e.v.a Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='clockwork'] a dużo musisz pic żebym Ci sie przyśniła?? :cool3::cool3: a u mnie to niby wilgotno :razz::razz: noo tak troche:hmmmm: tak jak wczoraj:evil_lol: :lol: tego to ja nie wiem :evil_lol: [quote name='Alicja']:roll:..no to współczuję ..................:oops: :grin: Quote
Alicja Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 evaxon napisał(a): :grin: no co.................:grins: Quote
clockwork Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Werka napisał(a):Witanko:hand: witanko ;) ice_t napisał(a):dzień doberek wszystkim:lol: u mnie 3,5 stopnia , słonko świeci, śnieg topnieje i robi się błocko , brrrrrr no co ty...:crazyeye: u nas już noc :roll: berekwieczorek natija napisał(a):witam i ja:) u nas leje zimno i wiatr slonko probuje sie przedrzec ale jakos nie wychodzi.... witam wieczorową porą :razz: Medorowa napisał(a):Przyszłom se nieśmiało:grins::grins: cieszkam... rozgość sie... nie udawaj cnotki........ niewydymki :diabloti: evaxon napisał(a):noo tak troche:hmmmm: tak jak wczoraj:evil_lol: :lol: tego to ja nie wiem :evil_lol: :grin: :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong: Quote
clockwork Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 natija napisał(a):a foteczki jakies beda:oops: bedą bedą :razz::razz: u mnie jako jednej z nielicznych są na bierząco :grins: :evil_lol::evil_lol: ale niech już przestaje zamulać dogo... wiecznie jakieś busy :angryy: dopóki sie nie unormuje nie daje żadnych fot,bo nie ma szans..... wylądowałabym w wariatkowie :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 natija napisał(a):a foteczki jakies beda:oops: bedą bedą :razz::razz: u mnie jako jednej z nielicznych są na bierząco :grins: :evil_lol::evil_lol: ale niech już przestaje zamulać dogo... wiecznie jakieś busy :angryy: dopóki sie nie unormuje nie daje żadnych fot,bo nie ma szans..... wylądowałabym w wariatkowie :evil_lol::evil_lol: np. ta odpowiedź sie ładuje już z 10 minut,, ciekawe jak długo jeszcze :hmmmm: Quote
Alicja Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 :multi::multi::multi:powitowywuje Cie wieczornie pomiedzy albumami na fotosie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:powitowywuje Cie wieczornie pomiedzy albumami na fotosie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co ja tam robie na tym fotosie :razz:... między albumami... albuminami :hmmmm: Quote
Alicja Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 clockwork napisał(a):a co ja tam robie na tym fotosie :razz:... między albumami... albuminami :hmmmm: :hmmmm: no JESTEŚ :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Witaj Madzialena :loveu: :multi: A tak będzie wyglądał Wasz potomek :evil_lol: ;) Quote
Alicja Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Paula_ napisał(a):Witaj Madzialena :loveu: :multi: A tak będzie wyglądał Wasz potomek :evil_lol: ;) :hmmmm: a dlaczemu poTOMEK .....jak już to myślalam że poPawcio :roll: WITANKO Dziś tam jest prawie tam na termometrze -2stopnie znów mi uchi odpadną a ...przecież jeszcze niedawno było lato Życzę milutkiej niedzieli i śmigającego DOGO ;)... Quote
Pysia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Paula_ napisał(a):Witaj Madzialena :loveu: :multi: A tak będzie wyglądał Wasz potomek :evil_lol: ;) http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=8783446 Buahahahaha wyobraziłam sobie dzidziusia ( kuna :crazyeye: Chciałam napisać SZCZENIAKA :crazyeye:) z ogromnym smokiem na klateczce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buahahahahaha Witaj Madzialeno :multi::loveu: Quote
