e.v.a Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Alicja']:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:a własnie ze nie .... a skad ty to mozesz wiedziec:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Paula Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Goopie kłocą się o Pawcia, a on do mnie przyjedzie :eviltong: :evil_lol: Madzialena, nie ślimtaj :glaszcze: jeszcze nie raz i nie dwa pojedziesz :kciuki: Quote
malawaszka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 widziałam foteczki Klocusiowe :loveu: Madzialeno nie płakaj że nie pojedziesz do angoli - nie teraz to next tajm :cool3: Quote
Medorowa Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Cze Klocusiowa:loveu: Nie płakuniaj, tu z nami tyż Ci będzie dobrze:roll:;):loveu: Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 :multi:Berek :multi::loveu::multi:...........wielokrotnie ;)bezskutecznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:budzona... tylko plisssssss :modla: nie patrz w okno :shake::shake::shake:...... Quote
BeaC Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 hej to Ja widziałam fajne fotki klockowatego i jakiegoś smoka.pooglądałam.nie czytałam, no coś ty:crazyeye: dnia by mi zbarakło a ja mam snieg:multi::multi::multi::multi: i jest slicznie i kocham snieg i Luska tez go kocha.znaczy się tego śniega Quote
jonQuilla Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Hej Klocusie :) przybywam bo koniecznie muszę życzyć Wam miłego dnia :multi::multi::multi: Quote
basia2202 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 ceść kochane me gupecki :multi: :loveu: widziałam telefonowego Klocusia:loveu: tyż ładny :evil_lol: buzi buzi ode mnie i Zuzi :diabloti: :loveu: Quote
agbar Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 czesc torebeczko z gorylka moja mila i piekna i mieciutka:diabloti: Quote
ice_t Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 dzień doberek Klockowa :) uhu ha uhu ha nasza zima zła :evil_lol::evil_lol: i jak tam podzieliły sie juz Pawciem ?? wiedzą u której na fereie zostaje??:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 :hmmmm: gdzie TY .............. ...............no wracaj do NAS :glaszcze:......oć już ....noooo.....:calus: Quote
Medorowa Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Cześć Klocusioa - kaj Ty:niewiem::niewiem: Quote
clockwork Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='Paula_']Goopie kłocą się o Pawcia, a on do mnie przyjedzie :eviltong: Madzialena, nie ślimtaj :glaszcze: jeszcze nie raz i nie dwa pojedziesz [quote name='malawaszka']widziałam foteczki Klocusiowe :loveu: Madzialeno nie płakaj że nie pojedziesz do angoli - nie teraz to next tajm :cool3: [quote name='Medorowa']Cze Klocusiowa:loveu: Nie płakuniaj, tu z nami tyż Ci będzie dobrze:roll: nie pojade.... bo szurneło wizaira z tymi kosztami :angryy: [quote name='Alicja']:multi:Berek ...........wielokrotnie ....bezskutecznie :evil_lol:budzona... tylko plisssssss :modla: nie patrz w okno ...... popaszczałam :roll: po czym przykryłam sie po uchi kołderka i poszłam spac dalej :oops: [quote name='BeaC']hej to Ja widziałam fajne fotki klockowatego i jakiegoś smoka.pooglądałam.nie czytałam, no coś ty:crazyeye: dnia by mi zbarakło a ja mam snieg:multi: i jest slicznie i kocham snieg i Luska tez go kocha.znaczy się tego śniega gupiałyscie obydwie [quote name='jonQuilla']Hej Klocusie :) przybywam bo koniecznie muszę życzyć Wam miłego dnia :multi: dzieki... koniecznie miusze podziękować i życzyć- wzajemnie [quote name='basia2202']ceść kochane me gupecki widziałam telefonowego Klocusia:loveu: tyż ładny buzi buzi ode mnie i Zuzi :loveu: viceversa;) [quote name='agbar']czesc torebeczko z gorylka moja mila i piekna i mieciutka:diabloti: cze rureczko ty mła co sie ukrywa gdzies tam :eviltong: [quote name='ice_t']dzień doberek Klockowa uhu ha uhu ha nasza zima zła i jak tam podzieliły sie juz Pawciem ?? wiedzą u której na fereie zostaje??:evil_lol::evil_lol: nie mam pojęcia do której jedzie... wiem że jedzie :placz: doberek... czuje sie dziś jak wymiętolony popularny :mdleje: Quote
Rinuś Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 hej :) przyszłam zobaczyć Klocka ale widziałam tylko fonikowego :placz::placz::placz: Quote
agbar Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 czesc wymietolona co ci sie wydaje zes popularna:diabloti: Quote
emdziolek Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Cześć Klocusiowa:loveu: Kochanie ty moje:evil_lol: Juz jestem troszku zdrowsza wiec wpadłam sie przywitać:multi: Quote
clockwork Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='Rinuś']hej :) przyszłam zobaczyć Klocka ale widziałam tylko fonikowego :placz: :crazyeye: rozejrzyj sie dobrze... Ala dawała aparatowego tysz... :p [quote name='agbar']czesc wymietolona co ci sie wydaje zes popularna:diabloti: wymiętolona.. a nie popularna :diabloti: [quote name='emdziolek']Cześć Klocusiowa:loveu: Kochanie ty moje:evil_lol: Juz jestem troszku zdrowsza wiec wpadłam sie przywitać:multi: cieszkam że lepiej.. a tera mnie łamie... nie wiem co ale coś mnie biere... chyba qrwica :roll: Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='clockwork'] popaszczałam :roll: po czym przykryłam sie po uchi kołderka i poszłam spac dalej :oops: :razz:przecie napisalam ....NIE PASZCZ....:shake: doberek... czuje sie dziś jak wymiętolony popularny :mdleje: :multi::multi::multi::multi:JESTEŚ nareszcie jesteś :calus: wypal tego papierosa :angryy: Quote
agbar Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 co cie biere...jakas ''...ica''?:diabloti: Quote
emdziolek Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='clockwork'] cieszkam że lepiej.. a tera mnie łamie... nie wiem co ale coś mnie biere... chyba qrwica :roll: Oj ot nie dobrze Lusiaczka tez wczoraj wzieła qrwica:evil_lol: Quote
clockwork Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='agbar']co cie biere...jakas ''...ica''?:diabloti: no.. jakos tak mnie biere... ta ICA... :niewiem: [quote name='emdziolek']Oj ot nie dobrze Lusiaczka tez wczoraj wzieła qrwica:evil_lol: baaardzo niedobrze.... jestem nie do zniesienia :roll: Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='clockwork']no.. jakos tak mnie biere... ta ICA... :niewiem: mnie to najczęściej jasna cholera bierze :razz: baaardzo niedobrze.... jestem nie do zniesienia :roll: :hmmmm: ......a gdzie Cię mieli znieść :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Rybka_39 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Cześc schorowana Madziorną!:multi: Mój głupiutki kroliczek:diabloti:.....karpia Ci się zachciało to masz..Pani Bozia ukarała.... A teraz gorące całusy da Madzi i Clocka!:loveu: Quote
clockwork Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='Alicja']:hmmmm: ......a gdzie Cię mieli znieść :crazyeye::crazyeye::crazyeye: na poziom minus 2.. 2 metry pod ziemia... :evil_lol: [quote name='Rybka_39']Cześc schorowana Madziorną!:multi: Mój głupiutki kroliczek:diabloti:.....karpia Ci się zachciało to masz..Pani Bozia ukarała.... że kto?? :hmmmm: A teraz gorące całusy da Madzi i Clocka!:loveu: kto nam da?? :razz::razz: Quote
Recommended Posts