Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='apple']piękne:loveu::loveu::loveu: http://images29.fotosik.pl/11/bac50c1a91fbe7f5med.jpg :razz::razz:wiem ...pewnie dojrzalaś tego TELETUBISIA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 ooooooooo to do wos tyz sanepid lazi????? zmora jedna ....switudeptu pieronskie !!!! jo owsikow ni mom hihihhh ale dzieci kere widzialach a mialy lowsiki tak dupeczka tarly hiihih jak ta emotka hihihihi Quote
apple Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 moje bystre oko wszystko dojrzy:evil_lol::razz: Alicjo Quote
clockwork Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Alicja']:bigcool: no i SUPER :cool2: :razz::razz: [quote name='apple']piękne:loveu::loveu::loveu: http://images29.fotosik.pl/11/bac50c1a91fbe7f5med.jpg o,o... nowiusieńki gość :multi: witamy witamy :multi::multi: [quote name='zuzolandia']ooooooooo to do wos tyz sanepid lazi????? zmora jedna ....switudeptu pieronskie !!!! jasne że tak.... Rudo- studio tatuażu ma wymogi niczym we szpitalu na sali łoperacyjnej....:roll: ale przed ich pierwsza wizytą... przed otwarciem dostosowaliśmy lokal do WSZYSTKICH ich wymogów... a nawet wyżej... i mamy spokój :evil_lol: a co do wymogów... to qpa z nich to są paranoje .... ale po to są żeby sie mieli czego czepić :p jo owsikow ni mom hihihhh ale dzieci kere widzialach a mialy lowsiki tak dupeczka tarly hiihih jak ta emotka hihihihi eee... to może i ja mam owsiki.... bo tysz tak krece tym dupskiem :roll: jestem wrócona... żarłam czisburgera... Pawciowy klient nam postawił :grins: i ja jak to ja.... nigdy jak człowiek, zawsze jak świnia... cała sie upierdzieliłam ... cziss wygladał tak okolice spożywania tak :grins: groszek kulał sie po całym sklepie- niestety fotka nie wyszła..... Quote
agbar Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 moze ze szczescia sie kula ten groszek:grins: UWOLNIC GROSZKI Z PUSZEK!!!!:diabloti: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork']:razz::razz: :grins: o,o... nowiusieńki gość :multi: :evil_lol:nieużywany :p eee... to może i ja mam owsiki.... bo tysz tak krece tym dupskiem :roll: :razz::razz:...zolytne owsiki :evil_lol: jestem wrócona... żarłam czisburgera... Pawciowy klient nam postawił :grins: i ja jak to ja.... nigdy jak człowiek, zawsze jak świnia... cała sie upierdzieliłam ... cziss wygladał tak http://images29.fotosik.pl/125/5685d37f585bf773.jpg ślinka mi pociekla :oops: okolice spożywania tak :grins: http://images26.fotosik.pl/125/7caa21724694fc4c.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: groszek kulał sie po całym sklepie- niestety fotka nie wyszła..... :razz::razz:no taaaa.....zdjęcia w ruchu to zagwozdka :evil_lol: Quote
clockwork Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='agbar']moze ze szczescia sie kula ten groszek:grins: UWOLNIC GROSZKI Z PUSZEK!!!!:diabloti: uwolniłam... nie tylko z puszki ale i z ... bułeczki :loveu::loveu::loveu: [quote name='Alicja']:razz::razz:no taaaa.....zdjęcia w ruchu to zagwozdka :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Alicja'] :razz::razz::razz:też byś tak chciała.....:roll: [quote name='clockwork']noooooo... 2... wiem że dla ciebie to mało... ale dla mnie cała wiecznośc :cool1: Zazdrość, zazdrość przeze mnie przemówiła:modla::modla: własnie mielismy kontrole sanepidu ....:p weszła pani... rozejrzała sie... powiedziała.. "przystawi pan tu pieczatke... bo i tak sie u was nie doszukam żadnych uchybień, szkoda mojego czasu " :grins: i poszła:roll::roll::cool1: Bravvvvooo:multi::multi::multi::loveu: Quote
jonQuilla Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork'] my go mieliśmy 5??:hmmmm: lat.... :crazyeye:przejęliśmy go uzywanego, ale jako szkraba... więc koło 6 lat miał :-( hmmm...a mogłabyś mi naświetlić jedną sprawę....ile właściwie przeciętnie żyją legwany? Quote
clockwork Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='jonQuilla']hmmm...a mogłabyś mi naświetlić jedną sprawę....ile właściwie przeciętnie żyją legwany? :niewiem: w naturze to długowieczne stwory... nawet 60 lat żyją... w warunkach hodowlanych nie ma statystyk..... tymbardziej że dopiero chyba od 5 lat w Polsce (niewiem jak gdzie indziej) jest nakaz ewidencjonowania legwanów.... ale i tak połowa jest z przemytu :angryy: Quote
