basia2202 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 no i co... jak impreza, to i zaśpiewajmy razem :evil_lol: Przez odmęty morskie łajba mknie Bowiem posiada ona napęd atomowy Pod pokładem alkoholu moc Rozsadza zbiornik 100-litrowy i wylewa się A ten alkohol to nie byle co Bo aż 40%-owy rum jamajski Więc się wielki ruch pod wodą zrobił Bo nie tylko marynarski przysmak spływa na dno Ref. Ryby cieeeszą się, fama biegnie już po dnie Będzie popijawa, będzie bal Zawiązała się zabawa Rekin flądrę wpół, w tańcu wzięli się pod pachy Tu szprotka tańczy już kankana Roztańczona, rozśpiewana A mała płotka tak się spiła że Zaczkała gromko: zakąsiłabym śledzikiem bruderszafta Wypił delfin z krylem i pobili się z konikiem morskim Teraz każdy z nich śpi Już na całego jubel kręci się Że nawet ryba piła piła - tak się spiła Że zaryła głową w rafę koralową Tak, że się piła jej stępiła, niesłychana to rzecz Ref. .... :evil_lol: :knajpa: Quote
zuzolandia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Cze slomiana wdowo ;-) ...kochanek sie aby sprawdzil??? bo niewyraznie wyglundol wczoraj eheheheheheheheheheh klon Klocka jak klon ;-) eheheheheheheh Quote
ice_t Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 szleńswo imprezowe widzę trwa no to może śpiewu ciąg dalszy???????? I jeszcze jeden i jeszcze raz ............................ pamietajcie tylko o "kacusiu" na kaca - podobno najlepszy sok z kiszonek na kacyka:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 ....no jakie tam szaleństwo ...przeca dziś cichuśko tukej jak w mysiej norce :grins: Quote
teqquila Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 o jesce wczesie jezd :evil_lol: jesce siem rozkreci :evil_lol: Witam klockowa widzialam kloa twego psa :diabloti: Quote
clockwork Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='jonQuilla']Cześć Klocunie :multi: wyściskasz czarną bestie ode mnie? :loveu: przylazłam do domu i wyściskałam... od JOINT-kilki ;) [quote name='malawaszka']http://www.islandia.org.pl/artykuly/2007/tyskie_islandia.jpg mmmmniaaaammmmmmm :loveu: :evil_lol: ala Wam dogadza :cool3: [quote name='Alicja']:cool1:...teraz to mmmmmmmmmmmmmmmmmmmniaaaaaammmmmmmmm:loveu:ale do sklepu iść to nie było komu :shake: no.. tu nie było komu- Pawcio poleciał ale tylko po serniczek dla evaxon :cool1: [quote name='Medorowa'] Doberek - widziałam klona Chlorka:lol!: powaga?? :crazyeye: ja tysz :grins: [quote name='basia2202']przylazłam babo, bo wiem, że tęskniłaś :eviltong: przewaliłam mnóstwo... ale to przemnóstwo stronic u Cia :cool3: i dopiero kurna na stronie 1135 zobaczyłam ziewającego Klocka http://images13.fotosik.pl/30/d8271922e52b9727.jpg a potem Klocka na jakimś innym zwierzu (to chyba był też faflun jakiś):roll: i co tak mało tych fotów się pytam?? :mad: dobrze, że chociaż potem pojawiła się fotka jakiegoś zielonego jaszczura :cool3: i powiem ci jeszcze w tajemnicy... że fotek nie bedzie bo Pawcio zabrał aparata :grins: ale ciiiiiiiiiiiiiii....a jak wróci to bedzie mnóstwo Tigrów :roll: [quote name='basia2202']no i co... jak impreza, to i zaśpiewajmy razem :evil_lol: Ref. .... :knajpa: na jaką nute?? bo nie znam :razz: [quote name='zuzolandia']Cze slomiana wdowo ;-) ...kochanek sie aby sprawdzil??? bo niewyraznie wyglundol wczoraj eheheheheheheheheheh klon Klocka jak klon eheheheheheheh doopa... kochanek nie dotarł :mad: ma przechlapane :diabloti: [quote name='ice_t']szleńswo imprezowe widzę trwa no to może śpiewu ciąg dalszy???????? I jeszcze jeden i jeszcze raz ............................ pamietajcie tylko o "kacusiu" na kaca - podobno najlepszy sok z kiszonek na kacyka:evil_lol: a w realu nie ma sie z kim napić .......... nawet kawy :roll: auto nie chciało odpalić, komp nie chciał odpalić od razu po pracy padłam na fejs chyba mnie biere abo grypsko, abo zimowa deprecha ciekawe czy jak bym se chciała szczelić w łeb.. to odpali :roll: zatwierdź odpowiedź Quote
clockwork Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='Alicja']....no jakie tam szaleństwo ...przeca dziś cichuśko tukej jak w mysiej norce :grins: i niech tak zostanie... nie chce mi sie tu być :placz: [quote name='teqquila']o jesce wczesie jezd :evil_lol: jesce siem rozkreci :evil_lol: Witam klockowa widzialam kloa twego psa :diabloti: czeski klon.... :hmmmm: ciekawe czy ta sama krew w nich płynie:hmmmm: i kilka bandosiów znalazłam w czeskich schronach.... mówili że tam lepiej... nie ma tylu bezdomnych psów... goowno prawda... od trzech dni latam po czeskich schronach.. jest tego cała masa... jak u nas... :placz: Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='clockwork'] i kilka bandosiów znalazłam w czeskich schronach.... mówili że tam lepiej... nie ma tylu bezdomnych psów... goowno prawda... od trzech dni latam po czeskich schronach.. jest tego cała masa... jak u nas... :placz: :-(..bo podejście chyba jest podobne...jest moda na psy to się je kupuje ...a potem nadwyżki week ...poza tym pies jak modny ciuszek wedruje nie zawsze do tej osoby do jakiej powinien ...niestety :shake:.... I gdzie te wszystkie biedy maja się podziać ...kto je zabierze do domku :-( Quote
