Wilejkaros Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 U Was też wkleją na szybciutko link do petycji w sprawie kociaka Bezłapka: http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=2762 Może ktoś podpisze? Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Wilejkaros napisał(a):U Was też wkleją na szybciutko link do petycji w sprawie kociaka Bezłapka: http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=2762 Może ktoś podpisze? Aniu podpisałam :roll:..... TZ dziekuje za fotaski :p Quote
Wilejkaros Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Jeeeeejuuuuuu, Ala zapomniałam na śmiercia. I o rozbieranych tesh... Toffik jest obecnie Rudim. Wkleję, wkleję, Cezary, obiecuję. Quote
teqquila Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Witaj klockowa :) pewnie ju spisz:eviltong: Quote
zuzolandia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 nieee Klockowo z Pawciem............ ale ciiiiiii............. Quote
teqquila Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 aha !! pewnie zajeci bardzo :evil_lol: to im nie przeszkadzamy Quote
zuzolandia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 niooo moze sie cosik wykluje heheheh male diobolki heheheheheh Quote
teqquila Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 hyhy wykluje takie kinder diabolki:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Wilejkaros napisał(a):Jeeeeejuuuuuu, Ala zapomniałam na śmiercia. I o rozbieranych tesh... Toffik jest obecnie Rudim. Wkleję, wkleję, Cezary, obiecuję. :razz:....no...ten to ma farta...z Rudziaszka poszedł na Behemota ...potem Toffik i teraz Rudi ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: MMSikowe były fajnieste fotaski:p Quote
Alicja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 KLOCUSIOWA Madzialeno ........ .....Dzień Doberek ...POBUDKA........ no dobra wiem wiem przesadziłam ...wcale nie dobry......śniegu nawaliło i dalej sypie... te emoty mnie rozbrajają ... Quote
emdziolek Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Alicja napisał(a):te emoty mnie rozbrajają ... A skąd ty te emoty wytrzasłaś?:lol: Quote
Alicja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 emdziolek napisał(a):A skąd ty te emoty wytrzasłaś?:lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dostałam linka od Klocusiowej ... Quote
basia2202 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 witam CIę Madzialeno, zmiętolona przez Pawcia :diabloti: aaa.. przyniosłam Wam trochę śniegu, bo na pewno mało tam macie u siebie... :eviltong: a u mnie dziś jak głupi pada.. i pada.. i pada... :diabloti: Quote
ice_t Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 dzień doberek, u nas tez sypie białym puchem jak by oszalało :)) Quote
BeaC Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 przeczytałam..troche..................dowiedziałam się ze planujecie ....................... potomstwo????:diabloti::diabloti: a ja tak dzisiaj zimno i snieznie Quote
clockwork Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 evaxon napisał(a)::smilecol::smilecol: 0Xsiema0X MA SIE! Rybka_39 napisał(a):Cześć grzeczna Madzialenko!:multi::evil_lol: cz=Sz xD :diabloti: cześć zuzolandia napisał(a):ehhehhe na chwila obecno rutinoskorbin bo cosik niewyraznie wyglundum ;-) heehhe jak wyglądosz tak jak godosz toooo.. współczuja :eviltong: MIKOŁAJ ZYJEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ooo.. o to godanie mie idzie :roll: Paula_ napisał(a):Poczytałam goopotki :evil_lol: Witam Cię Madzialeno szybciutko :loveu: bo już odpadam z kompka, kręgosłup mi siada :placz: wysłać ci masażyste??? :razz::razz: teqquila napisał(a):Witaj klockowa :) pewnie ju spisz:eviltong: zuzolandia napisał(a):nieee Klockowo z Pawciem............ ale ciiiiiii............. teqquila napisał(a):aha !! pewnie zajeci bardzo :evil_lol: to im nie przeszkadzamy zuzolandia napisał(a):niooo moze sie cosik wykluje heheheh male diobolki heheheheheh teqquila napisał(a):hyhy wykluje takie kinder diabolki:evil_lol::evil_lol: zuzolandia napisał(a):albo i cwaj kinder heksy ;-) przeca pisałam że kompek w domciu zrobił KAPUT :p Quote
clockwork Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Alicja napisał(a): KLOCUSIOWA Madzialeno ........ .....Dzień Doberek ...POBUDKA........ no dobra wiem wiem przesadziłam ...wcale nie dobry......śniegu nawaliło i dalej sypie... te emoty mnie rozbrajają ... śniega po kolana nie lubiam, nie lubiam nie lubiam emdziolek napisał(a):A skąd ty te emoty wytrzasłaś?:lol: Alicja napisał(a)::evil_lol:dostałam linka od Klocusiowej ... dałam ci lineczke cobyś mnie zaholowała do mechaniora basia2202 napisał(a):witam CIę Madzialeno, zmiętolona przez Pawcia :diabloti: aaa.. przyniosłam Wam trochę śniegu, bo na pewno mało tam macie u siebie... :eviltong: a u mnie dziś jak głupi pada.. i pada.. i pada... :diabloti: wiesz ile u nas sniegu??? i sypie, sypie... i chyba nie zamierza przestać ice_t napisał(a):dzień doberek, u nas tez sypie białym puchem jak by oszalało :)) prosze.. jakie zadowolenie :shake: BeaC napisał(a):przeczytałam..troche..................dowiedziałam się ze planujecie ....................... potomstwo????:diabloti::diabloti: a ja tak dzisiaj zimno i snieznie i tak sie rodza plotki... to nie ja planuje to te wariatki mi zaplanowały... ja nie mam czasu na goopoty Quote
ice_t Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 [quote name='clockwork']prosze.. jakie zadowolenie :shake:[quote] mnie śnieg nie przeszkadza, uwielbiam jak sypie biały puch, a mój pies kocha to białe szaleństwo 100 razy bardziej ode mnie :evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Ja tylko powiem Dzień dobry, bo nie mam czasu nadrabiać:niewiem::niewiem: Quote
Alicja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 clockwork napisał(a): dałam ci lineczke cobyś mnie zaholowała do mechaniora ale óna siem urwała..........jakaś nietrwała była .... i tak sie rodza plotki... to nie ja planuje to te wariatki mi zaplanowały... ja nie mam czasu na goopoty bo im się chyba udzielilo od Evaxon.....ale to tak jest ...głodnemu chleb na myśli :eviltong::eviltong:ONE coś se wydumały ;)...i innym wmawiają ...:cool1: Quote
Rinuś Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Dzień dobrek :loveu::loveu::loveu: muszę iść na kibelek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 mata dzisiejsze foty..... przyklejomy fafluchem :razz: Quote
Alicja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 :evil_lol::evil_lol:z leksza nieprzytomny ;) http://images28.fotosik.pl/119/91ef783120025058.jpg http://images25.fotosik.pl/118/4ec38e9f39128652.jpg chłopak śni o suniach a Oni mu tu w wyrku foty trzaskają ...a potem zwalają ze budzik nie dzwonił:evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 tamte były wczorajsze... tak sie cieszył pół nocy że pancio przyjechał że aż zemdlał :evil_lol::evil_lol: te są dzisiejsze :loveu: Quote
Recommended Posts