Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='SABA_:P']Jak by z nia troche pocwiczyl to moze dala by rade go ubrac na lapke :cool3:

a ona nie jest materialistka ale z brylantem to by wziela dla panci :evil_lol: ...a zimowy grawer to tak troche nie na czasie :p
dla pańci, dla pańci... :mad: on chciał podbic jej serce... zakładaj bloga Sarce... bede tam zagladać, bo chomikujesz te foty na tym kompie :mad:Wrzucaj!!! niech cały swiat podziwia!!!
a jutro specjalnie dla Ciebie darecka wrzuce wczorajsze foty legwanka... bo wracamy do chaty... patrzymy :crazyeye: nie ma zieleńca w terrarium- szukamy, kopiemy, odchylamy liście, rozgrzebujemy podłoże... nie ma... :niewiem:
wołamy, krzyczymy... przecież terrariumbyło zamkniete ... nie uciekł... az ty nagle!!!! JEST!!! taka pozę przybrał że :crazyeye: (wrzuce jutro bo baterki mi siadły w aparacie- heńku (bez lufy)
Dla jasności- legwanka adoptowalismy od Dareckich- kiedy wykluł im sie synek Rafałek... mieli do wyboru- exmisja legusia albo synka- ja tam wolałam Rafałka- bo to mój ulubieniec ( no i Viki jeszcze, ale jakos wole facetów- jestem gejem :hmmmm:) losowaliśmy- wypadło że jednak bierzemy legwancia :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']o jaaa też kce taki pierścionek :mdleje: ino letni - a najlepiej cztery :diabloti: :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:nam tez by sie takie przydały;)
uczymy go powoli żeby znosił komplety :eviltong: zamówienia bedziemy zbierac jak bedzie nadwyżka... bo wiecie teraz i ja jestem zmotoryzowana :cool3:, mamy auto :cool3: nowe :cool3: takie piętnastoletnie :cool3: i jeździ :multi: i ma kierownice :multi: i szyberdach :multi:

[quote name='BeaC']teraz to się rozgadały..............jak ja do chaty idę??????:placz::placz::placz:
bo one tak zawsze... :mad::mad::mad:
[quote name='Agunia-Pańciunia)']jak widac obiecanki...cacanki....:obrazic:
byłam... czytałam że klockowa jakaś zapracowana... i masz racje- z doskoku dzis na dogo... odwiedzem kiedys tam, ale naprawde- brakuje i tych 8 godzin na wszystkie blogi :placz:, a Sapera obiecała kompka, ale ja wiedziałam... :mad: umiesz liczyć licz na siebie...

Posted

[quote name='BeaC'].................ja to kompa w chacie mam.....................tyklko nie mi kto kabla pociągnąć :razz::razz::razz:
jak ta Sapera przyjdzie do mnie i nabierzemy wprawy- to i tobie przybędziemy pociągnąć... od sąsiadów- najlepiej :evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC'].................ja to kompa w chacie mam.....................tyklko nie mi kto kabla pociągnąć :razz::razz::razz::cool1:bosz.......jak to nie ma kto:razz:

Posted

[quote name='clockwork']uczymy go powoli żeby znosił komplety :eviltong: zamówienia bedziemy zbierac jak bedzie nadwyżka... bo wiecie teraz i ja jestem zmotoryzowana :cool3:, mamy auto :cool3: nowe :cool3: takie piętnastoletnie :cool3: i jeździ :multi: i ma kierownice :multi: i szyberdach :multi:
..

to ja sie zapisuję w kolejce :razz: a autko i tak mam wiekowsze :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']bo bea nie umie... bo do tego trza chłopa - nie kalesony... boshe.. miec kompka w domu i bez neta :wallbash: ;)chyba TZ Bei tego nie czyta:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='SABA_:P']no to Madziu wasz podopieczny ma nielada wyzanie takie cztery pierscionki dostarczyc :evil_lol: ....troche was szarpna te jego oswiadczyny :evil_lol: :evil_lol: kochliwy chlopak :loveu:

oj tam... szarpnie nie szarpnie... bogatemu nie zabronisz :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaaa co złego to nie my to Bea;)
:eviltong::eviltong::eviltong:

[quote name='SABA_:P']no to bede wklejac na klockowego bloga hehe a zreszta tobie wyslalam dje ci pene prawo mozesz wklejac:razz:
a co do legwana to niestety wypadlo na niego ...a teraz bym sie chetnie zamienila :evil_lol: :evil_lol: oddajcie nam go dam syna z pelnym ekwipunkiem :evil_lol: ...no ciekawe gdzie wlazl znajac jego zdolnosci to pewnie znowu cos wymodzil wariat jeden :diabloti:
zakładaj jej bloga i już... :mad:nie bedą sie Twoim psem (suką) podniecać na klockowym :eviltong:... i to już!!!!! a ja bede zaglądac jak znajde czas- czyli... nie wiem kiedy :placz:

[quote name='shirrrapeira']Witam ponownie, jaki ten Clocek jest piekny, taki prawdziwy duzy Klocek.
piękny...:loveu: jak pańcia...:roll: po mamusi... :oops: dobrze że nie szczeka- taka była balanga :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'] mamy auto :cool3: nowe :cool3: takie piętnastoletnie :cool3: i jeździ :multi: i ma kierownice :multi: i szyberdach :multi:

ten szyberdach najważniejszy :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']Sabów ci u nas dostatek:loveu:

I wszystkie mają nierowno pod sufitem :evil_lol: Przynajmniej te ktore ja znam :evil_lol:

[quote name='clockwork']
to ja sie tu chwale, szpanuje, a tu taka cisza... czekałam na fanfary :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
to zeby kierownica nie odpadla :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:

Posted

[quote name='PIKA']

I wszystkie mają nierowno pod sufitem :evil_lol: Przynajmniej te ktore ja znam :evil_lol:

to zeby kierownica nie odpadla :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:

A O KIEROWNICY... TO NIC NIE PISAŁAM :eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']
to ja sie tu chwale, szpanuje, a tu taka cisza... czekałam na fanfary :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:crazyeye:ło masz doczytałam .....marzenie Cezarego;)

[quote name='clockwork']A O KIEROWNICY... TO NIC NIE PISAŁAM :eviltong::multi:pisałas pisałaś

A przewieziesz mnie:razz: