e.v.a Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 http://images32.fotosik.pl/42/2542f5681a690927.jpg ale fajnie.... Klocek robi zakupy:cool3::cool3: Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 http://images32.fotosik.pl/42/2542f5681a690927.jpg no proszę jak wykorzystuja pieseczka ....:roll:....oć Klocuniu ....oć ....żeby choć do miesnego wysłali ...ale po gazety :shake: Quote
clockwork Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 takiego prezenta Klocuś dostał po kotecku znajomych który niestety już za TM myślicie że jak zje ....zacznie miauczeć??:kociak: rządowa :diabloti: :eviltong: Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dopsz ze Ci sopelki nie zawisły na jęzorku :eviltong::eviltong::eviltong: http://images32.fotosik.pl/42/f0d9dc0fc9fe1e34.jpg Quote
Medorowa Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Alicja napisał(a):.....trzeba go zrobić jak najprędzej ....:hmmmm: przy dogomule :crazyeye::crazyeye::crazyeye:...:shake:...nie da się :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale zajebiste:loveu: http://images32.fotosik.pl/42/2542f5681a690927.jpg Quote
clockwork Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 zima wielka huczy w borze a mikołaj s** na dworze :roll: niedźwiedzie ślady na dziewiczych terenach :cool1: demolation men :diabloti: Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 http://images34.fotosik.pl/42/9e95d883d9145282.jpg ha ha ha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiedziałam ze po fatasie z siq musi być z koopalonem :evil_lol: Quote
clockwork Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 busy i busy... a ja sie nie poddam :angryy: Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 ;)...widze ze Pawcio zmiescil sie w obiektywie :razz::razz::razz: Quote
malawaszka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 uffff wreszcie mnie tu wpuściłaś :angryy: obejrzałam fotki - wolę te jesienne niż zimowe :p Quote
clockwork Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 :megagrin::megagrin: dostał kulką w ryjok TRAFIONY-ZATOPIONY!!! :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 ostatnie 5 i więcej nie bedzie :diabloti: tera zaś sie obrażam na przymuloną DGM :cool1: Quote
ice_t Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 hej wszystkim w klockowym blogasku, wpadałam tylko na chwilę ale foty klocusiowe obejzałam, super i te zimowe i te jesienne. teraz ide na kawusię a potem jadę dać korki z chemii czyli tak zwany czas na relaks - przynajmniej dla mnie,:eviltong: bo dzisiejszy dzień jest totalnie zwariowany - pół dnia szukałam razem z moim TZtem komputera do samochodu bo siem spsuł, a pan w serwisie krzyknął nam 700 zł, ale udało mi się znaleść we Wrocku za 200 i bedzie jutro i może nareszcie mąż mi da gdzieś w polu pojeździc autem i zrobie w końcu kolejne podejście do egzaminu na prawko Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 :multi::multi::multi:byłam ...wsio widziałam :multi::multi::multi: :klacz: za wytrwałość Quote
dbsst Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 hej Zielono włosa :P gdzie Ty mieszkasz, że masz tyle śniegu na arktarktydzie czy co ;) Quote
clockwork Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 ice_t napisał(a):hej wszystkim w klockowym blogasku, wpadałam tylko na chwilę ale foty klocusiowe obejzałam, super i te zimowe i te jesienne. teraz ide na kawusię a potem jadę dać korki z chemii czyli tak zwany czas na relaks - przynajmniej dla mnie,:eviltong: bo dzisiejszy dzień jest totalnie zwariowany - pół dnia szukałam razem z moim TZtem komputera do samochodu bo siem spsuł, a pan w serwisie krzyknął nam 700 zł, ale udało mi się znaleść we Wrocku za 200 i bedzie jutro i może nareszcie mąż mi da gdzieś w polu pojeździc autem i zrobie w końcu kolejne podejście do egzaminu na prawko no masz... komputery w autach... :shake::shake: nie kupuj... i tak dogo muli :evil_lol::evil_lol: dzięki że wpadłaś :multi: bo ja dziś nie wchodze nigdzie prawie bo mnie te busy :angryy::angryy: Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:byłam ...wsio widziałam :multi::multi::multi: :klacz: za wytrwałość mówiłam że nie dam sie mułowi... i jak mam w planach dać foty to daje .... :cool1: dzięki za braawo braawo brawisimo :evil_lol: Quote
clockwork Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 to mój prywatny śnieg.... se kupiłam :diabloti: a za oknem zaś sypie... rano zrzuciłam z rządowej tone śniegu... potem grzało słoneczko miałam nadzieje że już po zimie i tera zaś sypie i zaś bede odśnieżać :angryy: i ulice zamarzną i bede jeździć jak na sankach :angryy::angryy::angryy: Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 clockwork napisał(a):to mój prywatny śnieg.... se kupiłam :diabloti: a za oknem zaś sypie... rano zrzuciłam z rządowej tone śniegu... potem grzało słoneczko miałam nadzieje że już po zimie i tera zaś sypie i zaś bede odśnieżać :angryy: i ulice zamarzną i bede jeździć jak na sankach :angryy::angryy::angryy: dzięki Ci DOGOCIÓŁKO :multi::multi::multi:żeś i mnie tego badziewia podsypała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ozzy ma uciechy po pachi :roll:dokładnie bo jak zjechał z nasypu to miał po pachi sniegu :grins: Quote
Recommended Posts