Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='clockwork']no ja tak nie umiem :placz:... dobry w te klocki nie?? :cool3: :loveu:extra ......mnie się bardzo podobuje....;)o plakaciku mowię Quote
Vectra Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Klockowa przyniosłam ci dar - totem rodzinny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: będzie cię bronił i chronił !!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='sapera']Siema siema :D Nie dali mi w pracy wejść :placz: zawalili mnie robotą :placz: rany :crazyeye: :crazyeye: zwolnij szefa jak on tam może pozbawiać cię dogo :shake: :shake: :evil_lol: :evil_lol: to jest nieludzkie :angryy: :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Vectra']Klockowa przyniosłam ci dar - totem rodzinny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: będzie cię bronił i chronił !!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:pżeby nie było że skąpię:razz: ale jesteście chore!!! [quote name='sapera']Siema siema :D Nie dali mi w pracy wejść :placz: zawalili mnie robotą :placz: a ja myslałam że już nas nie kochasz Quote
clockwork Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='sapera']powiedzcie mi co mam zrobic zeby zdjecie mojej malej soni mi sie wyswietlao tak jak wam zaraz przy loginie bo dodalam zdjecie i nic nie wyskakuje grrrrr:angryy: posadź Sonie na monitorku i ją wciś!!! :eviltong: a tak na poważnie.. nie pamiętam jak to robiłam ale pamiętam że też się nad tym głowiłam... ale to Tyś je informatyczka :cool3: dasz rade!!! Quote
clockwork Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='sapera']no jak moglas tak pomyslec :mad: a teraz to ja do domu zara leca... ehhh... Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='sapera']Siema siema :D Nie dali mi w pracy wejść :placz: zawalili mnie robotą :placz: :shake:szef bez serca Quote
clockwork Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='sapera']no musze dac rade bo moje malenstwo juz sie zlosci ze wszytskie psiaki sa a jej nie ma przynoś dziś tego Twojego kompka do nas- popracujemy nad tym :cool3: Quote
clockwork Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='sapera']to ja jade do ciebie z kompikiem i kabelkiem :D o masz... o tym mówie.. to cho !!!! podepniemy sie pod sąsiadów :cool3: Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='clockwork'] a teraz to ja do domu zara leca... ehhh... :placz::placz::placz:nie leć Musisz wejść w panel użytkownika...edytuj awatar....i tam jest taki dinks przegladaj ...kliknij i tam zaznacz fote z kompa;)i zapisz zmiany Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='clockwork']o masz... o tym mówie.. to cho !!!! podepniemy sie pod sąsiadów :cool3:;)jak macie długi kabelczyk to dawać do mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)jak macie długi kabelczyk to dawać do mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a do cie... to po co z kabelczykiem???:hmmmm: Quote
clockwork Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='sapera']idem pogrzebac troszke w opcjach moze sie czegos ciekawego dowiem, a potem lece madzia do ciebie z kompikiem :D pogrzeb se.. ale żeby to opcjami nazywać...:hmmmm: Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='clockwork']a do cie... to po co z kabelczykiem???:hmmmm::razz:no fakt z leksza mnie przyćmiło ....to jak już jedziecie ......to kompika nie musicie brać;) Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='clockwork']pogrzeb se.. ale żeby to opcjami nazywać...:hmmmm::evil_lol::evil_lol::evil_lol:..........jak zwał tak zwał ...ważny efekt;) Quote
clockwork Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Saperra!! do avatarka ci sie jakaś mućka przyplątała... :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='clockwork']pogrzeb se.. ale żeby to opcjami nazywać...:hmmmm: :hmmmm: no różnie się na to mówi znaczy na to grzebanie :razz: a może my coś przegapiłyśmy ? i nie jestesmy cool /trendi czy jak tam jeszcze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='sapera']Madzia po co bedziesz do domu leciec zostan w pracy przynajmnije kompa i necika masz :D :razz: ha ha ha :placz: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:..........jak zwał tak zwał ...ważny efekt;) [quote name='sapera']ty zboczq ty :p :evil_lol::evil_lol::evil_lol: lece... moja połówka mnie wzywa- ta gorsza oczywiście Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 :multi::multi::multi:widze awatarek ..;) Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='clockwork'] ha ha ha :placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: lece... moja połówka mnie wzywa- ta gorsza oczywiście:razz:a nie miał przypadkiem sprzątać ....... Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='sapera']to powiedz tej twojej polowce ze nigdzie nie idziesz !!!:shake:za późno ....poszła:cool1: Quote
malawaszka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Vectra napisał(a)::hmmmm: no różnie się na to mówi znaczy na to grzebanie :razz: a może my coś przegapiłyśmy ? i nie jestesmy cool /trendi czy jak tam jeszcze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: DŻEZI Ewcia :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
PIKA Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='clockwork']musze sie Wam zwierzyć w imieniu Klocka... to miłóśc mojego Clockworka- panna z plakatu ;) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: O matino :loveu::loveu::loveu: [quote name='Vectra']Klockowa przyniosłam ci dar - totem rodzinny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: będzie cię bronił i chronił !!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: O matko :roflt: Mamy rodzine Ku Klux Klanu pod wezwaniem Tekli :evil_lol: [quote name='clockwork'] Tyś je informatyczka :cool3: Jak zje informatyczke to kto jej pomoże? :roll: Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 :razz:no ...........obudźta sie wreszcie ....ile można w nogach spać;) Quote
Recommended Posts