mery Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Witaj Clockwork! Ale super fota! Miłego dnia! Quote
clockwork Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 mery napisał(a):Witaj Clockwork! Ale super fota! Miłego dnia!oooo mery... witaj tym razem TU ;) też życze miłego P.S. w tajemnicy ci powiem że tą fote ukradłam komuś z forum psyimy :evil_lol: nie wiem gdzie ten mój pies sie szlaja z kociskami.. ale była TAM :p Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 clockwork napisał(a):a skąd ja wiem... dla mnie one wszystkie jednakowe :roll: nie widać tej przeszkody na brzusiu :oops: :razz::razz:to ja wolę piesy ...tam wyraźnie widać przeszkodę :grins: Quote
mery Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 A co żem Cię odnalazła i wlazła....:evil_lol: Quote
clockwork Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 haha... powinnam już sie brać do tej pracy :roll: ale czy jest sens?? zanim dojde, zanim sie rozgoszcze... trza bedzie już sie do domu zbierać :evil_lol: mery..... ja sie wcale nie ukrywałam... więc z odnalezieniem mnie chyba nie ma problemu ;):evil_lol: Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 clockwork napisał(a):haha... powinnam już sie brać do tej pracy :roll: ale czy jest sens?? zanim dojde, zanim sie rozgoszcze... trza bedzie już sie do domu zbierać :evil_lol: :hmmmm: no właśnie ...a w domku :loveu::loveu:bezpiecznie , spokojnie ...cieplusko ...suchuśko :p :shake::shake:nie ić .......:evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Alicja napisał(a)::hmmmm: no właśnie ...a w domku :loveu::loveu:bezpiecznie , spokojnie ...cieplusko ...suchuśko :p :shake::shake:nie ić .......:evil_lol::evil_lol: 9:45 :siara::siara: Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 clockwork napisał(a):9:45 :siara::siara: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: masz budzik z pozytywką ;) Quote
teqquila Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Witanko Klockowa :) fjowe zdjecie psio kocie hahaha nie ic do pracki po co bedziesz sie przemeczala :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 clockwork napisał(a):własnie sie popłakałam :evil_lol::evil_lol: przylazł do Pawcia klient... stały... i rozmowa... k: kiedy masz wolny termin??? P: a co i gdzie chcesz robić?? k: dziare...na mózgu P: nie mam takich małych igieł :roll::evil_lol::evil_lol: hahahahaha :roflt: Dybry Magdo, z Pawciem, Klockiem i.... kotem :crazyeye: Quote
emdziolek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 clockwork napisał(a): nie cierpiam włatcóf... bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie podobie sie mi twój nowy awatarek :cool1: A teraz?:razz: Quote
emdziolek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ps. Też kibicowałam glebie:evil_lol: ZAGLEBIŚCIE ŻE GLEBA WYGRAŁ i GLEBNĄ NA KONIEC:multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol: A Roofiego znam :cool3: czesto jestem w Białymstoku, srednio raz w miesiącu i kiedy go poznałam, jak wracałam z Wawki (to był 30 paź) to on jechał na swieto zmarłych do domku:) Jechałam z nim w pociagu:diabloti: Ale Gleba rządzi:evil_lol: Quote
clockwork Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 teqquila napisał(a):Witanko Klockowa :) fjowe zdjecie psio kocie hahaha nie ic do pracki po co bedziesz sie przemeczala :evil_lol: za późno... poszłam .. i Pawcio zagonił mnie do przerabiania fot na stronke... i w doopie 5 godz :placz::placz: malawaszka napisał(a):hahahahaha :roflt: Dybry Magdo, z Pawciem, Klockiem i.... kotem :crazyeye: bry Waszko z dwoma sukami, siostrzenicą i zepsutym monitorkiem :roll: Rinuś napisał(a):Klocek z kotkiem jest cuuudny :loveu: :evil_lol::evil_lol: to nie klocek, zdjęcie ukradnięte z innego forum :p emdziolek napisał(a):A teraz?:razz: a teraz... mniód malina :loveu: emdziolek napisał(a):Ps. Też kibicowałam glebie:evil_lol: ZAGLEBIŚCIE ŻE GLEBA WYGRAŁ i GLEBNĄ NA KONIE:multi::evil_lol: A Roofiego znam :cool3: czesto jestem w Białymstoku, srednio raz w miesiącu i kiedy go poznałam, jak wracałam z Wawki (to był 30 paź) to on jechał na swieto zmarłych do domku:) Jechałam z nim w pociagu:diabloti: Ale Gleba rządzi:evil_lol: wiadomo... jak Klockowa mówi że ma wygrać to... mówi :evil_lol::evil_lol: dziewczynki :placz::placz::placz: wiem że każdy z nas wspomaga ile może ... ale prosze.......... :placz::placz::placz: każda złotówka sie liczy zdjęcia dla ludzi o zdrowym sercu ....... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101070 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=278860863 Quote
