jonQuilla Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 clockwork napisał(a):hejka żonkilko... i znów telepatia... bo od dłuuuuuuższej chwili próbuje sie dostać do Ciebie ;) ale nie chcesz mnie wpuścić :shake: nie żeby to była moja wina...ja bardzo chętnie wpuszczam do siebie gości :cool3: ale to mój odźwierny jakiś taki nie bardzo nadający się do tej pracy :) :evil_lol: Quote
clockwork Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 ide na obiad do teściowej ... jak przeżyje to wróce i bede potem :diabloti: Quote
teqquila Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 witako Klockowa :evil_lol::evil_lol: jak tam oiadek:diabloti: ho do mie tam cieplo :diabloti: jesce wakacje :evil_lol: Quote
clockwork Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 dbsst napisał(a):Pawio był ipolewał zdaje się ;) :hmmmm: kochany ten Pawcio :loveu: Medorowa napisał(a):Przyszłam Ci powiedzieć, że z przelecenia nici:obrazic::obrazic: :modla: moje życie straciło sens :placz: Kiłi napisał(a):Bo jestem wredna, zła i ogólnie sadystka:diabloti: Psy też męcze:diabloti: to.... witamy w klubie :multi: jonQuilla napisał(a):nie żeby to była moja wina...ja bardzo chętnie wpuszczam do siebie gości :cool3: ale to mój odźwierny jakiś taki nie bardzo nadający się do tej pracy :) :evil_lol: oddźwierny do zwolnienia.....:angryy: nie mam już siły do tego dogo...:angryy: ileż można czekac na otwarcie strony... BOIKOT!!!! nie bedzie mnie i fotek dopóki nie zacznie normalnie działać!!! :obrazic: teqquila napisał(a):witako Klockowa :evil_lol::evil_lol: jak tam oiadek:diabloti: ho do mie tam cieplo :diabloti: jesce wakacje :evil_lol: heja... zjadłam.. jeszcze żyje... ;) u nas śnieg:placz: Klocuś ma 5 miliardów fot ale nie dam dopóki dogo nie zacznie ze mną współpracować :mad: zresztą fotoszit też :angryy: na razie spadam bo zara dostane hertzen klekoten :mdleje: Quote
natija Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Witamy widze,ze nie tylko mi dogo muli idzie sie wk...wic:( u nas sniegu nie ma od czasu do czasu sloneczkoprobuje sie przedrzec... Quote
jonQuilla Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 clockwork napisał(a): nie mam już siły do tego dogo...:angryy: ileż można czekac na otwarcie strony... BOIKOT!!!! nie bedzie mnie i fotek dopóki nie zacznie normalnie działać!!! :obrazic: nieeee....jak tak długo będzie mulić to nie wyrobimy tutaj bez krwiożerczej bestii jaką jest Klocuś :loveu::loveu::loveu: Quote
natija Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 jejku wlasnie widzialam przerazajaca fotke biedny psiaczek:(:(:(:( http://img411.imageshack.us/img411/8757/img2677nk2.jpg Quote
clockwork Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 natija napisał(a):jejku wlasnie widzialam przerazajaca fotke biedny psiaczek:(:(:(:( http://img411.imageshack.us/img411/8757/img2677nk2.jpg o dżizus!!!! co to ma być?? co sie temu piesu stało?? masakra!!!! na dogo jest??? daj linaczka ... kurdeeeee :placz::placz::placz: bestia zwana Clockworkiem mokra pośniegowa wpakowała sie do łóżka :mad::mad: Quote
natija Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8794941#post8794941 to link Quote
Alicja Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 natija napisał(a):http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8794941#post8794941 to link :placz::placz::placz: clockwork napisał(a):ide na obiad do teściowej ... jak przeżyje to wróce i bede potem :diabloti: :hmmmm: ...kaj ześ jest ...................................................................... czyżby to była trutka z opóźnionym dzialaniem .....czekam i czekam na Cie...:razz: to ja siem jeszcze raz przywitam .......... Dobry wieczór :grins: jestem już wrócona... pisałam do tła na gg :diabloti:z samochoda ....bo mnie sie droga dłużyła Quote
zuzolandia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 tesciowo zalatwila MADZIALENE hehehehheheh a my tak na dobry poczatek dnia ;-) bo nawet dogo nie muli dla kotecka od kotecka;-) Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 :hand: żywe ili miortwe.....:cool1:...no cóż , zaczęłam się martwić :razz:...cisza ... DOBERECZEK PONIEDZIAłKOWY bo siem za Wami nie steskniłam Quote
clockwork Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 wlazłam.... nie działa mi wielokrotne cyt... olewam dziś dogo mam już dośc tego dogomuła :angryy::angryy: pozdróweczka i do zobaczyska .... do zaklikania.... do zaklikania jeden krok, do zaklikania ... :eviltong: Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 clockwork napisał(a):wlazłam.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zauważylim...dorobiłaś kluczyki :hmmmm: nie działa mi wielokrotne cyt... działa ...ino tysz cza odczekać :angryy: olewam dziś dogo czym że pozwolę zapytać :hmmmm: mam już dośc tego dogomuła :angryy::angryy: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: pozdróweczka i do zobaczyska .... do zaklikania.... do zaklikania jeden krok, do zaklikania ... :eviltong: pozdróweczka ...do zobaczyska ...do zaklikania ...:hand: Quote
natija Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 witamy no prawie z raneczka;):):) mam nadzieje,ze dogo sie poprawi i nie bedzie mulic:);) Quote
teqquila Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Witaj Klockowa :) dogo troche muli u mie :P:diabloti: Quote
Medorowa Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 clockwork napisał(a): do zaklikania jeden krok, do zaklikania ... :eviltong: Jeden krok, jeden jedyny krok nic więcej:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Medorowa napisał(a):Jeden krok, jeden jedyny krok nic więcej:loveu::loveu: .....trzeba go zrobić jak najprędzej ....:hmmmm: przy dogomule :crazyeye::crazyeye::crazyeye:...:shake:...nie da się Quote
clockwork Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 spróbuje sie na chwile ODBRAZIĆ na dogo..... dam Wam fotecki z wczoraj GODZ. 11.00 dodz. 13.00 :crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:śniezne monstrum :loveu: http://images30.fotosik.pl/111/bf34e39fff6a5de9.jpg Kurcze a u mnie już o 9 był śnieg ...niewiele ale był Quote
clockwork Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 dobra... póki nie muli aż tak dogo wrzucam ile dam rade ;) Quote
Recommended Posts