emdziolek Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Dzieńdoberek z rańca:multi::multi: grrr znowu ide do lekarza:shake: Quote
agbar Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 azeby ci bylo milo ty stara wytarta torbo :diabloti:to chcialam ci przypomniec ze dalej jestem z ciebie dumna ze nie zemdlalas:grins: Quote
lolka75 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='malawaszka']:klacz: :evil_lol: odkryłam Twoją najpilniej szczyżoną tajemnicę :diabloti: moja??:hmmmm: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 ......wróć z tej :razz::razz:.....rehabilitacji ....... Quote
ice_t Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 uf nareszcie, udało mi się przebrnąc prze te tysiące postów od wczoraj z rana, widziałam zaślinione dzieciaki przez Klocka, widziałam spitego legwana w czymś co wygląda ja meksykańskie sombrero, czytałam o odmrożonej Klockowej - co by nie było że nie jestem dumna - jestem z Ciebie dumna. jednej rzeczy tylko nie rozumiem - -o co loto z tą emotką???co to za tajemnica ??????? Quote
BeaC Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 http://images29.fotosik.pl/11/bac50c1a91fbe7f5med.jpg ????? kuuupa????? :razz::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 A nie mówiłam już czasami dziś dzień dobry :hmmmm::diabloti: Quote
clockwork Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Alicja']pamiętaj ..ze wg pani pśicholok :diabloti:...to powinnas mieć pudla :grins: :bigcool: jeszcze 46 kolejny bedzie pudel :loveu: i bede mu wycinać takie pompony na nogach, i ogonku :multi: ale czy pudel należy do tych co nie potrzebuja zainteresowania i znakomicie sie nadają dla klasy robotniczej??:hmmmm: [quote name='zuzolandia']http://images27.fotosik.pl/36/25243f2365394404med.jpg ta łoforskany ekran mom ;-) hihihihhiih wyczyśc natentychmiast bo jak bedziesz czytać co piszemy.. masz czyścicilela .. pozyczam- ODDAJ!!! http://www.webpark.ru/uploads52/071011/monitor_cleaner.html [quote name='Pysia']http://images27.fotosik.pl/36/25243f2365394404med.jpg Buahahahahaha czy Wyscie powariowały ? Chcecie mnie dzisiaj do apopleksji ze smiechu doprowadzić do apopleksji ? :evil_lol: Buahahahahahaha zaraz zejdę na tamten świat Cos Ty mu Klockowa zrobiła I jak on się teraz w świecie smoków pokaze do apopleksji ze smiechu do apopleksji jo nie chcioła cie doprowadzić :oops::diabloti: [quote name='Paula_']Ależ oczywiście, że jestem z Ciebie dumna i blada :grins: też jestem z siebie dumna... blada byłam wczoraj Niedobre, chcecie Pysie do apopleksji ze śmiechu doprowadzić do apopleksji :evil_lol: apoplekscja w stereo jest niewskazana :evil_lol: [quote name='malawaszka']:klacz: odkryłam Twoją najpilniej szczyżoną tajemnicę :diabloti: ale jo jej nie szczygłam... cóż za problem ustalić miejsce pochodzenia emotki :grins: [quote name='jonQuilla']Cześć :multi: Wiesz co z rana lubię oglądać http://images14.fotosik.pl/68/95e4b1cfabc6b006.jpg jaki zaje2bisty :-o taki duży w jakim był wieku? my go mieliśmy 5??:hmmmm: lat.... :crazyeye:przejęliśmy go uzywanego, ale jako szkraba... więc koło 6 lat miał :-( http://images20.fotosik.pl/45/6132f6b21410e3cb.jpg jak ucieka z miejsca wypadku :evil_lol: taaa... to nie ON :mad: http://images27.fotosik.pl/36/25243f2365394404med.jpg :roflt: :roll: Quote
