Alicja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='malawaszka']o jaaa też kce taki pierścionek :mdleje: ino letni - a najlepiej cztery :diabloti: :evil_lol::razz:nam tez by sie takie przydały;) Quote
BeaC Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 teraz to się rozgadały..............jak ja do chaty idę??????:placz::placz::placz: Quote
clockwork Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='SABA_:P']Jak by z nia troche pocwiczyl to moze dala by rade go ubrac na lapke :cool3: a ona nie jest materialistka ale z brylantem to by wziela dla panci :evil_lol: ...a zimowy grawer to tak troche nie na czasie :p dla pańci, dla pańci... :mad: on chciał podbic jej serce... zakładaj bloga Sarce... bede tam zagladać, bo chomikujesz te foty na tym kompie :mad:Wrzucaj!!! niech cały swiat podziwia!!! a jutro specjalnie dla Ciebie darecka wrzuce wczorajsze foty legwanka... bo wracamy do chaty... patrzymy :crazyeye: nie ma zieleńca w terrarium- szukamy, kopiemy, odchylamy liście, rozgrzebujemy podłoże... nie ma... :niewiem: wołamy, krzyczymy... przecież terrariumbyło zamkniete ... nie uciekł... az ty nagle!!!! JEST!!! taka pozę przybrał że :crazyeye: (wrzuce jutro bo baterki mi siadły w aparacie- heńku (bez lufy) Dla jasności- legwanka adoptowalismy od Dareckich- kiedy wykluł im sie synek Rafałek... mieli do wyboru- exmisja legusia albo synka- ja tam wolałam Rafałka- bo to mój ulubieniec ( no i Viki jeszcze, ale jakos wole facetów- jestem gejem :hmmmm:) losowaliśmy- wypadło że jednak bierzemy legwancia :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='clockwork']zerkne potem co ty tam o mnie... :mad: teraz lece do urzedu zaraz zwracam !! jak widac obiecanki...cacanki....:obrazic: Quote
clockwork Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='malawaszka']o jaaa też kce taki pierścionek :mdleje: ino letni - a najlepiej cztery :diabloti: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:nam tez by sie takie przydały;) uczymy go powoli żeby znosił komplety :eviltong: zamówienia bedziemy zbierac jak bedzie nadwyżka... bo wiecie teraz i ja jestem zmotoryzowana :cool3:, mamy auto :cool3: nowe :cool3: takie piętnastoletnie :cool3: i jeździ :multi: i ma kierownice :multi: i szyberdach :multi: [quote name='BeaC']teraz to się rozgadały..............jak ja do chaty idę??????:placz::placz::placz: bo one tak zawsze... :mad::mad::mad: [quote name='Agunia-Pańciunia)']jak widac obiecanki...cacanki....:obrazic: byłam... czytałam że klockowa jakaś zapracowana... i masz racje- z doskoku dzis na dogo... odwiedzem kiedys tam, ale naprawde- brakuje i tych 8 godzin na wszystkie blogi :placz:, a Sapera obiecała kompka, ale ja wiedziałam... :mad: umiesz liczyć licz na siebie... Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='BeaC']teraz to się rozgadały..............jak ja do chaty idę??????:placz::placz::placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no zostań jeszcze troszkę;) Quote
BeaC Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 .................ja to kompa w chacie mam.....................tyklko nie mi kto kabla pociągnąć :razz::razz::razz: Quote
clockwork Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='BeaC'].................ja to kompa w chacie mam.....................tyklko nie mi kto kabla pociągnąć :razz::razz::razz: jak ta Sapera przyjdzie do mnie i nabierzemy wprawy- to i tobie przybędziemy pociągnąć... od sąsiadów- najlepiej :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='BeaC'].................ja to kompa w chacie mam.....................tyklko nie mi kto kabla pociągnąć :razz::razz::razz::cool1:bosz.......jak to nie ma kto:razz: Quote
malawaszka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='clockwork']uczymy go powoli żeby znosił komplety :eviltong: zamówienia bedziemy zbierac jak bedzie nadwyżka... bo wiecie teraz i ja jestem zmotoryzowana :cool3:, mamy auto :cool3: nowe :cool3: takie piętnastoletnie :cool3: i jeździ :multi: i ma kierownice :multi: i szyberdach :multi: .. to ja sie zapisuję w kolejce :razz: a autko i tak mam wiekowsze :diabloti: Quote
