzolandia']Klockowo a ORANZADKA to legal czy przemytnik?
ihihihhihihi
oranżuś jest legal.. ale Klocuś jest z przemytu :grins: czeski... pod fotelem w maluchu przywieziony :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']takich jak my nie ma :grins:

:evil_lol::evil_lol:MY niepokonane ;)

zbladł... dobrze że nie zemdlał :grins:

aaaa to widziałam tą fotkę USTA-USTA :p

oranżuś jest legal.. ale Klocuś jest z przemytu :grins: czeski... pod fotelem w maluchu przywieziony :diabloti:

;)teraz Ci uwierzą ze Klocuś:loveu: był MALUTKI :grins:

Posted

ZUSY wypełnione... lece wysłać na poczte, gdzie pewnie bedzie milion ludzi :angryy:
a jutro wpłata za ZUS. O! jak sie ciesze !!!:multi::multi: uwielbiam :sweetCyb::sweetCyb:

pieruńskie piranie... moją/Pawciową krwawice ... haracz im trza płacic :shock::mad:

Posted

[quote name='clockwork']ZUSY wypełnione... lece wysłać na poczte, gdzie pewnie bedzie milion ludzi :angryy:

;)ciesz się ze nie musisz ...lizać znaczków
a jutro wpłata za ZUS. O! jak sie ciesze !!!:multi::multi: uwielbiam :sweetCyb::sweetCyb:

:roll::roll::roll:.....
pieruńskie piranie... moją/Pawciową krwawice ... haracz im trza płacic :shock::mad:

przecież muszą mieć za co pałace budować ....bawić się na szkoleniach i spotkaniach integracyjnych

Posted

[quote name='Alicja'];-)ciesz się ze nie musisz ...lizać znaczków

musze :grins: ide na taka poczte normalną... nie www.... :shake: lizałam koperte, tera bede znaczki :cool1:
nie chce mi sie- wygońcie mnie :roll: