Alicja Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 clockwork napisał(a):ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti tttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a nie lepiej było zaśpiewać ... pa pa pa parapapapapara :eviltong::eviltong::eviltong: Dogo ożyło bo wsie poszły spać ...respirator nieptrzebny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ti ti ti ti ti ti ti ti Quote
clockwork Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 :crazyeye::crazyeye:DOGO SIE ZEPSUŁO!!!!!śmiga ja wścieknięte :mdleje: Quote
Alicja Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 clockwork napisał(a)::crazyeye::crazyeye:DOGO SIE ZEPSUŁO!!!!!śmiga ja wścieknięte :mdleje: :multi::multi::multi:ADMIN to dla NAS :loveu::loveu::loveu:zrobił :grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 clockwork napisał(a):medorowo... mam go :razz::razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8845251#post8845251 :loveu::loveu::loveu::evil_lol: Witaj Chlorkowa z samego rańca:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 :Cool!::Cool!::Cool!:Witanko z samego raneczka :loveu::Cool!::Cool!: ale gdzie TY ...:hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 ufoludki chyba trzepią pierzyny... bo jakiś puch sie mie tu sypie :roll: Przestańcie!!!!!!!!!!! ja dziś chce jechać do schroniska :placz::placz: Quote
Alicja Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 clockwork napisał(a):ufoludki chyba trzepią pierzyny... bo jakiś puch sie mie tu sypie :roll: Przestańcie!!!!!!!!!!! ja dziś chce jechać do schroniska :placz::placz: u mie zaś lotto to LOTTO:angryy::angryy::angryy: ale fruwo też jakiś bioly pierz za oknem :diabloti: Quote
BoJa2 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Tak sie zachmurzyło słoneczko sie skryło pada,pada śnieżek biały DAWNO go nie było :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witanko:multi: Quote
basia2202 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 przylazłam się tu przywitać:) Madziku.. dajcie potem znać z Alutką.. jak tam w schronie było;) aa... nie brak Ci czegoś?:cool3: np... fruwającego lotto? :eviltong: :evil_lol: Quote
agbar Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 pada snieg pada snieg ciesza sie ..balwanki:diabloti: renifery to frajery ciagna mikolajowi sanki:roll: dzie dobry wszem i wobec oglaszam a ciebie ty stara torbo witam ciule i serdecznie:loveu: Quote
clockwork Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 miałam nie wchodzić... ale przyszłam żeby popaszczeć na LOTTO... bo to moja ulubiona reklamka :loveu::loveu::loveu: se popaczyłam i se ide... i se wróce za pare dni jak przestanie zamulać... chyba że LOTTO bedzie silniejsze odemnie i pewnie nie raz sie skusze pooglądać reklamke :loveu::loveu::loveu: Quote
emdziolek Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 HEj Klockowa;) wpadłam Cie Pozegnać bom wyjeżdząm do Wawy z misyjką :lol:Wracam w poniedziałek to napewno wpadne:lol: Paaaaa:loveu: Tęsknijcie za mną:evil_lol: Quote
natija Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Witamy,ale ciezko sie tu dostac;););)moje kochane dogo;);) Quote
Alicja Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Witanko zaś :multi:....dopchałam się przez zamulony serwer :p Na dworze zawierucha na dworze pada śnieg wiatr mroźny mocno dmucha lecz nie przestraszy mnie .... Ulepię dziś bałwana bo śniegu jest już dość Z wegielków zrobię oczy ...z marchewki zrobię nos A tak bawilim sie w drodze na busa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Berek ............................................. Quote
