Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wilejkaros']Wrzuciłabym jeszcze jak został w takich tyci tyci stringulach, ale chyba za bardzo widać twarze tych moich wariatek ;) Zaraz zamażę.

dawa tego w stringach :razz:. na koleżanki obiecujemy nawet nie zerkniemy :grins:

[quote name='AlKil']jestem... na pewno nie minęły znowu 4 lata...:diabloti:
no.. nie.. dlatego u nas bez zmian ;)

[quote name='Paula_']To już nie myślcie ;) :evil_lol:

:crazyeye::crazyeye: 0:07 ... kto mnie jutro dobudzi.. jak mój budziczek zaśpi :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Wilejkaros']Klockowa, nagrywaj co trzeba. Ponieważ dogo zapiernicza nizeiemsko nawet u mnie, to jutro dla Cezarego Ali będą zdjęcia Toffika, a dla Nas reszta przedstawienia powyższego Pana.

:shake:...nic nie nagramy :cool1:...ręce zajęte ....a na filmie nie da się twarzy zamazać :roll:

Cezary dziękuje za fotaski te zMMSa;)

Posted

Jutro po szkole wstawię caaaaaaałą resztę, łącznie z łysawym Pańciem.

Lecę do łóżeczka. Tego rozebranego Pana mozna też zobaczyć w programie "Jaka to melodia?" Tańczy w tle... ubrany.

Posted

[quote name='Wilejkaros']Jutro po szkole wstawię caaaaaaałą resztę, łącznie z łysawym Pańciem.

Lecę do łóżeczka. Tego rozebranego Pana mozna też zobaczyć w programie "Jaka to melodia?" Tańczy w tle... ubrany.

:razz::razz:kusisz .....ale , że co .....ubrany ...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:...to już nie ten sam efekt

Posted

jaka tu cisza - może potrzebny sok z kiszonej kapusty w sklepach zwany kacusiem????
oj biedny ten chipendails jak go klockowa dorwała :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Paula_']Mus zrobić Debe wieczór panieński :razz:
aaaa.. to w takim razie ja też bede :cool3:

[quote name='furciaczek']I doczlapalam sie... nie nadrobie bo mi dogo muli:roll:
ale foty wczorajsze widziałaś?? :razz: czytać nie musisz... same goopoty :evil_lol:

[quote name='jonQuilla']Cześć :multi::multi:

Ja widzę tutaj imprezy panieńskie :)

u mojej siostry nie było pana żywego ale dorwały pana dmuchanego z penisem doczepianym :evil_lol::evil_lol:

buuuuuuhahhahahaa.. :hmmmm: co to jest penis? :roll:

[quote name='Gonitwa']Hejo;) Wpadłam powiedzieć cześć se idem....
cześć- nie ić :placz:

[quote name='zuzolandia']Taaaaaaaaaaa towarzystwo pewnie wyjechane po wczorajszym wieczorze heheheh
taaaaaaaaa... dzisiejsza praca nas wykonczyła;)

[quote name='ice_t']jaka tu cisza - może potrzebny sok z kiszonej kapusty w sklepach zwany kacusiem????
oj biedny ten chipendails jak go klockowa dorwała :evil_lol:ni ma kacmena:shake:
ale jest czipendejls :multi:

[quote name='Kiłi']Aaaaaaaaaaaaa ja te ciem!!!!!!:placz:
zabierz sie z jonQuillą ;)

Posted

[quote name='clockwork']
buuuuuuhahhahahaa.. :hmmmm: co to jest penis? :roll:

hmm właściwie nie posiadam takiej wiedzy....ale wydaje mi się że to coś ma wspólnego z Wimbledonem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='clockwork']zabierz sie z jonQuillą ;)

ooOO znalazłaś osobę która mi potowarzyszy w czasie podróży...zawsze raźniej :multi::multi:

już nie JOINT-kilka? :grin::grin: