Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

hej wszystkim w klockowym blogasku, wpadałam tylko na chwilę ale foty klocusiowe obejzałam, super i te zimowe i te jesienne. teraz ide na kawusię a potem jadę dać korki z chemii czyli tak zwany czas na relaks - przynajmniej dla mnie,:eviltong: bo dzisiejszy dzień jest totalnie zwariowany - pół dnia szukałam razem z moim TZtem komputera do samochodu bo siem spsuł, a pan w serwisie krzyknął nam 700 zł, ale udało mi się znaleść we Wrocku za 200 i bedzie jutro i może nareszcie mąż mi da gdzieś w polu pojeździc autem i zrobie w końcu kolejne podejście do egzaminu na prawko

Posted

ice_t napisał(a):
hej wszystkim w klockowym blogasku, wpadałam tylko na chwilę ale foty klocusiowe obejzałam, super i te zimowe i te jesienne. teraz ide na kawusię a potem jadę dać korki z chemii czyli tak zwany czas na relaks - przynajmniej dla mnie,:eviltong: bo dzisiejszy dzień jest totalnie zwariowany - pół dnia szukałam razem z moim TZtem komputera do samochodu bo siem spsuł, a pan w serwisie krzyknął nam 700 zł, ale udało mi się znaleść we Wrocku za 200 i bedzie jutro i może nareszcie mąż mi da gdzieś w polu pojeździc autem i zrobie w końcu kolejne podejście do egzaminu na prawko

no masz... komputery w autach... :shake::shake: nie kupuj... i tak dogo muli :evil_lol::evil_lol:

dzięki że wpadłaś :multi: bo ja dziś nie wchodze nigdzie prawie bo mnie te busy :angryy::angryy:

Alicja napisał(a):
:multi::multi::multi:byłam ...wsio widziałam :multi::multi::multi:

:klacz: za wytrwałość

mówiłam że nie dam sie mułowi... i jak mam w planach dać foty to daje .... :cool1:
dzięki za braawo braawo brawisimo :evil_lol:

Posted

to mój prywatny śnieg.... se kupiłam :diabloti:

a za oknem zaś sypie... rano zrzuciłam z rządowej tone śniegu... potem grzało słoneczko miałam nadzieje że już po zimie i tera zaś sypie
i zaś bede odśnieżać :angryy: i ulice zamarzną i bede jeździć jak na sankach :angryy::angryy::angryy:

Posted

clockwork napisał(a):
to mój prywatny śnieg.... se kupiłam :diabloti:

a za oknem zaś sypie... rano zrzuciłam z rządowej tone śniegu... potem grzało słoneczko miałam nadzieje że już po zimie i tera zaś sypie
i zaś bede odśnieżać :angryy: i ulice zamarzną i bede jeździć jak na sankach :angryy::angryy::angryy:

dzięki Ci DOGOCIÓŁKO :multi::multi::multi:żeś i mnie tego badziewia podsypała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ozzy ma uciechy po pachi :roll:dokładnie bo jak zjechał z nasypu to miał po pachi sniegu :grins: