Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

melduje że Pawcio już odebrany z lotniska, w drodze na TYMCZAS :evil_lol: to jakby sie kto martwił :eviltong:

byłam z psem... WYPCHAM!!:mad: łaże i łaże.. rob qpke mu mówie.:roll:. a ten ino chodzi i węszy, bo jakaś sucz ma przecieki... zrąbana hydraulika chyba bo ciekne... dobrze że sie dziad tym jęzorem to tafli lodu nie przykleił :angryy::angryy:

ida zara czyścić piesu ucha i lece do wyrka.. kochanek czeka :roll:

a wy sie nie krempujcie- pijcie ile zdołacie... ino żeby jutro nie było płaczu :p

Posted

KLOCKOWA!! Ja już wiem dlaczego chcesz kupić ode mnie Lampe !! Właśnie przed sekundą na to wpadłam :diabloti: Bo ta lampa jest wypisz wymaluj podobna do Ciebie :grins: Z jednej strony ma kudły i to sterczące a z drugiej.....zdjęty skalp :megagrin: Ciągle mi się wydawało ze ona teraz kogos przypomina i teraz już wiem :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Klockową :iloveyou:

Posted

[quote name='clockwork']melduje że Pawcio już odebrany z lotniska, w drodze na TYMCZAS :evil_lol: to jakby sie kto martwił :eviltong:

byłam z psem... WYPCHAM!!:mad: łaże i łaże.. rob qpke mu mówie.:roll:. a ten ino chodzi i węszy, bo jakaś sucz ma przecieki... zrąbana hydraulika chyba bo ciekne... dobrze że sie dziad tym jęzorem to tafli lodu nie przykleił :angryy::angryy:

ida zara czyścić piesu ucha i lece do wyrka.. kochanek czeka :roll:

a wy sie nie krempujcie- pijcie ile zdołacie... ino żeby jutro nie było płaczu :p

martwilim ;).......:hmmmm: .....;).....

bojalim czy nie wróci:evil_lol: i impry nie rozkurzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Oj Klocuś .....nie rób tak pańci ....tak po nocy za suczami :shake:

Posted

[quote name='furciaczek']hmmm czy wy naprawde nie macie nic innego do roboty tylko siedziec i gadac od rzeczy na dogo:evil_lol:
:hmmmm: ....a o czym ty teraz do Nas rozmawiasz .....:grins:
Pawcio pojechał ....chata wolna ...oj będzie bal ;)...........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:knajpa:

Klockowa pojszła spać z koffankiem ;) to ja sie tu pogospodarze

Posted

:mad::mad::mad:no One zamiast spać to se chłopów policjańskich z dużą pałą zamówiły ....nooooooooo............:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A macie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...do wyboru ;)

PO imprezce ...śniadanko ...Smacznego

:multi:DOBEREK :multi::loveu:....mam nadzieję , ze wyspaliśta się z Klocuszkiem ;)

Posted

[quote name='Pysia']KLOCKOWA!! Ja już wiem dlaczego chcesz kupić ode mnie Lampe !! Właśnie przed sekundą na to wpadłam :diabloti: Bo ta lampa jest wypisz wymaluj podobna do Ciebie :grins: Z jednej strony ma kudły i to sterczące a z drugiej.....zdjęty skalp :megagrin: Ciągle mi się wydawało ze ona teraz kogos przypomina i teraz już wiem :sweetCyb: Klockową :iloveyou:
buuuuuuhahhahhahhhaahah... rozgryzłaś mnie:oops:
tak w 100% identyfikuje sie ze Zmorką :multi: ona to cała ja... ten oskalpowany łeb, ta zarośnięta klata i kopyta :grins: tatuaż....to co?? teraz mi ją dasz?? :razz:

[quote name='Paula_']O, imprezka :beerchug:

Witam Cię :multi: mimo, że zapomniałaś dziś o mnie, chlip :-( ;)
:crazyeye::crazyeye: zapomniałam o tobie?? qrde.. to gdzie ja byłam:hmmmm: wydawało mi sie że byłam :crazyeye: ale jazda :evil_lol:

[quote name='furciaczek']hmmm czy wy naprawde nie macie nic innego do roboty tylko siedziec i gadac od rzeczy na dogo:evil_lol:
[quote name='furciaczek']Jakies chippendailsy by sie przydaly:evil_lol:

[quote name='furciaczek']A gdzie gdzie?? Ja tez chetnie popodziwiam:evil_lol: To cio balujemy:cool3::diabloti:

OOOOO!!! gadać od rzeczy to nie ma komu, a imprezować to wszystkie :grins: :evil_lol:

Posted

[quote name='Medorowa']Gdzie te chopy:niewiem: Strptizery w policyjnym przebraniu z dużą pałą:evil_lol:
Ja już lepiej pójde spać:oops: buhahahahha;)

byli, poszli :grins:

[quote name='Alicja']:mad:no One zamiast spać to se chłopów policjańskich z dużą pałą zamówiły ....nooooooooo............:evil_lol:

A macie ...do wyboru ;)

:multi:DOBEREK :multi::loveu:....mam nadzieję , ze wyspaliśta się z Klocuszkiem ;)

oo... nie poszli jeszcze pałkersi??? :crazyeye:

DOBEREK!!!!

Klocuś całą noc wyczekiwał pancia :roll: solidarność męskich plemników:shake:

Posted

[quote name='clockwork']
DOBEREK!!!!

Klocuś całą noc wyczekiwał pancia :roll: solidarność męskich plemników:shake:

.......następna raza niech zostawi w probówce :cool3::cool3::cool3:...chłopak nie bedzie tak tęsknił :shake:

Posted

ej
widziałam KLONa twojego pana piesa:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

i wystarczy ze chłopa nie ma baby grasują:diabloti::diabloti::diabloti:

szkoda że u mnie nie ma netu w chacieeeeeeeeeeeee:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye:jak KLOCUSZEK :loveu:

[quote name='BeaC']ej
widziałam KLONa twojego pana piesa:crazyeye:

i wystarczy ze chłopa nie ma baby grasują:diabloti:

szkoda że u mnie nie ma netu w chacieeeeeeeeeeeee:placz:

:hmmmm: może to jakie rodzeństwa klocusia... przeca on też czeski :roll:

a no żałuj że nie masz necika w home :grins:

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='furciaczek']A gdzie gdzie?? Ja tez chetnie popodziwiam:evil_lol:
A tu nizej są;):p
[quote name='Alicja']:mad::mad::mad:no One zamiast spać to se chłopów policjańskich z dużą pałą zamówiły ....nooooooooo............:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A macie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...do wyboru ;)

Ale mają pałencje:oops::oops::evil_lol:
[quote name='clockwork']byli, poszli :grins:

oo... nie poszli jeszcze pałkersi??? :crazyeye:

Som, som:cool3:

Doberek - widziałam klona Chlorka:lol!:

Posted

przylazłam babo, bo wiem, że tęskniłaś :eviltong: :loveu:

przewaliłam mnóstwo... ale to przemnóstwo stronic u Cia :cool3:
i dopiero kurna na stronie 1135 zobaczyłam ziewającego Klocka
http://images13.fotosik.pl/30/d8271922e52b9727.jpg

a potem Klocka na jakimś innym zwierzu (to chyba był też faflun jakiś):roll: i co tak mało tych fotów się pytam?? :mad: :diabloti:

dobrze, że chociaż potem pojawiła się fotka jakiegoś zielonego jaszczura :cool3: