Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']dopiero odpaliłam gg .... zapomniałam :oops::oops: ale to jakies oszustwo"MISTRZOWIE KAMUFLAŻU" a Pawcia tam nie widziałam.... abo sie skutecznie zakamuflował :hmmmm:

ja go tam widzialam jak się przesmykiwał między fotkami ;)

tez pamietam :mad::mad::mad: miałam chęć go wypchać... legwan tornado :angryy:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja potem mialam sny że szukam legwana pod łóżkiem ...w mojej koszulce z zeberka :evil_lol:

ide sie plumkac i spać.. rano rehabilitejszyn :placz:

uważaj jak się będziesz plumkać ...żeby cię nie wciągło przy wypuszczaniu wody :razz::razz:....
nie bec
:calus:...nie będzie bolalo bo ciem zamrożą ....a MY kciukaski trzymamy :kciuki:

Posted

[quote name='lolka75']wlasnie.....kurcze on klnie jak szewc:mad:...no ale gdzies to uslyszal:siara:...w Polsce moglabym powiedziec ze ze szkoly przyniosl:diabloti:...a tu nie mowia "k...wa mac":evil_lol::evil_lol:

wiezs... polacy porozrzucani po świecie....na pewno na ulicy usłyszał :evil_lol::evil_lol:

[quote name='zuzolandia']http://images2.fotosik.pl/302/0cba5e4d749b128f.jpg

czamu buziola niy widac ? ihhhiihhiihihihihhiihihhihiihhhiihhihihihihizapomniałach rutinoskorbinu :grins:

[quote name='Medorowa']Buhaha KCM

a nie mówiłam:hmmmm::diabloti::diabloti:
a nie mówiłaś:diabloti:

[quote name='Alicja']uważaj jak się będziesz plumkać ...żeby cię nie wciągło przy wypuszczaniu wody :razz::razz:....
nie bec ...nie będzie bolalo bo ciem zamrożą :calus:

:evil_lol::evil_lol:;)

c.d. tornada

Posted

lolka75 napisał(a):
wlasnie.....kurcze on klnie jak szewc:mad:...no ale gdzies to uslyszal:siara:...w Polsce moglabym powiedziec ze ze szkoly przyniosl:diabloti:...a tu nie mowia "k...wa mac":evil_lol::evil_lol:

u was nie mowia?:diabloti:...w amsterdamie jak bylismy to po polgodzinie spacerowania z tlumu dobieglo gromkie: ''ja p.ierdole kur.wa to zaj.ebiste jest staaaryyyy'':evil_lol::evil_lol:a tu gdzie mieszkam(Niemcy) to czesciej slysze czasem na miescie curwa niz szajze:evil_lol::evil_lol:

Posted

agbar napisał(a):
u was nie mowia?:diabloti:...w amsterdamie jak bylismy to po polgodzinie spacerowania z tlumu dobieglo gromkie: ''ja p.ierdole kur.wa to zaj.ebiste jest staaaryyyy'':evil_lol::evil_lol:a tu gdzie mieszkam(Niemcy) to czesciej slysze czasem na miescie curwa niz szajze:evil_lol::evil_lol:

no w Adamku to moze i sa nasi;)....ale na tym zadupiu w jakim mieszkam to malenko raczej:evil_lol::evil_lol:

Posted

wykąpana, świża, pachnąca :multi::multi: co za rozpusta... we wtorek :shake::mdleje:

czekam az mi łeba wyschnie .. boa jak sie położe z mokrą.. to jutro bede wygladac jakby piorun w pudla piznął :grins:

Posted

Cze Madzialena :loveu: Bosh, ale nagadałyście :mdleje: Nie nadrabiam wszystkiego :shake: Poczytałam, ze byłaś dzielna na pobieraniu krwi :loveu: i że Cię zamrozili :evil_lol: I widziałam Klocusia z dzieckami i legusia :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']wykąpana, świża, pachnąca :multi::multi: co za rozpusta... we wtorek :shake::mdleje:

czekam az mi łeba wyschnie .. boa jak sie położe z mokrą.. to jutro bede wygladac jakby piorun w pudla piznął :grins:

:oops::oops:dałam u Ozzulka foteczki ......

[SIZE=2]:razz::razz:przystojny rehabilitant ;)

Posted

[quote name='Paula_']Cze Madzialena :loveu: Bosh, ale nagadałyście :mdleje: Nie nadrabiam wszystkiego :shake: Poczytałam, ze byłaś dzielna na pobieraniu krwi :loveu: i że Cię zamrozili :evil_lol: I widziałam Klocusia z dzieckami i legusia :loveu:

czyli najwazniejsze nadrobiłaś... ja przez to szaleństwo z fotami zaniedbałam dziś wszystkich i jest mi źle.... nie wiem czy zasne :roll:

a gdzie "JESTEM Z CIEBIE DUMNA że nie zemdlałaś"?? :cool1::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']czyli najwazniejsze nadrobiłaś... ja przez to szaleństwo z fotami zaniedbałam dziś wszystkich i jest mi źle.... nie wiem czy zasne :roll:

a gdzie "JESTEM Z CIEBIE DUMNA że nie zemdlałaś"?? :cool1::diabloti:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='clockwork']

:razz::razz:pamiętaj ..ze wg pani pśicholok :diabloti:...to powinnas mieć pudla :grins:

:bigcool: jeszcze 46;)

Posted

[quote name='clockwork']a gdzie "JESTEM Z CIEBIE DUMNA że nie zemdlałaś"?? :cool1::diabloti:
Ależ oczywiście, że jestem z Ciebie dumna i blada :grins: :multi:

[quote name='Pysia']Chcecie mnie dzisiaj do apopleksji ze smiechu doprowadzić do apopleksji ? :evil_lol:
:grin: Niedobre, chcecie Pysie do apopleksji ze śmiechu doprowadzić do apopleksji :evil_lol:

Posted

[quote name='Paula_']Ależ oczywiście, że jestem z Ciebie dumna i blada :grins: :multi:
jeszcze Ci po szampanie nie przeszło ;)

:grin: Niedobre, chcecie Pysie do apopleksji ze śmiechu doprowadzić do apopleksji :evil_lol:
;)albo ona nas ;)

:razz::razz:o co wam biega z Tą emotką :hmmmm:

SORKA...........
zapomniałam siem przywitać...DZIEŃ DOBEREK i buziola ślę z raniola