clockwork Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='jonQuilla']iii tam...ja lubię mrożoną herbatkę ;) :evil_lol: wpadnij jutro na jebate , może nie bedzie mulić... bo zanim otwarłam stronke herbatka juz spleśniala... [quote name='Alicja']i tak go puściłas zgrzanego w zimną nockę do domeczku :crazyeye::crazyeye::crazyeye:.....oj Effcia ....:shake: no i tera wiesz czego Ci choptaś w domu zaległ ;)...Effa go wykończyła ...jak wampirzyca ale on zaległ na zęba :roll::roll: co Ona mu zrobiła :mad::placz: [quote name='Gonitwa']Hejo Klockowie;) Hejo Orientowie :evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Hejo:diabloti: przyszło baba z jajami:evil_lol: Quote
Gonitwa Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Czy już widzisz kształty drzew A czy rozumiesz ptaków śpiew Czarna mewa goni białą mewę Z czym ci się to kojarzy Czy już słyszysz łoskot fal Czy cię nie razi słońca blask Oto nadciągają kumulusy Chyba rozumiesz, co to znaczy Szatan, szatan. Szatan, szatan. oł je, oł je.. Tak sobie śpiewam tylko.....;) Quote
clockwork Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='emdziolek']Hejo:diabloti: przyszło baba z jajami:evil_lol: cze jajcaro... do Jastrzębia przzybywaj... zrobimy rewolte w schronie :razz::razz: [quote name='Gonitwa']Czy już widzisz kształty drzew A czy rozumiesz ptaków śpiew Czarna mewa goni białą mewę Z czym ci się to kojarzy Czy już słyszysz łoskot fal Czy cię nie razi słońca blask Oto nadciągają kumulusy Chyba rozumiesz, co to znaczy Szatan, szatan. Szatan, szatan. oł je, oł je.. Tak sobie śpiewam tylko.....;) buuuhahahhahaa.... pamiętacie jak behemot to śpiewała :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
emdziolek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='clockwork']cze jajcaro... do Jastrzębia przzybywaj... zrobimy rewolte w schronie :razz::razz: \ Nie ma sprawy:evil_lol: juz lece:diabloti: tylko daj mi sie przespać:lol: Dogobranoc Madzialenko. Wymiziaj od NAS chlorka:loveu: Quote
teqquila Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Witaj klockowa przybywam do Cie z pizza tylko musisz cos do pitka przygotowac :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='clockwork']cze jajcaro... do Jastrzębia przzybywaj... zrobimy rewolte w schronie :razz::razz: ha ha ale by była zadyma ;) buuuhahahhahaa.... pamiętacie jak behemot to śpiewała :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:poszukam jak mi czasu styknie .......:megagrin::megagrin: Quote
zuzolandia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='clockwork']wpadłam :grins: kawy nie chce... wypiłam juz 2 :roll: JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KLOCKOWO WPADLA !!!!!! ZAS BYDZIE IMPREZA:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='clockwork']:loveu::loveu::loveu: http://fakty.interia.pl/galerie/obyczaje/festiwal-tihar/zdjecie,615609,1,275 Uroczystość udzielenia błogosławieństwa psom z policyjnej szkoły tresury psów w Katmandu. To część obchodów festiwalu Tihar, drugiego co do wielkości święta w Nepalu, które trwa od 7 do 11listopada. W czasie festiwalu oddawany jest hołd krukom, uznawanym za posłańców ludzi, krowom, uważanym za inkarnację odpowiedzialnej za zdrowie bogini Laxmi, oraz psom - najlepszym przyjacielom człowieka. SWIETNE SWIETNE SWIETNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!! witej wpadnieto BLUEMUNKO !!!! Quote
zuzolandia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 OOOOOOOOOOOOOO a czamu sie foty pokozaly???? lineczki byly ........... nie kumam ........ Quote
clockwork Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='emdziolek']\ Nie ma sprawy:evil_lol: juz lece:diabloti: tylko daj mi sie przespać:lol: Dogobranoc Madzialenko. Wymiziaj od NAS chlorka:loveu: to śpij szybko i chooo :razz::razz: [quote name='teqquila']Witaj klockowa przybywam do Cie z pizza tylko musisz cos do pitka przygotowac :evil_lol::evil_lol: piccuff nie lubam ale do piti coś przygotuje... :cool3::cool3: [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:poszukam jak mi czasu styknie .......:megagrin::megagrin: a co masz w planach że by miało ci nie styknąć :razz::razz: [quote name='zuzolandia']JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KLOCKOWO WPADLA !!!!!! ZAS BYDZIE IMPREZA:diabloti::diabloti::diabloti: SWIETNE SWIETNE SWIETNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!! witej wpadnieto BLUEMUNKO !!!! nie bydzie imprezy.. bo żech wpadła ino na chwila :diabloti: [quote name='zuzolandia']OOOOOOOOOOOOOO a czamu sie foty pokozaly???? lineczki byly ........... nie kumam ........ mniej łiskacza to zakumasz :cool1::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 maupa :diabloti::diabloti::diabloti: zowisci mi łiskacza :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Paula Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 I tu zaś nagadane 5 stron :shake: ale chociaż był Chlorek mordujący oponkę i samochodzik i z melą na pysiu :grin: i smoczek też był :loveu: Fajnie w tym Katmandu :multi: Jedziemy tam :razz: tam mają ciepło :p Witaj Madzialena :loveu: miałam wizję :diabloti: w której widziałam Cię za 50 lat :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='clockwork'] a co masz w planach że by miało ci nie styknąć :razz::razz: :hmmmm: ....a znasz takie 2/3 co robią Albumy na fotosiku :roll:...jedna chciala , ale nie umiała druga zaczela to ta pierwsza tysz się naumiala i teraz jej zostało jakieś 5000 fot ..:evil_lol:..bo co 2/3 mózga to nie 1/3...................................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: DZIEń DOBEREK PODUDKA KAWA PODANA do pracy czas Quote
e.v.a Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 hejaaaaaa o Madzia Madzia Madzia lenooo... dziewczyno z moich snowww Quote
clockwork Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='zuzolandia']maupa :diabloti: zowisci mi łiskacza :diabloti: fcela ni... :shake: nie pijam takich trunków.... mam za chamskie podniebienie :diabloti: [quote name='Paula_']I tu zaś nagadane 5 stron :shake: ale chociaż był Chlorek mordujący oponkę i samochodzik i z melą na pysiu :grin: i smoczek też był :loveu: Fajnie w tym Katmandu :multi: Jedziemy tam :razz: tam mają ciepło :p Witaj Madzialena :loveu: miałam wizję :diabloti: w której widziałam Cię za 50 lat :evil_lol: http://www.satyr.pl/dat/albumy/167209/ce67dfd1b6003c90790470f8fa152036.jpg buuuhahahhahahahha... tak to ja :sweetCyb::sweetCyb:taką sie właśnie wyobrażam :loveu::loveu: [quote name='Alicja']:hmmmm: ....a znasz takie 2/3 co robią Albumy na fotosiku :roll:...jedna chciala , ale nie umiała druga zaczela to ta pierwsza tysz się naumiala i teraz jej zostało jakieś 5000 fot ..:evil_lol:..bo co 2/3 mózga to nie 1/3...................................:evil_lol:do pracy czas powiedzieć Ci coś???:razz: ja juz skatalogowałam wszystie foty na FOTOszicie - powkładałam do odpowiednich albumików i natenczas mam porządeczek :cool1: rządowa sie buntowała... nie chciała jechać po tym spadnionym śniegu :angryy: [quote name='evaxon']hejaaaaaa o Madzia Madzia Madzia lenooo... dziewczyno z moich snowww :eek2:współczuwam nocnych koszmarów :evilbat: SOBOTNIE dzień dobry... dupiaty, zaśnieżony... ale DOBRY!!! :multi: ale sie emocjonujecie 14 IMAGES poszło do hasioka Quote
Alicja Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='clockwork'] powiedzieć Ci coś???:razz: ja juz skatalogowałam wszystie foty na FOTOszicie - powkładałam do odpowiednich albumików i natenczas mam porządeczek :cool1: moze jak masz wprawe podeślę ci moje :loveu:....plissssssssss rządowa sie buntowała... nie chciała jechać po tym spadnionym śniegu :angryy: było jej powiedzieć ze ma zimówki obute :cool1: SOBOTNIE dzień dobry... dupiaty, zaśnieżony... ale DOBRY!!!:multi: aaaaaaaaaa a ja już dziś szłam ślizgiem po zamarzniętym sniegu:angryy::angryy::angryy: doberek dobry doberek :multi::multi::multi: ale sie emocjonujecie 14 IMAGES poszło do hasioka :hmmmm: rozrzutna jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Cześć :) :multi: No to ja przybywam z rana i przynoszę zestaw poranny :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='clockwork'] :eek2:współczuwam nocnych koszmarów :evilbat: SOBOTNIE dzień dobry... dupiaty, zaśnieżony... ale DOBRY!!! :multi: ale sie emocjonujecie 14 IMAGES poszło do hasioka naszzcescie one tylko jak wypije hehhe a u mnie jest suchooo:loveu::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='Alicja']:hmmmm: rozrzutna jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bogatemu nie zabronisz :diabloti: [quote name='jonQuilla']Cześć :) :multi: No to ja przybywam z rana i przynoszę zestaw poranny :evil_lol: http://www.gardfoods.com/coffee/coffee.tea.jpg o prosze... full serwis :multi::multi::multi: cześć DŻOINT-kila :cool1: [quote name='evaxon']naszzcescie one tylko jak wypije hehhe a u mnie jest suchooo:loveu::eviltong::eviltong::eviltong: a dużo musisz pic żebym Ci sie przyśniła?? :cool3::cool3: a u mnie to niby wilgotno :razz::razz: Quote
Alicja Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='evaxon'] a u mnie jest suchooo:loveu::eviltong::eviltong::eviltong: :roll:..no to współczuję ..................:oops: Quote
ice_t Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 dzień doberek wszystkim:lol: u mnie 3,5 stopnia , słonko świeci, śnieg topnieje i robi się błocko , brrrrrr Quote
natija Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 witam i ja:) u nas leje zimno i wiatr slonko probuje sie przedrzec ale jakos nie wychodzi.... Quote
Medorowa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Przyszłom se nieśmiało:grins::grins: Quote
Recommended Posts