Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sapera']Siema siema :D Nie dali mi w pracy wejść :placz: zawalili mnie robotą :placz:

rany :crazyeye: :crazyeye: zwolnij szefa jak on tam może pozbawiać cię dogo :shake: :shake: :evil_lol: :evil_lol:
to jest nieludzkie :angryy: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Klockowa przyniosłam ci dar - totem rodzinny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
będzie cię bronił i chronił !!!!
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:pżeby nie było że skąpię:razz:

ale jesteście chore!!!
[quote name='sapera']Siema siema :D Nie dali mi w pracy wejść :placz: zawalili mnie robotą :placz:
a ja myslałam że już nas nie kochasz

Posted

[quote name='sapera']powiedzcie mi co mam zrobic zeby zdjecie mojej malej soni mi sie wyswietlao tak jak wam zaraz przy loginie bo dodalam zdjecie i nic nie wyskakuje grrrrr:angryy:
posadź Sonie na monitorku i ją wciś!!! :eviltong:

a tak na poważnie.. nie pamiętam jak to robiłam ale pamiętam że też się nad tym głowiłam... ale to Tyś je informatyczka :cool3: dasz rade!!!

Posted

[quote name='clockwork'] a teraz to ja do domu zara leca... ehhh... :placz::placz::placz:nie leć

Musisz wejść w panel użytkownika...edytuj awatar....i tam jest taki dinks przegladaj ...kliknij i tam zaznacz fote z kompa;)i zapisz zmiany

Posted

[quote name='clockwork']o masz... o tym mówie..
to cho !!!!
podepniemy sie pod sąsiadów :cool3:
;)jak macie długi kabelczyk to dawać do mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='sapera']idem pogrzebac troszke w opcjach moze sie czegos ciekawego dowiem, a potem lece madzia do ciebie z kompikiem :D

pogrzeb se.. ale żeby to opcjami nazywać...:hmmmm:

Posted

[quote name='clockwork']a do cie... to po co z kabelczykiem???:hmmmm::razz:no fakt z leksza mnie przyćmiło ....to jak już jedziecie ......to kompika nie musicie brać;)

Posted

[quote name='clockwork']pogrzeb se.. ale żeby to opcjami nazywać...:hmmmm:
:hmmmm: no różnie się na to mówi znaczy na to grzebanie :razz: a może my coś przegapiłyśmy ? i nie jestesmy cool /trendi czy jak tam jeszcze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='sapera']Madzia po co bedziesz do domu leciec zostan w pracy przynajmnije kompa i necika masz :D :razz:

ha ha ha :placz:
[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:..........jak zwał tak zwał ...ważny efekt;)

[quote name='sapera']ty zboczq ty :p

lece... moja połówka mnie wzywa- ta gorsza oczywiście

Posted

[quote name='clockwork'] ha ha ha :placz:

lece... moja połówka mnie wzywa- ta gorsza oczywiście:razz:a nie miał przypadkiem sprzątać .......

Posted

Vectra napisał(a):
:hmmmm: no różnie się na to mówi znaczy na to grzebanie :razz: a może my coś przegapiłyśmy ? i nie jestesmy cool /trendi czy jak tam jeszcze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

DŻEZI Ewcia :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']musze sie Wam zwierzyć w imieniu Klocka... to miłóśc mojego Clockworka- panna z plakatu ;)

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

O matino :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Vectra']Klockowa przyniosłam ci dar - totem rodzinny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
będzie cię bronił i chronił !!!!

O matko :roflt: Mamy rodzine Ku Klux Klanu pod wezwaniem Tekli :evil_lol:

[quote name='clockwork'] Tyś je informatyczka :cool3:

Jak zje informatyczke to kto jej pomoże? :roll: