clockwork Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 to jeszcze fotki ku przestrodze... co robi legwan jak nudzi sie w terrarium ?? wychodzi tajnym wyjściem przesadza kwiatki czyta prase wiesza pranie :angryy: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='clockwork']dopiero odpaliłam gg .... zapomniałam :oops::oops: ale to jakies oszustwo"MISTRZOWIE KAMUFLAŻU" a Pawcia tam nie widziałam.... abo sie skutecznie zakamuflował :hmmmm: ja go tam widzialam jak się przesmykiwał między fotkami ;) tez pamietam :mad::mad::mad: miałam chęć go wypchać... legwan tornado :angryy: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja potem mialam sny że szukam legwana pod łóżkiem ...w mojej koszulce z zeberka :evil_lol: ide sie plumkac i spać.. rano rehabilitejszyn :placz: uważaj jak się będziesz plumkać ...żeby cię nie wciągło przy wypuszczaniu wody :razz::razz:.... nie bec :calus:...nie będzie bolalo bo ciem zamrożą ....a MY kciukaski trzymamy :kciuki: Quote
teqquila Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Klockowa witaj nie bojaj siem jutra bede trzymac kciukasy za Cie a zdjecia smoka superowe Quote
clockwork Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='lolka75']wlasnie.....kurcze on klnie jak szewc:mad:...no ale gdzies to uslyszal:siara:...w Polsce moglabym powiedziec ze ze szkoly przyniosl:diabloti:...a tu nie mowia "k...wa mac":evil_lol::evil_lol: wiezs... polacy porozrzucani po świecie....na pewno na ulicy usłyszał :evil_lol::evil_lol: [quote name='zuzolandia']http://images2.fotosik.pl/302/0cba5e4d749b128f.jpg czamu buziola niy widac ? ihhhiihhiihihihihhiihihhihiihhhiihhihihihihizapomniałach rutinoskorbinu :grins: [quote name='Medorowa']Buhaha KCM a nie mówiłam:hmmmm::diabloti::diabloti: a nie mówiłaś:diabloti: [quote name='Alicja']uważaj jak się będziesz plumkać ...żeby cię nie wciągło przy wypuszczaniu wody :razz::razz:.... nie bec ...nie będzie bolalo bo ciem zamrożą :calus: :evil_lol::evil_lol:;) c.d. tornada Quote
clockwork Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 tyśkowa... nie bojam... przeca ja twardziel jestem :cool1: to jeszcze nie wszystko co legwan potrafii... ale muli mi fotosik OGóLNIE WYPAD SIE KOńCZY TAK Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 :evil_lol::evil_lol:....o a tego co dla Oranżusia stracił głowę ....to znam :razz::razz:;) http://images21.fotosik.pl/103/c00036dc5c0ca2cd.jpg Quote
clockwork Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Tera juz na serio DOGOBRANOC :loveu::loveu: rano trza iść a ja sie rozszalałam dzis z fotami że hoho :shake::shake::cool1:;) Quote
mery Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Fota re-we-la-cja :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='clockwork']Tera juz na serio DOGOBRANOC :loveu::loveu: rano trza iść a ja sie rozszalałam dzis z fotami że hoho :shake::shake::cool1:;) Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='clockwork'] a nie mówiłaś:diabloti: A mówiłam:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Widziałam spacerek legwanka po mieszkanku:loveu: Quote
lolka75 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 byla kiedys taka piosenka: starych nie ma, chata wolna, oj bedzie bal:cunao::drinking::drinking::beerchug: czyzby Oranzadek ja znal??:hmmmm::evil_lol::loveu: Quote
agbar Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 lolka75 napisał(a):wlasnie.....kurcze on klnie jak szewc:mad:...no ale gdzies to uslyszal:siara:...w Polsce moglabym powiedziec ze ze szkoly przyniosl:diabloti:...a tu nie mowia "k...wa mac":evil_lol::evil_lol: u was nie mowia?:diabloti:...w amsterdamie jak bylismy to po polgodzinie spacerowania z tlumu dobieglo gromkie: ''ja p.ierdole kur.wa to zaj.ebiste jest staaaryyyy'':evil_lol::evil_lol:a tu gdzie mieszkam(Niemcy) to czesciej slysze czasem na miescie curwa niz szajze:evil_lol::evil_lol: Quote
lolka75 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 agbar napisał(a):u was nie mowia?:diabloti:...w amsterdamie jak bylismy to po polgodzinie spacerowania z tlumu dobieglo gromkie: ''ja p.ierdole kur.wa to zaj.ebiste jest staaaryyyy'':evil_lol::evil_lol:a tu gdzie mieszkam(Niemcy) to czesciej slysze czasem na miescie curwa niz szajze:evil_lol::evil_lol: no w Adamku to moze i sa nasi;)....ale na tym zadupiu w jakim mieszkam to malenko raczej:evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 wykąpana, świża, pachnąca :multi::multi: co za rozpusta... we wtorek :shake::mdleje: czekam az mi łeba wyschnie .. boa jak sie położe z mokrą.. to jutro bede wygladac jakby piorun w pudla piznął :grins: Quote
