Alicja Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='clockwork']:evil_lol:witam pracowo.. idesie zdrzemnąć :roll::evil_lol: wstawaj Quote
Medorowa Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Cześć Klocusiowa w pozycji na kolanach:loveu::turn-l: Quote
Alicja Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Medorowa']Cześć Klocusiowa w pozycji na kolanach:loveu::turn-l: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:lepiej na klinczkach aniżeli na doopalonie ;) bo paszczaj jakby szla z doopalonem brudnym:oops: ...podpada :diabloti:...a jak kolanka umazane :loveu::loveu::loveu:....na klinczkach do Częstochowy albo innego Lichenia z pielgrzymką szła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Alicja']wstawaj nie śpiam [quote name='Medorowa']Cześć Klocusiowa w pozycji na kolanach:loveu::turn-l: cze modorowo Quote
clockwork Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:lepiej na klinczkach aniżeli na doopalonie ;) bo paszczaj jakby szla z doopalonem brudnym:oops: ...podpada :diabloti:...a jak kolanka umazane :loveu::loveu:....na klinczkach do Częstochowy albo innego Lichenia z pielgrzymką szła :evil_lol::evil_lol: jaki szacun wśród moherów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='clockwork']jaki szacun wśród moherów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dokładnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....może by co do koszyczka wrzuciły ;) Quote
e.v.a Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [CENTER]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/CENTER] Quote
Alicja Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 :evil_lol:Pies Obronny Klocusiowej ;) sunia Pawciowego klienta :p :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Czy jo tu dzisiej byla??? bo ni pamietom hehehhehe ;-) A czamu bidnego psia prziwiazali do latarni??? niedobre ;-( Klocusiowa czyzbys miala byc faktycznie bezrobotno??? eee jaja se robisz pra? Quote
zuzolandia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 KLOCKOWO !!! TO CIEM BIERZMOWALI ???? Mie niy chcieli niestety hehehehehe Quote
zuzolandia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 KLOCKOWO!!!! EFFFA IDZIE NA WSPOLNO KAPIEL Z PAWCIEM !!!! :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='zuzolandia']KLOCKOWO !!! TO CIEM BIERZMOWALI ???? Mie niy chcieli niestety hehehehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dej dzióbka Inuś ......mje tysz nie chcieli pomazać :eviltong::eviltong::eviltong:...bezboznika nie scieli w kościóle :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Werka']Bry Klockowa;) brrrrrry wieczór [quote name='Alicja']dokładnie :evil_lol:.....może by co do koszyczka wrzuciły ;) taaaaa... bele komu nie dają .. ino księdzu [quote name='evaxon']:loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: [quote name='zuzolandia']Czy jo tu dzisiej byla??? bo ni pamietom hehehhehe ;-) A czamu bidnego psia prziwiazali do latarni??? niedobre ;-( bo piesy mają zakaza włazić do naszego lokalu- kolejny głupi wymysł PANA ochroniarza... :angryy: Klocusiowa czyzbys miala byc faktycznie bezrobotno??? eee jaja se robisz pra? na to sie zanosi... niestety.. bo chcieć to nie zawsze znaczy móc :-( [quote name='zuzolandia']KLOCKOWO !!! TO CIEM BIERZMOWALI ???? Mie niy chcieli niestety hehehehehe [quote name='Alicja']:evil_lol:dej dzióbka Inuś ......mje tysz nie chcieli pomazać :eviltong:...bezboznika nie scieli w kościóle :evil_lol: a mnie niestety chcieli... zapełniłam im te głupie statystyki :wallbash: [quote name='zuzolandia']KLOCKOWO!!!! EFFFA IDZIE NA WSPOLNO KAPIEL Z PAWCIEM !!!! :diabloti: jak go nie utopi to luzik .... Quote
teqquila Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Witanko Klocusiowa :) szkoda zem nikt zdjeciocha nie zrobil jak tak prawie zjechalas :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 CHCIALAM DONIESC ZE PAWCIO SIEDZI POD STOLEM U EFFY !!!! KLOCKOWO !!! wez TY juz go sprowadz do dom bo sie bidny rozleci ;-) ehheheeh No i po cos statystyki zapelniala trza bylo do nos dolaczyc eheheh Quote
clockwork Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='teqquila']Witanko Klocusiowa :) szkoda zem nikt zdjeciocha nie zrobil jak tak prawie zjechalas :evil_lol: jak szkoda.... dobrze.. taki wstyd... ja na kolanach :shake: Klocek dostaje pie2dolca... sąsiadka ma cieczke... na wieczornym spacerku skończyło sie awanturą i ........ :mad::mad: [quote name='Paula_']Cze Madzialena :calus: cze Paula [quote name='zuzolandia']CHCIALAM DONIESC ZE PAWCIO SIEDZI POD STOLEM U EFFY !!!! KLOCKOWO !!! wez TY juz go sprowadz do dom bo sie bidny rozleci ;-) ehheheeh No i po cos statystyki zapelniala trza bylo do nos dolaczyc eheheh PAWCIO!! DO DOM!!! :mad: nie bedziesz kajś pod stołem Effie paznokci łobgryzoł :shake: a widzisz .. bo ja taka ułożona.. dobra dziewczynka.. :roll: miałam jechac z Pawciem w lutym do Anglii... niestety.. dupa dupa dupa... :-( zaś sam pojedzie :placz: ide sie utopić w wannie Quote
Alicja Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='clockwork'] miałam jechac z Pawciem w lutym do Anglii... niestety.. dupa dupa dupa... :-( zaś sam pojedzie :placz: ide sie utopić w wannie :glaszcze: nie płakaj ........i nie top sie ...kto mnie poczęstuje najlepszym spagetti jak się utopisz :placz::placz::placz: poczekaj ...jak Paula wygra w LOTTO to kupi samolot dla Dogomaniakow ;) Quote
zuzolandia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 dobra dziewczynka ;-) a wiesz dokad ida dobre dziewczynki???? do NIEBA !!! a wiysz kaj laża NIEDOBRE DZIEWCZYNKI??? TAM KAJ CHCOM !!!! oj bidno Ty bidno ....moze jednak do lutego cosik sie urodzi i polecisz???? niy top sie w wannie !!! ni mom kasiory na wieniec ...poczekej do barborki ;-) heheh Quote
e.v.a Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='clockwork'] miałam jechac z Pawciem w lutym do Anglii... niestety.. dupa dupa dupa... :-( zaś sam pojedzie :placz: ide sie utopić w wannie :loveu:Pawcio sie nie chwalil ze w ferie do mnie przyjedzie:loveu: Quote
Alicja Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='evaxon']:loveu:Pawcio sie nie chwalil ze w ferie do mnie przyjedzie:loveu: :eviltong::eviltong::eviltong:bo nie przyjedzie ......do Ciebie :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Alicja']:eviltong::eviltong::eviltong:bo nie przyjedzie ......do Ciebie :evil_lol: a wlasnie ze do mnie:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='evaxon']a wlasnie ze do mnie:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:a własnie ze nie .... Quote
Recommended Posts