dbsst Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 czesc aniołku śniłas mi się Ty Twój Meżczyzna Życia i Pawcio :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Paula_ napisał(a):Witaj Madzialena :loveu: A tak będzie wyglądał Wasz potomek :evil_lol: http://www.satyr.pl/dat/albumy/0007/31cce1ca3602ea5b1adc44fd789154d3.jpg buuuuhahaha.. Paula!!!!! jaki Ty masz zwichrowany ten berecik :evil_lol::loveu::loveu: pozytywnie of course Alicja napisał(a)::hmmmm: a dlaczemu poTOMEK .....jak już to myślalam że poPawcio :roll: WITANKO Dziś tam jest prawie tam na termometrze -2stopnie znów mi uchi odpadną a ...przecież jeszcze niedawno było lato Życzę milutkiej niedzieli i śmigającego DOGO ;)... dobrze że ja dziś nigdzie nie wychodze.... mialam iść na zakupy bo nie ma nic na obiad... a tu sie okazuje że dziś jakieś święto cy cóś i sklepy pozamykane :cool1:... no nic... dziś zjemy legwana :roll: :splat: jak nie wychodze... przeca niedziela... do kościula :cool1: Pysia napisał(a):Buahahahaha wyobraziłam sobie dzidziusia ( kuna :crazyeye: Chciałam napisać SZCZENIAKA :crazyeye:) z ogromnym smokiem na klateczce :evil_lol: Buahahahahaha Witaj Madzialeno :multi::loveu: buuuhahahah... psie zboczenie... szczeniaka ... buuhahahha... ja też sie często łapie na takich "chciałam"... np... "OO!!! macie dzidziusia!!- jak sie wabi???" :oops: cze pysiasta :multi: dbsst napisał(a):czesc aniołku śniłas mi się Ty Twój Meżczyzna Życia i Pawcio :diabloti::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: no i cóż ja moge powiedzieć... poraz kolejny: CIĘŻKIE JEST ŻYCIE GWIAZDY :diabloti:... który z moich mężczyzn?? :razz: i co tam robił Pawcio? :razz: Quote
clockwork Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 MAGDO :scream_3::scream_3::scream_3:BRUXOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!! CZY TYŚ JEST DZIŚ W JEBIU??? może by tak uskutecznić spacerosa :Dog_run::Dog_run: Bruxa vs Clockwork?? :razz::razz: nie mamy Twojego tel!!!!! :placz::placz: Quote
jonQuilla Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Dzień Dobry :multi::multi: poPAWCIO ;):evil_lol: jeśli tak będzie wyglądał to rwać panny będzie :evil_lol::evil_lol: Pozdrowienia :) Quote
clockwork Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 jonQuilla napisał(a):Dzień Dobry :multi::multi: poPAWCIO ;):evil_lol: jeśli tak będzie wyglądał to rwać panny będzie :evil_lol::evil_lol: Pozdrowienia :) hejka żonkilko... i znów telepatia... bo od dłuuuuuuższej chwili próbuje sie dostać do Ciebie ;) ale nie chcesz mnie wpuścić :shake: Quote
emdziolek Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Witaj chlorkowa:evil_lol: Wpadłyśmy witnąć i zmykamy z Lusiaczkiem na Bezludzie z Vegą:loveu: Quote
Kiłi Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 The server is too busy at the moment. Please try again later. :diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 emdziolek napisał(a):Witaj chlorkowa:evil_lol: Wpadłyśmy witnąć i zmykamy z Lusiaczkiem na Bezludzie z Vegą:loveu: Witam Was .. miłego psacerku:loveu: Quote
clockwork Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Kiłi napisał(a):The server is too busy at the moment. Please try again later. :diabloti::diabloti: :placz::placz::placz: dlaczego mi to robisz!!! mam już dość tego textu :placz::placz::placz: witam Cie kiłi :loveu::multi: Quote
Medorowa Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Przyszłam Ci powiedzieć, że z przelecenia nici:obrazic::obrazic: Quote
Kiłi Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 clockwork napisał(a): :placz::placz::placz: dlaczego mi to robisz!!! mam już dość tego textu :placz::placz::placz: witam Cie kiłi :loveu::multi: Bo jestem wredna, zła i ogólnie sadystka:diabloti: Psy też męcze:diabloti: Quote
Kiłi Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Medorowa napisał(a):Przyszłam Ci powiedzieć, że z przelecenia nici:obrazic::obrazic: yyyy...eeee... z czego:crazyeye: a może lepiej: kogo? :diabloti: Quote
Recommended Posts