Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

5-drzwiowe, zielony metallic, do tyłu się wkitrałaś przecież ;)
O 3-drzwiowym to ciotka elainfo wspominała (mój sajczaczek kiedyś Jej doopkę podwiózł), ale się status życiowy poprawił. Hehehe.
Nie mamy w tej stolycy żadnych takich cudów, żadnych... Ani bandosiów nie mamy. Tylko raz takiego cielaka widziałam...
I mojej wycieczki krajoznawczej nie pamiętasz?

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wilejkaros']5-drzwiowe, zielony metallic, do tyłu się wkitrałaś przecież ;)
O 3-drzwiowym to ciotka elainfo wspominała (mój sajczaczek kiedyś Jej doopkę podwiózł), ale się status życiowy poprawił. Hehehe.
Nie mamy w tej stolycy żadnych takich cudów, żadnych... Ani bandosiów nie mamy. Tylko raz takiego cielaka widziałam...
I mojej wycieczki krajoznawczej nie pamiętasz?
:evil_lol::evil_lol: no... mówie że starośc nie radośc :evil_lol::evil_lol: 5 drzwiowy!! :multi::multi: tera pamiętam ta fure ;) i pamiętam że Dyzio walnął kupala tuz za plecami pana strażnika miejskiego :loveu::loveu: kiedy bedziesz w Jastrzebiu?? :razz::razz:

to Ty odpisz a ja ide spać.. bo zaś zaśpie :roll::roll: a nie wolno sie tak codzień spóźniać... co dzień to póxniej dochodze :cool1: dziś zamiast na 9-ta zaszłam na 12tą :oops:

Posted

[quote name='Wilejkaros']I pamiętam tekst Klockowej (ile razy kupuję zapach do auta, to mi sie przypomina):

"U mnie w aucie to tylko psem pachnie (chyba dodała, że starym psem, ale nie na pewno ;)"

:grins: a ja nie pamietam bo jechałam tramwajem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:grins: a ja nie pamietam bo jechałam tramwajem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
boś była za gruba i juz sie nie zmieściłas :diabloti:

jeszcze 65 stronek :bigcool::bigcool:

:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']boś była za gruba i juz sie nie zmieściłas :diabloti:

:razz::razz:.....następną razą wejde do bagażnika :eviltong::eviltong:

jeszcze 65 stronek :bigcool::bigcool:

:diabloti::diabloti:

yes yes yes :multi::multi::multi:

Posted

Jak jastrzębska męska siatkówka wróci do poziomu sprzed 5 lat, to i ja się pojawię!
Denisek vel. Dyzio vel. Dominator zrobił qpala na trawniku przed bankiem, a strażnik miejski udawał, ze nie widzi. Chyba bał się tylu kobiet na raz (Clockwork, Alicja, Dbsst, Fusica, elainfo, Wilejkaros).

Posted

[quote name='clockwork'] Święty Mikołaju :x-mas: jeżeli istniejez... poprosze Cie o coś.... nie, nie dla siebie-mi wystarcza to co mam...
nie jestem bogata, tułam sie po cudzych mieszkaniach..., żyję z dnia nadzień.. ale mam obok siebie kochających mnie ludzi, psa i legwanka, .... litość i współczucie które we mnie nie umarło i serce - serce w którym znajdzie sie miejsce dla miliona naszych mniejszych braci...więc Ty nie masz nic co mógłbyś mi jeszcze dać.
Dlatego proszę Cię o coś dla innych ludzi: PROSZE daj im rozumu i wyobraźni, miłości do zwierząt i poczucia obowiązku wobec tych którzy nie przetrwaja bez pomocy ludzi dobrej woli.... a wtedy nikt nie bedzie Cie prosił o domki dla psiaków ;-)

pieknie napisalas Klocuszkowa wzruszylam sie choc gruboskorna ponoc jezdem ..............

a teraz ciem ochrzaniem maupo :diabloti::diabloti:
sama listy do mikolaja pisze a mnie wmawia ze nie istnieje :mad:
malo tego ...jakies dragi mi wmawia i inne badziewia :mad:twierdzac ze MIKOLAJ to wytwor mojej chorej wyobrazni :mad::mad: pobudzonej dopalaczami :mad::mad:

i tak ciem kofffam :loveu::loveu::loveu:

Posted

:grins: DOBERECZEK ...:multi::multi::multi:

jeszcze 64 ;)

:hmmmm: ...dałam fotasek ...przeca MY się nic nie zmieniły od tego czasu ....;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Wilejkaros']Jak jastrzębska męska siatkówka wróci do poziomu sprzed 5 lat, to i ja się pojawię!
Denisek vel. Dyzio vel. Dominator zrobił qpala na trawniku przed bankiem, a strażnik miejski udawał, ze nie widzi. Chyba bał się tylu kobiet na raz (Clockwork, Alicja, Dbsst, Fusica, elainfo, Wilejkaros).

męska.. męska.... qrde... Damska siatkówa w Jebiu jest na poziomie.. podobno jesteśmy w czołówce- PODONO :roll: ja sie tym nie interesuje :niewiem: a może to w kosza?? :hmmmm:

[quote name='zuzolandia']pieknie napisalas Klocuszkowa wzruszylam sie choc gruboskorna ponoc jezdem ..............

a teraz ciem ochrzaniem maupo :diabloti::diabloti:
sama listy do mikolaja pisze a mnie wmawia ze nie istnieje :mad:
malo tego ...jakies dragi mi wmawia i inne badziewia :mad:twierdzac ze MIKOLAJ to wytwor mojej chorej wyobrazni :mad: pobudzonej dopalaczami :mad:

i tak ciem kofffam :loveu:
nie istnieje.... gdyby istniał-spełniłby moje skromne życzonko :diabloti:

[quote name='jonQuilla']Cześć Cześć Cześć :multi:

sześć sześć sześć :multi:

[quote name='Alicja']:grins: DOBERECZEK ...:multi:

jeszcze 64 ;)

:hmmmm: ...dałam fotasek ...przeca MY się nic nie zmieniły od tego czasu ....;)
http://images29.fotosik.pl/122/030bf06c65c71fbf.jpg

TAK!!! dokładnie tak wyglądamy ..... :multi:

DOBEREK!!! 8:34 dopiero wstałam.:roll:
Klocus nie zamierzał dziś dać sie ściągnąć z wyrka Pawciowi- dalej śpi:evil_lol:
więc to ja bede go musiała zaprowadziś do sis

http://interia360.pl/artykul/zwierzeta-tez-maja-uczucia,3415

Posted

[quote name='clockwork']TAK!!! dokładnie tak wyglądamy ..... :multi:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....zawsze piękne , skromne .....itd......

http://interia360.pl/artykul/zwierzeta-tez-maja-uczucia,3415

wybrałam urywek z Artykułu ....

Raczej nie bo chętnie niemal 90% określa się katolikami, zapominając przy tym, że trzon tego wyznania określają 3 podstawowe maksymy - wiara, nadzieja i miłość, z nich zaś największa jest miłość! Tylko gdzie ona jest tak naprawdę? Bo jakoś na co dzień nie widać jej niemal w żadnym aspekcie naszego życia, bardziej widoczna jest zawiść, zazdrość, chęć zemsty - odwet.

[SIZE=2]cała prawda :-(.....