clockwork Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 emdziolek napisał(a):HEj Klockowa;) wpadłam Cie Pozegnać bom wyjeżdząm do Wawy z misyjką :lol:Wracam w poniedziałek to napewno wpadne:lol: Paaaaa:loveu: Tęsknijcie za mną:evil_lol: już tęsknie... i zazdroszcze Ci wyjazdu do stolycy :roll: pozdrów wszystkie te babsztyle ze warsiafy ;) natija napisał(a):Witamy,ale ciezko sie tu dostac;)moje kochane dogo;) mój oddźwierny nie chciał Cie wpuścić???:razz: Alicja napisał(a):Witanko zaś :multi:....dopchałam się przez zamulony serwer :p A tak bawilim sie w drodze na busa :evil_lol: no właśnie... dlaczego Pawcio jak wrócił z odprowadzanka Cie.. miał śnieg wszędzie?? w kapturze, za koszulką... w majtach ...... :cool1: co Wy robili na tym śniegu?? :razz: aniołki?? ja wam zrobie aniołki, orzełki i tym podobne :mad: Alicja napisał(a):Berek ............................................. bier mi ten śnieg sprzed oczu :cool1: 10 minut walczyłam z kluczykiem w zamarzniętym zamku,:angryy: 5 min z otwarciem drzwi.... udało sie ino od strony pasażera- nie wiem czy nie wyrwałam z uszczelkami:angryy: 5 min z odpaleniem auta:angryy: 20 min, z odśnieżaniem i drapaniem centymetra LODU na szybach:angryy: 20 minut z dojazdem do pracy po istnym lodowisku :angryy:ogólnie GODZINA!!!!! na nogach byłabym w 7 minut :roll: obawiam sie że autko zostanie pod lokalem aż pogoda troche sie nie poprawi.... od jutra do pracy na buciorach :placz: Quote
clockwork Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 i sie mie 2 razy wpisało... sie zająkłam te stronki które sie mi pootwierały- poczytałam... nigdzie nic nie pisze bo szlaken trafen mnie z zamulaniem!!!!! pozdrawiam Was wszystkich tu i tęsknie za wami nie mam emotek... koniec świata Quote
natija Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 no to macie wesolo,snieg ,mruz i wszystko razem wziete:):) sniegu Wam zazroszcze,ale reszt nie ;););) Quote
Medorowa Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Cze Klockowa:loveu: Emanuje z Ciebie radość z powodu nadchodzącej zimy:multi::multi::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 clockwork napisał(a):mój oddźwierny nie chciał Cie wpuścić???:razz: :evil_lol:ja wzięłam wytrych :grins: no właśnie... dlaczego Pawcio jak wrócił z odprowadzanka Cie.. miał śnieg wszędzie?? w kapturze, za koszulką... w majtach ...... :cool1: co Wy robili na tym śniegu?? :razz: aniołki?? ja wam zrobie aniołki, orzełki i tym podobne :mad: noooooo ja tam nie wiem :oops::oops:......ino nie jANIOŁki ino orełki :grins: .....ja dorabiałam koronki :grins: :evil_lol: bier mi ten śnieg sprzed oczu :cool1: zasloń okienko ;) 10 minut walczyłam z kluczykiem w zamarzniętym zamku,:angryy: 5 min z otwarciem drzwi.... udało sie ino od strony pasażera- nie wiem czy nie wyrwałam z uszczelkami:angryy: 5 min z odpaleniem auta:angryy: 20 min, z odśnieżaniem i drapaniem centymetra LODU na szybach:angryy: 20 minut z dojazdem do pracy po istnym lodowisku :angryy:ogólnie GODZINA!!!!! na nogach byłabym w 7 minut :roll: obawiam sie że autko zostanie pod lokalem aż pogoda troche sie nie poprawi.... od jutra do pracy na buciorach :placz: :crazyeye::crazyeye:o masz .........nadciąga armagedon ......... u nas lodowisko na ulicy :grins: idę się pokiełzać ;) clockwork napisał(a):i sie mie 2 razy wpisało... sie zająkłam te stronki które sie mi pootwierały- poczytałam... nigdzie nic nie pisze bo szlaken trafen mnie z zamulaniem!!!!! pozdrawiam Was wszystkich tu i tęsknie za wami nie mam emotek... koniec świata pozdrawiamy z końca świata :hand:...bedziem tęsknić ;).....emotki posiadamy:p ....wszystkie się dziś jakają :roll:...to pewnie z zimna :hmmmm: Quote
Medorowa Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Mówiłam, że dogo działa:grins::grins: Quote
jonQuilla Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Cześć :multi::multi: Dogo mi w końcu nie muli to wpadam i szybciutko zawijam się do innych w odwiedziny ale obiecuję że jak najszybciej tutaj wrócę :) Buźka dla Klocka :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Medorowa napisał(a):Mówiłam, że dogo działa:grins::grins: :roll:....a ty nie poszłaś na to piffo...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kiłi Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 clockwork napisał(a): nie wiem o czym myślisz.... ale jak o tym co jest w tle to NU-NU :nono::nono: :diabloti::diabloti: Dżem doberek, w muli pielek (nie pytaj, sama nie wiem co pisze:eviltong:) :evil_lol: Quote
Recommended Posts