Rybka_39 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Bys sie nie czepiała miało być DLA ale że klawiatura przeżyła starcie ze spagetti to nie dociska klawiszy:diabloti: Quote
agbar Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Rybka_39']Bys sie nie czepiała miało być DLA ale że klawiatura przeżyła starcie ze spagetti to nie dociska klawiszy:diabloti: ja w ogole nie rozumiem jak mozna jesc i pic przed kompem....:niewiem: ups.....sledzik mi spadl:oops::cool1: Quote
Rybka_39 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='agbar']ja w ogole nie rozumiem jak mozna jesc i pic przed kompem....:niewiem: ups.....sledzik mi spadl:oops::cool1: ..........:turn-l: Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='clockwork']na poziom minus 2.. 2 metry pod ziemia... :hmmmm: do ochroniarzy na obiadek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='agbar']tak se przyszlam......:cool1: tak sie ciesze ;) [quote name='Rybka_39']Bys sie nie czepiała miało być DLA ale że klawiatura przeżyła starcie ze spagetti to nie dociska klawiszy:diabloti: aaaaaa... DLA :razz::razz: też żem sie czepiła :shake::shake: [quote name='agbar']ja w ogole nie rozumiem jak mozna jesc i pic przed kompem....:niewiem: ups.....sledzik mi spadl:oops::cool1: rybożerca :diabloti: [quote name='Alicja']:hmmmm: do ochroniarzy na obiadek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: akurat gotują coś ... nie wiem czy dobrego ale jak pachnie... ulala... :loveu: Quote
Rinuś Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='clockwork']:crazyeye: rozejrzyj sie dobrze... Ala dawała aparatowego tysz... :p taaa aż 7 stron w tył nie chce mi się iść :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='clockwork'] akurat gotują coś ... nie wiem czy dobrego ale jak pachnie... ulala... :loveu: ić sprawdź ......albo oć do mła ......mam smażaczki :loveu::loveu::loveu: Quote
Rybka_39 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='clockwork']tak sie ciesze ;) aaaaaa... DLA :razz::razz: też żem sie czepiła :shake::shake: rybożerca :diabloti: akurat gotują coś ... nie wiem czy dobrego ale jak pachnie... ulala... :loveu: Niech zgadne..mysl, mysl..może KARP w panierce?:evil_lol: Quote
clockwork Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='Rinuś']taaa aż 7 stron w tył nie chce mi się iść :evil_lol: ile?? 7 :crazyeye::crazyeye: tyle nagadały??? :mdleje: [quote name='Alicja']ić sprawdź ......albo oć do mła ......mam smażaczki :loveu::loveu::loveu: mmmmmmmmmmmm [quote name='Rybka_39']Niech zgadne..mysl, mysl..może KARP w panierce?:evil_lol: :shake::shake: nie śmierdzi kutrem rybackim :roll: karpik bedzie w wilie.. mmmm.. tylko temu lubie święta.. karpik :loveu::loveu: Quote
Rinuś Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='clockwork']ile?? 7 :crazyeye::crazyeye: tyle nagadały??? :mdleje: skończyłam na piątej..tam był fonikowy Klocek...więc pewnie ze dwie strony lekko jeszcze bym siała się cofnąć :evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Madzielena strzel sobie cosik mocniejszego i od razu łozdrowiejesz To powiedziałam, ja doktor habilitowany Magda, zwaną potocznie Medorową:lol!::lol!: Quote
clockwork Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='Rinuś']skończyłam na piątej..tam był fonikowy Klocek...więc pewnie ze dwie strony lekko jeszcze bym siała się cofnąć :evil_lol: :hmmmm: od niedzieli TYLE stron??? :crazyeye::crazyeye: czy wyscie ogłupiały?? Quote
