Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ice_t']dzień doberek, zgadzam się z tobą świat był by lepszy, a ja z okazji swoich jak zwykle co rocznych 18 urodzin - mam jedną osobistą pośbę do Mikołaja - zaczaruj tak kupon w totka co by była szóstka, bo wtedy marzenia są bliższe spełnieniu

Herbatko :calus: najlepsiejszego z okazji urodzinek :loveu:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Clockowa piekny list do mikojaja mogem sobie go skpiowac to tyz wysle taki !! moze jak bedzie wiecej to sie uda

Witanko i jak tam siem trzymasz ??ze zdrowiem oczywiscie
Widzialam u Ciebie

Posted

[quote name='clockwork']
a więc .... kompek w pracy mi ledwo działa.. jutro niestety czeka nas formacik.....(weszkomła :razz:) mało tego chciałam pozgrywać wszytkie foty, foldery i inne dokumenty na płytki.... niestety- nagrywarka odmówiła współpracy...:angryy: nooooo nagrała w swoim całym życiu z 10 płytek- to czas najwyższy żeby zakończyć żywotność gggggggggrrrrrrrrrr....
[/quote]

ahhhh mam przyjechać??? :loveu: Chętnie Pomogę! :diabloti: w nagrywaniu tez mogę pomóc - część danych nagrało mi się tylko wirtualnie - są na płytach pliki, pokazuje ich wielkość, ale w rzeczywistości są puste :-o:p

Posted

[quote name='zuzolandia']
ale dajesz Medorowa po oczach tym banerosem eheheh

Bo ja poprostu jestm full kaczi:diabloti:
[quote name='clockwork'] Święty Mikołaju :x-mas: jeżeli istniejez... poprosze Cie o coś.... nie, nie dla siebie-mi wystarcza to co mam...
nie jestem bogata, tułam sie po cudzych mieszkaniach..., żyję z dnia nadzień.. ale mam obok siebie kochających mnie ludzi, psa i legwanka, .... litość i współczucie które we mnie nie umarło i serce - serce w którym znajdzie sie miejsce dla miliona naszych mniejszych braci...więc Ty nie masz nic co mógłbyś mi jeszcze dać.
Dlatego proszę Cię o coś dla innych ludzi: PROSZE daj im rozumu i wyobraźni, miłości do zwierząt i poczucia obowiązku wobec tych którzy nie przetrwaja bez pomocy ludzi dobrej woli.... a wtedy nikt nie bedzie Cie prosił o domki dla psiaków ;-)

I ja się pod tym podpisuję;)

Witaj klockowa mła:loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla'] do Klockowych też zawitał grający Mikołaj :) :loveu::loveu:
a u mnie był tylko taki zwykły :evil_lol::evil_lol: z duuuuuuuuuuużym worem ale bez gitary:evil_lol:

Posted

Pędzę, lecę...
Ala, tak w ogóle, to mam rodzinę w Rybniku na dawnym osiedlu iluśtamlecia (35-45) PRL (obecnie pewnie jakiegoś innego zasłużonego), ale się nei trawimy (siostra mojego taty z familią), więc pewnie nie szybko będę w tamtych stronach...
Ale jak kiedyś w Jebiu byłam, to nikt nie zapraszał. I nie wykręcajcie się, że 6 lat temu się nei znałyśmy ;)
PS. Moja mama jedzie obcinać pazurki Toffikowi.

Posted

[quote name='Wilejkaros']Pędzę, lecę...
Ala, tak w ogóle, to mam rodzinę w Rybniku na dawnym osiedlu iluśtamlecia (35-45) PRL (obecnie pewnie jakiegoś innego zasłużonego), ale się nei trawimy (siostra mojego taty z familią), więc pewnie nie szybko będę w tamtych stronach...
Ale jak kiedyś w Jebiu byłam, to nikt nie zapraszał. I nie wykręcajcie się, że 6 lat temu się nei znałyśmy ;)
PS. Moja mama jedzie obcinać pazurki Toffikowi.

:evil_lol::evil_lol:ty ty sprawdź ile lecia to Osiedle ;)

ha ha ...no tak ....jasne , że sie nie wykręcamy ... ;)...
właśnie policzyłam że z Magdą to się znamy 10 miesięcy :grins: to prawie tyle co te 6 lat :evil_lol::evil_lol:

:crazyeye::crazyeye:o kurde ....Toffik bedzie miał tipsiki :razz::razz:

Posted

wredne babsztyle.... gadaja i gadają... i kiedy ja mam na to wszystko odpowiadać :razz::razz:

witam Was kobiecinki wy moje.. wilejkaros.. nie płakaj.. takie moje życzonko... tak mnie dzisiaj naszło.... żeby napisać do niego list.........
sama sie poryczałam jak go przeczytałam :evil_lol::evil_lol: i czemu nie zadzwoniłaś do mnie jak byłaś w Jebiu?? :cool3::cool3:

Posted

[quote name='Wilejkaros']10 m-cy? A w W-wie byłyście w sierpniu?
Nie mogę znaleźć adresu, ale numer stacjonarny mam zapisany i zaczyna się tak: 0-32 4215... Podobny jakiś?
:hmmmm: mój też tak się zaczynał ....:evil_lol:

ano byłyśmy w sierpniu i tam też się z Tobą 1szy raz widzialam ;)

Posted

[quote name='Wilejkaros']A kojarzysz jakąś wariatkę z nazwiskiem na P?
No siem widziałyśmy, przyznaję. Tylko mi się jakieś baby wkitrały do auta i kazały wieść i tyle tego było widzenia...

:evil_lol::evil_lol:...na P powiadasz :hmmmm: .... na R ;)to kojarzę :evil_lol::evil_lol:

no bo tez sobie tak dałas do auta jakims babom włazic
:evil_lol:

Posted

[quote name='Wilejkaros']A kojarzysz jakąś wariatkę z nazwiskiem na P?
No siem widziałyśmy, przyznaję. Tylko mi się jakieś baby wkitrały do auta i kazały wieść i tyle tego było widzenia...
to dwudrzwiowe nazywasz autem?? :diabloti: dwudrzwiowe było nie?? ja nic z tej Wawy nie pamietam..... starość nie radość :shake:

[quote name='Wilejkaros']I pamiętam tekst Klockowej (ile razy kupuję zapach do auta, to mi sie przypomina):

"U mnie w aucie to tylko psem pachnie (chyba dodała, że starym psem, ale nie na pewno ;)"
nieee. nie tak... u mnie w aucie to tylko psem pachnie ... żadnym starym- starych nie woże ;) i co?? są u Was takie odświeżacze o zapachu bandosia?? i dywaniki z psiej sierści??