zuzolandia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Klockowo nie depresionuj sie ;-) jeszcze trocha i bedzie wiosnaaa;-) Quote
Paula Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Widziałam Clorkowego sobowtórka :lol: :loveu: [quote name='clockwork'] ciekawe czy jak bym se chciała szczelić w łeb.. to odpali :roll: Hahaha :D Tym mnie rozwaliłaś na koniec ;) Cze dziołcha :loveu: Zakop dołka :glaszcze: Cho do nas :calus: Quote
clockwork Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='Alicja']:-(..bo podejście chyba jest podobne...jest moda na psy to się je kupuje ...a potem nadwyżki week ...poza tym pies jak modny ciuszek wedruje nie zawsze do tej osoby do jakiej powinien ...niestety :shake:.... I gdzie te wszystkie biedy maja się podziać ...kto je zabierze do domku :-( ehhhhhhhhhhhhhh :-( [quote name='zuzolandia']Klockowo nie depresionuj sie ;-) jeszcze trocha i bedzie wiosnaaa;-) :crazyeye::crazyeye: kaj tam do wiosny :roll: ja powinnam byc miśkiem- położyć sie w listopadzie i obudzić w marcu :grins: :loveu: Quote
jonQuilla Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Dzięki Crack za wyściskanie Czarnucha ;) od JOINT-kilki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='Paula_']Widziałam Clorkowego sobowtórka :lol: :loveu: Hahaha :D Tym mnie rozwaliłaś na koniec ;) Cze dziołcha :loveu: Zakop dołka :glaszcze: Cho do nas :calus: zakopałam jestem :grins: Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='clockwork']ehhhhhhhhhhhhhh :-( :glaszcze: :crazyeye::crazyeye: kaj tam do wiosny :roll: ja powinnam byc miśkiem- położyć sie w listopadzie i obudzić w marcu :grins: :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....to i przeca Pan C. powiedział ...:''Kup Magdzie miśka ....bo Ona taki Misiek jest :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:'' Quote
zuzolandia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 a tam Klockowo spac bydziesz ;-) wyspisz sie jak zleziesz z tego padołu teraz to tzra korzystac korzystac !!!! ino niy wiym z czego??? heheheheheheheh Quote
clockwork Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='jonQuilla']Dzięki Crack za wyściskanie Czarnucha ;) od JOINT-kilki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ti ti :-x:-x sie ci spodobało to dzointowanie.. ale ja nie chce byc crack.. teraz ja jestem SPRAJT ... a wy- pragnienie :diabloti: Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='zuzolandia']a tam Klockowo spac bydziesz ;-) wyspisz sie jak zleziesz z tego padołu teraz to tzra korzystac korzystac !!!! ino niy wiym z czego??? heheheheheheheh :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zależy na jako ekipa trefi na górce :diabloti: Quote
clockwork Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....to i przeca Pan C. powiedział ...:''Kup Magdzie miśka ....bo Ona taki Misiek jest :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:'' :eviltong::eviltong: taka gruba i spasiona.. jak niedźwiedź :roll: czy taka zarośnięta :hmmmm: [quote name='zuzolandia']a tam Klockowo spac bydziesz ;-) wyspisz sie jak zleziesz z tego padołu teraz to tzra korzystac korzystac !!!! ino niy wiym z czego??? heheheheheheheh mówisz?? :razz: no własnie z czego korzystać??? z kompka na razie korzystam... nałogowo :roll: Quote
zuzolandia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 uuuu Alo jak na nos to bydzie miala przesrane ;-) zas niedospano bydzie sie wloczyc po zaswiatach hehehehehehehehe Quote
clockwork Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='zuzolandia']a a a niy szprajt????? :evil_lol::evil_lol: przeca pisze że sprajt :roll::eviltong: [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zależy na jako ekipa trefi na górce :diabloti: tam są same sztywniaki.. ja sie nie nadaje do nich :grins: Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='clockwork']:eviltong::eviltong: taka gruba i spasiona.. jak niedźwiedź :roll: czy taka zarośnięta :hmmmm: :cool1:....kiedy nie wiem ....czym poparł swą tezę ....zapytam :razz: mówisz?? :razz: no własnie z czego korzystać??? z kompka na razie korzystam... nałogowo :roll: używajmy ...póki czas ....bo za 100 lat ...nie bedzie nas ..... Quote
zuzolandia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 dobrze prawisz Alutkowo !!!! no Klockowo jo niy wiym czy Ty w tej deprsjoniji tak do konca wiysz cozes jest ;-) jo tak na cola bych stawiala heheheheheheh Quote
clockwork Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='zuzolandia']dobrze prawisz Alutkowo !!!! no Klockowo jo niy wiym czy Ty w tej deprsjoniji tak do konca wiysz cozes jest ;-) jo tak na cola bych stawiala heheheheheheh ja.. kola ze RUMunem ..... bleeeeeeeeeeeeeeee Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='clockwork']ja.. kola ze RUMunem ..... bleeeeeeeeeeeeeeee :hmmmm: Cole z RUMunem ...jest gut:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts