malawaszka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 bo ja mam w domu potężny wzmacniacz - a właściwie trzy potężne wzmacniacze - nazywają się na O, L i P :diabloti: Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 malawaszka napisał(a):bo ja mam w domu potężny wzmacniacz - a właściwie trzy potężne wzmacniacze - nazywają się na O, L i P :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wypchaj .......:grins: Quote
clockwork Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 co chce TU wleść to wyświetla sie mnie The server is too busy at the moment. Please try again later. :angryy::angryy: chyba mnie szlg trafi.... człowiek chce se poplotkować i do własnego foruma nie może wejśc :angryy: dlatego kochanieńkie nie wchodze do Was... ale myślami jestem z Wami... ale moja cierpliwość wisi na włosku... nie chce znokautować kompka.... bo czasem mam ochote przez to dogo :roll: Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 clockwork napisał(a): dlatego kochanieńkie nie wchodze do Was... ale myślami jestem z Wami... ale moja cierpliwość wisi na włosku... nie chce znokautować kompka.... bo czasem mam ochote przez to dogo :roll: NIE .....nie nokautuj kompecka .. :modla: ..On sie ze mną koleżankuje jak jestem czasem w Jebiu :grins: Quote
Medorowa Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Jezdem, wejszłam se bez pukania, bo mi się czekać nie ciało aż ktoś otworzy;)Pse Pani:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 KLOCKOWO !!!! JEZDEM !!!!! nie pekaj !!! twardym trza byc a nie mietkim :diabloti::diabloti: wlaz na dogo !!! Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 wow :multi::multi::multi:....ile u Klocuszka :loveu:gościów :multi::multi::multi:...i MY się z Ozzulińskim zameldowywujemy pospacerkowo :grins: Quote
teqquila Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Witaj klockowa na dogo hyhy pisze ze ju nowy serwer jest :) Quote
clockwork Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 jezdem na momencik... powoli pakuje Pawcia ..... wyjeżdża :-( na tydzień ale wrzuce wam zrzut ... co dziś zastaliśmy na poczcie :diabloti::diabloti::diabloti: cześć dziewuchy :multi::multi: to ja dziewczyna szatana :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='clockwork']jezdem na momencik... powoli pakuje Pawcia ..... wyjeżdża :-( na tydzień :multi::multi::multi: wreszcie bede miala Pawcia tylko dla siebie przez tydzien :loveu: Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='clockwork']jezdem na momencik... powoli pakuje Pawcia ..... wyjeżdża :-( na tydzień nie płakaj ......:glaszcze: wróci ale wrzuce wam zrzut ... co dziś zastaliśmy na poczcie :diabloti::diabloti::diabloti: cześć dziewuchy :multi::multi: to ja dziewczyna szatana :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale Ci się ostatnio darzy .......:evil_lol: jeszcze 99 stron i bedzie 666:multi::multi::multi:na blogasku Quote
clockwork Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 nie płakam że jezdzie ino że z psem kto bedzie wychodził :roll::diabloti: w takie zimnice Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='clockwork']nie płakam że jezdzie ino że z psem kto bedzie wychodził :roll::diabloti: w takie zimnice :hmmmm: ....Aga :grins: Quote
Paula Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Haha :D Cześć szatańska dziołcho :loveu: Ustaw sobie antyspam w poczcie :razz: Quote
clockwork Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='Paula_']Haha :D Cześć szatańska dziołcho :loveu: Ustaw sobie antyspam w poczcie :razz: bo co :razz::razz: grozisz mi??? :diabloti::diabloti: ja lubiam spamy... uwielbiam :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='clockwork']bo co :razz::razz: grozisz mi??? :diabloti::diabloti: ja lubiam spamy... uwielbiam :loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:szczególnie takie ;)spamy ..... Quote
clockwork Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:szczególnie takie ;)spamy ..... :hmmmm: jakie takie??? :hmmmm: AAA!!! ja spam, wy spacie, my SPAMY :sleeping: Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='clockwork']:hmmmm: jakie takie??? :hmmmm: AAA!!! ja spam, wy spacie, my SPAMY :sleeping: jeszcze jest ONI /ONE SPAJĄ ..............................................w pracy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='Alicja']jeszcze jest ONI /ONE SPAJĄ ..............................................w pracy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie spają..:cool1: ino pysk na klawiaturke lecioł mi :roll: Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='clockwork']nie spają..:cool1: ino pysk na klawiaturke lecioł mi :roll: :razz::razz::razz:ale nie usliniłas ......:roll: Quote
clockwork Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='Alicja']:razz::razz::razz:ale nie usliniłas ......:roll: :hmmmm: chyba nie... nie wiem bo dżemałam ... obok wilka :diabloti: Quote
furciaczek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Dobra ja nie wchodze wiecej bo to mi pranie muzgu przypomina:evil_lol: Quote
Recommended Posts