clockwork Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Alicja']albo ona nas ;) o co wam biega z Tą emotką :hmmmm: ********************************* może fajna jest :razz: SORKA........... zapomniałam siem przywitać...DZIEŃ DOBEREK i buziola ślę z raniola [quote name='Alicja']......wróć z tej :razz:.....rehabilitacji ....... doberek... dopiero dotarłam po zamrożeniu... cholera... nie zamierzam co dzień kwitnąć tam 2 godziny i zarywac godziny pracy... chcą mnie rehabilitować- ŻĄDAM L4 [quote name='emdziolek']Dzieńdoberek z rańca:multi: grrr znowu ide do lekarza:shake: jak ma pomóc to ić.... ;) [quote name='agbar']azeby ci bylo milo ty stara wytarta torbo :diabloti:to chcialam ci przypomniec ze dalej jestem z ciebie dumna ze nie zemdlalas:grins: [quote name='lolka75']moja??:hmmmm: a moja?? :eviltong::evil_lol: [quote name='ice_t']uf nareszcie, udało mi się przebrnąc prze te tysiące postów od wczoraj z rana, widziałam zaślinione dzieciaki przez Klocka, widziałam spitego legwana w czymś co wygląda ja meksykańskie sombrero, czytałam o odmrożonej Klockowej - co by nie było że nie jestem dumna - jestem z Ciebie dumna. jednej rzeczy tylko nie rozumiem - -o co loto z tą emotką???co to za tajemnica ??????? a sie uparły na jedną emotke jakby innych fajnych nie było superro że nadrobiłaś [quote name='BeaC']http://images29.fotosik.pl/11/bac50c1a91fbe7f5med.jpg ????? kuuupa????? :razz::diabloti: jest taka opcja... ale nie do kibelka ino w pampersa Quote
clockwork Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Medorowa']A nie mówiłam już czasami dziś dzień dobry :hmmmm::diabloti: aaaa chyba nie mówiłaś.... mogłabyś powiedzieć :razz: jak kultura nakazuje:diabloti: k-u-l-t-u-r-a nowe słowo do Twojego słowniczka :eviltong::eviltong: Quote
Rinuś Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Doberek :razz: o nieee teraz się nie wywiniesz,że jesteś na kompie z doskoku :evil_lol: do mnie,ale to natychmiast :diabloti: Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork']aaaa chyba nie mówiłaś.... mogłabyś powiedzieć :razz: jak kultura nakazuje:diabloti: k-u-l-t-u-r-a nowe słowo do Twojego słowniczka :eviltong::eviltong: A nie mówiłam... no to powiem dzień dobry:hand::hand: Kul...kult... kurtura... juzem zapisujem Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork'] kolejny bedzie pudel :loveu: i bede mu wycinać takie pompony na nogach, i ogonku :multi: ale czy pudel należy do tych co nie potrzebuja zainteresowania i znakomicie sie nadają dla klasy robotniczej??:hmmmm: taaa...jak najbardziej ...ino mus TIPSY :razz::razz: mini i szpileczki w szpic :razz::razz: wyczyśc natentychmiast bo jak bedziesz czytać co piszemy.. masz czyścicilela .. pozyczam- ODDAJ!!! http://www.webpark.ru/uploads52/071011/monitor_cleaner.html też sem pożyczyłam :grins: [quote name='clockwork']doberek... dopiero dotarłam po zamrożeniu... cholera... nie zamierzam co dzień kwitnąć tam 2 godziny i zarywac godziny pracy... chcą mnie rehabilitować- ŻĄDAM L4 ulgło .....bom siem bojała:roll: ze jak w SEXmisji powrócisz po latach :razz: [quote name='Medorowa']A :crazyeye::crazyeye:Medorowa ...masz moje nowe oprawki :cool3: Quote
clockwork Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Rinuś']Doberek :razz: o nieee teraz się nie wywiniesz,że jesteś na kompie z doskoku :evil_lol: do mnie,ale to natychmiast :diabloti: a gdzie pisze że mam czas.... nie mam :diabloti: pracuje ciężko.... ale znajde chwilke ażeby do CIE wpaść :cool1: [quote name='Medorowa']A nie mówiłam... no to powiem dzień dobry:hand::hand: Kul...kult... kurtura... juzem zapisujem kurturarnie odpowiadam dzień dobry :multi: [quote name='Alicja'] ulgło .....bom siem bojała:roll: ze jak w SEXmisji powrócisz po latach :razz: nie bede tam chodzić... qffa... 2 godziny w doopie :angryy::angryy:żeby mi zrobili dwa zabiegi trwające w sumie 18 minut :angryy::mad: Quote