Izabela124. Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Nareszcie tu dotarłam, witanko:p dziewczynki :placz::placz::placz: wiem że każdy z nas wspomaga ile może ... ale prosze.......... :placz::placz::placz: każda złotówka sie liczy zdjęcia dla ludzi o zdrowym sercu ....... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101070 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=278860863 Oj ludzie sa okropni, nie mam słów:mad::-(:placz::shake: Quote
Medorowa Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 :shake: Jaka chuda... :shake::shake::roll: Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 emdziolek napisał(a):A teraz?:razz: :loveu::loveu:nio ten to siuper clockwork napisał(a): dziewczynki :placz::placz::placz: wiem że każdy z nas wspomaga ile może ... ale prosze.......... :placz::placz::placz: każda złotówka sie liczy zdjęcia dla ludzi o zdrowym sercu ....... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101070 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=278860863 :placz::placz::placz:byłam .....panaC. zwerbowałam do monitorka...wiem wiem podstęp ale w słusznej sprawie ...i chyba nie mogłabym zacytować co powiedział ...a mnie nadal w żołądku pływa ciężka kula ...a co spojrzę na mojego Ozzulka to serduch mi pęka :placz::placz: Quote
zuzolandia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Klockowo tyz Cie KOFFOM !!! brak czasu ;-) u Zuzi bylam .... nadrobiew nocy !!!! buzioleeeeeeeeeeeee Quote
clockwork Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Izabela124. napisał(a):Nareszcie tu dotarłam, witanko:p witaniec nową wielbicielke :roll: czarno-zielonej galerii ;) Medorowa napisał(a)::shake: Jaka chuda... :shake::shake::roll: :-( zuzolandia napisał(a):Klockowo tyz Cie KOFFOM !!! też???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :PROXY5:aaaa tak... bo wszyscy mnie kochają :diabloti: Quote
jonQuilla Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Cześć Wam dziewczyny i chłopaki :multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 hej Klockowa:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ze tak powiem wreszcie tu qr... dotarłam:evil_lol: Quote
teqquila Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 clockwork napisał(a): też???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :PROXY5:aaaa tak... bo wszyscy mnie kochają :diabloti: bo mnie kofffa Ruda i dlatego tyz jest tez :evil_lol: Quote
clockwork Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 jonQuilla napisał(a):Cześć Wam dziewczyny i chłopaki :multi::multi::multi: cześć dziewczyno z dziewczyną :p evaxon napisał(a):hej Klockowa:loveu::loveu::loveu: ze tak powiem wreszcie tu qr... dotarłam:evil_lol: że tak powiem... w końcu tu QR... dotarłaś teqquila napisał(a):bo mnie kofffa Ruda i dlatego tyz jest tez :evil_lol: a to ona tak lata i tylko KOFFAM CIE, KOFFAM CIE... eeeee.. jaka ta Ruda jest niestała w uczuciach :shake::shake: Quote
emdziolek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Hej Klockowa:) Nie watpie że ty tam przekupiłaś tego piruga i Egurole zeby tam wygrał Gleba:evil_lol: Łapówki królują w polskim narodzie:evil_lol: Też bym dała łapówke zeby wygrał Zaglebisty Gleba:evil_lol: Pozdrowionka od NAS:loveu::loveu: Quote
clockwork Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 emdziolek napisał(a):Hej Klockowa:) Nie watpie że ty tam przekupiłaś tego piruga i Egurole zeby tam wygrał Gleba:evil_lol: Łapówki królują w polskim narodzie:evil_lol: Też bym dała łapówke zeby wygrał Zaglebisty Gleba:evil_lol: Pozdrowionka od NAS:loveu::loveu: że ja?? dać łapówe?? :crazyeye::crazyeye: NIGDY!!! :roll: ja należe do tych co ewentualnie biorą..... oczywiście najpierw sie wycofuje... nie nie biore łapówek, dziękuję, nie moge... a gdy pacjent sie zaczyna rozmyślać- łapie za PREZENT i w nogi :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts