Alicja Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='ice_t']dzień doberek, zgadzam się z tobą świat był by lepszy, a ja z okazji swoich jak zwykle co rocznych 18 urodzin - mam jedną osobistą pośbę do Mikołaja - zaczaruj tak kupon w totka co by była szóstka, bo wtedy marzenia są bliższe spełnieniu Herbatko :calus: najlepsiejszego z okazji urodzinek :loveu: Quote
ice_t Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Alicja']Herbatko :calus: najlepsiejszego z okazji urodzinek :loveu: dziękuję ślicznie Quote
teqquila Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Clockowa piekny list do mikojaja mogem sobie go skpiowac to tyz wysle taki !! moze jak bedzie wiecej to sie uda Witanko i jak tam siem trzymasz ??ze zdrowiem oczywiscie Widzialam u Ciebie Quote
malawaszka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='clockwork'] a więc .... kompek w pracy mi ledwo działa.. jutro niestety czeka nas formacik.....(weszkomła :razz:) mało tego chciałam pozgrywać wszytkie foty, foldery i inne dokumenty na płytki.... niestety- nagrywarka odmówiła współpracy...:angryy: nooooo nagrała w swoim całym życiu z 10 płytek- to czas najwyższy żeby zakończyć żywotność gggggggggrrrrrrrrrr.... [/quote] ahhhh mam przyjechać??? :loveu: Chętnie Pomogę! :diabloti: w nagrywaniu tez mogę pomóc - część danych nagrało mi się tylko wirtualnie - są na płytach pliki, pokazuje ich wielkość, ale w rzeczywistości są puste :-o:p Quote
Medorowa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='zuzolandia'] ale dajesz Medorowa po oczach tym banerosem eheheh Bo ja poprostu jestm full kaczi:diabloti: [quote name='clockwork'] Święty Mikołaju :x-mas: jeżeli istniejez... poprosze Cie o coś.... nie, nie dla siebie-mi wystarcza to co mam... nie jestem bogata, tułam sie po cudzych mieszkaniach..., żyję z dnia nadzień.. ale mam obok siebie kochających mnie ludzi, psa i legwanka, .... litość i współczucie które we mnie nie umarło i serce - serce w którym znajdzie sie miejsce dla miliona naszych mniejszych braci...więc Ty nie masz nic co mógłbyś mi jeszcze dać. Dlatego proszę Cię o coś dla innych ludzi: PROSZE daj im rozumu i wyobraźni, miłości do zwierząt i poczucia obowiązku wobec tych którzy nie przetrwaja bez pomocy ludzi dobrej woli.... a wtedy nikt nie bedzie Cie prosił o domki dla psiaków ;-) I ja się pod tym podpisuję;) Witaj klockowa mła:loveu: Quote
jonQuilla Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 do Klockowych też zawitał grający Mikołaj :) :loveu::loveu: Quote
teqquila Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Klockowa jak tam u fryzjera a moze ju po hahaha Quote
ice_t Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='jonQuilla'] do Klockowych też zawitał grający Mikołaj :) :loveu::loveu: a u mnie był tylko taki zwykły :evil_lol::evil_lol: z duuuuuuuuuuużym worem ale bez gitary:evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Klockowa Wstręciucho, pobeczałam się przy Twoim liście. Goopia taka jestem. Stara a goopia. Quote
Alicja Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Wilejkaros']Klockowa Wstręciucho, pobeczałam się przy Twoim liście. Goopia taka jestem. Stara a goopia. oć utulkam :glaszcze: Quote
Alicja Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='malawaszka']fryzurki nowe są???? :razz: som :grins: Quote
Wilejkaros Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Pędzę, lecę... Ala, tak w ogóle, to mam rodzinę w Rybniku na dawnym osiedlu iluśtamlecia (35-45) PRL (obecnie pewnie jakiegoś innego zasłużonego), ale się nei trawimy (siostra mojego taty z familią), więc pewnie nie szybko będę w tamtych stronach... Ale jak kiedyś w Jebiu byłam, to nikt nie zapraszał. I nie wykręcajcie się, że 6 lat temu się nei znałyśmy ;) PS. Moja mama jedzie obcinać pazurki Toffikowi. Quote
