clockwork Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)liczy się sztuka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: 2 sztuki :eviltong: Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='clockwork']2 sztuki :eviltong: :oops:o masz ....2 ...już sie poprawiam;) Quote
małyskrzat Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Witam, Nie wcinam się ale może by tak jakieś zdjęcia?:) Quote
Pysia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Buahahahahahahahahaha Dawaj te Pawciowe jojka :diabloti: Zrobimy Pawciowi taniec przy rurce u mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='małyskrzat']Witam, Nie wcinam się ale może by tak jakieś zdjęcia?:):pbędą jak Magda obiekta ufoci;) Quote
BeaC Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 .....................z braku fotów psich jajów.beda focić męskie?????????....................... chyba se tutaj dzisiaj posiedzę...... poczekam :razz::razz::razz::razz: Quote
clockwork Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='małyskrzat']Witam, Nie wcinam się ale może by tak jakieś zdjęcia?:) hej!! bedą, bedą... :cool3: [quote name='Pysia']Buahahahahahahahahaha Dawaj te Pawciowe jojka :diabloti: Zrobimy Pawciowi taniec przy rurce u mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: matko... a to czyta moja mama :oops: [quote name='Alicjarydzewska']:pbędą jak Magda obiekta ufoci;) Pawcio idzie w zaparte... Klocek też.... nici z jaj !! ale jaja!!!:shock: [quote name='BeaC'].....................z braku fotów psich jajów.beda focić męskie?????????....................... chyba se tutaj dzisiaj posiedzę...... poczekam :razz::razz::razz::razz: moje chłopaki nie są takie bezwstydne jak Ozzy... ;) tylko tyle... na dziś... nie 2 tylko 4 :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='PIKA']a to zalezy jakie te skarpeteczki som :evil_lol: i poruszyłas sedno sprawy.... dla wyjasnienia nie pisałam o ponczochach...ktore co niektóre moga uwazac za przydługie skarppeteczki..... a jak skarpeki som sexowne to moze byc i fajnie i excytujaco....:diabloti: Quote
Pysia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']i poruszyłas sedno sprawy.... dla wyjasnienia nie pisałam o ponczochach...ktore co niektóre moga uwazac za przydługie skarppeteczki..... a jak skarpeki som sexowne to moze byc i fajnie i excytujaco....:diabloti: Temat sexownych skarpet był u mnie w galerii :eviltong::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Pysia']Temat sexownych skarpet był u mnie w galerii :eviltong::evil_lol: nio i gdzie ja mialam oczy....taki temat....:crazyeye: Quote
Pysia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']nio i gdzie ja mialam oczy....taki temat....:crazyeye: W poduszce były wtedy? :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='clockwork'] Haha, ale zmuszają psa, zeby jajca pokazal :lol: Quote
clockwork Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='PIKA']Haha, ale zmuszają psa, zeby jajca pokazal :lol: bo on taki skromny chłopczyna :oops: (po pani...:eviltong:) Quote
Vectra Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='clockwork']bo on taki skromny chłopczyna :oops: [SIZE=6](po pani...:eviltong:) hahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: tak tak cześć Lizakowa :diabloti: Quote
clockwork Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Vectra']hahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: tak tak cześć Lizakowa :diabloti: :multi:Cześć Szatany!! :diabloti: noooo... taaaakkkk :oops:pańcia Klocuszka to taka zamknięta w sobie, nieśmiała, wstydliwa, małomówna... dziewczynka... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='clockwork']:multi:Cześć Szatany!! :diabloti: noooo... taaaakkkk :oops:pańcia Klocuszka to taka zamknięta w sobie, nieśmiała, wstydliwa, małomówna... dziewczynka... tia...tia... a łyzka na to niemozliwe.....:siara: Quote
Vectra Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='clockwork']:multi:Cześć Szatany!! :diabloti: noooo... taaaakkkk :oops:pańcia Klocuszka to taka zamknięta w sobie, nieśmiała, wstydliwa, małomówna... dziewczynka... rany bowskie :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :shake: :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='clockwork']:shake:nie pokazał [quote name='clockwork']bo on taki skromny chłopczyna :oops: (po pani...:eviltong:):crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz następny z komplexami [quote name='clockwork']:multi:Cześć Szatany!! :diabloti: noooo... taaaakkkk :oops:pańcia Klocuszka to taka zamknięta w sobie, nieśmiała, wstydliwa, małomówna... dziewczynka... ;)tak tak mówie wam Magda jest cicha spokojna małomówna ...cóż dodać ...na siłę ją trzeba było wciągać do mieszkania ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 spójrzcie na mnie... czy mogłoby być inaczej... sama skromność z oczu bije!!! :oops: ja to ta obcieta... :eviltong: Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='clockwork']spójrzcie na mnie... czy mogłoby być inaczej... sama skromność z oczu bije!!! :oops: ja to ta obcieta... :eviltong: :pno taka niewinna ....skromna .....zawstydzona;) Quote
clockwork Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 musze sie Wam zwierzyć w imieniu Klocka... to miłóśc mojego Clockworka- panna z plakatu ;) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='clockwork']musze sie Wam zwierzyć w imieniu Klocka... to miłóśc mojego Clockworka- panna z plakatu ;) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ;)fajny plakat.....Pawcio robił Quote
clockwork Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)fajny plakat.....Pawcio robił no ja tak nie umiem :placz:... dobry w te klocki nie?? :cool3: Quote
Recommended Posts