clockwork Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='evaxon']witaj klocuszku:loveu: witaj tigruniu :loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork']:niewiem: w naturze to długowieczne stwory... nawet 60 lat żyją... w warunkach hodowlanych nie ma statystyk..... tymbardziej że dopiero chyba od 5 lat w Polsce (niewiem jak gdzie indziej) jest nakaz ewidencjonowania legwanów.... ale i tak połowa jest z przemytu :angryy: chyba muszę zacząć odwiedzać jakieś fora poświęcone legwanom bo po za tym że są zielone i śliczne to nic nie wiem :eviltong: Quote
clockwork Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='jonQuilla']chyba muszę zacząć odwiedzać jakieś fora poświęcone legwanom bo po za tym że są zielone i śliczne to nic nie wiem :eviltong: ja też :grins: na fora legwanowe wole nie wchodzić... wystarczy że wciągłam sie w dogo :roll: Quote
jonQuilla Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork']ja też :grins: na fora legwanowe wole nie wchodzić... wystarczy że wciągłam sie w dogo :roll: masz w sumie trochę racji...ja odwiedzam dwa szczurze, dwa psie więc skąd czas na jeszcze piąte forum? :roll: a jak trafie na tam na takie gaduły jak Wy? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork']witaj tigruniu :loveu::loveu: yyyyyyyy:roll::roll: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork']witaj tigruniu :loveu::loveu: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:....Chlorek od sexu zbielał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Klockowo a ORANZADKA to legal czy przemytnik? ihihihhihihi Quote
clockwork Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='jonQuilla']masz w sumie trochę racji...ja odwiedzam dwa szczurze, dwa psie więc skąd czas na jeszcze piąte forum? :roll: a jak trafie na tam na takie gaduły jak Wy? ;) :evil_lol: takich jak my nie ma :grins: podziwiam... ja nie nadążam na tym jednym :mdleje: [quote name='evaxon']yyyyyyyy:roll::roll: :roll::roll:yyyyyyy????:roll::roll: [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:....Chlorek od sexu zbielał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zbladł... dobrze że nie zemdlał :grins: [quote name='zuzolandia']Klockowo a ORANZADKA to legal czy przemytnik? ihihihhihihi oranżuś jest legal.. ale Klocuś jest z przemytu :grins: czeski... pod fotelem w maluchu przywieziony :diabloti: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork']takich jak my nie ma :grins: :evil_lol::evil_lol:MY niepokonane ;) zbladł... dobrze że nie zemdlał :grins: aaaa to widziałam tą fotkę USTA-USTA :p oranżuś jest legal.. ale Klocuś jest z przemytu :grins: czeski... pod fotelem w maluchu przywieziony :diabloti: ;)teraz Ci uwierzą ze Klocuś:loveu: był MALUTKI :grins: Quote
zuzolandia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 a o Klocku to zem czytala ihihihihi ........... Quote
clockwork Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 ZUSY wypełnione... lece wysłać na poczte, gdzie pewnie bedzie milion ludzi :angryy: a jutro wpłata za ZUS. O! jak sie ciesze !!!:multi::multi: uwielbiam :sweetCyb::sweetCyb: pieruńskie piranie... moją/Pawciową krwawice ... haracz im trza płacic :shock::mad: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork']ZUSY wypełnione... lece wysłać na poczte, gdzie pewnie bedzie milion ludzi :angryy: ;)ciesz się ze nie musisz ...lizać znaczków a jutro wpłata za ZUS. O! jak sie ciesze !!!:multi::multi: uwielbiam :sweetCyb::sweetCyb: :roll::roll::roll:..... pieruńskie piranie... moją/Pawciową krwawice ... haracz im trza płacic :shock::mad: przecież muszą mieć za co pałace budować ....bawić się na szkoleniach i spotkaniach integracyjnych Quote
clockwork Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Alicja'];-)ciesz się ze nie musisz ...lizać znaczków musze :grins: ide na taka poczte normalną... nie www.... :shake: lizałam koperte, tera bede znaczki :cool1: nie chce mi sie- wygońcie mnie :roll: Quote
Recommended Posts