Paula Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 clockwork napisał(a):nie wiem ile potrwaja ale pamiętajcie... zawsze bedziecie w moim sercu :loveu::loveu: do zaklikania :-(:-( Buhahaha :roflt: O Maaaaadzialeeeeeno, będę tęsknić :placz: :loveu: Quote
clockwork Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Paula_ napisał(a):Buhahaha :roflt: O Maaaaadzialeeeeeno, będę tęsknić :placz: :loveu: mam nadzieje :diabloti: Quote
Paula Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 clockwork napisał(a):mam nadzieje :diabloti: Nadzieja to taka matka, co kocha swoje dzieci :grins: :evil_lol: :loveu: Quote
natija Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 mowia tez ze nadzieja matka glopich;););)mykam nyny papa Quote
clockwork Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 natija napisał(a):mowia tez ze nadzieja matka glopich;););)mykam nyny papa :mad::mad: no najlepiej... zwyzywać i isć spać :shake: a żebym ci sie przyśniła :diabloti::diabloti::eviltong: Quote
Alicja Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: jestem jestem pierwsza :loveu::loveu::loveu: WITAM SIĘ Z WAMI Quote
e.v.a Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 druga:multi: :loveu::loveu::loveu::loveu:hejj hejjj Quote
jonQuilla Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Witam :multi::multi: Klockowa wymiziaj Klocusia :loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 clockwork napisał(a):stoi pani która czeka do dentystki, trzyma na rękach wnuczke... taką 1-1,5 roku i dialog: dzidzia: cio to?? babcia: BOZIA ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahahaha :roflt: 3! EDIT kurde czwarta jednak :eviltong: Quote
zuzolandia Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Jezdesmy Jezdesmy !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
BoJa2 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 namber:lol: 7 - cześc Klocusiowa:multi: Quote
Medorowa Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Pierwsza od końca:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Quote
clockwork Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Medorowa napisał(a):Pierwsza od końca:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: pamiętaj... ostatni będą pierwszymi :diabloti::diabloti: cześć Wam wszystkim... i co?? ja mam tera skakać po wszystkich wątkach?? a tak fajnie wczoraj było.... a i tak nie nadążałam :evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 a na co kcesz czekac na oklaski czy co :evil_lol:do roboty:eviltong: Quote
Alicja Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Jestem wrócona:evil_lol::evil_lol::evil_lol: prace domowe uskutecznione ;) Teraz ino DOGO i DOGO .......Klockowa ....no oć ......kolacje można jeść przy kompku :razz:....nooooooo;) Quote
clockwork Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 a gdzie ten od pijanego jamniora :razz::razz: 22 letni mężczyzna :hmmmm: chyba nic nie pokręciłam :oops: Quote
Alicja Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 clockwork napisał(a):a gdzie ten od pijanego jamniora :razz::razz: 22 letni mężczyzna :hmmmm: chyba nic nie pokręciłam :oops: :razz::razz::razz:został w tamtym wątku ........ Quote
Medorowa Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 clockwork napisał(a):pamiętaj... ostatni będą pierwszymi :diabloti::diabloti: cześć Wam wszystkim... i co?? ja mam tera skakać po wszystkich wątkach?? a tak fajnie wczoraj było.... a i tak nie nadążałam :evil_lol::evil_lol: Pamiętam:roll::roll::diabloti: No, mi też się bardziej podobało;) clockwork napisał(a):a gdzie ten od pijanego jamniora :razz::razz: 22 letni mężczyzna :hmmmm: chyba nic nie pokręciłam :oops: 23 letni... Jak go odnajdziesz, to podeślij też do mnie:diabloti: Quote
clockwork Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 medorowo... mam go :razz::razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8845251#post8845251 Quote
clockwork Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti tttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Quote
e.v.a Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 clockwork napisał(a):ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti tttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc::stupid::stupid::stupid: Quote
Recommended Posts