Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='zuzolandia']ALA!!!! KOFFOM CIE !!!!! I ZAWARTOSC TYCH FLASZEK TYZ KOFFOM!!!! O dżisys.......:multi::multi::multi:.....:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 melduje że Pawcio już odebrany z lotniska, w drodze na TYMCZAS :evil_lol: to jakby sie kto martwił :eviltong: byłam z psem... WYPCHAM!!:mad: łaże i łaże.. rob qpke mu mówie.:roll:. a ten ino chodzi i węszy, bo jakaś sucz ma przecieki... zrąbana hydraulika chyba bo ciekne... dobrze że sie dziad tym jęzorem to tafli lodu nie przykleił :angryy::angryy: ida zara czyścić piesu ucha i lece do wyrka.. kochanek czeka :roll: a wy sie nie krempujcie- pijcie ile zdołacie... ino żeby jutro nie było płaczu :p Quote
Pysia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 KLOCKOWA!! Ja już wiem dlaczego chcesz kupić ode mnie Lampe !! Właśnie przed sekundą na to wpadłam :diabloti: Bo ta lampa jest wypisz wymaluj podobna do Ciebie :grins: Z jednej strony ma kudły i to sterczące a z drugiej.....zdjęty skalp :megagrin: Ciągle mi się wydawało ze ona teraz kogos przypomina i teraz już wiem :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Klockową :iloveyou: Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='clockwork']melduje że Pawcio już odebrany z lotniska, w drodze na TYMCZAS :evil_lol: to jakby sie kto martwił :eviltong: byłam z psem... WYPCHAM!!:mad: łaże i łaże.. rob qpke mu mówie.:roll:. a ten ino chodzi i węszy, bo jakaś sucz ma przecieki... zrąbana hydraulika chyba bo ciekne... dobrze że sie dziad tym jęzorem to tafli lodu nie przykleił :angryy::angryy: ida zara czyścić piesu ucha i lece do wyrka.. kochanek czeka :roll: a wy sie nie krempujcie- pijcie ile zdołacie... ino żeby jutro nie było płaczu :p martwilim ;).......:hmmmm: .....;)..... bojalim czy nie wróci:evil_lol: i impry nie rozkurzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj Klocuś .....nie rób tak pańci ....tak po nocy za suczami :shake: Quote
furciaczek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 hmmm czy wy naprawde nie macie nic innego do roboty tylko siedziec i gadac od rzeczy na dogo:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='furciaczek']hmmm czy wy naprawde nie macie nic innego do roboty tylko siedziec i gadac od rzeczy na dogo:evil_lol: :hmmmm: ....a o czym ty teraz do Nas rozmawiasz .....:grins: Pawcio pojechał ....chata wolna ...oj będzie bal ;)...........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :knajpa: Klockowa pojszła spać z koffankiem ;) to ja sie tu pogospodarze Quote
furciaczek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Alicja'] Klockowa pojszła spać z koffankiem ;) to ja sie tu pogospodarze Oj kiepsko to widze:eviltong: To cio balujemy:cool3::diabloti: Quote
Paula Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 O, imprezka :beerchug: Witam Cię :multi: mimo, że zapomniałaś dziś o mnie, chlip :-( ;) Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='furciaczek']Oj kiepsko to widze:eviltong: To cio balujemy:cool3::diabloti: :multi::multi::multi:no do mnie to w te słowa ...... :knajpa::knajpa::knajpa: Quote
furciaczek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Jakies chippendailsy by sie przydaly:evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Gdzie te chopy:niewiem: Strptizery w policyjnym przebraniu z dużą pałą:evil_lol: Ja już lepiej pójde spać:oops: buhahahahha;) Quote
furciaczek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Medorowa napisał(a):Strptizery w policyjnym przebraniu z dużą pałą:evil_lol: A gdzie gdzie?? Ja tez chetnie popodziwiam:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 :mad::mad::mad:no One zamiast spać to se chłopów policjańskich z dużą pałą zamówiły ....nooooooooo............:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A macie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...do wyboru ;) PO imprezce ...śniadanko ...Smacznego :multi:DOBEREK :multi::loveu:....mam nadzieję , ze wyspaliśta się z Klocuszkiem ;) Quote
clockwork Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='Pysia']KLOCKOWA!! Ja już wiem dlaczego chcesz kupić ode mnie Lampe !! Właśnie przed sekundą na to wpadłam :diabloti: Bo ta lampa jest wypisz wymaluj podobna do Ciebie :grins: Z jednej strony ma kudły i to sterczące a z drugiej.....zdjęty skalp :megagrin: Ciągle mi się wydawało ze ona teraz kogos przypomina i teraz już wiem :sweetCyb: Klockową :iloveyou: buuuuuuhahhahhahhhaahah... rozgryzłaś mnie:oops: tak w 100% identyfikuje sie ze Zmorką :multi: ona to cała ja... ten oskalpowany łeb, ta zarośnięta klata i kopyta :grins: tatuaż....to co?? teraz mi ją dasz?? :razz: [quote name='Paula_']O, imprezka :beerchug: Witam Cię :multi: mimo, że zapomniałaś dziś o mnie, chlip :-( ;) :crazyeye::crazyeye: zapomniałam o tobie?? qrde.. to gdzie ja byłam:hmmmm: wydawało mi sie że byłam :crazyeye: ale jazda :evil_lol: [quote name='furciaczek']hmmm czy wy naprawde nie macie nic innego do roboty tylko siedziec i gadac od rzeczy na dogo:evil_lol: [quote name='furciaczek']Jakies chippendailsy by sie przydaly:evil_lol: [quote name='furciaczek']A gdzie gdzie?? Ja tez chetnie popodziwiam:evil_lol: To cio balujemy:cool3::diabloti: OOOOO!!! gadać od rzeczy to nie ma komu, a imprezować to wszystkie :grins: :evil_lol: Quote
clockwork Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='Medorowa']Gdzie te chopy:niewiem: Strptizery w policyjnym przebraniu z dużą pałą:evil_lol: Ja już lepiej pójde spać:oops: buhahahahha;) byli, poszli :grins: [quote name='Alicja']:mad:no One zamiast spać to se chłopów policjańskich z dużą pałą zamówiły ....nooooooooo............:evil_lol: A macie ...do wyboru ;) PO imprezce ...śniadanko ...Smacznego :multi:DOBEREK :multi::loveu:....mam nadzieję , ze wyspaliśta się z Klocuszkiem ;) oo... nie poszli jeszcze pałkersi??? :crazyeye: DOBEREK!!!! Klocuś całą noc wyczekiwał pancia :roll: solidarność męskich plemników:shake: Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='clockwork'] DOBEREK!!!! Klocuś całą noc wyczekiwał pancia :roll: solidarność męskich plemników:shake: .......następna raza niech zostawi w probówce :cool3::cool3::cool3:...chłopak nie bedzie tak tęsknił :shake: Quote
clockwork Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 obejrzta... ktoś nam ukradł psa... w czechach :diabloti: http://www.mujpes.cz/galerie.php?galery=3703&PHPSESSID=e940b56a369e89ccd3314b6cd0b252cb Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='clockwork']obejrzta... ktoś nam ukradł psa... w czechach :diabloti: http://www.mujpes.cz/galerie.php?galery=3703&PHPSESSID=e940b56a369e89ccd3314b6cd0b252cb :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:jak KLOCUSZEK :loveu: Quote
BeaC Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 ej widziałam KLONa twojego pana piesa:crazyeye::crazyeye::crazyeye: i wystarczy ze chłopa nie ma baby grasują:diabloti::diabloti::diabloti: szkoda że u mnie nie ma netu w chacieeeeeeeeeeeee:placz::placz::placz: Quote
clockwork Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye:jak KLOCUSZEK :loveu: [quote name='BeaC']ej widziałam KLONa twojego pana piesa:crazyeye: i wystarczy ze chłopa nie ma baby grasują:diabloti: szkoda że u mnie nie ma netu w chacieeeeeeeeeeeee:placz: :hmmmm: może to jakie rodzeństwa klocusia... przeca on też czeski :roll: a no żałuj że nie masz necika w home :grins: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Cześć Klocunie :multi: :loveu: wyściskasz czarną bestie ode mnie? :) :loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 http://www.islandia.org.pl/artykuly/2007/tyskie_islandia.jpg mmmmniaaaammmmmmm :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='malawaszka']http://www.islandia.org.pl/artykuly/2007/tyskie_islandia.jpg mmmmniaaaammmmmmm :loveu::loveu::loveu: :cool1:...teraz to mmmmmmmmmmmmmmmmmmmniaaaaaammmmmmmmm:loveu::loveu::loveu:ale do sklepu iść to nie było komu :shake: Quote
Medorowa Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='furciaczek']A gdzie gdzie?? Ja tez chetnie popodziwiam:evil_lol: A tu nizej są;):p [quote name='Alicja']:mad::mad::mad:no One zamiast spać to se chłopów policjańskich z dużą pałą zamówiły ....nooooooooo............:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A macie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...do wyboru ;) PO imprezce ...śniadanko ...Smacznego :multi:DOBEREK :multi::loveu:....mam nadzieję , ze wyspaliśta się z Klocuszkiem ;) Ale mają pałencje:oops::oops::evil_lol: [quote name='clockwork']byli, poszli :grins: oo... nie poszli jeszcze pałkersi??? :crazyeye: Som, som:cool3: Doberek - widziałam klona Chlorka:lol!: Quote
basia2202 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 przylazłam babo, bo wiem, że tęskniłaś :eviltong: :loveu: przewaliłam mnóstwo... ale to przemnóstwo stronic u Cia :cool3: i dopiero kurna na stronie 1135 zobaczyłam ziewającego Klocka http://images13.fotosik.pl/30/d8271922e52b9727.jpg a potem Klocka na jakimś innym zwierzu (to chyba był też faflun jakiś):roll: i co tak mało tych fotów się pytam?? :mad: :diabloti: dobrze, że chociaż potem pojawiła się fotka jakiegoś zielonego jaszczura :cool3: Quote
Recommended Posts