malawaszka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Alicja']som :grins: pokaaaaaaaaaa :cool1: Quote
Alicja Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Wilejkaros']Pędzę, lecę... Ala, tak w ogóle, to mam rodzinę w Rybniku na dawnym osiedlu iluśtamlecia (35-45) PRL (obecnie pewnie jakiegoś innego zasłużonego), ale się nei trawimy (siostra mojego taty z familią), więc pewnie nie szybko będę w tamtych stronach... Ale jak kiedyś w Jebiu byłam, to nikt nie zapraszał. I nie wykręcajcie się, że 6 lat temu się nei znałyśmy ;) PS. Moja mama jedzie obcinać pazurki Toffikowi. :evil_lol::evil_lol:ty ty sprawdź ile lecia to Osiedle ;) ha ha ...no tak ....jasne , że sie nie wykręcamy ... ;)... właśnie policzyłam że z Magdą to się znamy 10 miesięcy :grins: to prawie tyle co te 6 lat :evil_lol::evil_lol: :crazyeye::crazyeye:o kurde ....Toffik bedzie miał tipsiki :razz::razz: Quote
clockwork Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 wredne babsztyle.... gadaja i gadają... i kiedy ja mam na to wszystko odpowiadać :razz::razz: witam Was kobiecinki wy moje.. wilejkaros.. nie płakaj.. takie moje życzonko... tak mnie dzisiaj naszło.... żeby napisać do niego list......... sama sie poryczałam jak go przeczytałam :evil_lol::evil_lol: i czemu nie zadzwoniłaś do mnie jak byłaś w Jebiu?? :cool3::cool3: Quote
Wilejkaros Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 10 m-cy? A w W-wie byłyście w sierpniu? Nie mogę znaleźć adresu, ale numer stacjonarny mam zapisany i zaczyna się tak: 0-32 4215... Podobny jakiś? Quote
Wilejkaros Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 No właśnie... dlaczego nie zadzwoniłam? Quote
Alicja Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Wilejkaros']10 m-cy? A w W-wie byłyście w sierpniu? Nie mogę znaleźć adresu, ale numer stacjonarny mam zapisany i zaczyna się tak: 0-32 4215... Podobny jakiś? :hmmmm: mój też tak się zaczynał ....:evil_lol: ano byłyśmy w sierpniu i tam też się z Tobą 1szy raz widzialam ;) Quote
Wilejkaros Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 A kojarzysz jakąś wariatkę z nazwiskiem na P? No siem widziałyśmy, przyznaję. Tylko mi się jakieś baby wkitrały do auta i kazały wieść i tyle tego było widzenia... Quote
Alicja Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Wilejkaros']A kojarzysz jakąś wariatkę z nazwiskiem na P? No siem widziałyśmy, przyznaję. Tylko mi się jakieś baby wkitrały do auta i kazały wieść i tyle tego było widzenia... :evil_lol::evil_lol:...na P powiadasz :hmmmm: .... na R ;)to kojarzę :evil_lol::evil_lol: no bo tez sobie tak dałas do auta jakims babom włazic :evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 I pamiętam tekst Klockowej (ile razy kupuję zapach do auta, to mi sie przypomina): "U mnie w aucie to tylko psem pachnie (chyba dodała, że starym psem, ale nie na pewno ;)" Quote
clockwork Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='Wilejkaros']A kojarzysz jakąś wariatkę z nazwiskiem na P? No siem widziałyśmy, przyznaję. Tylko mi się jakieś baby wkitrały do auta i kazały wieść i tyle tego było widzenia... to dwudrzwiowe nazywasz autem?? :diabloti: dwudrzwiowe było nie?? ja nic z tej Wawy nie pamietam..... starość nie radość :shake: [quote name='Wilejkaros']I pamiętam tekst Klockowej (ile razy kupuję zapach do auta, to mi sie przypomina): "U mnie w aucie to tylko psem pachnie (chyba dodała, że starym psem, ale nie na pewno ;)" nieee. nie tak... u mnie w aucie to tylko psem pachnie ... żadnym starym- starych nie woże ;) i co?? są u Was takie odświeżacze o zapachu bandosia?? i dywaniki z psiej sierści?? Quote
Recommended Posts