Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

:razz::razz::razz:no i co .........wszystkie ryczały ze na impre idą ......i co ....doopa ...siedzemy se tu cuzamen cwaj do koopy i żodno nie przilazła .....:obrazic:

No to my se browca otwieramy;) ...choćta chłopaki ;).........:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No to jestem jak obiecałam:loveu:
Uwierzta zebym mogła to bym wpadla do was:razz: ale browców nie pijam:eviltong: My z lusiaczkiem pijemy Brizery (tzn mamuśka pije a ja jej podpijam:evil_lol:)

Ale ja was nawiedze- moze w ferie zimowe na kilka dzionków:cool3:
A teraz ide na chwile na inne blożki a później w kimonko:lol:

Paaa Klocusiowa!:loveu:
Paa Mamo Alu:loveu:

Posted

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a cosik zesta pedzialy????????????????????????
po kryjomu coby za duzo niy tzra dzielic !!!!!!!!!!!!!!!!!! pieronskie maupyy;-)

i jak cicho siedzommmm no patrzcie patrzcie ;-)

Posted

[quote name='zuzolandia']o sobocie wrzeszczalas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o piatku nie bylo mowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aleś ty goopia.. mówiłam od środy do wtorku :diabloti: chooooooooooo :razz::razz:

Posted

[quote name='zuzolandia']jeeeeeeeeeeeeeee ale diobelski drinkolll :diabloti::diabloti:
.lostry jak pieron a koopie :diabloti::diabloti:

ida :multi:

PUĆ.. kopie jak diobli :diabloti::diabloti::eviltong:

Posted

No proszę jakie imprezki na dwa wątki tutaj odchodzą :eviltong: , nieproszona się zwaliłam i do Ciebie na przeszpiegi :evil_lol: bo jakaś dziwna cisza u Alicji się zrobiła.

Miłej imprezki :beerchug: .

Posted

[quote name='zuzolandia']fetiszino diabolino molestino ;-) jeeee nowo nazwa drinkola heheheheheheeheheh
tylko u mnie diobelskie drinkole :diabloti:

[quote name='Pandisia']No proszę jakie imprezki na dwa wątki tutaj odchodzą :eviltong: , nieproszona się zwaliłam i do Ciebie na przeszpiegi :evil_lol: bo jakaś dziwna cisza u Alicji się zrobiła.

Miłej imprezki :beerchug: .

a dzień dobry jastrzębianko :multi::multi: u Ali cisza bo gospodyni nie zostaje dopuszczona do kompecka :roll:
zapraszamy częściej ;)