zuzolandia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 mosz reszt zadej L4 zas im pewno ciynzko druczek wypelnic hhihihihi ekran wytarty czysciciel oddany hihihih ta emotkaaa............ mie sie kojarzy z owsikami hihihihihi doberekkkkkk Quote
BeaC Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork'] jest taka opcja... ale nie do kibelka ino w pampersa no nie miałam emotki=<kupa w pampersa>:diabloti: Quote
clockwork Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='zuzolandia']mosz reszt zadej L4 zas im pewno ciynzko druczek wypelnic hhihihihi ekran wytarty czysciciel oddany hihihih ta emotkaaa............ mie sie kojarzy z owsikami hihihihihi doberekkkkkk cienżko.. nie cienżko... w dupie lekarzy szczypie że mają wypisać L4, bo bym miała ulge w zusie.. mój poprzedni doktor żądał odemnie kasy za L4, bo przecież ja na tym skorzystam.:angryy:.. zmieniłam lekarza... był OK, dopóki nie dowiedział sie że prowadze działalność :angryy::mad: która emotka?? :hmmmm: Quote
clockwork Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='BeaC']no nie miałam emotki=<kupa w pampersa>:diabloti: no ja nie wiem... jakieś takieś ograniczone te emoty :shake: Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Alicja'] :crazyeye::crazyeye:Medorowa ...masz moje nowe oprawki :cool3: No:roll::roll::roll: Podwędziłam Ci, jak nie patrzyłaś:grins: [quote name='clockwork'] kurturarnie odpowiadam dzień dobry :multi: nie bede tam chodzić... qffa... 2 godziny w doopie :angryy::angryy:żeby mi zrobili dwa zabiegi trwające w sumie 18 minut :angryy::mad: Kurturarnie niezmiernie sie cieszkam:errrr::errrr: 2 godziny w doopie:crazyeye::crazyeye::mdleje::oops: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork'] nie bede tam chodzić... qffa... 2 godziny w doopie :angryy::angryy:żeby mi zrobili dwa zabiegi trwające w sumie 18 minut :angryy::mad: :mad::mad::mad:pojszlabym ...niech dawa.....ten swistek [quote name='Medorowa']No:roll::roll::roll: Podwędziłam Ci, jak nie patrzyłaś:grins: :razz::razz:...a były takie fajne ...amerykancke ..... 2 godziny w doopie:crazyeye::crazyeye::mdleje::oops: :razz::razz::razz:też byś tak chciała.....:roll: Quote
clockwork Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Medorowa']2 godziny w doopie:crazyeye::crazyeye::mdleje::oops: noooooo... 2... wiem że dla ciebie to mało... ale dla mnie cała wiecznośc :cool1: własnie mielismy kontrole sanepidu ....:p weszła pani... rozejrzała sie... powiedziała.. "przystawi pan tu pieczatke... bo i tak sie u was nie doszukam żadnych uchybień, szkoda mojego czasu " :grins: i poszła:roll::roll::cool1: Quote
clockwork Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='zuzolandia'] taaaaaaaaaaaaaaa tak robisz jak masz owsiki?? :crazyeye::evil_lol: buuhahahhaha Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork'] własnie mielismy kontrole sanepidu ....:p weszła pani... rozejrzała sie... powiedziała.. "przystawi pan tu pieczatke... bo i tak sie u was nie doszukam żadnych uchybień, szkoda mojego czasu " :grins: i poszła:roll::roll::cool1: :bigcool: no i SUPER :cool2: Quote
apple Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 piękne:loveu::loveu::loveu: http://images29.fotosik.pl/11/bac50c1a91fbe7f5med.jpg Quote
Recommended Posts