clockwork Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:bosz.......jak to nie ma kto:razz: bo bea nie umie... bo do tego trza chłopa - nie kalesony... boshe.. miec kompka w domu i bez neta :wallbash: Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='clockwork']bo bea nie umie... bo do tego trza chłopa - nie kalesony... boshe.. miec kompka w domu i bez neta :wallbash: ;)chyba TZ Bei tego nie czyta:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='SABA_:P']no to Madziu wasz podopieczny ma nielada wyzanie takie cztery pierscionki dostarczyc :evil_lol: ....troche was szarpna te jego oswiadczyny :evil_lol: :evil_lol: kochliwy chlopak :loveu: oj tam... szarpnie nie szarpnie... bogatemu nie zabronisz :eviltong: Quote
clockwork Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)chyba TZ Bei tego nie czyta:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bea- pozdrów TZta!! Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='clockwork']bea- pozdrów TZta!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaaa co złego to nie my to Bea;) Quote
shirrrapeira Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Witam ponownie, jaki ten Clocek jest piekny, taki prawdziwy duzy Klocek. Quote
clockwork Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaaa co złego to nie my to Bea;) :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='SABA_:P']no to bede wklejac na klockowego bloga hehe a zreszta tobie wyslalam dje ci pene prawo mozesz wklejac:razz: a co do legwana to niestety wypadlo na niego ...a teraz bym sie chetnie zamienila :evil_lol: :evil_lol: oddajcie nam go dam syna z pelnym ekwipunkiem :evil_lol: ...no ciekawe gdzie wlazl znajac jego zdolnosci to pewnie znowu cos wymodzil wariat jeden :diabloti: zakładaj jej bloga i już... :mad:nie bedą sie Twoim psem (suką) podniecać na klockowym :eviltong:... i to już!!!!! a ja bede zaglądac jak znajde czas- czyli... nie wiem kiedy :placz: [quote name='shirrrapeira']Witam ponownie, jaki ten Clocek jest piekny, taki prawdziwy duzy Klocek. piękny...:loveu: jak pańcia...:roll: po mamusi... :oops: dobrze że nie szczeka- taka była balanga :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='clockwork'] mamy auto :cool3: nowe :cool3: takie piętnastoletnie :cool3: i jeździ :multi: i ma kierownice :multi: i szyberdach :multi: ten szyberdach najważniejszy :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='PIKA']ten szyberdach najważniejszy :evil_lol: to ja sie tu chwale, szpanuje, a tu taka cisza... czekałam na fanfary :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='clockwork']Sabów ci u nas dostatek:loveu: I wszystkie mają nierowno pod sufitem :evil_lol: Przynajmniej te ktore ja znam :evil_lol: [quote name='clockwork'] to ja sie tu chwale, szpanuje, a tu taka cisza... czekałam na fanfary :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to zeby kierownica nie odpadla :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
clockwork Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='PIKA'] I wszystkie mają nierowno pod sufitem :evil_lol: Przynajmniej te ktore ja znam :evil_lol: to zeby kierownica nie odpadla :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: A O KIEROWNICY... TO NIC NIE PISAŁAM :eviltong: Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='clockwork'] to ja sie tu chwale, szpanuje, a tu taka cisza... czekałam na fanfary :evil_lol::evil_lol::evil_lol::crazyeye:ło masz doczytałam .....marzenie Cezarego;) [quote name='clockwork']A O KIEROWNICY... TO NIC NIE PISAŁAM :eviltong::multi:pisałas pisałaś A przewieziesz mnie:razz: Quote
PIKA Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='clockwork']A O KIEROWNICY... TO NIC NIE PISAŁAM :eviltong: jak nie pisalas? :evil_lol: Pisalaś, ze jest :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='PIKA']jak nie pisalas? :evil_lol: Pisalaś, ze jest :evil_lol: A NO TAK... O KIEROWNICY TEZ BYŁO... BO MAMY!!!!! :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 :cool3:czy ty nadal jeszcze sprzątasz .....nie warto i tak zadepczemy;) Quote
Recommended Posts