clockwork Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='Medorowa']Madzielena strzel sobie cosik mocniejszego i od razu łozdrowiejesz To powiedziałam, ja doktor habilitowany Magda, zwaną potocznie Medorową:lol!::lol!: tera??? w pracy?? :crazyeye::crazyeye: i przecież to niezdrowe :shake::shake: wszystko choliera nie zdrowe... pić NIE palić NIE ..... NIE :roll: Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 :razz:....a ja Ci zaśpiewam ...... ...co użyjem to dla nas ....bo za 100 lat nie bedzie nas :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='clockwork']tera??? w pracy?? :crazyeye::crazyeye: i przecież to niezdrowe :shake::shake: wszystko choliera nie zdrowe... pić NIE palić NIE ..... NIE :roll: Łoh jakie to straszne:evil_lol: Karpik---- bleeee -Magda ty RYBOŻERCO:diabloti: A ja lubie świeta tylko dla tego ze nie chodzi sie do szkoły:eviltong: A ja w szkole pić NIE :drinking: palić NIE:sg168: .... Wogóle wszystko na NIE:zly7: ale ja i tak niepije i nie pale:eviltong: to nie wiem czemu narzekam :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='emdziolek']ale ja i tak niepije i nie pale:eviltong: to nie wiem czemu narzekam :evil_lol: przyda Ci się na zas :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to narzekanie ...będziesz miala wprawę ;) Quote
emdziolek Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Alicja']przyda Ci się na zas :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to narzekanie ...będziesz miala wprawę ;) A po co mi to?:eviltong: Ja palić nie zamierzam z piciem.. hmmmm tu bym głeboko sie zastanowiła i pomyślała:evil_lol: Quote
Rinuś Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='emdziolek'] ale ja i tak niepije i nie pale:eviltong: to nie wiem czemu narzekam :evil_lol: jesteś tak samo zdrowa jak ja :evil_lol: Quote
emdziolek Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Rinuś']jesteś tak samo zdrowa jak ja :evil_lol: No widzisz, nie jestem sama:evil_lol: Quote
clockwork Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='Alicja']:razz:....a ja Ci zaśpiewam ...... ...co użyjem to dla nas ....bo za 100 lat nie bedzie nas :evil_lol::evil_lol: [quote name='emdziolek'] Karpik---- bleeee -Magda ty RYBOŻERCO:diabloti: A ja lubie świeta tylko dla tego ze nie chodzi sie do szkoły:eviltong: mmmmm.. nienawidze świąt... ale dla tego karpiczka... mmmmmmm przeżyje jakoś te 3 dni :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='emdziolek']A po co mi to?:eviltong: Ja palić nie zamierzam z piciem.. hmmmm tu bym głeboko sie zastanowiła i pomyślała:evil_lol: przeca pisam o narzekaniu .....nie o paleniu i piciu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='clockwork'] mmmmm.. nienawidze świąt... ale dla tego karpiczka... mmmmmmm przeżyje jakoś te 3 dni :loveu::loveu: Ja tez nie nawidze świąt ale dla tych kilku dni wolnych jestem w stanie przeżyc te swieta:evil_lol: [quote name='Alicja']przeca pisam o narzekaniu .....nie o paleniu i piciu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: alez Alu ja narzekanie mam we krwi - po mamusi:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='emdziolek']Ja tez nie nawidze świąt ale dla tych kilku dni wolnych jestem w stanie przeżyc te swieta:evil_lol: maruda .....:diabloti::diabloti::diabloti: alez Alu ja narzekanie mam we krwi - po mamusi:evil_lol: po Lusiaczku :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Rybka_39 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Wy jesteście zdrowe Emdziolek, ale za to niedługo powstanie klub AA imienia Madzi klockowej Madzi Medorowej i Ali...no i Efki:evil_lol: Quote
emdziolek Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Alicja']po Lusiaczku :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Taaa:eviltong: i po tobie też:evil_lol: i po Ewie:cool3: i Dorotce:lol: O w KurfĘ ile ja juz tych matek mam:crazyeye::diabloti: Quote
Recommended Posts