Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Hura :multi: Klockowa ma prawie nowe auto :multi: I ma 4 koła i kierownice i...szyberdach :evil_lol: Dawaj foty piździka i chwal się co to , jaki silnik itd :)
Czy to pierwszy Wasz samochodzik? Bo jak pierwszy to tym bardziej GRATULACJE !!!!:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Pysia']Hura :multi: Klockowa ma prawie nowe auto :multi: I ma 4 koła i kierownice i...szyberdach :evil_lol: Dawaj foty piździka i chwal się co to , jaki silnik itd :)
Czy to pierwszy Wasz samochodzik? Bo jak pierwszy to tym bardziej GRATULACJE !!!!:multi::multi::multi::placz:pochwaliła sie ze ma a nie chce mnie przewieść a ja nie mam szyberdachu w naszym Polutku:shake:

Posted

Vogue napisał(a):
Tez chce zobaczyc ten czysciutki sklepik:cool1:

ja też ...ja też:multi:

i doga jeszcze:loveu:

no wstawać już:evil_lol:

co to za leistwa- dłuższy weekend będzie:cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Hura :multi: Klockowa ma prawie nowe auto :multi: I ma 4 koła i kierownice i...szyberdach :evil_lol: Dawaj foty piździka i chwal się co to , jaki silnik itd :)
Czy to pierwszy Wasz samochodzik? Bo jak pierwszy to tym bardziej GRATULACJE !!!!:multi::multi::multi:

nie pierwszy... trzeci... bo my wiesz... jak biznesmeni :cool3:, co 3 lata nowe auto- z konieczności co prawda.. bo poprzednie sie rozsypują i trza na złom zawieść... w pierwszym- maluchu np. odpadła nam podłoga :evil_lol::evil_lol:, ale piździło od spodu :angryy:, a jak wjechałam w kałuże... ło matko- w gumiakach musiałam jeździć, i jak na łajbie... wode wiadrami wylewać :evil_lol:, a drugi stoi jeszcze pod blokiem- 1,5 roku :cool3: mechaniki namieszali i nikt nie wie jak to naprawić... ale teraz mamy nówke!!! :multi::multi: niebawem nówka bedzie pełnoletnia :eviltong: zdjęcia w krótce...

[quote name='Alicjarydzewska']:placz:pochwaliła sie ze ma a nie chce mnie przewieść a ja nie mam szyberdachu w naszym Polutku:shake:
przewiezie... podjedzie i weźmie Alicje na rundke wokół bloku... e tam!!! całą rodzine Rydzewskich przewiezie, a co...
[quote name='Vogue']Tez chce zobaczyc ten czysciutki sklepik:cool1:
jak TEŻ...:hmmmm: przecież Alicji to nie grozi żeby dziś zobaczyła czystość...
[quote name='małyskrzat']ja też ...ja też:multi:
no wstawać już:evil_lol:
co to za leistwa- dłuższy weekend będzie:cool3: :evil_lol:
skąd ja mam te foty brać??:mad: przeca nic nie robie tylko na kompie wisze.... a pies poza zasięgiem...

Posted

[quote name='clockwork']

przewiezie... podjedzie i weźmie Alicje na rundke wokół bloku... e tam!!! całą rodzine Rydzewskich przewiezie, a co...
.:multi::multi::multi:hurrrraaaa i se wywiesze czupryna za szyberdacha:multi::multi::multi:.........wokół bloku sie nie da :shake:będzie trzeba wokół osiedla :razz:.......

Posted

[quote name='madzia i medor']O proszę Clockowie sobie furencję nowiusią sprawili:razz: :razz:
aa. co...:knuje: sie robi sie ma... :eviltong:
i wieeelka jest- coby pan pies sie zmieścił :cool3:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:hurrrraaaa i se wywiesze czupryna za szyberdacha:multi::multi::multi:.........wokół bloku sie nie da :shake:będzie trzeba wokół osiedla :razz:.......
no naprawde Alu... nie bądź pazerna :mad:

Posted

[quote name='clockwork']

no naprawde Alu... nie bądź pazerna :mad::placz::placz::placz:a co po schodach chcesz mnie wozić .....po trawce ....małe pieski porozjeżdżać i dzieciaczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:a co po schodach chcesz mnie wozić .....po trawce ....małe pieski porozjeżdżać i dzieciaczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
do końca bloku i spowrotem :eviltong: i nie po trawce, bo nie pale... zupełnie na trzeźwo :evil_lol:

Posted

[quote name='małyskrzat']

To oni sobie i doga zakupili ? :crazyeye:

A myślałam, ze to tylko ja oszalałam :shake: :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:a co po schodach chcesz mnie wozić .....po trawce ....małe pieski porozjeżdżać i dzieciaczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Gaz do dechy i heja...........:multi: tylko nie zapomniec wycieraczek wlaczyc :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']To oni sobie i doga zakupili ? :crazyeye:

A myślałam, ze to tylko ja oszalałam :shake: :evil_lol:

Gaz do dechy i heja...........:multi: tylko nie zapomniec wycieraczek wlaczyc :evil_lol:
Hahahahahahahahahahahaha miałam to samo napisać :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no zostań jeszcze troszkę;)

hehehehe jakoś nie usmiecha mi się nadgodzin ..........walić:diabloti::diabloti::diabloti:
no i domowa trzodę mus nakarmić.....a do domu mam teraz 35 km:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Vogue']No tak w galerii cicho
Kontrola sanitarna widocznie spisuje wnioski poinspekcyjne:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:już po inspekcji ...teraz protokoła pisam;)

Posted

[quote name='PIKA']To oni sobie i doga zakupili ? :crazyeye:

BAN- DOGA!!!! :eviltong:
Alicja- wytrzebimy troche tej dzieciarni na twoim osiedlu!!!

[quote name='Vogue']No tak w galerii cicho
Kontrola sanitarna widocznie spisuje wnioski poinspekcyjne:evil_lol:
inspekcja chciała mnie zamknąć za to co zastała w sklepie... ale panie dały sie przekupić kawą....

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:już po inspekcji ...teraz protokoła pisam;)
daj mi szanse :modla:

[quote name='Vectra']Foty dawaj Klockowa :mad: wiem że masz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
przerabiam i wrzucam... już za chwileczke, już za momencik...

[quote name='Alicjarydzewska'];)Klocusiowa ma wychodne:p

miałam randkę z fryzjerem...