Wilejkaros Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Wrzuciłabym jeszcze jak został w takich tyci tyci stringulach, ale chyba za bardzo widać twarze tych moich wariatek ;) Zaraz zamażę. Quote
AlKil Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 jestem... na pewno nie minęły znowu 4 lata...:diabloti: Quote
Paula Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='clockwork']mózga nam sie dziś wyprały :roll: To już nie myślcie ;) :evil_lol: Wilejka, zamazuj :grins: Quote
clockwork Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='Wilejkaros']Wrzuciłabym jeszcze jak został w takich tyci tyci stringulach, ale chyba za bardzo widać twarze tych moich wariatek ;) Zaraz zamażę. dawa tego w stringach :razz:. na koleżanki obiecujemy nawet nie zerkniemy :grins: [quote name='AlKil']jestem... na pewno nie minęły znowu 4 lata...:diabloti: no.. nie.. dlatego u nas bez zmian ;) [quote name='Paula_']To już nie myślcie ;) :evil_lol: :crazyeye::crazyeye: 0:07 ... kto mnie jutro dobudzi.. jak mój budziczek zaśpi :roll::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='Wilejkaros']No, uwaga! Kobiety spragnione! http://images34.fotosik.pl/54/f3b513daabd4a5d0.jpg :mdleje: masz do niego numer tel?? :razz::razz: :roll::roll::roll: Quote
Wilejkaros Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 No, of course! http://www.extrememen.pl/ Quote
clockwork Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='Wilejkaros']No, of course! http://www.extrememen.pl/ :razz::razz:telefonik wykonany ....będzie do godziny ...wpadajta dziewczyny ;) Quote
Wilejkaros Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Klockowa, nagrywaj co trzeba. Ponieważ dogo zapiernicza nizeiemsko nawet u mnie, to jutro dla Cezarego Ali będą zdjęcia Toffika, a dla Nas reszta przedstawienia powyższego Pana. Quote
clockwork Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='AlKil']Nie zdążę...:placz::placz::placz: przetrzymamy go przez weekend ;)...zdążysz :razz: Quote
clockwork Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='Wilejkaros']Klockowa, nagrywaj co trzeba. Ponieważ dogo zapiernicza nizeiemsko nawet u mnie, to jutro dla Cezarego Ali będą zdjęcia Toffika, a dla Nas reszta przedstawienia powyższego Pana. :shake:...nic nie nagramy :cool1:...ręce zajęte ....a na filmie nie da się twarzy zamazać :roll: Cezary dziękuje za fotaski te zMMSa;) Quote
Wilejkaros Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Jutro po szkole wstawię caaaaaaałą resztę, łącznie z łysawym Pańciem. Lecę do łóżeczka. Tego rozebranego Pana mozna też zobaczyć w programie "Jaka to melodia?" Tańczy w tle... ubrany. Quote
clockwork Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [quote name='Wilejkaros']Jutro po szkole wstawię caaaaaaałą resztę, łącznie z łysawym Pańciem. Lecę do łóżeczka. Tego rozebranego Pana mozna też zobaczyć w programie "Jaka to melodia?" Tańczy w tle... ubrany. :razz::razz:kusisz .....ale , że co .....ubrany ...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:...to już nie ten sam efekt Quote
zuzolandia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 http://images33.fotosik.pl/54/d90819ed9a2b9236.jpg heehheeh zapomniol sie logolic ;-) hehehehehe Quote
Paula Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='Wilejkaros']http://www.extrememen.pl/ Mus zrobić Debe wieczór panieński :razz: Quote
furciaczek Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 I doczlapalam sie... nie nadrobie bo mi dogo muli:roll: Quote
jonQuilla Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Cześć :multi::multi: Ja widzę tutaj imprezy panieńskie :) u mojej siostry nie było pana żywego ale dorwały pana dmuchanego z penisem doczepianym :evil_lol::evil_lol: Quote
Gonitwa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Hejo;) Wpadłam powiedzieć cześć se idem.... Quote
zuzolandia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Taaaaaaaaaaa towarzystwo pewnie wyjechane po wczorajszym wieczorze heheheh Quote
ice_t Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 jaka tu cisza - może potrzebny sok z kiszonej kapusty w sklepach zwany kacusiem???? oj biedny ten chipendails jak go klockowa dorwała :evil_lol::evil_lol: Quote
Kiłi Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='clockwork']:razz::razz:telefonik wykonany ....będzie do godziny ...wpadajta dziewczyny ;) Aaaaaaaaaaaaa ja te ciem!!!!!!:placz::placz: Quote
clockwork Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [quote name='Paula_']Mus zrobić Debe wieczór panieński :razz: aaaa.. to w takim razie ja też bede :cool3: [quote name='furciaczek']I doczlapalam sie... nie nadrobie bo mi dogo muli:roll: ale foty wczorajsze widziałaś?? :razz: czytać nie musisz... same goopoty :evil_lol: [quote name='jonQuilla']Cześć :multi::multi: Ja widzę tutaj imprezy panieńskie :) u mojej siostry nie było pana żywego ale dorwały pana dmuchanego z penisem doczepianym :evil_lol::evil_lol: buuuuuuhahhahahaa.. :hmmmm: co to jest penis? :roll: [quote name='Gonitwa']Hejo;) Wpadłam powiedzieć cześć se idem.... cześć- nie ić :placz: [quote name='zuzolandia']Taaaaaaaaaaa towarzystwo pewnie wyjechane po wczorajszym wieczorze heheheh taaaaaaaaa... dzisiejsza praca nas wykonczyła;) [quote name='ice_t']jaka tu cisza - może potrzebny sok z kiszonej kapusty w sklepach zwany kacusiem???? oj biedny ten chipendails jak go klockowa dorwała :evil_lol:ni ma kacmena:shake: ale jest czipendejls :multi: [quote name='Kiłi']Aaaaaaaaaaaaa ja te ciem!!!!!!:placz: zabierz sie z jonQuillą ;) Quote
Akadna Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Witam.....dawno mnie tu nie było...przyznaję siem.........nie nadrabiam.......bo stron tyle że można paść na pysk!:o :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='clockwork'] buuuuuuhahhahahaa.. :hmmmm: co to jest penis? :roll: hmm właściwie nie posiadam takiej wiedzy....ale wydaje mi się że to coś ma wspólnego z Wimbledonem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork']zabierz sie z jonQuillą ;) ooOO znalazłaś osobę która mi potowarzyszy w czasie podróży...zawsze raźniej :multi::multi: już nie JOINT-kilka? :grin::grin: Quote
Recommended Posts