Paula Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Cze Madzialena :loveu: Bosh, ale nagadałyście :mdleje: Nie nadrabiam wszystkiego :shake: Poczytałam, ze byłaś dzielna na pobieraniu krwi :loveu: i że Cię zamrozili :evil_lol: I widziałam Klocusia z dzieckami i legusia :loveu: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='clockwork']wykąpana, świża, pachnąca :multi::multi: co za rozpusta... we wtorek :shake::mdleje: czekam az mi łeba wyschnie .. boa jak sie położe z mokrą.. to jutro bede wygladac jakby piorun w pudla piznął :grins: :oops::oops:dałam u Ozzulka foteczki ...... [SIZE=2]:razz::razz:przystojny rehabilitant ;) Quote
clockwork Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Paula_']Cze Madzialena :loveu: Bosh, ale nagadałyście :mdleje: Nie nadrabiam wszystkiego :shake: Poczytałam, ze byłaś dzielna na pobieraniu krwi :loveu: i że Cię zamrozili :evil_lol: I widziałam Klocusia z dzieckami i legusia :loveu: czyli najwazniejsze nadrobiłaś... ja przez to szaleństwo z fotami zaniedbałam dziś wszystkich i jest mi źle.... nie wiem czy zasne :roll: a gdzie "JESTEM Z CIEBIE DUMNA że nie zemdlałaś"?? :cool1::diabloti: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='clockwork']czyli najwazniejsze nadrobiłaś... ja przez to szaleństwo z fotami zaniedbałam dziś wszystkich i jest mi źle.... nie wiem czy zasne :roll: a gdzie "JESTEM Z CIEBIE DUMNA że nie zemdlałaś"?? :cool1::diabloti: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='clockwork'] czekam az mi łeba wyschnie .. boa jak sie położe z mokrą.. to jutro bede wygladac jakby piorun w pudla piznął :grins: :razz::razz:pamiętaj ..ze wg pani pśicholok :diabloti:...to powinnas mieć pudla :grins: :bigcool: jeszcze 46;) Quote
zuzolandia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 http://images27.fotosik.pl/36/25243f2365394404med.jpg ta łoforskany ekran mom ;-) hihihihhiih Quote
Pysia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 http://images27.fotosik.pl/36/25243f2365394404med.jpg Buahahahahaha czy Wyscie powariowały ? Chcecie mnie dzisiaj do apopleksji ze smiechu doprowadzić do apopleksji ? :evil_lol: Buahahahahahaha zaraz zejdę na tamten świat :megagrin::megagrin::megagrin: Cos Ty mu Klockowa zrobiła I jak on się teraz w świecie smoków pokaze Quote
Paula Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='clockwork']a gdzie "JESTEM Z CIEBIE DUMNA że nie zemdlałaś"?? :cool1::diabloti: Ależ oczywiście, że jestem z Ciebie dumna i blada :grins: :multi: [quote name='Pysia']Chcecie mnie dzisiaj do apopleksji ze smiechu doprowadzić do apopleksji ? :evil_lol: :grin: Niedobre, chcecie Pysie do apopleksji ze śmiechu doprowadzić do apopleksji :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='lolka75']http://images22.fotosik.pl/85/3b88552f82ca5a33.jpg moj 7-dmio letni syn wlasnie powiedzial -ale super jaszczur i jakie zajebiste tatuaze:diabloti: :klacz: :evil_lol: odkryłam Twoją najpilniej szczyżoną tajemnicę :diabloti: Quote
jonQuilla Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Cześć :multi::multi::multi: Wiesz co z rana lubię oglądać ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images14.fotosik.pl/68/95e4b1cfabc6b006.jpg jaki zaje2bisty :-o taki duży :loveu::loveu::loveu: w jakim był wieku? http://images20.fotosik.pl/45/6132f6b21410e3cb.jpg jak ucieka z miejsca wypadku :evil_lol: http://images27.fotosik.pl/36/25243f2365394404med.jpg :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Paula_']Ależ oczywiście, że jestem z Ciebie dumna i blada :grins: :multi: jeszcze Ci po szampanie nie przeszło ;) :grin: Niedobre, chcecie Pysie do apopleksji ze śmiechu doprowadzić do apopleksji :evil_lol: ;)albo ona nas ;) :razz::razz:o co wam biega z Tą emotką :hmmmm: ********************************* SORKA........... zapomniałam siem przywitać...DZIEŃ DOBEREK i buziola ślę z raniola Quote
Recommended Posts