zuzolandia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 juz prziszol i to z prezentem !!!!!!!!!! Quote
clockwork Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 buuhahahah Ruda!!! wyciągłaś fotecke z albumu rodzinnego :evil_lol::evil_lol: ale byłaś piękna :evil_lol::evil_lol: a ten RUMun to taka twoja pierwsza wielka miłóść i za forever :loveu: Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='clockwork']gdzie ten mój kochanek :hmmmm: miał być o 19:30 :roll::mad: no nic ...musowo dzwoń ...bo czy on bloków nie pomylił i nie poszedł na 5/3:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak jak jedni jak tam pierwszy raz jechali [quote name='zuzolandia'] http://img20.imageshack.us/img20/4703/alkoholna9.jpg juz prziszol i to z prezentem !!!!!!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:skąś tyś tego bajbusa wyczasła:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Ty ALA a moze to tyn kochanek ??? mijalach go po drodze ...cosik niewyraznie wyglondo !!!!! Quote
teqquila Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 przybylam bo podobno imprezka jezd :) hehe to co :drink1::drinking::drinking::drinking: Witaj klockowa widzialam piesia :) i smoka tyz Quote
e.v.a Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 ooo serniczek mniam mniam :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 musiałaś mi to zrobić.... :mad: serniczek piwko... a ja nie mam nawet kogo do sklepu posłać :roll: i z psem też nie ma kto wyjść :roll::placz: Quote
e.v.a Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='clockwork']musiałaś mi to zrobić.... :mad: serniczek piwko... a ja nie mam nawet kogo do sklepu posłać :roll: i z psem też nie ma kto wyjść :roll::placz: :siara: :siara: Ewa: Paaawcioooo pomachaj Madzi ... :diabloti: Pawcio: nie moge ide z psem i do sklepu po serniczek dla ciebie Ewo :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='teqquila']Wyslij psa :evil_lol: tak zrobie ;) [quote name='evaxon']:siara: :siara: Ewa: Paaawcioooo pomachaj Madzi ... :diabloti: Pawcio: nie moge ide z psem i do sklepu po serniczek dla ciebie Ewo :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: a żeby cie skręciło od tego serniczka :diabloti::eviltong: Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='clockwork']musiałaś mi to zrobić.... :mad: serniczek piwko... a ja nie mam nawet kogo do sklepu posłać :roll: i z psem też nie ma kto wyjść :roll::placz: :glaszcze: ...o rany ...a ja to jako wkupne przyniosłam :oops::oops::oops: dobra to ja już poleze po to piffo ...noooo Quote
teqquila Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Efa sraczki dostanie hahaha:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='teqquila']Efa sraczki dostanie hahaha:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:po naszymu drapszajs ..... Quote
teqquila Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 hehehe a niech se posra chociasz se jelita przeczysci hahaha kcesz to pojde z Toba po to piffo kurka koloru wczesniej zapomnialam Quote
zuzolandia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 tu pijanstwo mialo byc a nie totalne obzarstwoooooo Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='teqquila']hehehe a niech se posra chociasz se jelita przeczysci hahaha kcesz to pojde z Toba po to piffo kurka koloru wczesniej zapomnialam no oć ....we 2 więcej weźmiemy :razz: Quote
teqquila Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 ju lece bierzemy ile sie da albo na 2 razy wezmy :) Quote
zuzolandia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 jenyyyyyyyyy toz to hurtem bierta !!!!!!!!! a RUMuna w takich ilosciach kajsik ni ma??????? Quote
clockwork Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 ale pijaństwo masakra a ja musze ze psem :placz: Quote
zuzolandia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 po cos Pawcia do Effy wyslala???? po co???? tera mosz !!! Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='clockwork']ale pijaństwo [quote name='clockwork'] masakra a ja musze ze psem :placz: poślę Ci TZta....jak pójdzie z Ozzym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kurde już był ....:hmmmm: chhyba wyszedł do pracy :razz: Zuzolku ....szwarno dziołszko z Rudy ....:loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 ALA!!!! KOFFOM CIE !!!!! I ZAWARTOSC TYCH FLASZEK TYZ KOFFOM!!!! Quote
Recommended Posts