jonQuilla Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 clockwork napisał(a):zaś ty u mnie a ja u ciebie :evil_lol::evil_lol: klient spoko- śmiał sie jeszcze godzine... wszyscy Pawcia znają z jego poczucia humoru.... ooojjj co sie czasem uhahamy :roflt::roflt: ogólnie stanęło na tym że robi na klacie a nie na musku;) znów telepatia ;) to dobrze że nie na mózgu...bo to brudna robota byłaby :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 jonQuilla napisał(a):;) to dobrze że nie na mózgu...bo to brudna robota byłaby :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Witaj kobieto :diabloti: Nie ma śniegu. Znikł :crazyeye: A ja chciałam śnieg. Jest tam u Was? :roll: Quote
Rybka_39 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Czesc tu twoja Rybka od Salsy:evil_lol::evil_lol: Sylwia&Kora bende sie podpisywac zebys nie zapomniala:razz: Quote
clockwork Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 jestem jusz moje wy znienawidzone.:diabloti:.. miałam gościówe na obiadku i tak sie nam zejszło..... :roll: zara pewnie mnie Pawello wygna z kompecka więc jakby cóś to melduje że żyje :grins: Quote
Akadna Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 No żyjasz.. a już się matrwiłam :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 clockwork napisał(a):jestem jusz moje wy znienawidzone.:diabloti:.. miałam gościówe na obiadku i tak sie nam zejszło..... :roll: zara pewnie mnie Pawello wygna z kompecka więc jakby cóś to melduje że żyje :grins: Werka napisał(a):No żyjasz.. a już się matrwiłam :evil_lol: :razz::razz:nooo...nie ty jedna .....:oops: :grins: Pawciu :modla: Quote
Akadna Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 no i zaś jej ni mo :mad: Clockowa..:placz::lol: Quote
clockwork Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Werka napisał(a):no i zaś jej ni mo :mad: Clockowa..:placz::lol: ciiiiiiiiiiiiii... ogladam You Can Dance i kibicuje GLEBIE :grins: Quote
emdziolek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Hejo Madzialenko przyszłam sie pochwalić nowym avatarkiem:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 clockwork napisał(a):ciiiiiiiiiiiiii... ogladam You Can Dance i kibicuje GLEBIE :grins: i zaś nie zobaczyłam .....:razz: :razz::razz:..a ja latalam z termometrem za Ozzulkiem :roll::oops: ale zmierzyłam ... Quote
clockwork Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 :bigcool::B-fly::Cool!:ZAGLEBIŚCIE!!!! mój faworyt wygrał :Cool!::B-fly::bigcool: emdziolek napisał(a):Hejo Madzialenko przyszłam sie pochwalić nowym avatarkiem:evil_lol: nie cierpiam włatcóf... bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie podobie sie mi twój nowy awatarek :cool1: Alicja napisał(a): i zaś nie zobaczyłam .....:razz: :razz::razz:..a ja latalam z termometrem za Ozzulkiem :roll::oops: ale zmierzyłam ... iiiiiiiiiiiiiiiiiii :razz::razz: Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 clockwork napisał(a):iiiiiiiiiiiiiiiiiii :razz::razz: :razz::razz: i zmierzyłam .....chyba nie ma temperaturki :roll:...wyszło 38.2 ulgło mi ...szczerze przyznam ;) kurde ...Ozzy ...tyle czasu nie chorowal że dziś spanikowałam :oops:...poproszę następną razą koopalona w doopaloma bo to niezdrowo się tak denerwować :razz:i innym doopalona zawracać :oops: Quote
Rinuś Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Hej :loveu: ja kibicowałam Roofiemu,no ale nie pykło :p Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 clockwork napisał(a)::bigcool::B-fly::Cool!:ZAGLEBIŚCIE!!!! mój faworyt wygrał :Cool!::B-fly::bigcool: i cieszkam ,że wygrał Twój faworyt :bigcool: Quote
clockwork Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Rinuś napisał(a):Hej :loveu: ja kibicowałam Roofiemu,no ale nie pykło :p :grins: Alicja napisał(a):i cieszkam ,że wygrał Twój faworyt :bigcool: :B-fly::bigcool: Quote
Medorowa Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Doberek tii tii kibicu Ty:grins::grins: Quote
jonQuilla Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Cześć :multi::multi: Ja też chciałam żeby Gleba wygrał...ewentualnie Rufi ;) ale wiadomo...trzeba solidaryzować sie z mieszkańcami Gdańska :evil_lol::evil_lol: ;) Buziaki Klocki :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 cześć ziewczyny... macie na dzień dobry 1 fotecke.. potem MOŻE znajde czas na wczorajsze biegankowe Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 clockwork napisał(a):cześć ziewczyny... macie na dzień dobry 1 fotecke.. potem MOŻE znajde czas na wczorajsze biegankowe http://www.psyimy.pl/data/Galeria/726.jpg :evil_lol::evil_lol:...a to Kociczka czy Kocik :hmmmm: ma Klocek branie :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: sen mam na myśli :eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol:...a to Kociczka czy Kocik :hmmmm: ma Klocek branie :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: sen mam na myśli :eviltong::evil_lol::evil_lol: a skąd ja wiem... dla mnie one wszystkie jednakowe :roll: nie widać tej przeszkody na brzusiu :oops: Quote
Recommended Posts