Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']
ehhh ta kasa... wydatki... ale kalendarzyk był po onli 3 zeta!!
dobra.. sprzedam Ci, a pieniążki przekażę na innego psiura, bo wołomińska mafia już 16 łapkami w nowych domeckach,, a kolejne 12 łapek prawie...

MYSLAŁAS ,ZE TEGO NIEZOBACZĘ!!!!???????????

Posted

[quote name='elainfo']MYSLAŁAS ,ZE TEGO NIEZOBACZĘ!!!!???????????

elu... chodziło o to że Samturia zadeklarowała zakup na na bazarku, a bazarek już zakończony!!! to co sie uzbierało to przecież Wam juz przelałam na niczyje. Już po barazku który wspomagał gangsterke, a mafiozki już w domach. Nie spodziewam się żeby samturia zmnieściła się w czasie- zanim mafcia znajdzie dom (mam nadzieje taka że juz go prawie ma) , dlatego gdy wpłaci nadbedzie mi te 3 zł, więc żeby nie było że zakrywam sie bieda psów a kase biore sobie- przeznaczę to na inna biedę...

Posted

[quote name='clockwork']HELL OOOOOO!!!!!!!

jakos tu cicho czamuś... pewnie sie rozgadacie jak ja bede do domu sie szykować...:mad:

Bo u mnie gadają o różowych myszkach :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Bo u mnie gadają o różowych myszkach :evil_lol:
o różowych??? :crazyeye: o białych to już słyszałam (nie widziałam jeszcze, ale słyszałam) ale różowe???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='clockwork']o różowych??? :crazyeye: o białych to już słyszałam (nie widziałam jeszcze, ale słyszałam) ale różowe???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Pysia nie do konca mowi prawde...mowilysmy o rozowych puszkach przy skarpetkach co Pysia przerobiła na puszek na myszce....i tak sie rodzi plotka.....;)

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']niewatpliwie...poruszyłamten temat równiez u siebie....i Twoja skromna osobe takze:loveu:

zerkne potem co ty tam o mnie... :mad: teraz lece do urzedu
zaraz zwracam !!

Posted

[quote name='PIKA']uuu jak do urzędu to tak szybko nie wrocisz :shake:

:mad::mad::mad: WYKRAKAŁAS!!! GODZINA STANIA W URZEDZIE !!! grrrr... a ja chciała tylko nowe blachy do auta, a musiałam tam odbębnic 1/8 etatu :placz:

[quote name='BeaC'].................najpierw zacheca do gadania a potem myk do urzędu.......:angryy::angryy::angryy:

mówiłam że zacznieta gadać jak ja sie bede zbierać.. a jeszcze sprzątać sklep musze bo jutro Ozzulkowo- Dulkowe bedą u mnie ...:eviltong::multi:

[quote name='SABA_:P']hmmmm no pięknie moja sunia wyczówa zdradę :mad: :angryy:
co to za panienka podprowadziła jej klocka z pod ''ogona'' :razz: jakaś Sonia :mad:
Biedaczka się załamała normalnie jak jej powiedziałam :-( :-(

saba... saba... :hmmmm::hmmmm::hmmmm: DARECKIE?? TO WY??? nie gadajcie że też sie wciagacie w dogo :mdleje:, a myślałam że choć Wy pozostaniecie wśród normalnych... :placz::placz::placz: jak ja marzę poznać kogoś kto jest normalny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jak to Wy DARECKIE!!! :multi::multi::multi: to pociesz Sabcie, że taka zdrada to nie zdrada... Klocuś kochliwy synek jest, a że żadna nie chce mu użyczyć... hmmm... tego... no... to rozgląda sie synek za różnymi suniami, ale ....

Posted

[quote name='clockwork']:mad::mad::mad: WYKRAKAŁAS!!! GODZINA STANIA W URZEDZIE !!! grrrr... a ja chciała tylko nowe blachy do auta, a musiałam tam odbębnic 1/8 etatu :placz:....
eee nie narzekaj :shake: to i tak krotko :evil_lol:

[quote name='clockwork']saba... saba... :hmmmm::hmmmm::hmmmm: DARECKIE?? TO WY??? ....
my nie Dareckie a nam tez Saba :oops:

Posted

:mad:kto kogo zagadowywał ....ja ślizgiem w deszczu do pracy leciałam ....ale fajnie było bo dyrekcja się zurlopowała , a z zastępczynią nadawałam na podobnych falach jak ten kapturek z koszykiem;)....mieliśmy gościa i znam nowe:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
O rany nie zaprzątaj sobie głowy ....rąk sprzątaniem my nie z sanepidu:razz:kurza sprawdzać nie będziemy ;)

Posted

[quote name='PIKA']eee nie narzekaj :shake: to i tak krotko :evil_lol:
krótko!!! :crazyeye: wiesz ile w godzine postów mozna napisać?? a tak... :eviltong:
my nie Dareckie a nam tez Saba :oops:
Sabów ci u nas dostatek :loveu:

[quote name='SABA_:P']witamy wszystkich :razz:

no to my :evil_lol: Dareckie a co Saba musi pilnowac swojej milosci platonicznej hehe :mad:
a klocek moglby sie zabrac do roboty :eviltong: to by nie musial szukac gdzie indziej :evil_lol: ......hmmm ale co on z taka mala robi :hmmmm: .....
a jednak!!! :multi::multi::multi: DARECKIE!!! witojcie !!!! :multi::multi::multi:
kiedy łona z nim nie chce!! szarpie go, gryzie za konczyny tylne, przewraca...
AAAAA!!! to Ta Sabcia z wczesniejszych fotek!!!

a tu jej nawet pierścionek zaręczynowy przytargał, a ona nic...:shake:

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:kto kogo zagadowywał ....ja ślizgiem w deszczu do pracy leciałam ....ale fajnie było bo dyrekcja się zurlopowała , a z zastępczynią nadawałam na podobnych falach jak ten kapturek z koszykiem;)....mieliśmy gościa i znam nowe:evil_lol:
O rany nie zaprzątaj sobie głowy ....rąk sprzątaniem my nie z sanepidu:razz:kurza sprawdzać nie będziemy ;)

czyli dzionek spędzony w miłym towarzystwie.. a wilk cie nie napadł?? czerwony kapturku?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']Sabów ci u nas dostatek :loveu:

a jednak!!! :multi::multi::multi: DARECKIE!!! witojcie !!!! :multi::multi::multi:
kiedy łona z nim nie chce!! szarpie go, gryzie za konczyny tylne, przewraca...
AAAAA!!! to Ta Sabcia z wczesniejszych fotek!!!

czyli dzionek spędzony w miłym towarzystwie.. a wilk cie nie napadł?? czerwony kapturku?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pierścinecek bez brylanta był widocznie, więc wzgardziła:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']

czyli dzionek spędzony w miłym towarzystwie.. a wilk cie nie napadł?? czerwony kapturku?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:najważniejsze jak sie towarzystwo potrawi dogadać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zajedwabisty pierścionek;)